حتی با توجه به تعداد امتیازها معیار کاملی هم نیست
نه به هیچ وجه معیار کاملی نیست ولی در حال حاضر بهترین معیار موجوده.
پاچینو دوران طلاییش دهه 70 و 80 بود
فیلمایی خوبی که تو دهه نود بازی کرده:گادفادر3،دیک تریسی،بوی خوش زن،گلن گری گلن راس،راه کارلیتو، heat ،وکیل مدافع شیطان،دانی براسکو ، insider .به جز اینا تو دهه نودفقط 3 تا دیگه بازی کرده که اونا هم متوسطن.حالا اگه این خیلی خوب نیست دیگه هیچی...
چطور؟نه شخصیت احمقی در کار بود نه اتفاق احمقانه ای می افتاد.
فقط به نظرم بیشتر محبوبیتش باعث شده که بهش بها بدن
جدا از اینکه بازیگر محبوب یه چیز کاملا شخصیه و حالا همه قرار نیست از بازیه یه نفر خوششون بیاد، ولی این حرفت دیگه از اون حرفا بود!همین الان می خوای لیست چندتا سایت و مجلات(نظرسنجی نه) معتبر رو بگم که پاچینو از دنیرو رتبه به بالاتری داره؟دیگه نیکلسون که هیچی(البته همونطور که گفتم هیچ کدوم از اینا خیلی چیزی رو نشون نمیده چون همه اینا از بزرگترینای تاریخن).این قضیه محبوبیت رو هم خیلی نفهمیدم حالا چون محبوبه ملت یدفعه توهم زدن که بازیشم خوبه؟
-------------------------
خب 3 تا فیلم دیشب:biggrin1::
Shadow of a Doubt (1943
با اینکه از فیلمای محبوب هیچکاک به حساب میاد و خودشم این فیلمو دوست داشته ولی من خیلی باهاش حال نمی کنم.نه اتفاقا فیلم خوبیه فضای نوار جذابی داره بازی های خوبی داره مخصوصا جوزف کاتن،طرح اولیه داستان واقعا خوبه ولی مشکل اصلیش فیلمنامه فیلمه که سوتی زیاد داره که لطمه بهش زیاد زده.یعنی اتفاقات غیر قابل قبول تو فیلم زیاده.
7/10
Rambo (2008
نوستالوژیک!خونین!بدون داستان!
5.5/10
Ed Wood (1994
اگه واقعا ادوود به همین باحالی و بامزگی بوده که جانی دپ تو فیلم هست واجبه 2-3 تا از فیلماشو حتما ببینم.تلاشش برای ساختن فیلم و اینکه واقعا فکر می کرده داره فیلم خوبی میسازه خیلی برام جالب بود. جسیکا پارکر هم تو فیلم قیافش خیلی بهتر از الان بوده.landau هم عالی بود.
7.5/10