Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Feast

FeastMoviePoster.jpg

Fu*cking Awesame:biggrin1:

حال کردم شدید . عجب فیلمی بود نمیدونم چرا زود تر ندیدمش . واقعا واسه اونایی که Horror Fans هستن
(مثل خودم)
یه فیلم توپه

9 از 10

Babysister Wanted

Babysitter%20Wanted.jpg

بدک نبود . اگه یکم واسه این فیلم مایه بیشتر میزاشتن واقعا فیلم خوبی میشد . در کل تنها مشکل بزرگ این

فیلم جلوه های ویژه بدش بود ولی از نظر داستانی جالب بود . Son Of Devil:eek:

Echelon Conspiracy

echelon_conspiracy.jpg

چند وقتی یه فیلم اینقد بهم نچسبیده بود ..........
داستانش درباره یه شرکت که میخواد اختیاراتش زیاد کنه ولی نمی ذارن بخاطر همین یه سری افرادو با دادن یه موبایل ناشناس وسوسه میکنن :biggrin1: تا کارایی که اونا میخوان انجام دن ..........

بجز داستانش که تکراری بود ( ولی یه طورایی با بقیه فرق میکرد ) دیگه همه چیش عالی بود ......

9.4/10

Sergeant York (1941
با دیدن این فیلم و high noon بهتر می فهمم چرا لنی شخصیت دوست داشتنیه رمان فوق العاده "خداحافظ گاری کوپر" با همه ازادی از قید تعلق و بی خیالیش نسبت به دنیا، تنها کسی رو که قبول داشت کوپر بزرگ بود.خود فیلم هم از بهترینای هاکسه و تنها نامزدی اسکارش رو هم برای همین فیلم داره.
8.5/10
Pineapple Express (2008
great fun! زوج روگن و فرانکو بسیار جذاب در اومده بود.نوع طنز فیلم هم منو یاد hot fuzz انداخت.
7.5/10
Fast & Furious (2009
جالب نبود خیلی...
4/10
The Elephant Man (1980
بهترین فیلم دیوید لینچ.با این که این فیلمش عناصر سورئال و پیچیدگی فیلمایی مثل مالهالند و مخمل ابی رو نداره ولی به نظر من فیلم تاثیر گذارتریه.سکانس های تاثیر گذار و تامل برانگیز تو فیلم واقعا زیاده.بازی هارت و هاپکینز عالیه و موسیقی فیلم بسیار زیباست و البته گریم وحشتناک خوب فیلم که واقعا از این نظر یه اسطورس.خیلی جالبه برام با بودن این فیلم و گاو خشمگین اسکار اون سال رو به مردم معمولی ردفورد دادند!
9/10
Knowing (2009
فیلم سعی داشت به جز جنبه سرگرمی یه سری حرفای فلسفی و جدید هم بزنه که البته من خیلی خوشم نیومد.البته خود فیلم جدا از داستانش فیلم خوبیه.یه چیری که خیلی برام جالب بود نظر راجر ایبرته که فیلم رو یکی از بهترین sci fi هایی تا حالا دیده میدونه.
7/10

The Pianist

بسیار خسته کننده ، اگه سینما بودم که خوابم میبُرد.
داستان که چیز جدیدی نداشت، تو خیلی فیلم های دیگه این هلوکاستُ دیده بودیم . کرکتر اصلی فیلم یه شخص پیانیست ـه، ولی به نظر باید Walkist میشد. بیشترین ایراد از pace ـه فیلم ـه.
البته Adrian Brody در نقشش خوب بود و نمیشه اشکال زیادی ازش گرفت.
شاید وجود Schindler's list باعث بد بینی به فیلم شد.

5/10

Hatchet

hatchet__WinCE_.jpg

wow . عجب خشونتی داشت . خیلی فاز داد مخصوصا یه صحنه که فک طرف رو از وسط نصف میکنه !!!

