Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hellboy 1 برای بار سوم
8.5/10
خیلی ها از فیلم بدشون میاد ولی من عاشقشم ! :دی از طنز جالبش و تیکه کلامها و ... خیلی خوشم میاد.
تیکه باحال :
اون جسده که از توی قبرش میکشن بیرون ! محشره !!

Hancock
6.5/10
دیگه همه بچه ها راجع به فیلم حرف زدن و چیز خاصی نمیتونم اضافه کنم به جز اینکه :
نیمه اول فیلم تا اونجایی که Hancock آدم میشه و دیگه خراب کاری نمیکنه رو میتونم تا 9 هم بهش امتیاز بدم ولی از نیمه دوم فیلم که بچه مثبت میشه و ... شاید 5 براش کافی باشه چون چیز خاصی نداشت.
کل جذابیت فیلم به نظرم به همون حالت Hancock مربوط میشد که برای نجات یه نفر , چند میلیون خسارت میزد ! ولی بعدش که آدم شد زیاد باهاش حال نکردم.
تیکه باحال : همون نهنگ بدبخت ! :دی

آخرین ویرایش:
THE INCREDIBLE HULK
hulk-2.jpg

چطوری شروع کنم؟ آهان بالاخره یه رقیب مناسب برای هالک پیدا شد:biggrin1: این شماره مثل شماره قبل نیست که هالک فقط با هلیکوپتر و اینجور چیزها بجنگه و اولین نکته جالب یه رقیب قدر برای هالک است. داستان نسبت به شماره قبل پیشرفت قابل توجهی داشت و میشه گفت تا حدودی هم عشق و عاشقی توی فیلم گنجاده بودند که بدک نبود;) و میشه گفت میتوان به شماره های بعد امیدوار بود.
70 از 100

Little Miss Sunshine
------------------------------------------------------------------------
505409little-miss-sunshine-posters.jpg

Genre : درام/كمدي
محصول سال 2006
لينك سايت IMDB
Olive دختری هفت ساله رویای برنده شدن در مسابقه Little Miss Sunshine را دارد.خانواده اش تصمیم دارند تا آرزوي او را به حقیقت تبدیل کنند. اما این کار چندان راحت نیست ... .
فيلم خيلي قشنگ و يه جورايي بامزه بود . Abigail Breslin پدرسوخته چه كرده بود تو فيلم :) ، قشنگ بازي كرد آينده خوبي داره ! . پايان فيلم هم جالب بود و اونطور كه انتظار داشتم نبود (پايانهاي كليشه اي) . پيشنهاد ميكنم حتما اين فيلم رو ببينيد .
بازيگران : Abigail Breslin ، Greg Kinnear ، Paul Dano ، Alan Arkin ، Toni Collette ، Steve Carell
82 از 100

ُSnatch
003_SNATCHAOS~Snatch-Posters.jpg

Genre : كمدي/جنايي/هيجاني
محصول سال 2000
لينك سايت IMDB
داستان در مورد چند گروه خلافكار هست كه براي به دست آورد يه الماس با ارزش به جون هم مي پرن و ...
فيلم زيبايي بود دومين باري بود كه مي ديدمش ، ولي هنوزم برام عالي بود . بازي Brad تو اين فيلم بسيار عالي بود و به نظرمن يكي از بهترين بازهاش بود ، با اون لحظه عتيقش :) . اين فيلم هم حتما پيشنهاد ميشه .
86 از 10

WHAT HAPPEN IN VEGAS:cheesygri
what_happens_in_vegas.jpg

اگر یک مدته که از کشت و کشتار و تخیلات و این اراجیف خسته شده اید این فیلم یه زنگ تفریح عالی است برای همه:cheesygri فقط یه آسپرین کنارتون داشته باشید که هروقت از خنده دل درد گرفتید یکی بخورید:biggrin1: این فیلم پر شده از صحنه های خنده دار که تا مدتها توی ذهنتون میمونه و واقعا خوب بود.

