Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

1205754590big.jpg

دایره زنگی 7.5/10

خب دیشب رفتیم این فیلم رو دیدیم...فیلم بدی نبود....حداقلش اینه که بعد از 5 سال که سینما نرفته بودم از رفتنم پشیمون نشدم.
از داستانش چیزی نمی گم نمی خوام بگم داستانش چیزه دندون گیری بود،نه! اما تویه نیم ساعت اول فیلم وقتی می خواین که به رابطه ی کاراکترا پی ببرین کلتون دودو می کنه!:) وحشتناک سرعت فیلم بالاست و خیلی شلوغ پلوغه طوری که یک لحظه رشته فیلم از دستتون در بره از بقیش چیزی نمی فهمین، به خاطر اینکه تو اون لحظه 2000 تا اتفاق می افته! و من از این خوشم اومد که کارگردانه انقدر خلاقیت داشت که طنز یا کمدی فیلم رو با این سرعت بیان کنه....داستان فیلم هم از این داستان ها بود که هیچ سمت سویی نداشت و بیننده خودش نتیجه میگرفت چون واقعا همه چیزی توش بود ،میگم خیلی شلوغ بود فیلم ولی باز خوبیش این بود که یه اتفاق بی خود توش اتفاق نمی افتاد این اتفاقا همشون به یه چیزی می رسیدن ...بازیگراش هم که خوب بودن...تنها چیزی که اذیت کرد این بود که این فیلم 100% سانسور داشت یعنی کاملا واضح بود که آخر فیلم رو تغییر دادن.....
پ.ن:این کاراکتره حامد بهداد خیلی خدا بود!:cheesygri

آخرین ویرایش:
The Heartbreaker Kid

theheartbreakkid_galleryposter.jpg

اين فيلم هم در نوع خودش ( كمدي ) خيلي جالب بود. مخصوصا آخرشو خيلي حال كردم ... :laughing:
اين فيلم محصول سال 2007 هست به كارگرداني Peter Farrelly و Bobby Farrelly و با بازيه زيباي كسايي مثل Ben Stiller ، Malin Akerman ، Michelle Monaghan

داستان فيلم درباره يه نفره به ادي كنترو كه با يه دختري به نام لي لا آشنا ميشه و با اون ازدواج ميكنه. بعد از ازدواج اينا ميرن به ماه عسل كه ادي با يه دختره ديگه به نام ميراندا آشنا ميشه و ...
در كل فيلم قشنگي بود و پيشنهاد ميشه كه ببينين...

امتياز : 8

Charm School ( Niñas Mal

post1295_ninasmal.jpg

اين فيلم رو هم بر خلاف اينكه فكرم راجع بهش چيزه ديگه اي بود خوب از آب دراومد !
اين فيلم هم توسط Fernando Sariñana كارگرداني شده و Martha Higareda و Blanca Guerra و... تو اين فيلم بازي ميكنن.

داستان هم مربوط ميشه به يه دختر ناهنجار به نام آدلّا كه دختر كاملا سالمي نيست و زيادي پرخاشگره . پدر آدلا هم ميخواد ميخواد كانديدا بشه و يه روز يكي از دوستاش واسه حمايت از اون ( پدر آدلا ) رو به خونه دعوت ميكنن و طي قضايايي آدلا اون جلسه رو به هم ميزنه. بعد پدره اونو به يه مدرسه ميفرسته تا رفتار آدلا عوض بشه و ...
اين فيلم هم فكر كنم تا حدودي واسه افراد بالاي 16 سال مناسبه ...

امتياز‌ : 8.2

تا بعد ...

Elizabeth: The Golden Age

elizabeththegoldenageposter.jpg

محصول سال 2007 و با بازیه Cate Blanchett,Clive Owen,....

