Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من میام میبینم پست بالاییم به 21 داده 9،پست پایینیم به کازبلانکا داده 4،منم اون وسط مثلا به ادیسه 2001 دادم8،حالا برداشت یه نفر از این 3 پست چیه؟
البته به غیر از سیستم امتیاز دهی جناب Aurlito که من متوجه نمی شم کلا اختلاف سلیقه رو نمی شه کاریش کرد.برای همین نمره ی هیچکس رو نمی شه معیار چیزی گرفت.من فکر میکنم اگه بچه ها همون نکات مثبت و منفی فیلمو از نظر خودشون ذکر کنن خیلی خوب باشه.یعنی فقط نگن خوب بود بد بود.تا یه دید بهتری به آدم بده.من خودم تا حدودی سعی کردم این کارو بکنم.شما IMDB هم ببینین مردم همه یه نمره نمی دن به یه فیلم که.منتقدان هم نظراتشون با هم متفاوته ولی حداقل هر کدوم دلیل خاص خودش رو داره که یا آدم باهاش موافقه یا نه.یعنی با دلیل و استدلال آدم دید بهتری نسبت به فیلم پیدا می کنه اما باز هم سلیقه خیلی مهمتره.راجر ایبرت مثلا رو همین ACO نقد بدی کرده و دلایل خودش هم اورده که مثلا من اصلا با اون دلایل موافق نیستم.یا پالین کیل که از ایبرت هم تاثیر گذارتره رو خیلی از فیلمهای برتر نقدهای خیلی تند و تیزی داده که البته بیشتر از تند و تیز بودن می شه گفت احمقانس.برای همین خیلی وقتها تو سرش زدن.منظورم در آخر اینه که چه بخوایم چه نخوایم سليقه رو به هيچ عنوان نميشه از هر نقدي جدا كرد.پذيرش هر متني در نهایت به اتوريطه گوينده ش بستگي داره نه به عقل و منطق و استدلال و دليل.
توجه کنید که 1282 نفر با من موافقن. پس من حق دارم که به فیلم بدم 4. حتی اگر بدم 1 هم محق هستم چون توی آی ام دی بی 4084 نفر با من موافقن
آخه می دونین چیش برای من عجیب بود.اینکه شما می گین یکی از قشنگترین فیلمها یا یکی از بهترین فیلما بعد مثلا نمره پایینی به نسبت اون حرفتون می دین.

آخرین ویرایش:
توجه کنید که 1282 نفر با من موافقن. پس من حق دارم که به فیلم بدم 4. حتی اگر بدم 1 هم محق هستم چون توی آی ام دی بی 4084 نفر با من موافقن که این فیلم 1 بیشتر ارزش نداره.
بازی گیم پلی و گرافیک نداره که به هرکدوم جدا نمره بدیم و اوریجشون رو حساب کنیم. من میدم چهار کاملا آنالیز شده:
بازیگری: 10 برای همفری بوگارت
فیلمبرداری: 15 برای نماهای ثابت و کلوز
داستان: 5 برای داستان بیهمتا اما کم پرداخت
کلا 30، 10 هم میدم برای اینکه فیلمهای قدیمی پاریس رو کم و بیش نشون داد و من از پاریس خوشم میاد. کلا 40.

هان!

با این که به نظرم مسئله خیلی مهمی نیست ولی حالا چون مشکل دارید بیاید یه کار کنید اصلا اسم تاپیک رو عوض کنید بذارید معرفی اخرین فیلمی که دیدید هر کی اخرین فیلمی رو که دیده بود بیاد یه توضیحی در مورد فیلم بده. اخرشم بگه از فیلم خوشش اومد یا نه.

wanted
فیلم خیلی خوبی نبود ولی بدم نبود.یعنی به یه بار دیدن میرزید به خاطر چند تا سکانس جالبش و بازیگرای خوبش میشد تا اخرش تحمل کرد.
حالا فعلا چون قراره از صد امتیاز بدیم:100/60

