Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

TDK فیلم خیلی خوبی بود ولی بنظرم بطرز مسخره ای هایپش بالا رفت.
نه،من صرفاّ مثال زدم که خودتم ببینی تو همچین وضعیتی گیر میفتی،در نتیجه اوریت به قول خودت یه چیز طبیعیه،وگرنه منم اون فیلم رو تو ژانر خودش شاهکار می دونم
جدا از اینکه بازیگر محبوب یه چیز کاملا شخصیه و حالا همه قرار نیست از بازیه یه نفر خوششون بیاد، ولی این حرفت دیگه از اون حرفا بود!...........این قضیه محبوبیت رو هم خیلی نفهمیدم حالا چون محبوبه ملت یدفعه توهم زدن که بازیشم خوبه؟
ای بابا،من که تو همون پست هم گفتم...آخه اشتباهت هم همین جاس که هر جا لیست پیدا کردی فک می کنی خبریه،سندی چیزیه!
با اینکه از فیلمای محبوب هیچکاک به حساب میاد و ........ یعنی اتفاقات غیر قابل قبول تو فیلم زیاده.
سوتی فیلمنامه یعنی چی؟!
اصولا فیلمای هیچکاک یه جور طیف تماتیک دارن که اکثرا هم جنبه ی بصری شون وحشتناکه،پس اگه کلا یه جور عدم هماهنگی ای حس کردی واسه اینه که کلا هیچکاک همچین دید خاصی نسبت به دنیا داره (مثلا مثلا مثلا:همین جوکر TDK که گفته بود:موقع ش که برسه همه همدیگه رو می خورن).کلا منطق هیچکاک هم از یه همچین چیزی ساخته شده که نهایتا تو اکثر فیلماش تناقض رو می بینیم.(تو این فیلم آخرش...).
(سوء تفاهم نشه...من نخواستم باز حکم بدم.)

البته بیشتر از 50% کار مال سلزنیک تهیه کنندس

آره اینُ یادم رفت بگم.

.البته من کلا خیلی بر باد رفته رو دوست ندارم

گفتم، من زیاد تو کار Romance نیستم ، ولی این یه اقتباس شاهکار بود . در صورتی که نگاه به فیلم (ها) Wuthering Heights بندازی ، (که به نظر من بر باد رفته میشل خیلی به همین رمان بلندی های بادگیر امیلی برونته شبیه و معتقدم که ازش الهام گرفته) متوجه میشیم که ارزش بر باد رفته خیلی زیاده. ولی من دوست داشتم که فیلمی در خور بلندی های بادگیر ساخته شه ، ولی بهترینش که همون نسخه ی 1939 ـش بود انتظارات رو بر آوره نکرد. البته Best Picture اکادمی رو در سال 1940 برد دقیقا یک سال بعد بر باد رفته. ولی اقتباسش جالب نبود.
در کل بر باد رفته اثر خوبی بود :دی

up
6.5
نمی دونم خیلی تعریف شنیده بودم ازش شاید به همین خاطر خیلی بهم نچسبید انتظار یه شاهکار تو انیمیشن رو داشتم. به علاوه اینکه هنگام دیدنش احساس دزدهای دریایی رو داشتم.

1939

یکی از شاهکار های سینمای جهان.
فیلمنامه عالی بود، البته اینُ باید مدیون اثر جاودانه ی مارگارت میشل باشند ولی به هر حال سکرین پلی از سیدنی هوارد دین خودشُ ادا کرد. اما می رسیم به انتخاب بازی گرها ، واقعا کسی دیگه جز ویوین لی Vivien Leigh ، میتونست انقدر زیبا نقش اسکارلت بازی کنه؟ من که تو عمر فیلم دیدنم ، یکی از برترین لید اکترس هایی بود که دیدم. تو کل فیلم فقط شیفته ی بازی این دوشیزه بودم. Clark Gable هم عالی بود . رنگ بندی و طرح صحنه ها هر کدومشون در اون زمان نمونه های برتر بودند

من فیلمو ندیدم ولی کتابش رو خوندم . دو جلد اسکارلت که دنباله بربادرفته است رو هم خوندم . در کل بد نیست ولی فضاش بیش از حد زنانه است . یک چیزی که توجه آدم رو جلب می کنه اینه که رسم و رسومشون چقدر شبیه رسم های حالای ماست !!!

