Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

حتی با توجه به تعداد امتیازها معیار کاملی هم نیست
نه به هیچ وجه معیار کاملی نیست ولی در حال حاضر بهترین معیار موجوده.
پاچینو دوران طلاییش دهه 70 و 80 بود
فیلمایی خوبی که تو دهه نود بازی کرده:گادفادر3،دیک تریسی،بوی خوش زن،گلن گری گلن راس،راه کارلیتو، heat ،وکیل مدافع شیطان،دانی براسکو ، insider .به جز اینا تو دهه نودفقط 3 تا دیگه بازی کرده که اونا هم متوسطن.حالا اگه این خیلی خوب نیست دیگه هیچی...
نگرفتی امیر
چطور؟نه شخصیت احمقی در کار بود نه اتفاق احمقانه ای می افتاد.
فقط به نظرم بیشتر محبوبیتش باعث شده که بهش بها بدن
جدا از اینکه بازیگر محبوب یه چیز کاملا شخصیه و حالا همه قرار نیست از بازیه یه نفر خوششون بیاد، ولی این حرفت دیگه از اون حرفا بود!همین الان می خوای لیست چندتا سایت و مجلات(نظرسنجی نه) معتبر رو بگم که پاچینو از دنیرو رتبه به بالاتری داره؟دیگه نیکلسون که هیچی(البته همونطور که گفتم هیچ کدوم از اینا خیلی چیزی رو نشون نمیده چون همه اینا از بزرگترینای تاریخن).این قضیه محبوبیت رو هم خیلی نفهمیدم حالا چون محبوبه ملت یدفعه توهم زدن که بازیشم خوبه؟
-------------------------
خب 3 تا فیلم دیشب:biggrin1::

Shadow of a Doubt (1943
با اینکه از فیلمای محبوب هیچکاک به حساب میاد و خودشم این فیلمو دوست داشته ولی من خیلی باهاش حال نمی کنم.نه اتفاقا فیلم خوبیه فضای نوار جذابی داره بازی های خوبی داره مخصوصا جوزف کاتن،طرح اولیه داستان واقعا خوبه ولی مشکل اصلیش فیلمنامه فیلمه که سوتی زیاد داره که لطمه بهش زیاد زده.یعنی اتفاقات غیر قابل قبول تو فیلم زیاده.
7/10
Rambo (2008
نوستالوژیک!خونین!بدون داستان!
5.5/10
Ed Wood (1994
اگه واقعا ادوود به همین باحالی و بامزگی بوده که جانی دپ تو فیلم هست واجبه 2-3 تا از فیلماشو حتما ببینم.تلاشش برای ساختن فیلم و اینکه واقعا فکر می کرده داره فیلم خوبی میسازه خیلی برام جالب بود. جسیکا پارکر هم تو فیلم قیافش خیلی بهتر از الان بوده.landau هم عالی بود.
7.5/10

در حال حاضر بهترین معیار موجوده
معیار برای :biggrin1:popularity
فیلمایی خوبی که تو دهه نود بازی کرده:گادفادر3،دیک تریسی،بوی خوش زن،گلن گری گلن راس،راه کارلیتو، heat ،وکیل مدافع شیطان،دانی براسکو ، insider .به جز اینا تو دهه نودفقط 3 تا دیگه بازی کرده که اونا هم متوسطن.حالا اگه این خیلی خوب نیست دیگه هیچی...
نمی دونم چه اصراری داری فکر کنم اکثرا قبول داشته باشن دوران طلایی پاچینو اون دو دهه اس و گرنه 90 هم فیلم خوب داشته. همین افراطه که باعث می شه بعضیها جبهه بگیرن و منم نمی خوام یه بازیگر خوب و محبوب رو منفی نشون بدم ولی واقعا حالت خوبی نداره.
چطور؟نه شخصیت احمقی در کار بود نه اتفاق احمقانه ای می افتاد
نه تنها داستان در فضایی بسیار مضحک می گذره بلکه تمام کاراکترها بغیر از تام مضحکن. یه بار شخصیتها و اتفاقات رو مرور کن. اصلا یک فیلم گنگستری عادی نیست. سر و تهش کوئنیه:biggrin1:

