Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
blind dating
هنوز کامل نگاش نکردم ، ولی خوشم اومده ازش و دارم باهاش حال میکنم . باید ببینم آخرش چجوری تمام میشه . فعلاً 7/10
خو الان کاملش کردم .
واقعاً لذت بردم از دیدنش .
امتیازم رو میکنم 8.2/10

ماکس و مری یا همون مری اند ماکس !

آتیش زد به زندگیمون ! دنیامونو نابود کرد آقا ! به نیستی رسوند ! خدا ازشون نگذره !

10 از 10

پ ن : این اولین 10 من توی این تاپیک اه !

2012
7/10
فکر میکردم از اون فیلمایی هست که فقط میخواد با جلوه ویژه مخاطب جذب کنه ... ولی خب واقعا فیلمش قشنگ بودش ! یعنی من باهاش حال کردم ! صحنه هاش واقعا حماسی بود :biggrin1::biggrin1: !

The Blind Side
الان فهمیدم چرا اینقدر میفروشه
داستان فیلم راجبه یه پسر سیاه ه :دی که کمی مشکل ذهنی داره و به صورت عجیب غوله یه خوانده سفید بهش جا میدن (میشه گفت به فرزندی قبولش میکنن ) و ادمه موفقی میشه . سندرا بلاک هم خوب بازی کرده . کلا فیلم خوبی بود .
Good.
i'm not racist

Kiss Me Again
MV5BMTg1MDg2NTE0M15BMl5BanBnXkFtZTcwMjgwNjAwMg@@._V1._SX98_SY140_.jpg

اینو دیشب دیدم نشد تا الان بنویسم.
خیلی وقت بود داشتمش اما فرصت نمیشد ببینم و فکر میکردم یک تیکه آشغاله!:دی
دیشب از بیکاری ساعت 3:34 دقیقه بامداد شروع کردم به دیدن و میتونم بگم تنها چیزی که میتونست روحیمو اون موقع خراب کنه همین فیلم بود!نمیدونم چرا خیلی باهاش حال کردم.یک درام رومانتیک.واقعا خوشم اومد به خصوص اینکه خیلیوقت بود توی این سبک چیزی ندیده بودم
امتیاز:در ساعت 3:34 دقیقه بامداد 8.5/10(در بقیه ساعات 6/10 :دی)

Hangover

فیلم خوبی بود حداقل با اینکه 2 ساعت وقت ادمو تلف کرد ولی نسبتا میشه گفت کمدی جلفی نبود ! من از این الن هم خیلی خوشم اومد ! مخصوصا اونجا که قضیه ی مُردن بابابزرگشو میگه اخر خندس :d
داستان هم در مورد 4 نفر هست برای برپایی برنامه ی مقدس بچلور پارتی :d میرن صحرای نوادا ( لاس وگاس خودمون :d) و اتفاقاتی براشون پیش میاد که نسبتا جالبه .

امتیاز = 15 از 20

=========

فردا میخوام Away We Go سام مندس رو ببینم ! 10 دیقه ی اولشو برای Preview امشب دیدم خیلی خوشم اومد ! فردا میبینم امتیاز میدم

========

واقعا دیدن فیلم با کیفیت DVD - Rip با نسخه هایی مثل R5 یا SCr فرقش از زمین تا زیرزمینه ! برا همینه من فیلما رو دیرتر میبینم ولی با کیفیت میبینم ! یه مزه ی دیگه ای میده !

The Blind Side
الان فهمیدم چرا اینقدر میفروشه
داستان فیلم راجبه یه پسر سیاه ه :دی که کمی مشکل ذهنی داره و به صورت عجیب غوله یه خوانده سفید بهش جا میدن (میشه گفت به فرزندی قبولش میکنن ) و ادمه موفقی میشه . سندرا بلاک هم خوب بازی کرده . کلا فیلم خوبی بود .
Good.
i'm not racist
آریا من در به در دنبال لینک دانلود سالمشم ولی نیست !

شروع به دیدن اره کردم از پایین به بالا :
saw1
بهترین شماره توی 4 شماره ی اول بود . فکر نمیکردم بپسندم با نقدهایی که خونده بودم ازش بهتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم .داستان داشتن توی فیلم های این سبک کم دیده میشه که خیلی این موضوع من رو آزار میده اره میشه گفت کمی با باقی فرق داشت. نقاط قوت دیگه فیلم موسیقی و پایان جالبش بود.
8/10

saw2
هوش و ذکاوت جیگسا توی این شماره خوب تصویر شده بود و میشه گفت طرح خیلی خوبی داشت شماره ی دوم ولی به نظرم با عجله ساخته شده بود این شماره و شخصیت پردازی ها خوب صورت نگرفته بود و یه جورایی از لحاظ محتوایی فیلم رو سمبل کرده بودند. البته باز هم پایان فیلم جالب بود برام .
7/10

saw3
نمیدونم چرا سازنده ها اینقدر اصرار به سالانه ساختن فیلم داشتند توی این شماره حتی انگیزه های جیگسا برای بازی کردن با افراد فرق کرده بود .لطمه به داستان غیر قابل بخششه. این شماره باز هم از دو شماره قبل ضعبف تر بود.
5.5/10

sawIV
چیزی برای گفتن ندارم.
4/10
امیدوارم 5 و 6 حداقل در حد شماره ی یک باشه با دیدن شماره ی یک خیلی به آینده این فیلم امیدوار شدم اما عجله ی سازنده ها ما رو از دیدن یک سری فیلم خوب محروم کرد.

آخرین ویرایش:
The Davinci Code

خب من هیچ وقت فیلمشو ندیده بودم ! بعد از خوندن Novel ش تصمیم گرفتم فیلم رو هم ببینم ! خیلی ضعیف و سرسری بود ! اصلا در حد رمان نبود ! با اینکه رمانش هم خیلی مشکلات عدیده داستانی داشت ولی باز فیلمش یه فاجعه دیگه ای هست .کلا اگه ران هاوارد اینو نمیساخت هم کسی نمیگفت فیلم سازی بلد نیستی !Lol

امتیاز = 12 از 20

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or