Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

RESIDENT EVIL3:love:
re3-poster.jpg

از نظر من فیلم خیلی خوبی بود ولی در عجبم چرا تمومش نکردند؟؟؟؟؟؟؟:confused: بهتر بود به عنوان یک سه گانه ساخته میشد. داستان این عنوان هنوز هم خیلی شاخه و بازیگر نقش اول در نقش الیس هم خیلی خوب در این فیلم جا افتاده است. از نکات منفی هم اینه که انگار میخواند 10 تا 12 تا دیگه RE بدهند بیرون:laughing: من تا حالا فیلمی ندیده بودم که در پایان اینقدر مبهم تمام شود:eek: کاش حداقل مشخص میشد چه بلایی سر آلاسکایی ها امد:(( ولی نکته جالب توی این فیلم اینه که به هیچ کدام از قهرمانان فیلم رحم نمیکند و همه خیلی راحت میمیرند.
نمره من به این بازی به عنوان بهترین در سه شماره قبلی 90 از 100 است آن هم فقط بخاطر داستان عمیقش:love:

پ.ن: با توجه به اینکه شماره 4 فیلم بی شک ساخته خواهد شد میشه یه نتیجه گیری کرد.
شماره 1: در یک خانه که منتهی به یک شهرک زیرزمینی میشود میگذرد.
شماره 2: در یک شهر میگذرد.
شماره 3: در کل آمریکای شمالی میگذرد.
شماره 4 : فکر کنم با توجه به بزرگتر شدن محیط در هر قسمت شماره های بعدی به کل جهان و بعد به منظومه شمسی و کهکشان راه شیری و ................ خواهد کشید:laughing:

درسته هااا من به شخصه به هيچ ليستي بله نميگم (!) ولي اگه ليست قابل اعتماد ميخواي برو سراغ ليست هاي AFI . ليست تاپشم اينه (ليست سمت راستيه) .
سلام.
من با این لیست یکم مخالفم چون ریاضی توش به کار نرفته و بعد هم Citizen Kane توی رتبه اول:lol:
این فیلم یک اتوبایوگرافی قشنگ بود. فقط هم فیلمهای ایالات متحده رو نوشته و GBU از لیست حذف شده.

سلام.
عليك سلام! :biggrin1:

من با این لیست یکم مخالفم
من با هر ليستي مخالفم! :biggrin1:

چون ریاضی توش به کار نرفته
خداييش مي خواي ايراد بگيري به ليست AFI ايراد درست حسابي بگير ! آخه رياضي چه ربطي داره به سينما؟! اينجوري 80% ليست هاي دنيا بي ارزشن پس! مثلا توو همين دنياي گيم توو ليست ها از رياضي خيلي استفاده ميشه؟!

شاوشنک ردمپشن داره 367,215 رای، اکثرا 10/10 و بعد از LotR:RoK بالاترین تعداد ووت رو داره.
LOTR که تعداد رایش کمتره.:-"
R= اوریج ریتینگش که برای این فیلم در حال حاظر هست 9.2
V= تعداد ووتها و رایها. شاوشنک ردمپشن داره 367,215 رای، اکثرا 10/10 و بعد از LotR:RoK بالاترین تعداد ووت رو داره. همین جای لنگ ریت بندی هست، هرکی یک فیلم خوب بخواد ببینه، میاد این لیست و این فیلم رو میبینه و هی ریتها میره بالا و اجحاف میشه. البته هنوز لنگ دیگه هم هست.
M= حد اقل تعداد ووت برای احتساب در لیست. الان میبینم نوشته 1300. و باعث میشه فیلمهای قدیمی بیان پایین چون همشون کمتر از 70 برابر مینیموم ووت دارن اما این فیلم بالای 200 برابر که خیلی زیاده.
C=میانگین ووتهای کل.(در حال حاظر 6.7 که قبلا زیر 6 بود اما از وقتی TDK اومده رفته بالا)
خوب حالا مشکل این فرمول کجاست؟ واقعا آی ام دی بی بهترین و بزرگترین دیتابیسه چون یوزرهاش همه کارن، و در واقع هیچ کاره چون همچین رخنه هایی واقعا به یوزرهایی که بیسها، مینی بایوگرافی ها و تریویاها رو بدون چشم داشت پر میکنن بده. اولین عبارت کار رو خراب میکنه.
همین فیلم:
V÷V+M
367215÷(367215+1300)= 1.0035401603964979644077720136705
توجه کنید هر اعشار این عدد اصم تاثیر داره بر کل دو عبارت دیگه و مخصوصا اینکه رقم پشت ممیز هم داره.