سلام
واسه همینم شاید خیلیل از جمله خودم علاقه ای به پست دادن تو این تاپیک نداشته باشیم،من میام میبینم پست بالاییم به 21 داده 9،پست پایینیم به کازبلانکا داده 4،منم اون وسط مثلا به ادیسه 2001 دادم8،حالا برداشت یه نفر از این 3 پست چیه؟
دقیقاً حرف دل من رو زدی .
سیستم که نمیشه گذاشت برا نمره دادن .
فکر هم نکنم راهی داشته باشه .
سیستمی که من برا خودم تعیین میکنم اعتماد به امتیازات چند نفر خاص مثل سینا ، عماد ، آریا ، جناب پرتقال کوکی ( شرمنده ، اسمت رو نمیدونم ) و جدیداً بهزاد هست .
بقیه دوستان بسیار متغیر و عجیب غریب امتباز میدن .
=====
پ.ن : کسان دیگه ای هم هستن که کملاً صاحب نظرن ولی اینجا پست نمیدن .

پسر چه بحث طولاني شد هااااا :biggrin1: كلا نظرمو توو پست قبليم گفتم راه حل هم فكر نميكنم وجود داشته باشه مگه اينكه يكي يكي بشينيم اينجا هركي به فيلمي نمره داد بكشيمش پاي ميز محاكمه و محاكمه ش كنيم! :biggrin1: كه اينم امكان پذير نيست!

آخه می دونین چیش برای من عجیب بود.اینکه شما می گین یکی از قشنگترین فیلمها یا یکی از بهترین فیلما بعد مثلا نمره پایینی به نسبت اون حرفتون می دین.
آره منم دقيقا مشكلم همينجاست! اگه مثلا بياد بگه كازابلانكا يه فيلم متوسط بعد بهش بده 4 كاملا حق داره اون نمره رو بده چون اختيارشو داره ولي وقتي مياد ميگه يه فيلم "عالي" بعد ميده 4 (!!!!!!!!) خوب آدم حق داره تعجب كنه و دليل اينكار رو از اون آدم بپرسه

حالا فعلا چون قراره از صد امتیاز بدیم
خود سينا اين امتياز دادن از 100 رو پيشنهاد داد ولي الان خودش از 10 ميده! :biggrin1:

جناب پرتقال کوکی ( شرمنده ، اسمت رو نمیدونم )
آقا اردلان

بهزاد
پرهام جان ممنون از اعتمادي كه داري ;)

آخرین ویرایش:

bonnieclyde.jpg

بانی و کلاید
کارگردان آرتور پن

بازیگری: فقط چون از دیک تریسی الان هم خوشم میاد میدم 5... وگرنه بازیگری در حد گروه تئاتر مهدکودک.
فیلمبرداری: نماها کاملا قشنگ بود و محیط هم گیرا. 25. تازه اسکار هم گرفته فیلم برداری.
داستان: داستانش نوآورانه بود فقط اسمش شبیه این منظومه های عشقولانه ست که خوشم نیومد. در کل چون نقطه ی قوت داستان هست، میدم 25.

نکته مثبت دیگه هم توی فیلم نبود...

55/100

داستان:
در مورد یک دختر جوون به اسم بانی پارکر هست که بسال 1930 و این اطراف در شیکاگو با مادرش زندگی میکنه. یک روز صبح کلاید بارو رو میبینه که ماشین مادرش رو میدزده. با هم دوست میشن و کلاید هم برای اینکه چشمه ای بیاد یک فروشگاه رو میزنه... بعد با هم میرن به میزوری و اونجا هم بانک میزنن. کلاید برادش باک رو هم ملاقات میکنه و بایم جوون به اسم سی دبلیو خلافکاریهاشون رو توی میزوری و ایالات اطراف ادامه میدند. اما پلیس سرسختانه میفته دنبالشون و بعد از فرار و کشتار زیاد، باک رو میکشن. بعد بانی و کلاید هردو تیر میخورن و سی دبلیو میبرشون خونه ی پدرش، اما پدرشون با یک کلانتر که باک و کلاید و بانی مسخره ش کرده بودن روی هم میریزه و برای تخفیف مجازات پسرش، کلاید و بانی رو وسط جاده نگه میداره و کلانترها با تامپسون میزنن بانی و کلاید رو پاره پاره میکنن. همین البته تیل تلینگ فیلم نقطه ی قوتشه نه پلات.