7 از 10

Land Of The Dead

land-of-the-dead-poster.jpg

بهترین فیلم تو سبک zombie و بهترین فیلم George A Romero's . یکی از خوش ساخت ترین فیلمی که

تو این سبک دیدم . خشونتش هم خیلی زیاده zombie ها بد مدل تیکه پاره میکنن

8 از 10

The Pianist

داستان که چیز جدیدی نداشت، تو خیلی فیلم های دیگه این هلوکاستُ دیده بودیم . کرکتر اصلی فیلم یه شخص پیانیست ـه، ولی به نظر باید Walkist میشد. بیشترین ایراد از pace ـه فیلم ـه.

5/10
فکر کنم اغراق هم توش داشت.

Lock,Stock and Two Smoking Barrels
6/10
یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای انگلیس.

خب دیروز تو کلاس زبان یه فیلم دیدیم:laughing:اسمش رو هیچ جا نگفت:biggrin1:داستانش درباره ی یه آدمایی بود که:قدرت های خاصی داشتن.
تو هنگ کنگ بودن.:biggrin1:
بعضی هاشون جیغ میزدن:sick: بعضی ها هم هل میدادن بعضی ها هم نقاشی میکشیدن.:p
آدم خوبا میخواستن یه زنی رو نجات بدن.:laughing:
خب چرا این طوری نگاه میکنین؟:blushing:اول داشت خوب پیش میرفت معلممون گفت بریم کلاس بغلی بزرگ تره.خب حالا من از فاصله ی بیش از 3 متری از مانیتور 17 اینچ چه طور میتونم زیرنویش بخونم؟:((
به لطف معلممون که هی جلو میبرد تا به آخرش برسیم و قسمت های :biggrin1: زیادیش رو رد کرد چیزی نفهمیدم.

The Pianist

5/10

آقا تو رو خدا نزن این حرفو ... خسته کننده؟ اعتبار رومنسکی و سه تا اسکاری که این فیلم گرفته به کنار ! لااقل به خاطر بازی فوق العاده برودی یه امتیاز بهتر میدادی

فکر کنم اغراق هم توش داشت.
فکر کنی؟...
می شه دقیق اغراق هاش رو نام ببری؟
--------------
قبل از اینکه نام ببری باید توجه داشت پیانیست یه فیلم هالیوودیه و مسلما برای بهتر کردن کیفیت فیلم و همدردی بیشتر, که به هر حال به manipulationه بیننده می انجامه نیاز به اغراق داره(این مورد تا حدی هم در شیندلرز لیست وجود داره) مثلا پرت کردن مرد روی ویلچر از پنجره یا جایی که نازی های مست بعد از وادار کردن یهودی ها به دویدن در خیابون اونها رو تیربارون می کنن ممکنه درست نباشن اما به هر حال اصلا دلیل بر این نیست که امثال این موارد اتفاق نیفتاده باشه. به یه چیزیم باید توجه داشت اونم اینکه فیلم اقتباسی از کتاب Szpilmanه اما ساخته شده با دید کارگردان از اون دوران بنابراین بنظرم فیلم بیشتر از اینکه دید Szpilman رو نشون بده دید پولانسکی رو نشون می ده.
آئورلیتو شما اگه بحثت زیادی بد نشون دادن آلمان ها و این حرفهاست مثه چیزی که درباره ی شیندلرز لیست گفتی بحث فرق می کنه.
paceه فیلم هم بنظرم مشکلی نداره...شاید تو موود خیلی خوبی ندیدی:mrgreen:
راستی آئورلیتو...تاریخ سینمای انگلیس کدوم بود؟:mrgreen: همونی که توتال فیلم گفته؟
kaffeetrinker_2.gif

آخرین ویرایش:
خب دیروز تو کلاس زبان یه فیلم دیدیم:laughing:اسمش رو هیچ جا نگفت:biggrin1:داستانش درباره ی یه آدمایی بود که:قدرت های خاصی داشتن.
تو هنگ کنگ بودن.:biggrin1:
بعضی هاشون جیغ میزدن:sick: بعضی ها هم هل میدادن بعضی ها هم نقاشی میکشیدن.:p
آدم خوبا میخواستن یه زنی رو نجات بدن.:laughing:
جهت اطلاعی شما دوست عزیز اسم فیلم Push میباشد. بد فیلم نبود ولی هر چی شخصیت کمیک که به ذهنشون رسیده بود جا دادن تو این فیلم:biggrin1:

فکر کنی؟...
می شه دقیق اغراق هاش رو نام ببری؟
بیاید با حقیقت روبرو شیم. دارن یکم هولوکاست رو بزرگ میکنن. دیگه نازیها آدم بودن جدا از هر چیزی، ماشین آدم کشی که نبودن.