داستان در مورد الیزابت ملکه ی انگلستان و پیرامون جنگ تاریخی اون ها با اسپانیا هست البته داستان های جانبی هم تو فیلم وجود داره(یا شاید جنگ اسپانیا داستان جانبی بود!!!!!)

elizabeth-golden-age1.jpg

فیلم بدی نبود و حتی اسکار هم برده این فیلم( Best Achievement in Costume Design) طراحی صحنه فوق العاده بود تو این فیلم...

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0414055

The Golden Compass
فیلم می تونست خیلی بهتر از این که هست باشه.فیلم رو انگار بیشتر برای بچه ها ساختن و مخاطب اصلیه فیلم رو کودکان قرار دادن که برا بزرگتر ها خیلی جالب نیست.ولی فیلم از لحاظ صدا و جلوه های ویزه عالی بود.
10/6
The Mist
فیلم فوق العاده جالب و جذابی بود البته از دارابونت کمتر از اینم نمیشد انتظار داشت. البته فیلم از نظر تکنیکی مخصوصا جلوه های ویزه از فیلمای روز یکمی عقب تر بود ولی خیلی تو ذوق نمیزد.حتما ببینید.
10/8.5

یه سوال ...

من یه دی وی دی (فیلم the kingdom ) گرفتم مارک t-gate گذاشتم و نشستم به دیدن توی Dvd player سر 1ساعت فیلم شروع کرد به گیر کردن و ... آخرشم نتونستم که ببینم ... مشکل از سرعت رایت فیلم نیست؟

یه سوال دیگه ...
فیلم into the wild رو میشه با خونواده دید ؟ ... مشکلی نداره؟

یه سوال ...

من یه دی وی دی (فیلم the kingdom ) گرفتم مارک t-gate گذاشتم و نشستم به دیدن توی Dvd player سر 1ساعت فیلم شروع کرد به گیر کردن و ... آخرشم نتونستم که ببینم ... مشکل از سرعت رایت فیلم نیست؟

یکی از موارد زیر مشکل شماست!

1) سورسی که فیلم از روش رایت شده مشکل داره
2)دی وی دی خش داره
3)لنز دستگاهت ضعیفه
4)با سرعت مناسب رایت نشده

Rocky Balboa

rocky_balboa_promo.jpg

محصول سال 2006 و با بازیه Sylvester Stallone,Burt Young,Geraldine Hughes,...

راکی قهرمان سنگین وزن جهان که الان در دوره ی میانسالی به سر میبره برای اینکه ثابت کنه دود از کنده بلند میشه حاضر میشه با میسون دیکسون قهمان سنگین وزن حال حاضر جهان مبارزه کنه...

rocky460.jpg

یه بازگشت فوق العاده برای راکی من که خیلی لذت بردم و کاملا راضیم کرد!
موسقی متن فیلم به نظر من شاهکار بود...

RockyBalboa5.jpg

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0479143

Gridiron Gang

505226~Gridiron-Gang-Posters.jpg

محصول سال 2006 به كارگرداني Phil Joanou .
ميتونم بگم اصليترين دليل ديدن اين فيلم وجود دو چهره معروف The Rock و همچنين Xzibit بود.

gridirongang.gif

دستان فيلم مربوط ميشه به افراد خلافكاري كه كه زندان ميفتن و تو اونجا يه تيم فوتبال تشكيل ميدن!
در كل فيلم بدي نبود، البته فكر نميكردم كه چنين داستاني داشته باشه ...

امتياز : 8

A Very Long Engagement

36051-large.jpg

اين فيلم هم كه به زبان فرانسوي عرضه شده بود توسط Jean-Pierre Jeunet نويسندگي و كارگرداني شده . Audrey Tautou و Gaspard Ulliel هم مهمترين بازيگراش هستن. در ضمن فيلم محصول سال 2004 هست...

engagement.jpg

ادامه تصاوير
داستان A Very Long Engagement هم مربوط ميشه به يه دختر جوون كه داره دنبال نامزدش كه در جريان جنگ جهاني اول ناپديد شده ميگرده ...
اين فيلم هم رو بايد با حوصله نگاه كني !

