Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Nanny Diaries

Nanny-diaries-poster.jpg

محصول سال 2007 با بازیه Scarlett Johansson ، Donna Murphy ، Alicia Keys و ... .
فیلم خوبی بود و من ازش خوشم اومد ...

August Rush

505610~August-Rush-Posters.jpg

این هم محصول سال 2007 با هنرنمایی Freddie Highmore ، Keri Russell ، Jonathan Rhys Meyers ، Robin Williams و ... .

این فیلم یکی از زیباترین فیلمایی بود ( در سبک خودش البته ! ) که تا حالا دیده بودم ! خیلی باهاش حال کردم ...

august-rush.jpg

این فیلم هارو هم به عنوان یه فیلم کمدی دیدم که حالم ازشون به هم خورد ! افسوس میخورم که چرا وقتمو پای اینجور فیلمایی هدر دادم !! :

Good Luck Chuck ........................... 0.5
The Girl Next Door ......................... 1.5

پیشنهاد میکنم اگه بیکاره بیکار هم هستین تو سره خودتون بزنین اما اینارو نبینین ! :)
البته هر کی یه نظری داره ...

من فقط از طریق تاپیک فیلم همین سایت این انیمشن رو میشناختم که امروز دیدم تو سینماست رفتم ببینم چه خبره که اینقدر ملت خودشونو کشتن براش :biggrin1:

انصافا نویسنده داستان و کارگردان نابغه بودن !! چیزی حدود یک ساعت ابتدای فیلم اصلا هیچ مکالمه ای تو فیلم رد و بدل نمیشه .. یعنی تصور کنید یک ساعت داستان یک روبات تنها رو داره واسه شما میگه و شما هیچ حوصلتون سر نمیره از فیلم .. این روبات تنها خیلی شخصیت عاطفی جالبی داره و خیلی حساسه و خیلی هم عاشق :) واقعا اگه آدم ایده این فیلم رو بزاره تو سرش اصلا همچین ایده ای عملی نیست .. ولی خب عملی شد و این انیمشن فوق العاده ساخته شد .. شاید تو فیلمهای انیمیشنی اولین فیلمی باشه که با این کیفیت انیمیشنی خیلییی بالا ساخته میشه .. کیفیت فوق العادست و داستان فیلم هم داستان جالبیه که تا حدودی حقیقت چندین سال دیگه ماهارو به تصویر میکشه .. شخصیتهای فوق العاده دوست داشتنی و طنز فیلم یک فیلمی رو ساختن که ارزش یک بار دیدن رو داشته باشه و وقتی میای بیرون هی فحش ندی بگی این چی چی بود دیگه :) نکته های ریز جالبی هم داشت ولی خفنه خفن به دلم ننشست واسه همین 8 از 10 :)

پ.ن : خب دیگه سینما رفتن نداره تااااااا بتمن بیاد :dancing:( شکلکه خوشحالیه حمیدوسی :biggrin1: )

شما کجا زندگی می کنید؟؟:biggrin1:

Carlito's Way رو دیدم خیلی جالب بود ، داستانش رو همه می دونن ولی به هر حال : یه آقایی به اسم کارلیتو! با بازیگری پاچینو ، به کمک وکیلش(Sean Penn) از زندانی که بجرم آدم کشی و فروش مواد مخدر افتاده بود توش ، آزاد میشه
یه نفری بهش گفته بوده که مغازه کرایه ماشین داره ، با جمع کردن 75000$ میتونه با اون شریک بشه ، کارلیتو هم میخواد بدون دردسر و بدون خلاف توی یه "بار" کار کنه تا 75000 تاش جور شه ولی...
8.8/10

We Own the Night
-----------------------------------------------------------------
54924.jpg

Genre : جنایی/درام/هیجانی
محصول سال 2007
بت گروشینسکی رئیس پلیس منطقه بروکلین در نیویورک است و دو پسر به اسامی جوزف و بابی دارد . جوزف مثل خودش یه پلیس شایسته شده اما بابی که با خانواده روابط خوبی هم ندارد مدیر یه کلوپ شبانه است . صاحب این کلوپ فردی روسی به نام مارات است که ... . او خواهرزاده ای دارد به نام وادیم که در کلوپ فعالیتهای غیرقانونی می کند . در یک شب پلیس برای دستگیر وادیم وارد کاواره میشه که در این بین برادر بابی جوزف به شدت زخمی میشود و ... .
واقعا فیلم قشنگی بود خیلی باهاش حال کردم داستان جالبی داشت و کسل کننده هم نبود . یکی از نکات مثبت فیلم به نظر من نام فیلم بود که خیلی قشنگ و بامفهوم بود (شب از آن ماست) . فکر می کنم اکثریت فیلم رو دیده باشن ولی کسانیکه ندیدن درنگ نکنن .
8 از 10

