Rayman Legends | Xbox 360

بازی رو شروع کردم .خیلی عالیه.
گرافیک هنوز زیباست و تک نفره هم من تا اینجا که خسته نشدم!
اخرین قسمت هر بخش هم قسمتی که با موزیک باید پیش برید که فوق عالیه!!خستگی تمام مراحلی که قبلش رفتید رو اصلا از بین می بره!!
همین باعث میشه بازی رو تا اخر برم و saint row iv رو فعلا 100 درصد نکنم!:d

بازی رو شروع کردم .خیلی عالیه.
گرافیک هنوز زیباست و تک نفره هم من تا اینجا که خسته نشدم!
اخرین قسمت هر بخش هم قسمتی که با موزیک باید پیش برید که فوق عالیه!!خستگی تمام مراحلی که قبلش رفتید رو اصلا از بین می بره!!
همین باعث میشه بازی رو تا اخر برم و saint row iv رو فعلا 100 درصد نکنم!:d
اره اوون بخش اولش که میری بعد میرسی به مرحله اخر بخش اول اوون ادم زشته یه شعر rock میخونه باید باش پیش بریم خیلی با حال بوو اخر خنده بوود =))=))=))=))=))

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون از پاسخ یک نفره میچسبه تموم کردنش؟
اره.من خودم از ساعت 12 ظهر تا الان بازي كردم ديروز هم همين طور.خيلي بازي خوبيه.
البته از نسخه قبلي آسونتر شده.تو نسخه قبل برای کامل کردن بعضی از مراحل باید خیلی بازیرو تکرار میکردی و بعد یک مدت خسته کننده میشد.البته اون سختی بیشتر به نظرم جالبتر بود

من بازی رو گرفتم و یه چهار پنج مرحله ایی بازی کردم ، بازیش خیلی فان هست و اصلا آدم خسته نمیشه از بازی کردن .
فقط یه چیزی : همون قسمت اول که فکر کنم اسمش teensies trouble یا teensies problem باشه توی مرحله ایی به نام pupes course همون اوایله مرحله یه جا هست که دو تا تیغه وجود داره و اون یارو موجود پرنده میاد و میگه B رو بزنید تا نخ رو ببره ولی عملا هیچ اتفاقی نمیوفته .
توی مرحله بعدیش به نام quick sand هم اصلا تا میره توی مرحله کلا صفحه سیاه هست و فقط میشه استارت رو زد و برگشت تو منو . الان بای درسته یا مشکل داره ؟

تموم شد.
چه حالی داد ، *** ** ! :دی
واقعا یکی از بهترین بازیهایی بود که توی این چند وقته اومده و یک حال اساسی به من داد ! واقعا گیم پلی بی نقص بود یعنی هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت البته این مراحل اخری بسیار اعصاب خورد کن بودن :-" گرافیک هم محسر بود و همینطور طراحی هنری بازی که واقعا جای تحسین داره.ککلا هر وقت این بازی عرضه میشه به یوبی سافت علاقه مند میشم :دی این عنوان پر از خلاقیت و نواوری و ... هست که هر کسی باید امتحانش کنه.الان من دارم مراحل Origins رو میرم که یه سری از این مراحل زمانی مونده !:-s از اون ورم باید 700 از اون ابی ها جمع کنم ، از اینورم دیابلو مونده :(( (کلا خیلی خر تو خره ! :دی)
در کل بازی 9.8/10 میگیره و به همه کَس هم پیشنهاد میکنم حتما حتما بازی کنید !

تموم شد.
چه حالی داد ، *** ** ! :دی
واقعا یکی از بهترین بازیهایی بود که توی این چند وقته اومده و یک حال اساسی به من داد ! واقعا گیم پلی بی نقص بود یعنی هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت البته این مراحل اخری بسیار اعصاب خورد کن بودن :-" گرافیک هم محسر بود و همینطور طراحی هنری بازی که واقعا جای تحسین داره.ککلا هر وقت این بازی عرضه میشه به یوبی سافت علاقه مند میشم :دی این عنوان پر از خلاقیت و نواوری و ... هست که هر کسی باید امتحانش کنه.الان من دارم مراحل Origins رو میرم که یه سری از این مراحل زمانی مونده !:-s از اون ورم باید 700 از اون ابی ها جمع کنم ، از اینورم دیابلو مونده :(( (کلا خیلی خر تو خره ! :دی)
در کل بازی 9.8/10 میگیره و به همه کَس هم پیشنهاد میکنم حتما حتما بازی کنید !
منم 1 ساعت پیش تموم کردم! واقعا عالی بود..
جز معدود بازی هایی که یوبی سافت بدون نگاه به سود عرضه می کنه!!

من الان دوباره بازیم رو تست کردم . از مرحله پنجم teensies trouble هر مرحله ایی رو که انتخاب میکنم فقط با یه صفحه سیاه روبرو میشم که نه میشه بازی کرد نه صدای بازی میاد ( هنگ نکرده فقط صفحه سیاه میشه ) .
بعد با دکمه ریست باید برگردم تو منو .

بازیم به نظرتون مشکل داره ؟

من الان دوباره بازیم رو تست کردم . از مرحله پنجم teensies trouble هر مرحله ایی رو که انتخاب میکنم فقط با یه صفحه سیاه روبرو میشم که نه میشه بازی کرد نه صدای بازی میاد ( هنگ نکرده فقط صفحه سیاه میشه ) .

ببین بازی روی هارد نصب میشه یا نه اگه نشد که مشکل از دیسک بازیه باید عوضش کنی

اگه هنگ میکرد میشد این احتمال رو داد که از کنسول باشه ولی وقتی میگی هنگ نمیکنه به احتمال زیاد مشکل از بازیه ...
شما بازیتو عوض کن درست میشه.

سلام دوستان منم بازی رو گرفتن بدون تردید فان ترین بازی که تو عمرم بازی کردم ،همینه:))
یه سوال داشتم کسی میدونه اون کاپ 50 پوینتی که توی بخش مای استف بازی هست رو چطور میشه گرفت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or