Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles

VampireMovie.jpg

محصول 1994 و با بازیه Brad Pitt,Tom Cruise,Christian Slater,Kirsten Dunst,....

داستان در مورد مردی هست که زنش رو هنگام زایمان از دست داده و هیچ امیدی به زندگی نداره تا اینکه یک خون اشام خونش رو میمکه و تبدیل به خون اشام میشه و ....

interview-with-the-vampire-157.jpg

نمیخوام در مورد داستان توضیح بدم بهتره خودتون ببینید!
بسیار بسیار از این فیلم خوش اومد یه حس جالبی توش بود که نمیدونم چطور توضیحش بدم...
موسیقی فیلم خیلی به چشم میومد یا حداقل واسه من این طوری بود!
بچگی های Kirsten Dunst هم دیدن داشت:)
9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0110148

سلام

Joe Kidd

14879-large.jpg

محصول سال 1972 با بازيه Clint Eastwood ، Robert Duvall و ... .

داستان فيلم مربوط ميشه به يه زنداني به اسم Joe که يه نفر اونو از زندان آزاد ميکنه و قرضيهاشو ميده ، و از جو ميخواد که براي کشتن يه نفر بهش کمک کنه و ...

اين فيلم نسبت به بقيه فيلمايي که از Clint Eastwood ديده بودم ضعيفتر بود .

امتياز : 6.8

The Professionals

513lAe0c3DL__SS500_(2).jpg

محصول سال 1966 با بازيه Burt Lancaster ، Lee Marvin ، Robert Ryan و ... .

4 فرد حرفه اي آمريکايي از يه نفر پول ميگيرن تا نامزد طرف رو که بدست ميکزيکيها دزديده شده نجات بدن و ...

professionals.jpg

فيلم قشنگي بود و ارزش ديدن رو داشت ...

امتياز : 7.8

Se.. and the City

محصول سال 2008 با بازيه Sarah Jessica Parker ، Kim Cattrall ، Kristin Davis ، Cynthia Nixon و ... . !

SexAndTheCityMoviePoster_000.jpg

از نظر من فيلم زياد خوبي نبود !

امتياز : 6

يه نکته درباره اين فيلم و چندتا از فيلمايي که ديدم بگم، نميدونم بعضي از افراد چه فکري ميکنن ميان يه فيلم رو ترجمه و زيرنويس ميکنن ! مثلا همين فيلم که ديگه شورشو در آورده بودن! طي ديدن فيلم اعصابم هي بيشتر خورد ميشد !! مثلا اسم يه طرف بيگ هست، اين آقا اومده گفته آقاي بزرگ! و خيلي از اشتباهاي مسخره ي ديگهو همینطور جمله بندي ها و ... هم خيلي آشغاله .

نوشته شده توسط Mojtaba Fi يه نکته درباره اين فيلم و چندتا از فيلمايي که ديدم بگم، نميدونم بعضي از افراد چه فکري ميکنن ميان يه فيلم رو ترجمه و زيرنويس ميکنن ! مثلا همين فيلم که ديگه شورشو در آورده بودن! طي ديدن فيلم اعصابم هي بيشتر خورد ميشد !! مثلا اسم يه طرف بيگ هست، اين آقا اومده گفته آقاي بزرگ! و خيلي از اشتباهاي مسخره ي ديگهو همینطور جمله بندي ها و ... هم خيلي آشغاله .[/quote:
حرف کاملا درستی زدی خداییش عذاب اور شده دیگه این زیر نویس ها :mad:
من که سواد انگلیسیم هم زیاد خوب نیست که بشینم اصلی نگاه کنم :cheesygri برا همین دیگه غیر قابل تحمل شده

يه نکته درباره اين فيلم و چندتا از فيلمايي که ديدم بگم، نميدونم بعضي از افراد چه فکري ميکنن ميان يه فيلم رو ترجمه و زيرنويس ميکنن ! مثلا همين فيلم که ديگه شورشو در آورده بودن! طي ديدن فيلم اعصابم هي بيشتر خورد ميشد !! مثلا اسم يه طرف بيگ هست، اين آقا اومده گفته آقاي بزرگ! و خيلي از اشتباهاي مسخره ي ديگهو همینطور جمله بندي ها و ... هم خيلي آشغاله
البته فکر نکنم آدم اینقدر بیکار باشه بشینه دونه دونه ترجمه کنه!!! اینها اکثرا زیر نویس انگلیسی هارو فکر کنم میزنن تو دیکشنری فارسی میکنن!!!