داوینچی کد

یکی از بهترین فیلم های بود که دیدم از اون فیلم هاست که آدمو تا دقیقه آخر تو مچلی نگه میداره ولی من نفهمیدم چیزایی که تو فیلم در مورد حضرت عیسی گفت راسته یا نه

9/10

برادر من بشین کتابشو بخون . به نظر من که فیلمش افتضاحی بیش نبود . این جور کتابها کلا فیلم نشن بهترن .

----------------------------

Forgetting Sarah Marshall

7.5/10
یک فیلم طنز خیلی خوب !! هم از Jason Segel خیلی خوشم میاد هم از Kristen Bell ! فیلم نامه رو هم خود Jason Segel نوشته بود . ولی خنده دار ترین بازی مال شخصیت Aldous Snow بود .

البته بیشتر از 50% کار مال سلزنیک تهیه کنندس و جورج کیوکر هم تا حد زیادی در ساخت فیلم سهم داشته...البته من کلا خیلی بر باد رفته رو دوست ندارم:biggrin1:
حد زیادی؟ من تا جایی که میدونم کیکور هم از سر اینکار اخراج شده هم از سر TWoO.

یا اینکه باید خیلی راحت و بدون مقاومت اعدام بی هدف چهار نفرو ببینه؟
3تا بودنا! با توجه به فضای استبدادی که تو ارتش فرانسه نشون داده میشه حرفهایی که داگلاس به اون یکی ژنراله که فکر کنم اسمش جورج بود میزنه به راحتی میتونه اعدام رو داشته باشه.اون هم زمانی که کار از کار گذشته.اینجاس که به نظرم زیاده روی میکنه.
آخه اشتباهت هم همین جاس که هر جا لیست پیدا کردی فک می کنی خبریه،سندی چیزیه
حالا خوبه گفتم که معیار نیستن و بیشتر نظر شخصیه.منظورم این بود که حالا ما جوگیر شدیم منتقدا که نشدن.
).کلا منطق هیچکاک هم از یه همچین چیزی ساخته شده که نهایتا تو اکثر فیلماش تناقض رو می بینیم
منم منظورم همین تناقضات یا اتفاقات غیر قابل باوره که احتمال افتادنشون یک در هزاره که تو این فیلم زیاد بود.که به باور پذیر بودن فیلم اسیب میرسونه(که البته تو فیلمای دیگش خیلی ندیدم).البته با یه جمله معروف از خود هیچکاک حل میشه تا حدودی:"فیلم برشی از زندگی نیست،برشی از یک کیکه!".که معنیش اینه که زیاد سخت نگیرید.
--------------------
Cool Hand Luke (1967
پل نیومن بزرگ.کافیه همین یدونه فیلم رو ازش ببینید تا عاشقش بشید.شخصیت شوخ و استوارش تو همین فیلم یا مثلا بوچ کاسیدی حتی تو سختترین لحظه ها برای خود من یه شخصیت ارمانیه.خود فیلم هم بسیار خوشساخت و جذابه که از هیچ لحاظی کم نمیاره.تو فیلمای فرار از زندان به اندازه پاپیون دوستش دارم.
9/10

Barry Lyndon

اول از همه لهجه ی بریتیش جان کویین تو پارت یک جذاب ترین بخش 20 دقیقه ی ابتدایی فیلمه ! در کل پارت اول فیلم خیلی جذا بتر بود تا پارت دوم ! کوبریم خواسته از شروع پارت دوم فقط سریتر فیلم رو تموم کنه ! هیچ ایده ی جذابی تو پارت دو وجود نداره ! برعکس پارت یک جذاب ترین بخش فیلمه ! ماجراجویی های بری لیندون (تو پارت یک ردموند بری ) ببینده رو جذب میکنه ! بازیهای اکثرا مسخرست !!! بجز چند مورد انگشت شمار ! کارگردانی نسبتا خوب بوده ! سکانس ها با اینکه همه در یه رده نیستن و بالا و پایین داره ولی بازم کوبریک نسبتا کارشو خوب انجام داده ! بعد از ساخت پرتغال کوکی انتظار میرفت فیلم بهتری بسازه ولی حیف که هر کارگردانی یه پریود 30 ساله لازم داره تا دوباره شاهکار بسازه ! من از کوبریک شاینینگ و کلاکورک و دکتر بیشتر خوشم میاد .
نتیجه گیری اخلاقی 1 : نه بابا ، استنلی هم یه چیزایی از فیلمسازی حالیش میشه !!!
نتیجه گیری اخلاقی 2 : نه بابا ، استنلی هم G*y بوده !
نتیجه گیری اخلاقی 3 : تا شاهکار بعدی در دنیای باقی ، بای بای !
15 از 20

من تا جایی که میدونم کیکور هم از سر اینکار اخراج شده هم از سر TWoO
تا یه جایی رو فیلم کار کرده و بعد از اینکه از کار بیرون رفت هم بازیگرا رو راهنمایی می کرده.
3تا بودنا!
در واقعیت 4 نفر بودن نویسنده 3 نفر در داستان اورده.
با توجه به فضای استبدادی که تو ارتش فرانسه نشون داده میشه حرفهایی که داگلاس به اون یکی ژنراله که فکر کنم اسمش جورج بود میزنه به راحتی میتونه اعدام رو داشته باشه.اون هم زمانی که کار از کار گذشته.اینجاس که به نظرم زیاده روی میکنه
من نفهمیدم زیادی روی رو در اینجا...
اصرار نکن:mrgreen:
Barry Lyndon
من لیندون رو خیلی دوست ندارم ولی با تماشای متعدد بیشتر خوشم اومده وبنظرم کوبریک بر خلاف فیلمهای دیگه اش که معمولا دارای ایده های گنده اس بی اهميت ترين قسمت هاي زندگي رو برگزيده و از نظري بصري به شکلی ‏عالی به تصوير کشیده. کتاب تکری چیز خاصی نداره ولی بنظرم در مدیوم سینما تونسته به سطح دیگه ای برسه که الان جزو شاهکارهاش معمولا به حساب میارن.craftه فیلم که ازش ایراد می گیری یکی از بی نقص ترین هاییه که دیدم. این و 2001 بنظرم غیر accessibleترین کاراشن.( راستی فیلم محبوب مارتی هم هست:biggrin1:)
البته با یه جمله معروف از خود هیچکاک حل میشه تا حدودی:"فیلم برشی از زندگی نیست،برشی از یک کیکه!".که معنیش اینه که زیاد سخت نگیرید.
یعنی اگر فیلمی دارای پلات هل بود سخت نگیرید برشی از کیکه:biggrin1:
نتیجه گیری اخلاقی 1 : نه بابا ، استنلی هم یه چیزایی از فیلمسازی حالیش میشه !!!
نتیجه گیری اخلاقی 2 : نه بابا ، استنلی هم G*y بوده !
نتیجه گیری اخلاقی 3 : تا شاهکار بعدی در دنیای باقی ، بای بای
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من لیندون رو خیلی دوست ندارم ولی با تماشای متعدد بیشتر خوشم اومده وبنظرم کوبریک بر خلاف فیلمهای دیگه اش که معمولا دارای ایده های گنده اس بی اهميت ترين قسمت هاي زندگي رو برگزيده و از نظري بصري به شکلی ‏عالی به تصوير کشیده. کتاب تکری چیز خاصی نداره ولی بنظرم در مدیوم سینما تونسته به سطح دیگه ای برسه که الان جزو شاهکارهاش معمولا به حساب میارن.craftه فیلم که ازش ایراد می گیری یکی از بی نقص ترین هاییه که دیدم. این و 2001 بنظرم غیر accessibleترین کاراشن.( راستی فیلم محبوب مارتی هم هست:biggrin1:)
خب منم نگفتم دوست ندارمش ! گفتم محبوبیت شاینینگ ، ادیسه و دکتر و کلاک ورک رو برا من نداره یعنی بین این 5 تا پنجمه ! یه چیز که میخواستم تو پست قبلیم در مورد لیندون بگم همینه که گفتی یعنی این فیلم امضای کوبریک رو نداره ! یه جورایی مثل BOtD که با کارای دیگه مارتین فرق داره اینم یه فاز دیگه از کارای کوبریکه ! دقیقا منظورت از Craft رو نفهمیدم !
در مورد نتیجه گیری های اخلاقی برات توضیح دادم :)
====
راستی من موقع ای که افسردگی داشته باشم یا کوبریک نیگاه میکنم یا اسکورسیزی !
به ادم ارامش میدن ! میخوای یه بار امتحان کن ! حداقل از تماشای Big Lobowski تجربه ی بهتریه در مواقع افسردگی !
امشب نوبت Lolita ست .:)

اینم یه فاز دیگه از کارای کوبریکه ! دقیقا منظورت از Craft رو نفهمیدم
امضاهاش رو داره از لحاظ تکنیکال ولی از نظر سوژه کمترین پیچیدگی رو داره بر خلاف فیلمای دیگش.
دقیقا منظورت از Craft رو نفهمیدم
یعنی که از لحاظ تکنیک فیلمسازی بی نقصه...بزرگان مارتی و استیون هم تایید کردن:biggrin1:
به ادم ارامش میدن ! میخوای یه بار امتحان کن ! حداقل از تماشای Big Lobowski تجربه ی بهتریه در مواقع افسردگی
من خودم فیلمای اسکورسیزی و کوبریک رو زیاد دیدم چون بعضی کارگردانها بنظرم کاراشون پتانسیل زیادی برای بیشتر دیده شدن دارن و حتی شاید با تماشای متعدد بهتر شن. کلا اکثر فیلمای خوبی که دیدم این خصوصیت رو داشته.
لبوسکی که کلا یه جور داروئه...هر دفعه خود دکتر واسم تجویز می کنه...نکردم خودم تجویز می کنم:biggrin1:
امشب نوبت Lolita ست
لولیتا بنظرم ضعیفترین کار کوبریکه با این حال فیلم بدی نیست و نکات مثبتشو داره ولی انقدر زیر تیغ سانسور بوده که تقریبا اسانس کتاب از بین رفته. راههای افتخار رو ببین اگه ندیدی:biggrin1:

یکی از برترین کارهای کوبریک FMJ هست، شایدم بهترین :دی تو 10 تای برتر War Movie هم هست به نظرم .
شاید چون من از فیلم های جنگی (ایرانی عراقی :دی) خوشم میاد.

لولیتا بنظرم ضعیفترین کار کوبریکه با این حال فیلم بدی نیست و نکات مثبتشو داره ولی انقدر زیر تیغ سانسور بوده که تقریبا اسانس کتاب از بین رفته. راههای افتخار رو ببین اگه ندیدی:biggrin1:
لولیتا رو دیدم برادر من :) ! اینا تور فیلم گردی کوبریکه که هر 2 سال یه بار برام در مواقع افسردگی راه میافته !
برعکس من لولیتا رو بیشتر از EWS دوست دارم :biggrin1: به نظرم اون ضعیفتره . حالا هرکی یه نظری داره ! شاید چون من کتاب رو نخوندم اینقد برام بد نیست .

====
در مورد لیندون منم منظورم سوژه بود که با بقیه فیلمای کوبریک فرق داره
حالا از نظر Craft که گفتی من خودم قبول دارم فیلم خیلی خوبیه ولی من دکتر و ادیسه و پرتغال کوکی رو خیلی بیشتر قبول دارم .
====
در مورد فیلم های بزرگ عرضم به حضورت که من فیلمایی که دوست دارم رو چند بار میبینم برام فرقی نمیکنه فیلم بزرگی باشه یا نه ! تنها فیلمی که بار اول دیدم و بدم اومد ولی بازم دیدم EWS خود استنلی فقید بود . شاید خیلیا E.T استیون رو خیلی دیده باشن ولی من یه بار دیدم .کلا این عادت بد رو باید ترک کنم .
=====
PoG رو هم دیدم( به به کرگ داگلاس :love:) اون هم ایشالا فردا شب:) - پس فردا در خدمت استاد جک نیکلسن هستم -بعد در خدمت جنگ ویتنام - بعدش ادیسه - روز بعد دکتر -در اخر کلاکورک (اقا کسی DVD کلاکورک رو نداره :biggrin1:) CD ش لهو لورده شده :)

من نفهمیدم زیادی روی رو در اینجا...
خب بابا من احساس کردم.گیردادیا:biggrin1:
یعنی اگر فیلمی دارای پلات هل بود سخت نگیرید برشی از کیکه
جدیدا با هیچکاک مشکل پیدا کردی؟با هم دعواتون شده؟:biggrin1:از اونور که روانی شاهکار حساب نمیشه اینم که از این...
بابا خدایی جمله رو داشته باش،کل سینما رو میشه توش خلاصه کرد. همین که اول به فکر سرگرمی بوده بعد بقیه چیزا در کنارش عالیه.همونی که به برگمان گفت:"بی خیال اینگرید این فقط یه فیلمه".
سایه یک شک فیلم خیلی خوبیه و از بهتریناش هم به حساب میاد فقط من باهاش خیلی ارتباط برقرار نکردم.

کلی گفتم نه درباره هیچکاک یعنی معنی حرف تو رو نقل قول کردم نه هیچکاک:biggrin1:
بی خیال اینگرید این فقط یه فیلمه
اینگمار نبود؟:biggrin1:
فقط من باهاش خیلی ارتباط برقرار نکردم
بالاخره تو داستان تناقض هست یا تو ارتباط برقرار نکردی؟:biggrin1:
همین که اول به فکر سرگرمی بوده بعد بقیه چیزا در کنارش عالیه
:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or