خوب من روز گذشته 3 تا فیلم دیدم.

FOX FIRE
foxfire1.jpg

میشه گفت فیلم خوبی بود و داستان خوبی هم داشت ولی به اندازه کافی عمیق نبود. به همه شدیدا پیشنهاد میکنم که این فیلم را ببینند. نمره من به این فیلم 7.5 از 10 یا 75 از 100 یا 3.75 از 5 است. راستی آنجلینا جولی هم توی فیلم بازی میکنه.
پ.ن: چکار میکنه توی فیلم آنجلینا جولی:biggrin1:
----------------------------------------------------------------------------------------------
I AM LEGEND
I%20Am%20Legend%20Pack.JPG

فیلم پر شده از درس های زندگی و میخواهد ارزشهای بالای زندگی را نشان دهد و همبستگی ما انسانها و .......:biggrin1: فیلم جالبی بود که من با توجه به سلیقه ام ازش خوشم آمد. نمره من به این فیلم 8.5 از 10 یا 85 از 100 میباشد.( حوصله ندارم حساب کنم ببینم از 5 چند میشه:blushing:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ٌWANTED
normal_wanted-nycc_poster.jpg

قبلا این فیلم را دیده بودم ولی بدون زیرنویس و با کیفیت افتضاح:sick: ولی دیشب که دقیق فیلم را دیدم متوجه شدم داستان فیلم قشنگ بوده ولی همیشه داستان قشنگ دلیل خوب بودن فیلم نیست. من به این فیلم نمره 4 از 10 یا 40 از 100 یا 400 از 1000 یا .......:biggrin1:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر وقت کنم :cool: چند تا فیلم دیگه در دست بررسی دارم:laughing: انشاالله تا فردا میبینم و نتایج را به شما اعلام میکنم.
خوب دیگه زیادی حرف زدم:-"
فعلا بای:love:
پ.ن: راستی یادم رفت بگم که یکم فیلمهای روز را امتیاز بدهید نه فیلمهای زمان باباهامون:biggrin1:
واقعا بای:love:

Gangs of New York
----------------------------------------------------------------
Gangs_NY.jpg

Genre : جنايي/درام
محصول سال 2002
لينك سايت IMDB
داستان در مورد گروهي از ايرلندي هاست كه به شهر نيويورك ، خطرناك ترين شهر آمريكا مهاجرت مي كنند (سال 1846) . بوميان آنجا كه از مهاجران و الاخصوص سياه پوست ها خوششان نمياد جنگ سختي بين آنها به وجود مياد و ... . كليه كلي گفتم !
فيلم نسبتا جالبي بود . كلا فيلم ساده اي بود و لوكيشنهاي جالبي هم داشت داستان خوب بود ولي بعضي قسمتها خوب كار نشده بود . بازي Daniel Day Lewis خيلي خوب بود . پيشنهاد ميشه
بازيگران : Cameron Diaz ، Daniel Day Lewis ، Leonardo DiCaprio
70 از 100

چند تا فیلم دیگر هم قرار میدهم که در ماه پیش دیدم. موضوع هر دو فیلم اول خیانت است که هر دو در این مبحث بهترین هستند.

