ar2012
کاربر سایت
میشه این فوتبالو یه نفره بازی کرد و اون سه تا خود Cpu باشن؟دیشب بازی رو خریدم خیلی باحاله مخصوصا مود فوتبالش
میشه این فوتبالو یه نفره بازی کرد و اون سه تا خود Cpu باشن؟دیشب بازی رو خریدم خیلی باحاله مخصوصا مود فوتبالش
نه نميشه.تك نفره فقط ميشه تمرين كردمیشه این فوتبالو یه نفره بازی کرد و اون سه تا خود Cpu باشن؟
خیلی ممنون از پاسخ یک نفره میچسبه تموم کردنش؟نه نميشه.تك نفره فقط ميشه تمرين كرد
بازی رو شروع کردم .خیلی عالیه.
گرافیک هنوز زیباست و تک نفره هم من تا اینجا که خسته نشدم!
اخرین قسمت هر بخش هم قسمتی که با موزیک باید پیش برید که فوق عالیه!!خستگی تمام مراحلی که قبلش رفتید رو اصلا از بین می بره!!
همین باعث میشه بازی رو تا اخر برم و saint row iv رو فعلا 100 درصد نکنم!:d

اره.من خودم از ساعت 12 ظهر تا الان بازي كردم ديروز هم همين طور.خيلي بازي خوبيه.خیلی ممنون از پاسخ یک نفره میچسبه تموم کردنش؟
خیلی ممنون از پاسخ یک نفره میچسبه تموم کردنش؟
گرافیک هم محسر بود و همینطور طراحی هنری بازی که واقعا جای تحسین داره.ککلا هر وقت این بازی عرضه میشه به یوبی سافت علاقه مند میشم
از اون ورم باید 700 از اون ابی ها جمع کنم ، از اینورم دیابلو مونده
(کلا خیلی خر تو خره ! منم 1 ساعت پیش تموم کردم! واقعا عالی بود..تموم شد.
چه حالی داد ، *** ** !
واقعا یکی از بهترین بازیهایی بود که توی این چند وقته اومده و یک حال اساسی به من داد ! واقعا گیم پلی بی نقص بود یعنی هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت البته این مراحل اخری بسیار اعصاب خورد کن بودنگرافیک هم محسر بود و همینطور طراحی هنری بازی که واقعا جای تحسین داره.ککلا هر وقت این بازی عرضه میشه به یوبی سافت علاقه مند میشم
این عنوان پر از خلاقیت و نواوری و ... هست که هر کسی باید امتحانش کنه.الان من دارم مراحل Origins رو میرم که یه سری از این مراحل زمانی مونده !
از اون ورم باید 700 از اون ابی ها جمع کنم ، از اینورم دیابلو مونده
(کلا خیلی خر تو خره !
)
در کل بازی 9.8/10 میگیره و به همه کَس هم پیشنهاد میکنم حتما حتما بازی کنید !
من الان دوباره بازیم رو تست کردم . از مرحله پنجم teensies trouble هر مرحله ایی رو که انتخاب میکنم فقط با یه صفحه سیاه روبرو میشم که نه میشه بازی کرد نه صدای بازی میاد ( هنگ نکرده فقط صفحه سیاه میشه ) .
بعد با دکمه ریست باید برگردم تو منو .
بازیم به نظرتون مشکل داره ؟
اگه هنگ میکرد میشد این احتمال رو داد که از کنسول باشه ولی وقتی میگی هنگ نمیکنه به احتمال زیاد مشکل از بازیه ...من الان دوباره بازیم رو تست کردم . از مرحله پنجم teensies trouble هر مرحله ایی رو که انتخاب میکنم فقط با یه صفحه سیاه روبرو میشم که نه میشه بازی کرد نه صدای بازی میاد ( هنگ نکرده فقط صفحه سیاه میشه ) .
بعد با دکمه ریست باید برگردم تو منو .
بازیم به نظرتون مشکل داره ؟