POW3R کاربر سایت Jul 6, 2010 #1 ] UBISOFT اعلام کرد که بازی RAYMAN اول اپیسود اصلی برای PS3 و XBOX360 در کریسمس ریلیس خواهد شد این کمپانی اعلام کرد که ریلیس این بازی برای 3DS و PC برای سال 2011 برنامه ریزی شده است این عنوان به سوی 2D خود بروی PSone بوده بر خواهد گشت پی ان : به شدت خوشحالم surce
] UBISOFT اعلام کرد که بازی RAYMAN اول اپیسود اصلی برای PS3 و XBOX360 در کریسمس ریلیس خواهد شد این کمپانی اعلام کرد که ریلیس این بازی برای 3DS و PC برای سال 2011 برنامه ریزی شده است این عنوان به سوی 2D خود بروی PSone بوده بر خواهد گشت پی ان : به شدت خوشحالم surce
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Jul 6, 2010 #2 همین که این عنوان روی این کنسولا اومد خیلیه ولی واقعا چرا همچین بازی رو HD نساختن؟ چسبیدن به Wii یعنی نسخه های X360 و PS3ش هم HD نیستن؟ بیشتر... بیشتر منظورم Next Gen و برای کنسولهای HD بود.دیروز داغ بودم نفهمیدم چی گفتم آخرین ویرایش: Jul 7, 2010
همین که این عنوان روی این کنسولا اومد خیلیه ولی واقعا چرا همچین بازی رو HD نساختن؟ چسبیدن به Wii یعنی نسخه های X360 و PS3ش هم HD نیستن؟ بیشتر... بیشتر منظورم Next Gen و برای کنسولهای HD بود.دیروز داغ بودم نفهمیدم چی گفتم
B Bayonetta کاربر سایت Jul 7, 2010 #3 نوشته شده توسط capitanrayan: همین که این عنوان روی این کنسولا اومد خیلیه ولی واقعا چرا همچین بازی رو HD نساختن؟ چسبیدن به Wii بیشتر... یعنی نسخه های X360 و PS3ش هم HD نیستن؟
نوشته شده توسط capitanrayan: همین که این عنوان روی این کنسولا اومد خیلیه ولی واقعا چرا همچین بازی رو HD نساختن؟ چسبیدن به Wii بیشتر... یعنی نسخه های X360 و PS3ش هم HD نیستن؟
POW3R کاربر سایت Jul 7, 2010 #5 نوشته شده توسط prince3_love: بازی رو دیسک میاد یا برای لایو هست؟ بیشتر... مهم اینه که میاد ولی فکر کنم DVD هست حالا نیاد میریم پینت میریزم به پاش
نوشته شده توسط prince3_love: بازی رو دیسک میاد یا برای لایو هست؟ بیشتر... مهم اینه که میاد ولی فکر کنم DVD هست حالا نیاد میریم پینت میریزم به پاش