برای درست نوشتن مجبورم ادبی و نوشتاری تایپ کنم ، وگرنه که خودم دوست دارم عامیانه و گفتاری بنویسم
DEXTER ORIGINAL SIN
3/10
هدف از تولید این آشغال چه بوده ؟
کستینگ اشتباه به جز بازیگر کاراکتر ماسوکا
کیفیت ساخت و فیلمرداری افتضاح
به جز 3 قسمت پایانی که شاید در حد امتیاز 6-7 باشه باقی قسمت ها در حدود امتیاز 1 تا 3 .
DEXTER RESURRECTION
10/10
وقتی مردم فوتبال میبینند با صحنه ای همچون شوت درون چهارچوب ، خطا و هرچیزی که هیجان داشته باشه از پشت تلویزیون یا استادیوم از جاشون بلند میشوند.
وقتی رفتار این افراد را میبینم از خودم سوال میپرسم که چرا باید یک فرد اینقدر هیجانات فردی و شخصیش پشت همچین مسابقه ای باشه ؟ پول و شهرتش برای بازیکن هست نه تماشاگر چرا اینقدر حرص و فریاد و هیجان
حتی وقتی تیم محبوب ام چلسی بازی داره ، مودب یه جا میشینم حتی اگر فینال لیگ قهرمانان باشه ( به جز بازی آنلاین علل خصوص FC/FIFA که توان کنترل هیجانم رو ندارم )
اما این شخصیت آروم من وقتی که سریال دکستر پخش میشه ، همچون تماشاگر فوتبالی که سر از پا نمیشناسه مدام با خودم کلنجار میرم ، سریال رو عقب جلو میکنم ، با شخصیت خیالی که نمیبینم حرف میزنم مثل کلیپ پپ گواردیولا
که بر میگرده با نیمکت خالی صحبت میکنه
به نوعی که بعضی وقتی حس میکنم یک روز بالاخره یکی من را در حال صحبت کردن با خودم روبه روی تلویزیون ببیند و فکر کند شاید من دیوانه ام
ولی شاید واقعا دیوانه ام وقتی با خودم حرف میزنم
در کل همزاد پنداری عجیبی با دکستر مورگان دارم
با تمام ضعف هایی که شاید هیچوقت عنوان دکستر در حد اندازه سریال های چون BB و BCS نبوده
ولی برای لذت بردن از چیزی لازم نیست بهترین محصول باشه ، بلکه تو باید از اون لذت ببری دقیقا مثل دکستر برای من ، البته دکستر مایکل سی هال
RESURRECTION به نظرم قوی ترین فصل سری دکستر بود. این حجم از محتوا برای 10 قسمت فیلم نامه را خیلی فشرده کرده بود به صورتی که نویسنده و کارگردان سریال هر لحظه با این جمله معروف دوکز به استقبال مخاطب می رفتند.
دکستر در کنار عناوینی مثل BB/BCS و میامی وایس برای من جزو بهترین سریال هایی که دیدم قرار دارد
کاش هر شب به مدت نامحدود دکستر پخش می شد. حتی روزمرگی و دیالوگ های بی هدف از دنیای دکستر برای من جذاب اند
کاش فراموشی داشتم و از اول این سریال رو می دیدم
شاید دکستر RESURRECTION لایق 10 نباشه ولی قطعا 9 مناسب این سیزن بود آن هم درست در زمانی که سریال های خوب در حال کم شدن هستند.
فقط یکم منطق به این سریال اضافه می شد عالی بود.
به نظرم زمان پخش سریال خیلی بد انتخاب شده بود ، سریال باید پاییز پخش و سیزن 2 تابستان فیلمبرداری و بعد از فروردین قبل از جام جهانی و عنوان GTA VI پخش می شد.