Rain Man

rainman.jpg

محصول سال 1988 با بازیه Dustin Hoffman ، Tom Cruise و ... .
اینو قبلا دیده بودم، امروز هم نسخه دوبلش رو دیدم . فکر نمیکنم کسی این فیلم رو نشناسه، به هر حال هر کی ندیده حتما ببینه ...

یه نکته درباره این فیلم هم بگم، نمیدونم این موسسه ها و افراد چرا یه خورده دقت نمیکنن ! فیلم ماله ساله 1988 هست اینا مینویسن 1998 !!! :)

البته فکر نکنم آدم اینقدر بیکار باشه بشینه دونه دونه ترجمه کنه!!! اینها اکثرا زیر نویس انگلیسی هارو فکر کنم میزنن تو دیکشنری فارسی میکنن!!!

که البته فکر نمیکنم این فرد زیاد از زبان انگلیسی حالیش باشه، چه برسه خودش با توجه به صحبتها ترجمش کنه ! واقعا نمیدونم انگیزشون از این کارا چیه ! آخر فیلم هم که با افتخار اسم خودشون رو میندازن ... ! :biggrin1:

در سال 1987 “جری لاندگارد” که یک دلال خودرو است، با استخدام دو نفر و پرداخت 80 هزار دلار، از آن‌ها می‌خواهد تا همسرش را بربایند تا به این ترتیب بتواند از پدر همسرش که بسیار ثروتمند است اخاذی کند. اما “جری” در عین این نقشه‌ی جسورانه، باطنی ضعیف و ترسو دارد. نقشه‌ی “جری” به خوبی و طبق برنامه پیش نمی‌رود و قتل‌ها یکی پس از دیگری اتفاق می‌افتد… “فارگو” در سال 1996 توسط برادران “کوئن” ساخته شد. گرچه در ابتدای فیلم ذکر می‌شود که ماجراهای فیلم بر اساس واقعیت هستند، اما بعدها “جوئل کوئن” اشاره کرد که فیلم‌نامه را بر اساس مجموعه‌ای از قتل‌های رخ داده نوشته‌اند و سپس آن را با داستان‌های ساخته‌ی ذهن خود آمیخته‌اند. “جوئل” می‌گوید: “اگر تماشاچی فکر کند که یک ماجرای واقعی را در فیلم می‌بیند، می‌توانیم چیزهایی را در فیلم بیاوریم که در حالت عادی از قبول آن‌ها سربازمی‌زند!” فیلم در سال 1996 جایزه بهترین کارگردانی را برای “کوئن”ها از جشنواره کن به ارمغان آورد. هم‌چنین “فارگو” نامزد 7 اسکار بود که دو اسکار را برای بهترین فیلم‌نامه‌ی اصلی و بهترین هنرپیشه‌ی زن در نقش اول (فرانسیس مک‌درمند) به دست آورد.
fargo-a.jpg

این فیلم رو دیدم.فیلم جالبی بود.فقط خشونتش یه مقدار زیاد بود.مطلب بالا هم از Downloads.IR گذاشتم.چون توضیح کاملی بود.​

بهش از 100 فکر کنم 87 بدم خوب باشه.​

---
فیلم “مه” آخرین اثر کارگردان مشهور سینمای آمریکا “فرانک دارابونت” است. “مه” بر اساس داستانی با همین نام نوشته‌ی “استفان کینگ” ساخته شده است. “دارابونت” همچنین دو فیلم دیگر با نامهای “مسیر سبز” (Green Mile) و “رستگاری شاوشنک” (Shawshank Redemption) از آثار “کینگ” را در گذشته کارگردانی کرده است. “دارابونت” با توافق “کینگ” نحوه‌ی اتمام داستان را تغییر داد و “کینگ” نیز این تغییر را مفید دانست.

mist.jpg

از این فیلم واقعا خوشم اومد.آخرش واقعا قشنگ تمام شد.
بهش از 100 نمره 94 میدم.فقط یه مقدار جلوه های ویژه ش ضعف داشت.