Head-On

بعد از سه سال ديشب باز نشستم اين فيلم رو ديدم! براي سومين بار. حيفم اومد اينجا واسش يه نمره اي ندم! يه فيلم عالي از فاتيح اكين عزيز دل ما :biggrin1: عالي بود! خيلي دنبال فيلم Edge Of Heaven گشتم كه زودتر ببينم , كه آخر تونستم با كيفيت عالي پيدا كنم! :) ولي فعلا حسش نيست بشينم اون رو ببينم :biggrin1: بايد با يه روحيه توپ بشينم ببينمش :) Head-On ش هم كه حرف نداشت! بزار يكم سنش بره بالا با تجربه شه ميبينيم چه فيلمسازيه!!! دمش گرم شديدا

eanwy1.jpg

10 / 9

Renditon

u1_rendition1_large.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Gavin Hood
بازیگران : Omar Metwally , Jake Gyllenhaal :love: , Rosie Malek-Yonan
ژانر : Drama | Thriller

rendition.gif

داستان : در آفریقای جنوبی برای قتل یکی از کله گنده ها ( یادم نمیاد چیکاره بود ) یه بمب گذازی صورت میگیره که که این اتفاق باعث میشه یکی از آمریکایی ها که اونم کله گنده هست :biggrin1: ولی نمی دونم چیکارست میمیره و به ناچار Jake به جای اون انتخاب میشه و ... بقیه رو باید خودتون ببینید فیلم خوبی بود داستانش خیلی آروم پیش میره و اصلا هم خسته کننده نیست .

American Gangster

gangster6.jpg

کارگردان:
Ridley Scott
بازیگران:
Denzel Washington, Russell Crowe, Josh Brolin
محصول:
2007

داستانش در مورد تجارت مواد در آمریکاست و اینکه چطور پلیس های فاسد در این تجارت شرکت می کنند. شخصی به نام فرانک لوکاس سعی میکنه با ورود مواد درجه یک از ویتنام بازار را در دست بگیره و ریچی رابرتز که پلیس خوشنامی هست دنبال پیدا کردن رئیس این تشکیلات هست. فیلم به نظر من خوب بود با بازی های خوب بازیگران. اون بخش های فیلم هم که چگونگی ورود مواد را نشون میده، خیلی تاثیرگذار هست. در کل فیلم ارزش دیدن را داره حتی بیشتر از یک بار.

نقل قول:
The Girl Next Door ......................... 1.5
زیرنویس فارسیش رو داری مجتبی جون؟!

http://subscene.com/the-girl-next-door/subtitles-56864.aspx

فیلم بدی نیست ولی یکم تو مایه های american pie هستش و به مثبت 18 توصیه میشه
داستان هم درباره یک دختره هست که تو فیلمهای .... بازی میکنه و دوست پسرش میخواد اونو از این کار منصرف کنه:biggrin1:

4/10
:)

Wall.E
wall-e_poster.jpg

9.75/10
چی باید بگم ؟! بهترین انیمیشنی که دیدم توی عمرم ( در کنار The Incredibles البته , به نظرم از Ratatouille سرتر بود )
اون روبات نظافت چی بی نظیر بود !!!
اون تیکه که میخواد اون چیزه رو بین چنگال و قاشقها بزاره هم عالی بود !

Presto
presto3.jpg

9/10
جدیدترین انیمیشن کوتاه Pixar , خیلی خنده دار و زیبا ! در مورد یه شعبده باز و خرگوشش هست. { هنوز هیچ انیمیشنی از Pixar به اون For The Birds نرسیده ! از One Man Band هم خیلی خوشم اومد }

6 دقیقه از فیلم The Dark Knight

the-dark-knight-joker-imax.jpg

10/10
آخرش نفهمیدم این 6 دقیقه اول فیلم هست یا اصلآ توی فیلم وجود داره یا نه !
ولی هرچی بود بی نظیر بود ( از نظر جو و فیلمبرداری و حالت فیلم و ... ) , شرارت و عوضی بودن و دیوونگی Joker رو هم خیلی عالی نشون داد.
( یه بار دیده بودم این رو ولی این دفعه با کیفیت خیلی بهتر ! )

ویرایش:
گفتم من مشکل ندارم
من 2007 ش رو میخواستم! اخه یکی هم ازش 2007 ساخته شده این 2004 هست...

میگم این نسخه 2007 اصلا انگار یک فیلم دیگه هستش ترسناکه:confused:

اصلا هیچ ربطی به هم ندارند فقط اسمشون یکی هست.
عکس نسخه 2004:
405px-girl_next_door_movie.jpg

عکس نسخه 2007:
GirlNextDoorFlat.jpg

لینک فیلم 2004:
http://www.imdb.com/title/tt0265208/
لینک فیلم 2007 :
http://www.imdb.com/title/tt0830558/

تازه 2007 امتیازش بالا تره 7.2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن