Rayman Legends | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره قسمت جدید عنوان Rayman تحت نام Rayman Legends توسط Ubisoft برای PC تایید شد و در تاریخ August 30 در UK و September 3 در آمریکای شمالی عرضه می شود.این بازی همچنین شامل 40 مرحله از عنوان قبلی Rayman: Origins را نیز در قسمتی به نام Back to Origins دارا می باشد.
سبک بازی همچنان همانند عنوان قبلی است و پشتیبانی کامل از Co-Op خواهد داشت.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Montpellier[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Wii U,Vita,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Rayman Legends[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] August 30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Rayman Legends
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]وقتی ریمن به جنگ هنر می رود.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
بخش فوتبالش خداست:biggrin1: با برادرم میشینیم هر روز 2 ساعت فوتبال میزنیم:biggrin1: آدم رو یاد اون فوتباله روی میکرو میندازه که مسخره بازی بود و روی توپ میدوید و روی زمین غلت میزد=))
مراحل پایانی هر بخش که به نوعی خودمون هم توی موسیقیشون شرکت داریم هم معرکه-ست:biggrin1: من نمیدونم چرا از Origins خوشم نیومد ولی این یکی از هر نظر فوق العاده-ست:biggrin1: منم نمیتونم ازش ایرادی بگیرم
آقا میگم با دسته میشه ؟؟؟
باید اوریج داشته بای یا کرک شده هم میشه دو نفره بازی کرد؟؟

آره، بدون دوشواری امکان پذیره:دی
Split Screen رو که میشه قاعدتا، آنلاین رو متاسفانه خبر ندارم:دی
پ.ن: تو اون مراحل موزیکال فقط Castle Rock:دی

دو نفره بخش فوتبالش رو میشه بازی کرد. اگر اشتباه نکنم تا 6 نفر هم میشه بازی کرد.
ولی باقی بخش ها نسخه اوریجینال رو میخواد

دو نفره بخش فوتبالش رو میشه بازی کرد. اگر اشتباه نکنم تا 6 نفر هم میشه بازی کرد.
نه خير تا ٦ نفر نميشه...
تا ٤ نفر ميشه اون ٣ اسلات هر طرف هم به خاطر اين هست كه بشه ٣ به تك هم بازي كرد!

من که بی صبرانه منتظرشم. با نسخه قبلیش که خیلی حال نکردم و فان نبود. ورژن وی یو رو موزیکال بود دیدم، خیلی باهاش حال کردم و منتظر بودم که برا PC بیاد.

مرسی واقعا :دی
اصلا یک تحولی ایجاد شد واسم :دی

بخش مراحلی بازی رو هم راحت میشه تا 4 نفر بازی کرد :دی
یعنی بشدتم حال میده!

همین چند ساعت پیش با داداشم 3-4 تا از مراحلو رد کردیم! یعنی ته خندس! محشره!
مثلا میای تا دشمنو بزنی بازیکن شماره دو میاد جلوت مشتت میخوره بهش شوت میشه میره میوفته تو دره :)) یعنی اشکم در میومد بعضی جاهاش :دی خیلی باحال بود :دی
فقط بدیش اینه که اگه یک نفر بمیره نفر دیگه میتونه اونو زنده کنه که خیلی ساده میکنه بازی رو :دی

کلا دوستان اگه بازی نکردین حتما بازی کنین! دو نفره یک فاز دیگه ای میده :دی
کار سختی هم نمیخواد انجام بدین! فقط کنترلر رو وصل میکنید (وسط بازی هم نصب کنید تشخیص میده) بعد دسته جایگزینه کیبورد میشه بعد برید توی تنظیمات و Controller 2 رو روی کیبورد تنظیم کنید و کیبور میشه Player 2 ! بعد اگه دسته دیگه هم دارید میتونید روی Controller 3 یا 4 تنظیمش کنید و 4 نفره بازی کنید! تمام مراحل غیر از مراحل آنلاین رو میشه 4 نفره زد :x

منو همسرم عاشق نسخه قبلی این بازی هستیم.چندین بار تاحالا بازی کردیمش
بزودی این یکی رو هم میگیرم. چند نفرش واقعا عالیه ما معمولا 2 یا 3 نفره بازی می کنیم.

سلام.
من توی بخش Toad Story (بخش دوم) مرحله آخر Orchestral Thaos (مرحله موزیکال) وسطش گیر کردم .
در قسمتی که باید از یه جایی بپری پایین که ریشه های تیغ دار دنبالتن ... هربار تصویر توی ارتفاع که باید بپری پایین از کرکتر جلو میزنه و میمیرم !
از سایت دانلودها دانلود کردم.

کسی میتونه کمک کنه ؟!

عزیزان من دیشب بازیو نسب کردم اما به شدت مشکل فریم دارم. انگار دارم با گرافیک اینتل اجراش میکنم. کسی میدونه این واسه چیه؟؟؟؟؟:-/
برای من فقط تو لودینگ افت فریم داره ... البته وسط بازی هم بعضی وقتا میشه !! شاید از نرم افزار های جانبی باشه یا آپدیت درایو گرافیک !

----

دوستان کمک کنید این مشکل از بازیه یا من :
من توی بخش Toad Story (بخش دوم) مرحله آخر Orchestral Thaos (مرحله موزیکال) وسطش گیر کردم .
در قسمتی که باید از یه جایی بپری پایین که ریشه های تیغ دار دنبالتن ... هربار تصویر توی ارتفاع که باید بپری پایین از کرکتر جلو میزنه و میمیرم !
از سایت دانلودها دانلود کردم.

برای من فقط تو لودینگ افت فریم داره ... البته وسط بازی هم بعضی وقتا میشه !! شاید از نرم افزار های جانبی باشه یا آپدیت درایو گرافیک !

----

دوستان کمک کنید این مشکل از بازیه یا من :
اهمیت خاصی نباید داشته باشه!
دیگه بعدش چیز خاصی انجام نمیشه یا چیز جدیدی با رد کردنش باز نمیشه!

اهمیت خاصی نباید داشته باشه!
دیگه بعدش چیز خاصی انجام نمیشه یا چیز جدیدی با رد کردنش باز نمیشه!
احتمالا مشکل از بازی هست. از بازی نمیشه عادی عکس گرفت ، سیاه میفته وگرنه مینداختم از اونجا که ایراد داره.
کلا بررسی کردم دیدم یه چندتا مرحله موزیکال دیگه هم ایراد داره !
بهرحال ممنون.

منم دردم همینه اینگار داری اسلو موشن بازی میکنی :|

برا خودمو فهمیدم واسه چیه. یه سرچ بزنی پیدا میکنی. من لپتاپمو به lcd خونه میزنم واسه همین اینطوری میشه. وقتی از حالت full screen خارجش کنی درست میشه. در واقع اون تیک window رو باید بذاری.
ظاهرا یه باگیه که هنوز براش راه حله درست حسابی نیومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or