Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

a serious man -بی نظیر بود با یکبار دیدن نمیشه دیالوگ هارو دقیقا هضم کردبهش 10/10 میدم
لامذهب اگر گاف‌های طراح صحنه رو در نظر نگیریم فیلم بی نقصه از نظر من

Salò o le 120 giornate di Sodoma

1214042G936.jpg

Salò o le 120 giornate di Sodoma

the necessary evil.
فیلم حال به هم زنیه... قابل تحمل حتی نیست بعضی جاهاش،‌ واسه همین دوستش دارم.
از لحاظ فرم، یا بصری، یا هرچی،‌ کار شاخی محسوب نمیشه... ولی به نظر من همین نوع تصویر خیلی به باورپذیر بودنش کمک میکنه... برای آدمای خاص پازولینی بین :دی
10/10​

آخرین ویرایش:
Paranormal Activity

ParanormalActivity-tf.org-free-2009.jpg

. Don't See It Alone

لعنتی ، لعنتی ، لعنتی !!!

این چی بود ؟ واقعا با 30 هزار دلار فیلمی ساخته که در حد فیلم های AAA ی هالیوود ترکونده !
روایت داستان فیلم خیلی خوبه ! یعنی باعث خستگی نمیشه و اصلا کسل کننده نیست ! با این که حالت داکیومنتری داره ! اصلا اغراق نیست اگه بگم صحنه های Horror فیلم کاملا اثرگذار هستن و با ذهن مخاطب بازی میکنن ! حالت فیلم برداری هم بسیار ایده ی جالبی بود .
تدوین فیلم هم به نظرم بسیار جالب بود ! ولی ای کاش فیلم یه ذره قابل باورتر بود !
من تا حالا فیلم با این استایل ندیده بودم ! ولی خوشم اومد ! توصیه میشه تنها نبینین :biggrin1:

امتیاز = 16 از 20

ولی ای کاش فیلم یه ذره قابل باورتر بود !
اتفاقا اولین و آخرین و مهمترین مشکلش همین بود .
سعی داره خودشو مستند نشون بده ولی فکر نمیکنه مردم انقدر شعور دارن که بدونن این فیلم فیلمه و مستند نیست .
فقط دیدنش وقتی جالبه که راجع بهش قبلا نشنیده باشی و دراین حالت شک داشته باشی فیلمش مستنده یا نه ×

اتفاقا اولین و آخرین و مهمترین مشکلش همین بود .
سعی داره خودشو مستند نشون بده ولی فکر نمیکنه مردم انقدر شعور دارن که بدونن این فیلم فیلمه و مستند نیست .
فقط دیدنش وقتی جالبه که راجع بهش قبلا نشنیده باشی و دراین حالت شک داشته باشی فیلمش مستنده یا نه ×
خب دقیقا منم همین رو گفتم :)
فیلم میخواد نشون بده مستنده اما نیست ! ولی واقعا قابل فهمه که فیلمه ! برای همین میگم که شرایط مهیا بود تا یه فیلم بی نظیر بسازن ولی دقیقا فیلم از فیلم بودنش ضربه میخوره .
من دقیقا در موردش هیج اطلاعاتی نداشتم ولی حتی ذره ای شک نکردم که فیلم نباشه :biggrin1:
الان که فیلم رو دیدم رفتم تازه راجع بهش یکمی تو سایت ها خوندم .
اما واقعا تجربه ی لذت بخشی تو این ژانر بود . چند وقتی بود که این ژانر هیچی برای بیننده نداشت .

Precious: Based on the Novel by Sapphire
عجب فیلمی بود.یه چند وقتی بود که هیچ فیلمی مثل این فیلم روم تاثیر نگذاشته بود.داستان فیلمم مربوط به یه دختر چاقه که همه جور بلایی سرش میاد ولی هیچ وقت امیدشو از دست نمیده.
فیلم لحن تلخ و گزنده ی داره و همینم باعث تاثیر گذاریش میشه.جالبیش اینکه کارگردان سعی کرده با وارد کردن صحنه هایی از ارزوها و رویاهای پرشس در هنگام اتفاق افتادن حوادث بد براش از تلخی فیلمش کم کنه.
بازی هایه بازیگرای فیلم خیلی خوب مخصوصا Gabby Sidibe بازیگر نقش پرشس.یه عدد ماریا کری هم داره که با یه قیافه متفاوت بازی خوبی کرده.
امتیاز 8 از 10

پ.ن:نیما حالا بگو چقدر ترسیدی؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
The Collector

379595_3.jpg

یه فیلم با حال از برو بچه های فیلم saw .

7\10

Blade 2

6274f.jpg

حال کردم شدید. تو سری blade فقط همین یکی رو نیدیده بودم . واقعا فیلم خوش ساختی هست

8/10

آخرین ویرایش:
Jennifer's Body

مضخرف ... ! از فیلمهای مسخره مگان فاکس ! از بین کارهایی که ازش دیمد بهترینشون همون How To Lose Friends ... بود. چون به نظر من فیلم گندی بود ، نیازی به توضیحات بیشتر هم نمیبینم که بدم .

-------------------------------------------

Race To Witch Mountain

اینو هم به خاطر راک دیدم که انتظار فیلم بهتری رو هم نداشتم ! یه دو تا آدم فضایی که قیافتا شبیه انسان هستن میان زمین ، راک هم که راننده تاکسی هست به اینها میخوره و ...

-------------------------------------------

G.I Joe The Rise Of Cobra ..................... 6
Observe And Report .......................... 5

سلام

2012
فقط جلوه های خوبی داشت . که البته همون یه قلم کارش از خوب و این حرفا گذشته بود . عالی بود .
5/10
چرا ایربگ اون بنتلی باز نشد ؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or