جهت اطلاعی شما دوست عزیز اسم فیلم Push میباشد. بد فیلم نبود ولی هر چی شخصیت کمیک که به ذهنشون رسیده بود جا دادن تو این فیلم:biggrin1:
من که داشت خوابم میبرد آخرش.:laughing:البته مشکل از فیلم نیست واسه کلاس زبان فیلم خوبی نیست!ترجیح میدادم I am a Legend رو نگاه کنم.چون دیالوگ های خیلی کمی هم داره:laughing:

آقا تو رو خدا نزن این حرفو ... خسته کننده؟ اعتبار رومنسکی و سه تا اسکاری که این فیلم گرفته به کنار ! لااقل به خاطر بازی فوق العاده برودی یه امتیاز بهتر میدادی

شهاب من که گفتم برودی خوب بازی کرد :biggrin1: میخواستم از این هم کمتر بدم، در کل خسته کننده بود. اسکار های عجیب غریب هم خیلی دیدیم .... Top 10 من هیچکدوم اسکار نگرفتند.

paceه فیلم هم بنظرم مشکلی نداره...شاید تو موود خیلی خوبی ندیدی

اردلان تو از Pace ـه پاپیون ایراد گرفتی، حالا pace این مشکلی نداره؟

---------------------------------------

Raging Bull

دنیرو اسطوره ست.
موضوع در مورد لاموتا بکسر هست (بر اساس کتاب خود لاموتا که در فیلم هم با دنیرو تمرین کرده) ، اما نه فقط بکس بلکه ما رو به چیز های عمیق تر زندگی می کشونه:
Brother Brother Relationship ، Paranoia , Statutory Rape .... و خیلی چیز های دیگه.
Paul Schrader نویسنده غیور سکرین پلی "تاکسی درایو" دوباره همین سمت در فیلم داره، و واقعا خوب عمل کرده.
Joe Pesci واقعا در یک کلام عالی بود. در طول فیلم شگفت بازی ـش بودم. از اونجا که فیلم Based On Autobiography بود و من داستان اصلی فیلم نمیدونم ، نمیتونم واقعا بگم که اقتباسش در چه حد بود. اما داستانش برای من سرگرم کننده نبود ، در عوضش همون "چیز های عمیق تر" این خلا رو پر می کرد.مارتین سکورسیزی فیلمُ سیاه و سفید شات کرد، که این خودش به تصویر کشیدن هر چه بهتر افسردگی و بدبختی کمک میکرد. البته من اینُ بهترین کار سکورسیزی نمیدونم. نمیدونم چرا بعد پیر شدن لاموتا فیلم رفته رفته برام کسل کننده تر شد.

7/10

بیاید با حقیقت روبرو شیم. دارن یکم هولوکاست رو بزرگ میکنن. دیگه نازیها آدم بودن جدا از هر چیزی، ماشین آدم کشی که نبودن
جواب من رو که ندادی...
آره... اون حقیقت تو ذهن شما....نازی ها که آدم بودن هیتلر هم خیلی انسان شریفی بود. داشت کلا تصفیه سازی می کرد...جدا از بعضی ایده هاش من فکر می کنم تو در مجموع از ایدئولوژی هیتلر تو نبرد من هم حمایت کنی...
اصلا هولوکاست...
hmm2.gif
...هولوکاست؟...
9f15bc166a.gif
Mass_Grave_Bergen_Belsen_May_1945.jpg

768px-Rows_of_bodies_of_dead_inmates_fill_the_yard_of_Lager_Nordhausen%2C_a_Gestapo_concentration_camp.jpg
تو از Pace ـه پاپیون ایراد گرفتی، حالا pace این مشکلی نداره
اگه اینطوری ببنیم که هر فیلمی که paceاش کنده که می شه بد...:biggrin1: paceه پاپیون هم کنده ولی از تقریبا اواسط فیلم بسط سکانسها طولانی می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or