Rayman Legends | Xbox 360

دوستان یه سوال... برای آنلاین بازی کردن این بازی داشتن اکانت گلد کافی هست ؟ یعنی دیگه نیازی نیست مبلغی پرداخت کنیم تا قابلیت لایو براش فعال بشه؟​
آخه شنیده بودم میگفتند یوبی سافت لایو ریمن رو پولی کرده و باید پول بدی تا بتونی لایو بازی کنی… این نسخه هم همینطوره یا میشه مجانی با ایکس باکس لایو آنلاین بازی کرد؟

اصلا بازی انلاین نداره!

سلام دوستان من چند روزه بازی رو خریدم خیلی هم بازی کردم ولی الان وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه عکس بازی رو میاره play game هم میزنم رفت توی بازی روی لوگو ubisoft هنگ میکنه دیگه هیچی کارنمیکنه حتی guide کنترلر چیکار کنم ؟ فقط با همین بازی مشکل دارم

اینم لینک دانلود از آپلود بوی: دانلود
پسورد: www.soundtracks.ir

قبلا این مجموعه رو دانلود کردم قشنگترین موزیکها رو نداره خصوصا gloo gloo

دوستان بازی در مجموع چقدر طول میکشه ؟؟؟

بستگی به پشتکار خودت داره اگه بخوای کاملش کنی چیزی در حدود 10 ساعت گیم پلی داره که البته برای یک بار رفتن هر مرحله

سلام دوستان من چند روزه بازی رو خریدم خیلی هم بازی کردم ولی الان وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه عکس بازی رو میاره play game هم میزنم رفت توی بازی روی لوگو ubisoft هنگ میکنه دیگه هیچی کارنمیکنه حتی guide کنترلر چیکار کنم ؟ فقط با همین بازی مشکل دارم​

من از jungle run تو موبایل بیشتر از این خوشم میومد . هیجانش بیشتر بود مخصوصا مراحل death که باید برای باز شدنش همه الماس ها رو جمع می کردی .

دوستان من همه تابلوهارو باز كردم ... مرحله آخرم تابلوش كه 400 تينسي بود باز كردم
همون مرحله هاي آهنگ بود .. كستلي راك و ... بحساب ورژن 8 بيت اونارو بازي نكردم
چون زود تموم شد و آسون بود .. ميخوام بپرسم مرحله ديگه اي مث دنياي مردگان ريمن اريجين نداره باز نشده باشه ؟؟؟؟

یک شاهکار دیگه بعد از نسخه ORIGINS و اونایی که نسخه قبلی رو هم بازی کردن متوجه میشن که چقدر پیشرفت داشته بازی
حتی در یک بخش جداگانه قسمت هایی از مراحل نسخه قبل رو هم در این بازی میبینیم که بصورت زیبایی کار شده
و اما بازی که خیلی سر گرم گننده و مفرحه و ذره ای انسان رو مکدر نمیکنه
در این روز ها که همه بازی ها برای سر بریدن و کشت و کشتار ساخته میشن و روحیه بازیباز بعد از تموم کردنش اینقدر داغون میشه که شب نمیتونه درست بخوابه همچین بازی هایی میتونه یک زنگ تفریح خوب باشه برای مغز خسته
اینقدر در بازی رنگ و انیمیشن وجود داره که چشم آدمی برای یک بار دیدنش فرصت نداره و باید بار ها و بارها یک مرحله رو تکرار کنی تا همه چیز برات تکراری بشه
و چه قشنگه وقتی میبینی که کودک درون ما هم بیدار شده

سلام یادمه تو origins میشد مراحل اصلی بازی رو با دوستان چه آنلاین و چه آفلاین رفت که واقعا لذتش دوچندان میشد!! میخاستم ببینم تو legends هم میشه؟ اگه میشه منو ادد کنید : RAMIN dhm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or