اونوقت وقتی یک فیلم قدیمیه و ووتها پایین هست. برای مثال GBU=
104,417÷(104,417+1300)= 0.98770301843601312939262370290493
حوصله داریا!!:biggrin1:
GBU هم تعداد رای هاش به نسبت زیاده.
البته سایت Metacritic خیلی بدتره... یک فرمول ساده معدل گیری به کار انداختن، این منتقدهای قشنگ نیویورک تایمز به همه ی فیلمها میدن 60، اون منتقدهای دیگه میدن 100. فیلم خوب میره پایین از لیست Top 200ـش.
شما که تا چند روز پیش بر اساس این سایت نمره می دادی.;)
کسی سایت خوب برای ریت گیری، لیست تاپ و اینها میشناسه معرفی کنه.
هیچ لیست تاپی که بخواد با سلیقه همه جور باشه وجود نداره.خوب بودن یه لیست نسبیه.برای همینه که من با هیچ لیستی کاری ندارم.
من با این لیست یکم مخالفم چون ریاضی توش به کار نرفته و بعد هم Citizen Kane توی رتبه اول:lol:
ریااااااااااضی؟!!این لیست نتیجه انتخاب یه تعداد منتقده که حدودا 10 سال یه دفعه بازبینی می شه.کسی توش مثل IMDB رای نداده که بخوان محاسباتی انجام بدن.در مورد سیتیزن کین هم تقریبا اکثر منتقدا این فیلمو می پرستن چون از نظر تکنیکی در بالاترین حد قرار داره.خود فیلم خیلی آنچنانی نیست و قبلا هم گفتم بیشتر یه فیلم آموزشیه تا فیلمی که آدم بخواد ازش لذت ببره.
فقط هم فیلمهای ایالات متحده رو نوشته و GBU از لیست حذف شده.
خب به خاطر اینکه اسمش American Film Instituteه .لیستش هم با IMDB نباید مقایسه کرد چون اینجا انتخاب منتقدانه IMDB نظر مردمه.در کل همه ی لیستا به درد خودشون می خوره.آدم خودش باید از یه فیلم خوشش بیاد نه نتیجه یه لیست رو که توش بیش از هر چیز سلیقه دخیله معیار قرار بده.
در حالی که همه میدونیم ارزش GBU حدودا 10000 برابر TSR هست.
خیلیا هم ارزش TSR براشون حدودا 10000 برایر GBUه.کاملا یه چیز شخصیه.

آخرین ویرایش:
خداييش مي خواي ايراد بگيري به ليست AFI ايراد درست حسابي بگير ! آخه رياضي چه ربطي داره به سينما؟! اينجوري 80% ليست هاي دنيا بي ارزشن پس! مثلا توو همين دنياي گيم توو ليست ها از رياضي خيلي استفاده ميشه؟!
وقتی عدد باشه، اما بدون عبارت به دست اومده باشه و بدون فکت و فکتور به دست اومده باشه مثل اینه که تعداد موجهای رودخونه رو بشمری و بگی دقیقه.
LOTR که تعداد رایش کمتره.:-"
من گفتم: بعد LOTR تعداد ووت بیشتر داره.
شما که تا چند روز پیش بر اساس این سایت نمره می دادی.;)
بر اساس بعضی از منتقدینی که بهشون لینک میده نه خودش.