-------

shutter-movie-poster-1.jpg

این فیلم هم در مورد زن و مردی بود که بعد از ازدواج برای شغل مرد که عکاسی بود رفتن ژاپن.از اونجا یه مشکل براشون توی عکس هایی که می گرفتن پیش اومد...

فیلم قشنگی بود.واقعا آدم رنگ برمی گردوند :biggrin1:
من بهش از 100 نمره 89 میدم.

آخرین ویرایش:
Edward Scissorhands

edward_scissorhands_90.jpg

داستان در مورد شخصی به اسم ادوارد هست که به توسط مخترعی ساخته شده و اون مخترع بهش قلب و بدن و... داده و به جای دست قیچی داره!! و در خانه ای قدیمی بر روی تپه ای زنده میکنی روزی یه زن که به خونش میره و اون رو میبینه و به خونه ی خودش در شهر میبره و...

edward16.jpg

خیلی از فیلمش خوشم اومد مخصوصا اینکه جانی دپ کبیر هم بازی میکرد:love:
کارگردانم که تیم بورتون:love:
9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0099487

You Don't Mess with the Zohan

dont-mess-zohan-poster-2.jpg

فیلم جالبی بود کلی خندیدم
اما به هیچ وجه تو فکر تماشای دسته جمعی این فیلم نباشید
داستان در مورد یه سرباز اسرائیلی که دیگه از جنگیدن خسته شده و رویاش اصلاح موی سر و این جور صحبت هاست میره امریکا و بقیه اش رو برید ببینید حالشو ببرید

You Don't Mess with the Zohan

dont-mess-zohan-poster-2.jpg

فیلم جالبی بود کلی خندیدم
اما به هیچ وجه تو فکر تماشای دسته جمعی این فیلم نباشید
داستان در مورد یه سرباز اسرائیلی که دیگه از جنگیدن خسته شده و رویاش اصلاح موی سر و این جور صحبت هاست میره امریکا و بقیه اش رو برید ببینید حالشو ببرید

مهدی قبول داری از نظر محتوا چرت بود ؟ فقط خنده بود... :biggrin1:
من خیلی خوشم اومد...

A few good men

B00005B6JZ.01.LZZZZZZZ.jpg

فیلم در مورد 2تا سربازه که به زور مجبور به قتل یک سرباز دیگر میشوند و در این وسط یک قاضی جوان و حرفه ای مسولیت نجات آنها را بر عهده میگرد و در این راه سخت و نفس گیر به کمک چند تن دیگر گام بر میدارد که در انتها ...

بازیگرانی همچون تام کروز ، جک نیکلسون و دمی مور در این فیلم حضور دارند.

you-cant-handle-the-truth.jpg

فیلم محصول سال 1992 میباشد و کارگردان آن راب رینر میباشد.
من به این فیلم امتیاز 8 از 10 میدهم.

The Incredibles برای بار ششم یا هفتم (درست یادم نیست !)
10/10

incrediblesbig.jpg

مطمئنآ خیلی فیلمها و انیمیشنهای دیگه هستن که از این بهترن ولی با اخلاقیات و روحیات (!) من , The Incredibles بهترین فیلم / انیمیشن تاریخه ! روزی که خبر ساخته شدن ادامه ـش رو بدن یه شیرینی به همه میدم (عمرآ !)
===============
Jack Jack Attack
9.75/10
بهترین انیمیشن کوتاه پیکسار بعد از For The Birds

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or