Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

X-Men Origins Wolverine 2009

x_men_origins_wolverine_ver4.jpg

نسبت به 3 شماره قبلیش به نظر من خیلی عالی بود ... هم صحنه های اکشن زیاد داشت و هم داستانش خوب بود

9/10

فیلم MindHunters

یک فیلم بسیار دیدنی که تا آخر فیلم نمی فهمی که چی میشه . داستانشو لو نمی دم خودتون برید بببیند.

این فیلم ( شکارچی ذهن ) روز 5 شنبه همین هفته از شبکه 2 سیما ساعت 23 پخش میشه ( شرمنده دقیق نمی دونم ولی از 11 شب به بعد هست )

9/10

سلام
The Taking Of Pelham 123
کارگردان تونی اسکات
بازیگران : جان تراولتا - دنزل واشنگتن - جیمز گاندولفینی - جان توراورو - لوییز گوزمان
درباره یه گروگان گیری و درخواست پول هست داستان فیلم .
حفره زیاد داره فیلمنامه . یه چیزی بیشتر از زیاد !
تنها چیز فیلم که بهم حال داد دیدن واشنگتن و تراولتا کنار هم بود .
بقیش به هیچ نمیرزید .
5.5/10

نسبت به 3 شماره قبلیش به نظر من خیلی عالی بود ... هم صحنه های اکشن زیاد داشت و هم داستانش خوب بود

9/10

یه چندتا نقد دارم می‌نویسم،‌ واسه یه نشریه،‌ انشالله تا شب میزارم تو سایت، یکیش همینه که بهش صفر دادم :دی

یه چندتا نقد دارم می‌نویسم،‌ واسه یه نشریه،‌ انشالله تا شب میزارم تو سایت، یکیش همینه که بهش صفر دادم :دی
والا من نمی دونم شما چه طوری فیلم نگاه می کنی؟؟؟!!!

فیلمی که سه چهار هفته صدر جدول پرفروشترین ها بوده شما بهش صفر می دی!!!

نمی دونم بر چه اساسی شما نمره می دی . ولی به نظر من که خیلی فیلمش قشنگ بود یک خورده ( یکم بیشتر از یک خخورده ) فیلمش تخیلی شده بود ولی در کل خیلی جلوه ویزه داشت:cheesygri

من وقتی به خودم اجازه میدم قلم بردارم و نقد فیلم بنویسم، به خودم اجازه نمیدم به فیلمی که ارزشش بیشتر از صفر نیست امتیازی بیشتر بدم
مسعود نمکی هم میاد اینجا فیلم میلیاردی میسازه، دلیل نمیشه ارزشش از صفر بره بالاتر‌،‌ و فقط من نیستم، عوام ارزش فیلم رو تعیین نمی‌کنن،‌ چون نگاه سینمایی ندارن،‌ اون جاشوی سیاه چه میفهمه لانگ‌شات چیه لنز دوربین چیه فلان و اینا، میره فیلم ببینه چون توش سینه‌های مگان فاکس رو نشون داده.
من به همون شجاعتی میام به ترنسفرمز صفر میدم، که راجر ایبرت به این فیلم یک ستاره میده و پتر تراورز میاد بهش صفر میده.

اتفاقا جلوه‌های ویژه این فیلم فاجعه محض بود از نظر من، صحنه‌های نقطه اوج فیلم حتی یه بچه رو نمی‌تونست گول بزنه

آخرین ویرایش:
سلام
والا من نمی دونم شما چه طوری فیلم نگاه می کنی؟؟؟!!!
منم با امیر موافقم .
فیلم مذخرفی بود . خاطره نسبتاً خوب فیلمهای قبلی رو هم خراب کرد .
شخصیت پردازیش هم مشکل داشت .
ولوورین رو زیادی مهربون نشون داد اولش .