خب به خاطر اینکه اسمش American Film Instituteه .لیستش هم با IMDB نباید مقایسه کرد چون اینجا انتخاب منتقدانه IMDB نظر مردمه.در کل همه ی لیستا به درد خودشون می خوره.آدم خودش باید از یه فیلم خوشش بیاد نه نتیجه یه لیست رو که توش بیش از هر چیز سلیقه دخیله معیار قرار بده.
من نگفتم لیست آی ام دی بی خوبه و اصلا قصد مقایسه نداشتم... من از ای ام دی بی برای تریویای فیلمها استفاده میکنم نه چیز دیگه. البته ریتینگ بدی هم نداره. و هرچی باشه،AFI لیست خوبی نیست چون 1000 فیلم غیر آمریکایی میتونم نام ببرم که قشنگتر باشه.

american_beauty.jpg

امریکن بیوتی
کارگردان سم مانده

بازیگری: فقط کوین اسپیسی قشنگ بازی میکرد. 10.
فیلمبرداری:؟
داستان: 20

کلا 30/100

داستان:

یک کارمند دفتر مجله، لستر، از زندگیش و اینکه زنش و دخترش بهش کم اهمیت میدن شاکیه... برای متعادل شدن روزنامه در شرف اخراجه اما توی یک مسابقه ی بسکتبال که دخترش رقص شکم میره با دخترای مدرشون قبلش، عاشق دوستِ دخترش میشه و سعی میکنه کارهایی رو بکنه که اون میگه. دختره در مورد جذابیت و روابطهاش خیلی بلوف میزنه. در همین حین یک بازنشسته ی نیروی دریایی با پسر معتاد و موادفروشش و همسر افسردش با اونها همسایه میشن... پسره از دختر لستر خوشش میاد و بعد از فیلمبردای ازش باهش دوست میشه، در همین حین لستر هم معتاد میشه و از پسره(ریکی) مواد میخره. یکروز، به ریکی که داره با همسرش و دخترش میره مدرسه(پسره 18 سالشه اما چون توی بیمارستان بوده 2 سال عقبه از درس) لستر بهش میگه بیاد خونشون و بهش مواد بده. پدر ریکی از پشت پنجره میبینشون و خیال میکنه پسرش Gay هست. زن لستر هم با یک واسطه ی املاک ریختن روی هم و لستر همون روز زنش رو باهش میبینه. زنش میخواد خودشو بکشه، اما میاد که لستر رو بکشه. همون وقت پدر ریکی از خونه بیرونش میکنه و ریکی میاد که با جینی دختر لستر برن به نیویورک. لستر و دوست جینی هم دل رو به دریا میزنن اما لستر میفهمه دختره هنوز باکره ست و فقط بلوف میزده و... همینوقت عکس خانودهش رو میبینه، تیر میخوره به سرش و میمیره و میفهمیم پدر ریکی کشتش. همین.

داستان:

یک کارمند دفتر مجله، لستر، از زندگیش و اینکه زنش و دخترش بهش کم اهمیت میدن شاکیه... برای متعادل شدن روزنامه در شرف اخراجه اما توی یک مسابقه ی بسکتبال که دخترش رقص شکم میره با دخترای مدرشون قبلش، عاشق دوستِ دخترش میشه و سعی میکنه کارهایی رو بکنه که اون میگه. دختره در مورد جذابیت و روابطهاش خیلی بلوف میزنه. در همین حین یک بازنشسته ی نیروی دریایی با پسر معتاد و موادفروشش و همسر افسردش با اونها همسایه میشن... پسره از دختر لستر خوشش میاد و بعد از فیلمبردای ازش باهش دوست میشه، در همین حین لستر هم معتاد میشه و از پسره(ریکی) مواد میخره. یکروز، به ریکی که داره با همسرش و دخترش میره مدرسه(پسره 18 سالشه اما چون توی بیمارستان بوده 2 سال عقبه از درس) لستر بهش میگه بیاد خونشون و بهش مواد بده. پدر ریکی از پشت پنجره میبینشون و خیال میکنه پسرش Gay هست. زن لستر هم با یک واسطه ی املاک ریختن روی هم و لستر همون روز زنش رو باهش میبینه. زنش میخواد خودشو بکشه، اما میاد که لستر رو بکشه. همون وقت پدر ریکی از خونه بیرونش میکنه و ریکی میاد که با جینی دختر لستر برن به نیویورک. لستر و دوست جینی هم دل رو به دریا میزنن اما لستر میفهمه دختره هنوز باکره ست و فقط بلوف میزده و... همینوقت عکس خانودهش رو میبینه، تیر میخوره به سرش و میمیره و میفهمیم پدر ریکی کشتش. همین.

کلا این فیلم خواسته وضع خوانواده های آمریکایی رو نشون بده . و بگه که آدم ها اونی که ما فکر میکنیم نیستن .
مثلا اون دختره که همش از جذابیت خودش حرف میزنه و میگه من با خیلی ها س#ک#س داشتم . ولی بعدش معلوم میشه که باکره هستش .
یا پدر اون پسره همسایه که مدام از همجنس باز ها حرف میزنه و با اونا مخالفه , میبینیم که آخر فیلم چیکار میکنه .
و ...
که البته خود کارگردان هدف اصلیش انتقاد از اوضاع اجتماعی آمریکا بوده .

من گفتم: بعد LOTR تعداد ووت بیشتر داره.
نوشته بودی بعد از LOTR برای همین گفتم.
بر اساس بعضی از منتقدینی که بهشون لینک میده نه خودش.
حالا البته بحث بی موردیه ولی گفتید بر اساس نمره گادفادر که بیشترینه...
AFI لیست خوبی نیست چون 1000 فیلم غیر آمریکایی میتونم نام ببرم که قشنگتر باشه.
بابا مگه اسمشو ننوشتم.فقط فیلمهای آمریکایی رو انتخاب می کنه و از دید منتقدی اگه معتبرترین لیست نباشه یکی از معتبرترینهاس.(جدا 1000 تا می تونی بگی؟:biggrin1:)
این لیستام هست
Total Film

اینم توش فیلمای غیر آمریکایی زیاده :arrowd:
TSPDT top 1000
اینم لیست 2000 به بعدش
TSPDT- 21st Century top 250

آخرین ویرایش:
وقتی عدد باشه، اما بدون عبارت به دست اومده باشه و بدون فکت و فکتور به دست اومده باشه مثل اینه که تعداد موجهای رودخونه رو بشمری و بگی دقیقه.
شما خیلی تو تیریپی مثل اینکه!لیست AFI امتیاز(ریتینگ)نداره و فقط رنکینگه،و مثلا گفته سیتیرن بهترین فیلم تاریخ امریکاس ولی نگفته مثلا با Searchers چقدر فاصله داره،و من اصلا نمیدونم چطوری داریندر مورد این بحث میکنین،یه سری اعضای AFI (که همشونم منتقد نیستن)یه سری لیست تهیه کردن بعد خیلی راحت این لیستا رو گذاشتن کار هم یه لیست کلی در آوردن.
بعد LOTR تعداد ووت بیشتر داره.
حالا این جمله رو میشه تشریح کنی؟
سم مانده
ها؟؟:دی
در ضمن اتوبایوگرافی با بایوگرافی که تو سینما بهش میگن بایوپیک فرق میکنه.میشه یه جورایی گفت اتوبایوگرافی تو سینما ممکن نیست.
در مورد اون امتیازا هم به نظر من بهتره همین امتیازای اینطوری باقی بمونه،اگه رار باشه در مورد فیلم توضیح داده شه اونوقت همه میخوان در مورد فیلمبرداری و کادربندی و تدوین و نمیدونم اینا نظر بدن.جفتش یه جور خزیت:دی داره،من خزیت اون امتیازا رو راحت تر میتونم قبول کنم.
تنها کاری که میشه کرد اینه که آدم برای قضاوت یکم بعد از فیلم صبر کنه،و سعی کنه حتما قبل از دیدن فیلم پیش داوری رو بذاره کنار.
پ.ن:امین جمع کن اون شاوشنکتو بااا:دی

(که همشونم منتقد نیستن)
film artists (directors, screenwriters, actors, editors, cinematographers), critics and historians که همشون اینجا منتقد محسوب می شن.
اگه رار باشه در مورد فیلم توضیح داده شه اونوقت همه میخوان در مورد فیلمبرداری و کادربندی و تدوین و نمیدونم اینا نظر بدن.جفتش یه جور خزیت
نیازی نیست اینطوری توضیح داده بشه.فقط کافیه بگین از چه چیز فیلم خوشتون اومد از چه چیزیش خوشتون نیومد.خیلی نمی خواد پیچیده بشه.
بعد خیلی راحت این لیستا رو گذاشتن کار هم یه لیست کلی در آوردن.
لیست کلی ربطی به لیستای دیگه نداره.بر این اساس انتخاب کردن

Films were judged according to the following criteria.