داستان از جایی شروع میشه که یک دختر و یک پسر که هر کدام در زندگی شکست خورده اند برای عوض کردن آب و هوا به لاس وگاس میروند ولی بدلیل خراب شدن کامپیوتر هتل به هر دوی آنها و دوستانشان یک اتاق میدهند و این آغازی است برای یک آشنایی................
کلا من هیچ وقت حوصله تعریف کردن داستان فیلم را ندارم:biggrin1:
75 از 100

Click
ClickPoster.jpg

Genre : كمدي/درام/فانتزي
محصول سال 2006
لينك سايت IMDB
فيلم واقعا خنده داري بود ، خيلي خنديدم . داستان فيلم هم بد نبود ، بدرد متاهلين عزيز ميخوره ، البته براي مجردها هم خوبه كه ببينن بعدا اينجوري نشن ! . ديالوگهاي جالبي هم داشت . اولين فيلمي بود كه از Adam Sandler ديدم در كل چيزه Fun ي بود . ببينيد خوبه .
بازيگران : Adam Sandler ، Kate Beckinsale ، Christopher Walken
73 از 10

من که اصلا از فیلم خوشم نیامد:sick: یه کم مسخره بود. مثلا مشخص نبود میخواهد ما بخندیم یا گریه کنیم؟؟؟
آخر فیلم که شدیدا مسخره تمام شد. ولی بقول شما آموزنده بود:biggrin1:
نمره من به کلیک : 55 از 100
از این فیلم کونگ فویی بود! چه میشه گفت دربارش!:)
من که هنوز موفق به دیدنش نشدم ولی آخه نمیشه گفت معمولیه چون جکی چان و جت لی با هم این فیلم را بازی کرده اند:biggrin1:

آخرین ویرایش:
STEP UP
stepupposter.jpg

فیلم جالبی بود با کلی رقص و آهنگهای باحال که دیدنش بی ضرر نیست;) داستان هم در باره یک پسر از خانواده ای فقیر است که پس از شکستن شیشه مدرسه هنر توسط پلیس دستگیر میشود و به 200 ساعت کار اجباری در مدرسه محکوم میشود. پس از حضور در مدرسه با دختری بنام جولیا آشنا میشود و.......
65 از 100

Click
ClickPoster.jpg

Genre : كمدي/درام/فانتزي
محصول سال 2006
لينك سايت IMDB
فيلم واقعا خنده داري بود ، خيلي خنديدم . داستان فيلم هم بد نبود ، بدرد متاهلين عزيز ميخوره ، البته براي مجردها هم خوبه كه ببينن بعدا اينجوري نشن ! . ديالوگهاي جالبي هم داشت . اولين فيلمي بود كه از Adam Sandler ديدم در كل چيزه Fun ي بود . ببينيد خوبه .
بازيگران : Adam Sandler ، Kate Beckinsale ، Christopher Walken
73 از 10
فیلم بسیار خفنی ست :دی همون 73 حقشه من خودم 7.8 دادم :دی

من که اصلا از فیلم خوشم نیامد:sick: یه کم مسخره بود. مثلا مشخص نبود میخواهد ما بخندیم یا گریه کنیم؟؟؟
آخر فیلم که شدیدا مسخره تمام شد. ولی بقول شما آموزنده بود
خوب هنرش یه این که بعد از اون همه خنده میتونه به گریه بندازتت ، پایانش هم هندی بود دیگه :دی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
=====================================================================

Tenacious D and the Pick of Destiny
200px-Tenacious_D-_in_The_Pick_of_Destiny.jpg

فیلم فوق العاده ، محشر ، حتما همه کسایی که راک گوش میدن فیلمو ببینن ، این رپر های اعدامی :دی بیخیال فیلم شن که ممکنه فیلمو مسخره کنن!
فیلم ، راک رو افسانه ای نشون داده! شیطان رو G a y :دی
داستان : JB پسری راک پرست! که کل خونوادش به شدت مذهبی اند! بعد از این که پدرش به شدت با سبک موسیقی مورد علاقش مخالفت می کنه و پوستر هاشو از در و دیوار می کنه و میگه راک کار شیطانیه ، و از این جور چرت و پرتها! JB به تنها پوستری که پشت در اتاقش مونده بود نگاه می کنه و از Dio که معلم راک افسانه ای و خیالیش بود میخواد که بهش راه حل بده ، و دیو هم می گه باید بری هالیوود ، اونجا JB میره KG رو می بینه :دی و اتفاقات بسیار بسیار بسیار جالبی میافته که حتما باید ببینیدش:دی