سلام
نه تنها داستان در فضایی بسیار مضحک می گذره بلکه تمام کاراکترها بغیر از تام مضحکن. یه بار شخصیتها و اتفاقات رو مرور کن. اصلا یک فیلم گنگستری عادی نیست. سر و تهش کوئنیه
ولی من فیلم رو خیلی دوست دارم .
اصلاً کلی از " گابریل برن " حوشم میاد ، چون تو این فیلم بازی کرده .
بهش 7.5/10 میدم

نمی دونم چه اصراری داری فکر کنم اکثرا قبول داشته باشن دوران طلایی پاچینو اون دو دهه اس و گرنه 90 هم فیلم خوب داشته
هیچ اصراری نیست بیشتر شفاف سازی بود!چون با این کارنامه واقعا فکر نمی کنم خیلی افتی در کار باشه با توجه به این که مثلا اسکارشم تو همین دهه برده.
-------------------
Paths of Glory (1957
گرم ترین و احساسی ترین فیلم کوبریک.از بهترین فیلمای مرتبط با جنگ جهانی اول.نکته ای که دفعه اولی که دیدم خیلی بهش توجه نکرده بودم ولی این دفعه یه خورده تو ذوقم خورد زیادی سیاه یا سفید بودن بعضی شخصیتاس.مثلا در مورد شخصیت ژنرال میرو واقعا فکر نمی کنم کسی وجود داشته که دستور بمباران سنگرهای خودی رو بده یا بخواد همه رو با هم اعدام کنه.یا از طرف شخصیت داگلاس فکر می کنم زیادی خوب بود،مخصوصا اونجایی که هرچی از دهنش در میاد به ژنرال میگه.احتمالا برای تراژدیک تر کردن داستان بوده.البته دقیقا نمی دونم شاید بیشتر برگرده به کتابی که ازش اقتباس شده.به غیر از این نکته خود فیلم از بهترین ضدجنگ های سینماس.هرچند خودم غلاف تمام فلزی رو بیشتر دوست دارم.
8.5/10
Coraline (2009
به خوبی کابوس قبل از کریسمس سیلک نبود ولی کارتون خوبی بود.موضوع جالبی داشت ولی خیلی به درد بزرگترها نمی خورد.صد در صد از نامزدای اسکار انیمیشن امساله.
7/10

ولی این دفعه یه خورده تو ذوقم خورد زیادی سیاه یا سفید بودن بعضی شخصیتاس.مثلا در مورد شخصیت ژنرال میرو واقعا فکر نمی کنم کسی وجود داشته که دستور بمباران سنگرهای خودی رو بده یا بخواد همه رو با هم اعدام کنه.یا از طرف شخصیت داگلاس فکر می کنم زیادی خوب بود،
داستان واقعیه:biggrin1:
اعدام غیر منصفانه چهار سرباز فرانسوی به دستور ژنرال Géraud Réveilhac بدلیل سرپیچی از اجرای فرمان مافوق...
انسانهای زیادی سیاه و سفید در طول تاریخ کم نبودن و البته باید توجه کرد که خود جنگ جهانی اول هم جزو بی اساس ترین و بی انگیزه ترین جنگهای بشر بوده که بیشتر جنگ جهانی دوم رو آماده کرد. در مورد نوع نمایش شخصیتها که بنظرت واقعگرا نیست :
Winston Churchill claimed that the film was a highly accurate depiction of trench warfare and the sometimes misguided workings of the military mind
بنظرم فیلم اصلا پروپاگاندا نیست.
هیچ اصراری نیست بیشتر شفاف سازی بود!چون با این کارنامه واقعا فکر نمی کنم خیلی افتی در کار باشه با توجه به این که مثلا اسکارشم تو همین دهه برده.
منم نگفتم افت داشته یه چیز دیگه گفتم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اعدام رو نمیگم.یعنی قضیه بمبارون و تقاضای اعدام صدها نفر از یارای خودی هم واقعیه؟یا حرفای داگلاس به ژنرال؟فکر نمی کنم.
بله داستان هامفری کاب بر اساس واقعیت نوشته شده که خودشم شاهد بوده...تنها manipulation فیلم بنظرم همین بود که البته با توجه به واقعی بودن دیگه نیست...داگلاس نماد انسانیه که هنوز افتخار واقعیشو نگه داشته و نه مثه میرو افتخاری کاذب. در حرفهای شخصیت داگلاس مشکلی نمی بینم چون هنوز ذره ای انسانیت درش باقی مونده بود و مخالفت می کرد پس کار بدی کرد؟...یا اینکه باید خیلی راحت و بدون مقاومت اعدام بی هدف چهار نفرو ببینه؟
البته مسلما برای بیشتر تاثیرگذارکردن فیلم داگلاس باید خیلی احساس نشون بده ولی مسلما پایه ی کارش و حرفاش زیاده روی نیست.

