Rayman Origins - PC

l2qly9tjbpu1egb8rd3.jpg

بلاخره ubisoft امروز خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان فوق العاده محبوب رو داد. نسخه ی کنسولی rayman origins سال گذشته منتشر شد و نظر مثبت منتقدین رو به همراه داشت. تاریخ عرضه ی نسخه PC ماه مارچ مشخص شده .

سیستم پیشنهادی مشخص شده :

Minimum configuration
OS: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 / Windows® 7 SP1
Processor: Intel Pentium IV 3.00 Ghz or AMD Athlon64 3000+ @ 1.8 Ghz
Memory: 1 GB Windows XP / 1.5 GB Windows Vista – Windows 7
Graphics: 128 MB DirectX®9 / Radeon X600XT or GeForce 6800GT
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Sound: DirectX 9.0-compliant sound card
Recommended configuration
OS: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 / Windows® 7 SP1
Processor: Intel Core2Duo E4400 @ 2.00 Ghz or AMD Athlon64X2 3800+ @ 2.00Ghz
Memory: 2 GB Windows XP / Vista / Windows 7
Graphics: 256 MB DirectX®9 / Radeon HD 2600XT or GeForce 8600GT
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Sound: DirectX 9.0-compliant sound card

منم نسخه PC رو هفته پیش گرفتم بازی کردم . انتظار بیشتری ازش داشتم ولی بعد از نیم ساعت - یک ساعت دل آدمو میزنه . نه اینکه چرت باشه ولی چیز شاخی نیست ;)

منم نسخه PC رو هفته پیش گرفتم بازی کردم . انتظار بیشتری ازش داشتم ولی بعد از نیم ساعت - یک ساعت دل آدمو میزنه . نه اینکه چرت باشه ولی چیز شاخی نیست ;)

بازی تمام لذتش به چند نفره بازی کردنشه ..
(یه نفری میشه، اما بر مبنای بیش از یک نفر هست بخش هایی از بازی)

من دیشب خواستم ویدیوهاش و از یو.. بگیرم..
قبلاً با IDM راحت میشد اما الان اصلآً نمیشه،کیفیت ها رو میزنه روش که کلیک میکنم سایز و نشون نمیده و دانلود نمیشه
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

بازيش خيلي باحاله ...من تازه اولاشم ...اون قسمتايي كه سوار پشه ميشه خيلي كيف ميده :d
دوستان ميخواستم ببينم بازي دو بعدي اين سبكي توپ ديگه چيا هست؟
من . shanks .super meat boy . limbo . angry birds رو بازي كردم...ميخواستم ببينم تو سبكه شمشيري يا رزمي هم بازيه باحالي هست اينطوري؟
مثله بازي double dragon 2 مثلا اينطوري براي كامپيوتر بازي اي هست؟ قديمي هم باشه خيالي نيست بازي ميكنيم يا اگه بشه با شبيه ساز رو كامپيوتر هم زد خوبه

بازيش خيلي باحاله ...من تازه اولاشم ...اون قسمتايي كه سوار پشه ميشه خيلي كيف ميده :d
من . shanks .super meat boy . limbo . angry birds رو بازي كردم...ميخواستم ببينم تو سبكه شمشيري يا رزمي هم بازيه باحالي هست اينطوري؟
مثله بازي double dragon 2 مثلا اينطوري براي كامپيوتر بازي اي هست؟ قديمي هم باشه خيالي نيست بازي ميكنيم يا اگه بشه با شبيه ساز رو كامپيوتر هم زد خوبه

یه Neo Geo هست.که باید شبیه ساز نصب کنی.بازی کنی.خیلی حال میده.بازیهاش قدیمیه ولی.فقط مشکلش اینه که لینک نمی تونم بهت بدم دانلود کنی.ولی تو این دی وی دی های دنیای بازی می تونی گیر بیاری.البته فکر کنم یه سرچ انجام بدی.پیدا میکنی.

mini ninja بگیر حالشو بیبر.........

mini ninja رو بازي كرده بودم اونم خوب بود
لينكاي دانلودش براي neo geo مشكلي نيست چون از اين سايت دانلود ميكنمcoolrom.com
فقط اگه ميدوني بهترين بازي هايي كه خودت بازي كردي رو اضافه كن...ممنون

mini ninja رو بازي كرده بودم اونم خوب بود
لينكاي دانلودش براي neo geo مشكلي نيست چون از اين سايت دانلود ميكنمcoolrom.com
فقط اگه ميدوني بهترين بازي هايي كه خودت بازي كردي رو اضافه كن...ممنون

ROCHARD-SHOOT MANY ROBOTS-BIONIC COMMONDO هم بازیهای توپی هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or