کارگردان:Liam Lynch
بازیگران : Jack Black , Kyle Gass , Ben Stiller , Tim Robbins
امتیاز من :
9/10 ، کمشه :ی ولی خوب الان میگن چرت و پرت امتیاز دهی کردی :دی

آخرین ویرایش:
raging bull
گاو خشممگین
1980
9.5/10
اثری فوق العاده از اسکورسیزی با بازی فوق العاده ی رابرت دنیرو.
داستان،زندگی نامه ی بوکسور آمریکایی جیک لاموتا هست.فیلم داره فراز و نشیب های زندگی این فرد رو نشون می ده.با دیدن این فیلم فرق بین فیلم های ورزشی فان و سرگرم کننده و یه فیلم ورزشی هنری رو متوجه می شید.خیلی متاثرم کرد.

آخر فیلم که شدیدا مسخره تمام شد. ولی بقول شما آموزنده بود:biggrin1:
نمره من به کلیک : 55 از 100

من که هنوز موفق به دیدنش نشدم ولی آخه نمیشه گفت معمولیه چون جکی چان و جت لی با هم این فیلم را بازی کرده اند:biggrin1:

خنده و گريه باهم چيز جالبيه . البته فيلم همچين صحنه هاي گريه داري نداشت حتي صحنه هاي هنديش هم يه جورايي خنده دار بود . به نظرم از خيلي از فيلمهاي مسخره ديگه مثل American ها يا Darm Daze ها و غيره بهتر بود . :)

the butterfly Effect 2
امتیاز 70 از 100
کلا فیلم از شماره یکش خیلی بهتر بود و درکش برای من آسون تر بود!!! به نظرم باید اینو اول درست میکردن بعد شماره قبلیشو:دی

ّForrest Gump
1994
امتیاز 95 از 100
یکی از قشنگترین فیلم هایی که تا حال دیدم!! بازی tom hanks هم واقعا شاهکار بود!! موندم چرا زودتر این فیلمو ندیدم!! در ضمن به نظرم رتبه 47 ی که تو imdb داره اصلا حقش نیست!!! حداقل باید جزو 20 فیلم برتر میشد!!!:evil: دیگه از فیلم rear window هیچکاک یا lord of the rings که کمتر نیست:mad:

Man On Fire
2004
امتیاز 85 از 100
کلا فیلم اکشن و جذابی بود به همه پیشنهاد میشه!! با بازی denzel washington!!

SHORTCUT TO HAPPINESS:sick:
shortcut_to_happiness.jpg

من امروز یکی از بدترین فیلمهای زندگیم را دیدم. واقعا بعضی اوقات آدم تعجب میکنه که یه فیلم به چه امیدی ساخته میشود؟ داستان آبکی که واقعا حتی کودکان 2 ساله هم به این داستان میخندند:laughing: داستان فیلم در مورد یک نویسنده آماتور است که هیچ کس حاضر نیست رمانش را بخواند تا اینکه یک شیطان بر سر راهش سبز میشود و قول میدهد که به او موفقیت بدهد:-" او فرد موفقی میشود تا اینکه از زندگی به این روش خسته میشود و میخواهد که قرارداد را فسخ کند ولی شیطان مانع میشود و او هم مجبور میشود در یک محاکمه شرکت کند:confused: و بالاخره پیروز میشود و به زندگی سابقش بازمیگردد. نتیجه گیری داستان هم این بود که خدا بهتر از شیطان است.
امتیاز من هم به این فیلم 5 از 100 است که واقعا از سرش هم زیاد است.

the butterfly Effect 2
شماره یکش که داستان فوق العاده جذاب و پیچیده ای داشت و اگر با دقت نگاه میکردید حتما لذت میبردید.
A.N.X عزیز خواهش میکنم داستان حاوی اسپویلر، حتی مذخرفترین فیلمها رو توی تگ اسپویلر بذارید.
چشم. حتی داستان مزخرفترین فیلمها که حاوی اسپویلر باشد را در تگ اسپویلر قرار خواهم داد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or