Origami 2008
عضو تحریریه
'
The NewsRoom
Season One: 8.5
Season TWO: 7.5
Season 3: 8.2
The NewsRoom
Season One: 8.5
Season TWO: 7.5
Season 3: 8.2
فاز روشنفکری: واقعا سریال چیز خاصی نداشت یه سریال معمولی! لولدر مورد سريال بركينگ بد ضد و نقيض هاي زيادي شنيده بودم، برخي ميگفتن به دلمون ننشست، ادامه نداديم، ولش كرديم، و برخي ديگه ميگفتن تا بي نهايت ازش لذت برديم،
اصولا كسي هستم كه به نمرات يه اثر توجه زيادي ميكنم، با توجه به نقد مجله ها و امتياز سايتا، گفتم هر طور شده نبايد از دستش بدم..
سيزن يك رو شروع كردم، ميخكوبم كرد! يه فضاي رئال و كاملا قابل ملموس كه قشنگ منو انداخت وسط دنياي والتر وايت ( شخصيت اصلي سريال ) ، فلش بك هاي بي نظير، شخصيت پردازي دقيق و فكر شده، و روند داستاني مشخص كه وقتي به اخرا ميرسي، براي هر تيكه ي سريال كه در قديم اتفاق افتاده، يه دليل و حكمت جديدي ميبيني،
اين سير صعودي تا اخرين سيزن ادامه داشت،
تا همين امشب اخرين سيزن رو هم ديدم، يچي نزديك ١٧-١٨ ساعت ميخكوب شدن از سير اتفاقات و دنبال كردن داستان، فشاراي عصبي كه هر لحظه سريال به ادم وارد ميكنه، اصن شايد شبيهش تو هيچ كدوم از سريالايي كه از قبل ديدم نبود، و در نهايت بوم! فصل پنجم كاري ميكنه كه كلا تا چند وقت همش به فكر تصميمايي كه در طول زندگي ميگيريم باشيم و توش عميق شيم و با حوادث سريال كه بخشي از زندگي ما شده، همزاد پنداري كنيم.
در كل فوق العاده، لقب بهترين سريال برازندش بود واقعا..
#BB
100/100
فاز روشنفکری: واقعا سریال چیز خاصی نداشت یه سریال معمولی! لول
حالا که اینو دیدی، Better Call Saul رو هم ببین که کار دست خود وینس هست! اونم باحاله! به خوبی برکینگ نیست ولی خداییش اونم خوبه! وینس با برکینگ بد هم خودشو هم Bryan Cranstonو جاودان کرد در عرصه ی سریال!
من خودم نه فیلم تینیجی میبینم و نه سریال تو این فاز ولی اینو دیدم خداییش خوب بود. ببین که عالیه! فقط اگه اوضاع روحیت زیاد میزون نی به کل ولش! کلا برا هر قسمتش اول یه قسمت سیتکام ببین بعد اینو ببین که خنثی؟! کنه! بسیار دپرسینگه!اصن طرفي كه به اين سريال لقب معمولي ميده، دو حالت داره؛
يا كلا نديده :دي يا ديده اما در اصل با چشم بسته ديده :دي
نميدونستم جدا گانه واسش سريال درست كرده، حتما مرسي از پيشنهاد.
--
نمره ي دوستانو در مورد سريال 13 reasons why ديدم اكثرا خيلي خوب گفتن ازش، واقعا ترغيب شدم ببينم..
همون فضای رئالش که میگی تا فصل ۲ بیشتر ادامه نداشت. واقعا میخکوب میکنه دو فصل اول ولی از فصل سه دیگه میزنه به تخیلی و اغراق و جاده خاکی.در مورد سريال بركينگ بد ضد و نقيض هاي زيادي شنيده بودم، برخي ميگفتن به دلمون ننشست، ادامه نداديم، ولش كرديم، و برخي ديگه ميگفتن تا بي نهايت ازش لذت برديم،
اصولا كسي هستم كه به نمرات يه اثر توجه زيادي ميكنم، با توجه به نقد مجله ها و امتياز سايتا، گفتم هر طور شده نبايد از دستش بدم..
سيزن يك رو شروع كردم، ميخكوبم كرد! يه فضاي رئال و كاملا قابل ملموس كه قشنگ منو انداخت وسط دنياي والتر وايت ( شخصيت اصلي سريال ) ، فلش بك هاي بي نظير، شخصيت پردازي دقيق و فكر شده، و روند داستاني مشخص كه وقتي به اخرا ميرسي، براي هر تيكه ي سريال كه در قديم اتفاق افتاده، يه دليل و حكمت جديدي ميبيني،
اين سير صعودي تا اخرين سيزن ادامه داشت،
تا همين امشب اخرين سيزن رو هم ديدم، يچي نزديك ١٧-١٨ ساعت ميخكوب شدن از سير اتفاقات و دنبال كردن داستان، فشاراي عصبي كه هر لحظه سريال به ادم وارد ميكنه، اصن شايد شبيهش تو هيچ كدوم از سريالايي كه از قبل ديدم نبود، و در نهايت بوم! فصل پنجم كاري ميكنه كه كلا تا چند وقت همش به فكر تصميمايي كه در طول زندگي ميگيريم باشيم و توش عميق شيم و با حوادث سريال كه بخشي از زندگي ما شده، همزاد پنداري كنيم.
در كل فوق العاده، لقب بهترين سريال برازندش بود واقعا..
#BB
100/100