Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
مسئله سز IQ نیست .
سر اینه که شما pattinson رو با جیمز دین مقایسه کردی .
برای اینکه یه نفر بفهمه این حرف چقدر مسخرست ، حتی به IQ هم احتیاجی نیست .
-----
ویرایش : من از رضا معذرت میخوام . پستش رو تا آخر نخوندم و متوجه طنز بودن نوشتش نشدم . پست خودمم پاک نمیکنم تا همیشه یادم بمونه که اول پست رو تا آخر بخونم و بعدش نظر بدم .

آخرین ویرایش:
بله زن بودن;) هیچ ربطی هم به جهان سوم بودن یا نبودن نداره!!! مگه چند تا کارگردان زن خوب داریم؟! یه چند تا معرفی کنید منم بشناسم!!:confused:
وقتی اصل بر مبنای تساوی باشه، کسی نمیره ریت بده به فیلم چون سازندش زن بوده...

Blood Creek Or Town Creek

BloodCreek500.jpg

واقعا فيلم با حالي بود . يكي از بهترين فيلم هايي كه امسال ديدم . يه فيلم Horror ناب !!

واقعا نميدونم چرا اين فيلم اكران عمومي نشده و فقط رو DVD اونده !!!

8/10

اینم فکر کنم به خاطر این بوده که کارگردانش زن بوده

برادر من اونجا خیلی وقته دیگه مرد و زن تفاوتی بینشون قائل نیستن و زن یا مرد بودن امتیازی برای کسی محسوب نمیشه , فک کنم یه 60 سالیه از اونورا خبری نرسیده دستت :biggrin1:

بازی کریستن عزیز که خیلی دوسش دارم(مخصوصا وقتی شلوار لی تنگ می پوشه) از همه بهتره
تنها کاری که بلده اینه که اخم کنه و عصبی رفتار کنه. مطمئنی منظورت بازی پاهاش نیست احیانا؟ :دی

دقت نکردین که امتیازی به که Twilight داده صفره و همه چیزایی که نوشته مزاحه؟:دی
در ضمن کارگردان زن خوب داریم، همین بیگلو قبل از Hurt Locker هم Point Break اش یه Cult Classic محسوب میشد، Jane Campion که پیانوش یکی از بهترین فیلمای دهه ی 90 بود و شاید اگه تو اسکار به شیندلر نمیخورد اسکارو درو میکرد. دنیس هم هست، تازه امسال کارگردان An education هم بانو هستن:دی
اما.....
Un Prophete
Mind Blowing! Instant Classic! سه ساعت پیش اصلا فکر نمیکردم که قراره یه همچین چیزی ببینم! یه سری فیلما خوبن، مثل Inglorious Basterds، یه سری فیلما خیلی خوبن، مثل Mary and Max و White Ribbon و Hurt Locker و (یه سری فیلما شاخن مثل In the loop:دی) اما یه سری فیلما هستن که اصلا یه عالم دیگه ای دارن واسه خودشون!
یه فیلمایی هستن که ابدا سبک نیستن، اما بار اول که میبینی متوجه میشی که چندین بار این فیلمو خواهی دید، برای من مثل Pan's Labyrinth.
به قول خارجیا You'll run out of superlatives!! فیلم عملا عالیه! تنها مشکلی که میتونه داشته باشه اینه که دقت زیاد میخواد چون به 3 زبون تو فیلم صحبت میکنن(عربی، یه مدل ایتالیایی و فرانسوی) و مهمه که به چه زبونی دارن صحبت میکنن.
این زیرنویسشم خیلی خوب نبود، بعضی جاها یه سری کلماتی استفاده کرده بود که یکم خارج میزد! البته نسخه ی من hard subbed بود، این زیرنویسای دانلودی خیلی وضعشون خراب تره! بعد از اینکه فیلم تو امریکا اکران شه احتمالا این مشکل حل میشه.
بازی نقش اول عالی بود، اینکه گذر چند سال رو تو دو ساعت بازی میکنه فوق العاده س، اما مهمتر از اون بازی کاراکتر Luciani(اسمشو نمیدونم:دی) که وحشتناک بود:دی
موسیقی متن عالی، انتخاب ترک ها عالی، ریتم فیلم عالی، همه چی عالی!
این فیلمایی که آدرنالین راش دارن بعضا بعد یه مدتی که میبینشون یکم افت میکنن واسه آدم(City of God) اما فکر نمیکنم این از اون دسته باشه.

آخرین ویرایش:
سلام
دقت نکردین که امتیازی به که Twilight داده صفره و همه چیزایی که نوشته مزاحه؟
جان من ؟!
من دیدم اون 2 تا رو با هم مقایسه کرده دیگه تا آخر پست رو نخوندم :دی
حق داشت به IQ من گیره بده بیچاره :دی :))

چزا اینقدر توهین میکنید :دی ! رابرت رو با دین هیچ وقت مقایسه نکردن با ریور قینیکس مقایسش میکنن.

--
عماد بالاخره Prophet رو دیدی احساس میکردم کاره خاصی باشه . من میخوام ببینم ولی نمیدونم چزا بهش جذب نمیشم ( امشب In the Loop ببینم بفهم چی که اینقدر از این تعریف میکنی :دی )

Hurt Locker اوایل 2008 ساختش تموم شد و تو ونیز 2008 اولین اکرانش بود که اونجا یه استودیویی خریدش(فکر کنم Summit) و اکران عمومیش افتاد برای 2009.
البته اولین نسخه های دزدیش فکر کنم همون 2008 اومد:دی

stoning of soraya
StoningOfSoraya.jpg

فیلم خوش ساختی نبود فیلم شدیدن رنگ و بوی سفارشی بودن داشت و یه جورایی فیلم با عجله ساخته شده بود که به casting و کارگردانی صدمه زده بود . توی داستان فیلم هم اغراق هایی وجود داشت که به فضای مستند گونه ی فیلم ضربه میزد . در کل میتونست خیلی بهتر باشه با موضوعی که داشت .
داستان فیلم :
دختری به نام ثریا اسیر بدرفتاری شوهر هیزیه که قصد داره با طلاق دادن ثریا با دختری 14 ساله ازدواج کنه در کل فضای فیلم ارزش پایین زن در جامعه ی ایرانی بعد از انقلاب رو نشون میده
5/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or