آخرین ویرایش:
the league of extraordinary gentlemen
league-of-extraordinary-gentlemen.jpg

افتضاح... واقعا" خودم هم نمي فهمم چرا نشستم و اين فيلم رو ديدم... اومدم دو ساعت مثلا" تفريح كنم و وقتم رو بگذرونم كه عمرم بر فنا رفت.
جلوه هاي هاي ويژه افتضاح بودن. بايگر ها هم خيلي بدون احساس بازي مي كردن.
حداقل انتظارم از شون كانري خيلي بيشتر از اينا بود.

در كل، اگه يه وقت كسي بهتون اين فيلم رو پيشنهاد كرد، سريعا" محل رو ترك كنيد.

0/10

LoEOGM آشغاله چون کامیکش آشغاله. من که دو سه تا فریم نتونستم بیشتر ببینم. بدترین بخش کامیکش اینه که به طرز ناشیانه از رنگ آمیزی کامپیوتری توش استفاده شده. (البته جدا از داستانش که نفهمیدم چی شد اصلا)

Some Like it HOt
7/10
بهترین کمدی ای هست که تابحال دیدم. جز پرفورمنس مسخره ی مونوروئه چیز دیگه ای کم نداره.

آخرین ویرایش:
Gone with the Wind
1939

یکی از شاهکار های سینمای جهان.
فیلمنامه عالی بود، البته اینُ باید مدیون اثر جاودانه ی مارگارت میشل باشند ولی به هر حال سکرین پلی از سیدنی هوارد دین خودشُ ادا کرد. اما می رسیم به انتخاب بازی گرها ، واقعا کسی دیگه جز ویوین لی Vivien Leigh ، میتونست انقدر زیبا نقش اسکارلت بازی کنه؟ من که تو عمر فیلم دیدنم ، یکی از برترین لید اکترس هایی بود که دیدم. تو کل فیلم فقط شیفته ی بازی این دوشیزه بودم. Clark Gable هم عالی بود . رنگ بندی و طرح صحنه ها هر کدومشون در اون زمان نمونه های برتر بودند .
البته فیلم های Romance زیادی ندیدم که خوشم بیاد، یعنی زیاد از این سبک خوشم نمیاد، ولی بر باد رفته چیز دیگه ای بود برای بار دوم.
جالبه ، زمان فیلم 233 دقیقه بود، برای منی که از دیدن Pianist خسته شده بودم، این زمان خیلی زیاد بود، اما در خلال فیلم هیچگاه احساس خستگی نکردم. اینُ مدیون ویکتور فلمینگ ـم.

8/10

Watchmen

برا منی که کامیکش رو نخوندم فقط قابل تحمل بود ! البته زک اسنایدر کلا کارگردان مستعدی در به Sh*t کشدین فیلمها هست ولی این یکی نه اونقدر وضعش خرابه که نشه تحملش کرد نه اینقد خوبه که از زکی تعریف کنیم ! ذر بین این شخصیت ها واقعا رورشاک و کمدین (ادوارد بلیک ) دوستداشتنی بودن !
داستان هم در مورد 6 ابر قهرمان هست که در دهه 80 میخوان قانون رو خودشون اجرا کنن و نیویورک رو از دست تبهکارا نجات بدن ! من شنیده بودم مثه اینکه نیویورک تو کامبک واچمن حالت دارک و نوآر داره ولی من که یه نیویورک شاد و خوشحال میدیدم ! در ضمن مو کپ دکتر منهتن عالی بود ! جلوه ها ویژه هم خیلی خوب کار شده ! جون میده برا از طریق BD دیدن .
در کل زک اسنایدر باید بیشتر اون تنِ لششو با مخ نداشتشو تکون بده تا بتونه یه فیلم خوب بسازه !
12 از 20

داوینچی کد

یکی از بهترین فیلم های بود که دیدم از اون فیلم هاست که آدمو تا دقیقه آخر تو مچلی نگه میداره ولی من نفهمیدم چیزایی که تو فیلم در مورد حضرت عیس گفت راسته یا نه

9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or