من وقتی به خودم اجازه میدم قلم بردارم و نقد فیلم بنویسم، به خودم اجازه نمیدم به فیلمی که ارزشش بیشتر از صفر نیست امتیازی بیشتر بدم
مسعود نمکی هم میاد اینجا فیلم میلیاردی میسازه، دلیل نمیشه ارزشش از صفر بره بالاتر‌،‌
من به همون شجاعتی میام به ترنسفرمز صفر میدم، که راجر ایبرت به این فیلم یک ستاره میده و پتر تراورز میاد بهش صفر میده.
/QUOTE]
به نظر من شما همین طوری از خودت یه امتیاز می گی در حالی که اگه چند تا فاکتور رو در نظر بگیری بعد میانگین بگیری به هر خیلی احتمالش کمه که یه فیلم صفر بشه.
در ضمن به نظر من همون قدر که دادن نمره ی کامل به فیلم ها به دفعات زیاد جالب نیست 0 دادن به فیلم ها هم همین طوره.
و خود من اگه ببینم هر منتقدی به یک فیلم هر جه قدر هم ضعیف باشه 0 داده این ذهنیت برام پیش میاد که نظر شخصیش بوده نه از نظر فنی!(این نظر شخصیمه)

این روش افتضاح محض به بار میاره گلم، مثلا واچمن اسنایدر رو با این روش امتیاز بدیم، کمتر از 70 جفا کردیم بهش، ولی چون فیلم جفا رو کرده :دی حقش اینه که با تمام خوبی هایی که داره صفر بهش بدی

The Hangover

hangover_poster.jpg

awesame !!!

واقعا فيلم قشنگي بود امروز نشستم 2 بار ديدمش !! خيلي صحنه هاي خنده داري داره . پيشنهاد ميشه حتما

ببينيد . داستانش درباره 4 دوسته كه ميرن Las Vegas . بعدش قرص X مصرف ميكنن صبح بديار ميشن

يادشون نمياد شب گذشته چه كارايي كردن . جالب اينجاس كه اصلا تو فيلم نشون نميده كه چيكار كردن

فيلم كه تموم شد نشون ميده !!!:eek:

9.5 از 10

The Hangover

-200956-the%20hangover.jpg

نشستیم با بچه های دور هم اینو دیدیم مردیم از بس خندیدیم !
هر کودوم از شحصیت های این فیلم شبیه یکی از خود ما بودم همینش بود که واقعا اساسی داشتیم میخندیدیم
یه جورایی شبیه خودمون بود !! :دی

IceAge 3
به نظرم نسبت به قبلیا بهتر بود!! برای Fun بد نیست آدم ببینه!
6 از 10

UnderWorld:Rise of lycans
اینم مثل xmen wolverin رفته سراغ داستان قبل شماره 1 ش!! بدک نبود!!
5از 10

Body Of Lies
من یکم دیر دیدم این فیلمو !!! از بس ازش بد گفتن نگرفته بودم!!! ولی واقعا اونجوری که میگفتن افتضاحه افتضاح نبود!!! واقعا روش خوب کار کرده بودن!!! فقط یکم داستانش کلیشه ای بود!!!
5.5 از 10

Kung Fu Panda
اینم انیمیشن قشنگی بود !!! دیدنش توصیه میشه !! مخصوصا اینکه از صدای شخصیت های معروف هالیوودی استفاده شده!!

6.5 از 10

Hangover

یکی از بهترین کمدی هایی بود که دیدم!!!داستانش حرف نداشت!!!
8از 10

Watchmen
من چون اهل کامیک و کتاب و ازین حرفا نیستم !! اونطور که برا بعضیا آشناس برا من آشنا نبود!!! زیاد حالیم نشد!!! چون حالیم نشد در نتیجه حال نکردم باهاش!!!:cheesygri
امتیازی هم که میدم ممکنه به نظر بعضیا کم بیاد!!! ولی نظر شخصیه دیگه!!:D
6.5 از 10

Up
در یک کلمه !! قشنگ!!!

7از10

Monsters vs Aliens
نسبتا بد نبود !! ولی اونی که انتظار داشتم نبود!!!

5.5 از 10

I love U man

اینم یجورایی کمدی و رومنس توش قاطی بود!!! اینم برای Fun بد نبود!!!

5.5از 10

آخرین ویرایش:
همین 5شنبه ی قبلTV بعد از مدتی یه فیلم باحال داد که بسیار فاز داد تو آخر شب! mind hunter یا شکارچی ذهن که عمرا و عمرا میتونستین حدس یزنین آخرش چی میشه.بدجور مخ من یکی رو کار گرفته بود!! :cheesygri

8.5 از 1O.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or