HELLBOY : GOLDEN ARMY
بعد از دیدن 10 دقیقه اول فیلم متوجه میشوید که با یک اثر فوق العاده مثل هل بوی 1 روبرو نیستید. فیلم از کودکی پسر جهنمی درست میشود که بنظر من واقعا افتضاح بود. آخه چه کسی کار به بچگی های هل بوی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: فقط هم هدفشان این بوده که یک اطلاعات را برای شروع داستان را به بیننده بدهند که میشد به شکلی بهتر مثلا توسط اب یا کس دیگری به پسر جهنمی داده شود. طراحی شخصیت ها بسیار افتضاح بود. کمی هم سعی کرده بودند که جنبه های عاشقانه به فیلم اضافه کنند که واقعا در سطح متوسطی بودند.
همچنین در مورد شخصیتهای جدید هم باید گفت که افتضاح بودند و میشه گفت کار بسیار ناشیانه ای بود که تعداد زیادی موجود عجیب و غریب که همه آنها طراحی افتضاحی دارند را وارد داستان کنند. کلا اگر میخواهید ذهنیت خود را نسبت به فیلم زیبای پسر جهنمی 1 تغییر ندهید من واقعا پیشنهاد میکنم که از دیدن این فیلم خودداری کنید
کلا اگر به فیلم سازهای آماتور ایرانی هم ساخت شماره 2 را واگذار میکردند فیلم از اینی که هست خیلی بهتر میشد:laughing:
35 از 100
------------------------------------------------------------------------------------------------------
KUNG FU PANDA
یک انیمیشن مفرح و شاد که مطمئنا از آن لذت خواهید برد. داستان انیمیشن همان داستان تکراری و قدیمی است که نمونه هایش را در خیلی جاها دیده اید ولی این داستان تکراری هیچ چیز از ارزشهای بازی کم نمیکند و کلا داستان شادیست:biggrin1: واقعا نمیدانم باید چی بگم ولی حداقل از فیلم قبلی خیلی بهتر بود:laughing:
60 از 100
------------------------------------------------------------------------------------------------------
من که با خیلی با لیست AFI موافق نیستم و لیست IMDB نسبتا با سلیقه من بیشتر جور در میاید .
جدی دقت بکنید همه دارند برای سلبقه خودشان یک لیست انتخاب میکنند و از لیست دیگر واقعا دارند انتقادات الکی میگیرند. باور کنید مهم سلیقه خودتان است و این رنکینگها و امتیازها یه مشت مزخرفات بیشتر نیستند. همانطور هم که خودتان دیدید ممکنه یکی کازابلانکا را به عنوان بهترین فیلم دنیا بشناسه و دیگری اصلا خوشش نیاید. حالا یه سری منتقد یک لیست تهیه کرده اند که کاملا براساس سلیقه خودشان است.
بنظر من به اندازه 6 میلیارد نفر انسان روی کره زمین 6 میلیارد عقیده و نظر وجو دارد و بحث برای اینکه کدام لیست بهتره کار بیهوده ای است.