1. Feature-length: Narrative format, at least 40 minutes in length.
  2. American film: English language, with significant creative and/or financial production elements from the United States.
  3. Critical Recognition: Formal commendation in print.
  4. Major Award Winner: Recognition from competitive events including awards from organizations in the film community and major film festivals.
  5. Popularity Over Time: Including figures for box office adjusted for inflation, television broadcasts and syndication, and home video sales and rentals.
  6. Historical Significance: A film's mark on the history of the moving image through technical innovation, visionary narrative devices or other groundbreaking achievements.
  7. Cultural Impact: A film's mark on American society in matters of style and substance.

آخرین ویرایش:
HELLBOY : GOLDEN ARMY
193829.jpg

بعد از دیدن 10 دقیقه اول فیلم متوجه میشوید که با یک اثر فوق العاده مثل هل بوی 1 روبرو نیستید. فیلم از کودکی پسر جهنمی درست میشود که بنظر من واقعا افتضاح بود. آخه چه کسی کار به بچگی های هل بوی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: فقط هم هدفشان این بوده که یک اطلاعات را برای شروع داستان را به بیننده بدهند که میشد به شکلی بهتر مثلا توسط اب یا کس دیگری به پسر جهنمی داده شود. طراحی شخصیت ها بسیار افتضاح بود. کمی هم سعی کرده بودند که جنبه های عاشقانه به فیلم اضافه کنند که واقعا در سطح متوسطی بودند.
همچنین در مورد شخصیتهای جدید هم باید گفت که افتضاح بودند و میشه گفت کار بسیار ناشیانه ای بود که تعداد زیادی موجود عجیب و غریب که همه آنها طراحی افتضاحی دارند را وارد داستان کنند. کلا اگر میخواهید ذهنیت خود را نسبت به فیلم زیبای پسر جهنمی 1 تغییر ندهید من واقعا پیشنهاد میکنم که از دیدن این فیلم خودداری کنید;)
کلا اگر به فیلم سازهای آماتور ایرانی هم ساخت شماره 2 را واگذار میکردند فیلم از اینی که هست خیلی بهتر میشد:laughing:
35 از 100
------------------------------------------------------------------------------------------------------
KUNG FU PANDA
kung_fu_panda.jpg

یک انیمیشن مفرح و شاد که مطمئنا از آن لذت خواهید برد. داستان انیمیشن همان داستان تکراری و قدیمی است که نمونه هایش را در خیلی جاها دیده اید ولی این داستان تکراری هیچ چیز از ارزشهای بازی کم نمیکند و کلا داستان شادیست:biggrin1: واقعا نمیدانم باید چی بگم ولی حداقل از فیلم قبلی خیلی بهتر بود:laughing:
60 از 100
------------------------------------------------------------------------------------------------------
من که با خیلی با لیست AFI موافق نیستم و لیست IMDB نسبتا با سلیقه من بیشتر جور در میاید .
جدی دقت بکنید همه دارند برای سلبقه خودشان یک لیست انتخاب میکنند و از لیست دیگر واقعا دارند انتقادات الکی میگیرند. باور کنید مهم سلیقه خودتان است و این رنکینگها و امتیازها یه مشت مزخرفات بیشتر نیستند. همانطور هم که خودتان دیدید ممکنه یکی کازابلانکا را به عنوان بهترین فیلم دنیا بشناسه و دیگری اصلا خوشش نیاید. حالا یه سری منتقد یک لیست تهیه کرده اند که کاملا براساس سلیقه خودشان است.
بنظر من به اندازه 6 میلیارد نفر انسان روی کره زمین 6 میلیارد عقیده و نظر وجو دارد و بحث برای اینکه کدام لیست بهتره کار بیهوده ای است.

سلام
خب اینجا همون بحث سلیقه مطرحه.من خودم از فیلمش بدم نیومد ولی اونقدر نه که جزو فیلمهای تاپی بشه که دیدم.
کاملاً درسته . موافقم .
ولی بعضی وقتا کار از اختلاف سلیقه میگذره و عجیب غریب میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or