INDECENT PROPOSAL :love:
971597%7EIndecent-Proposal-Posters.jpg

این فیلم که در ایران با نام پیشنهاد بیشرمانه شناخته میشود نمونه کامل فیلمهای این سبک است. این فیلم در سال 1993 ساخته شده است که با داستانی زیبا و جذاب روایت یک زوج واقعا عاشق است. این فیلم فراز و نشیبهای یک زوج عاشق ولی دچار مشکلات اقتصادی را بیان میکند.
نمره من به این فیلم: 9.5 از 10 یا 95 از 100 یا 4.75 از 5 است.
نمیدونستم عکس فیلم را قرار بدهم یا نه:blushing:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

THE POSTMAN ALWAYS RINGS TWICE
The%20Postman%20Always%20Rings%20Twice%20%281981%29f1ae1.jpg

این فیلم هم با موضوع خیانت واقعا جذاب است. جک نیکلسون توی فیلم فوق العاده بازی کرده است. این این فیلم را به همه علاقمندان این موضوع توصیه میکنم.
نمره من هم به این فیلم 9 از 10 یا 90 از 100 یا 4.5 از 5 میباشد.

پ.ن1: ببخشید که خیلی در رابطه با فیلم ها توضیح نمیدهم.
پ.ن2: یکم هم رفتیم توی مایه های فیلم های دوره باباهامون:cheesygri ولی اگه دقت کنید فیلمهای قدیمی دارای داستانهای بسیار جذاب و درگیر کننده هستند که توی فیلمهای امروزی کمتر دیده میشود.
پ.ن3: به نمره های بالای من به این فیلمها شاکی نشوید چون هر دو واقعا فیلمهای شاخی هستند و هرکس نبینه از دستش رفته است:love:

نمره من به این فیلم: 9.5 از 10 یا 95 از 100 یا 4.75 از 5

علي جان ميشه ازت خواهش كنم با يه سيستم نمره بدي؟! (يه خواهش بود هااا) نمي دونم چرا اينطوري ، احساس ميكنم كه تاپيك رو ... بگذريم

971597%7EIndecent-Proposal-Posters.jpg

نمیدونستم عکس فیلم را قرار بدهم یا نه:blushing:

:eek: واااا مگه عكس فيلم چشه؟!!!!!!

علي جان ميشه ازت خواهش كنم با يه سيستم نمره بدي؟! (يه خواهش بود هااا) نمي دونم چرا اينطوري ، احساس ميكنم كه تاپيك رو ... بگذريم
اینطوری هیچ کس گیر نمیده که فلان روش بهتره یا فلان روش بده. دیگه از این به بعد از 100 نمره میدهم البته به سبک گیم اسپات بهتره چون ما واقعا آنقدر دقیق فیلمها را بررسی نمیکنیم که مثلا به یه فیلم بدهیم 9.2 . بنابراین 5 تا 5 تا بالا و پایین میبریم.
علي جان
از کجا میدونید اسم من علی است؟ آخه همه توی سایت به من میگویند A.N.X.

great-dictator.jpg

The Great Dictator​
90/100
کمدی هم کمدی های قدیم !
داستان درباره یک آرایشگره که با یک دیکتاتور بزرگ اشتباه گرفته میشه و ... کلا بین کارهای چاپلین چندتا رو بدجور دوست دارم که یکیش اینه :دی

t63518n6j9g.jpg

The Innocents
85/100

خب به نظرم کار اقتباسی خوبی اومده بود ، هرچند در کتاب بیشتر اون حالت سردرگمی وجود داشت و به نظر میرسید Jack Clayton خودش به وجود ارواح اعتقاد داشته و بیشتر به سمت وجود داشتنشون متمایل شده بوده. Pamela Franklin بازی خوبی داشت :دی
داستان در مورد معلم دوتا بچست که کم کم به این باور میرسه که این دو تا بچه تحت کنترل ارواح دو نفر از خادمین خونه هستند. و از اونجایی که همه فیلم از زاویه دید Giddens روایت میشه ، از آخر معلوم نیست واقعا جریان چی بوده ... هرچند Clayton گویا میخواسته ما فکر کنیم واقعا ارواح وجود داشتند. در کل The Turn of the Screw ـه Henry James خیلی گنگتر و دوست داشتنی تر از فیلم بود ولی بازم اثر اقتباسی قابل تاملی محسوب میشه

m965nm.jpg

M
87/100
یه قاتل در آلمان که بچه ها رو به قتل میرسونه. نه تنها پلیس بلکه جنایتکارهای شهر هم کم کم دنبال دستگیری اون میفتند ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or