Rayman Legends | Xbox 360

منم کامل کردم بازیو.
اما 2 تا از اچیومنت های دیگه بازی مونده که فکر نکنم حالا حالا ها کسی بتونه بگیره. :دی

از همین الان شروع کن تو تمام چلنج های روزانه و هفتگی شرکت کن و همه رو اگه بتونی گلد بگیری ایشالا یه دو ماه و خورده ای دیگه اون دو تا اچیومنت رو میگیری.:دی

یکیش که 1 میلیون از این Lum هاست که باید بازی رو 2، 3 بار کامل با همه چی تموم کنی فکر کنم.
اون یکی هم شنیدم از Challenge ها بدست میاد.
خوب میدونم منظورش چیه.اون Challenge ها که 50 روزی طول میکشه.باید هر روز بری و انجام بدی.اون Lum ها هم خیلی وقت گیره:|

Creature ها اگه اشتباه نکنم روزی 1000 تا Lum می دن. با عوض کردن تاریخ دستگاه میشه Lum بیشتری بدست اورد؟ :d

اگه تمامش رو گرفته باشی روزی 972 تا میده.میتونی تاریخ دستگاهو یک روز ببری جلو و بیای تو بازی و دوباره اون 972 تا رو بگیری.اگه میخوای 1 میلیون Lum جمع کنی کمپین رو که 100 درصد کنی یه 12 یا 13 ساعتی اینکار طول میکشه تا تعداد Lum هات به 1 میلیون برسه:دی

آقا بخش داستان چقدر وقت می گیره ؟ البته واسه من فرقی نداره بالای 50 ساعت بازی می کنم فقط می خوام بدونم :دی

داستان که نداره:دی ولی اگه بخوای کمپین رو 100 درصد کامل کنی،یه 40 ساعتی تقریبا طول میکشه.

بازی رو که کامل کردم و فقط همون 2 تا اچیومنت معروف مونده. من می خوام بدونم اگه تاریخ دستگاه رو مثلا بذارم روی 5 روز دیگه بعد وارد بازی بشم به اندازه ی 5 روز بهم Lum میده یا به اندازه ی یک روز.

نه فرقی نداره هر چقدر هم که ببری جلو به اندازه همون یک روز میده.

آخرین ویرایش:
اگه تمامش رو گرفته باشی روزی 972 تا میده.میتونی تاریخ دستگاهو یک روز ببری جلو و بیای تو بازی و دوباره اون 972 تا رو بگیری.اگه میخوای 1 میلیون Lum جمع کنی کمپین رو که 100 درصد کنی یه 12 یا 13 ساعتی اینکار طول میکشه تا تعداد Lum هات به 1 میلیون برسه
:biggrin1:
بازی رو که کامل کردم و فقط همون 2 تا اچیومنت معروف مونده. من می خوام بدونم اگه تاریخ دستگاه رو مثلا بذارم روی 5 روز دیگه بعد وارد بازی بشم به اندازه ی 5 روز بهم Lum میده یا به اندازه ی یک روز.

به اندازه يك روز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or