امتياز : 7.7

آخرین ویرایش:
REC
7/10

rec-poster-thumb.jpg

در نوع خودش خوب فیلمی بود. با اینکه به نظرم خیلی هم فوق العاده نبود و تکراری و کلیشه ای بود ولی بعد از دیدنش یه حس عجیب و بدی داشتم تا چند ساعت. همون طور که شاید بدونین کل 70 و خورده ای دقیقه فیلم به صورت مستند مانند ( Cloverfield , Blair Witch هست و از زاویه دوربین فیلم رو میبینیم.
اون تیکه آخرش خیلی جالب بود و اون دختره که 3 سال اونجا نگهداری میشده بدجوری روی آدم تآثیر میزاشت.بدجوری شبیه جک و جونورای Condemned بود.

-------------------
Shaun Of The Dead
8.5/10

shaun-of-the-dead_2zombi.jpg

محشر بود !!! مردم از خنده !
اونجایی که میان ادای زامبی ها رو درمیارن فوق العاده عالی بود !!!

سلام من الان اومدم درباره rec بنویسم دیدم شما گذاشتین
فیلم rec خیلی جالب بود و آخرش با فیلمای مشابه خیلی فرق میکرد.
منم همون 8.5 رو بهش میدم.
پ.ن:اون لحظه ای که دوربین رو تو انباری بالا سرشون چرخوندن و اون اتفاق افتاد سکته کردم:eek:

سلام من الان اومدم درباره rec بنویسم دیدم شما گذاشتین
فیلم rec خیلی جالب بود و آخرش با فیلمای مشابه خیلی فرق میکرد.
منم همون 8.5 رو بهش میدم.
پ.ن:اون لحظه ای که دوربین رو تو انباری بالا سرشون چرخوندن و اون اتفاق افتاد سکته کردم:eek:
یکی از خوبیهای فیلم به نظرم زمان کمش بود که آدم رو خسته نمیکرد و زیاد حاشیه نمیرفت.
راستی اون تیکه که معلوم بود یه نامردی میاد تو دوربین , بازم من یه ذره ترسیدم !
احتمالآ میشینم یه بار دیگه میبینم فیلم رو !

Over Her Dead Body

overherdeadbody_galleryposter.jpg

کارگردان:Jeff Lowell
بازیگران:Paul Rudd, Eva Longoria Parker, Lake Bell, Jason Biggs
سال:2008
یه فیلم کمدی با موضوع خوب و جالبی بود!یه دختره روزه عروسیش یه اتفاق واسش میفته میمیره ، بعد پسره میریزه بهم تا اینکه میبرنش پیش یه دختره ،که مثلا به پسره کمک کنه تا بتونه با روح زنش ارتباط برقرار کنه و لذت ببره از زندگیش!
صحنه های کمدی باحالی م داشت.Jason Biggs م بامزه بود :biggrin1:!

7.8 از 10.

Teeth

teeth_galleryteaser.jpg

کارگردان:Mitchell Lichtenstein

بازیگران:John Hensley, Jess Weixler, Hale Appleman, Frank Curcio
سال:2008

فیلم در مورد یه دخترس که توی اندام جنسیش دندانه هایی هستن که میکنن!:-":biggrin1:
که البته دلیل داره و همینجوری الکی نیست!
انگار داشت واقعیتُ میگفت این فیلم.به نظرم فیلمنامه ء خوبی داشت.

8
از 10.

فیلم into the wild رو میشه با خونواده دید ؟ ... مشکلی نداره؟

فیلمش هیییچگونه صحنه ای نداره!فقط یه جاش هس دختره فک کنم با شورت نشسته.
ولی میتونی مطمئن باشی که بعدش هیچ اتفاقی نمیفته :biggrin1:

آخرین ویرایش:
Horton Hears A Who
8.5/10
قبل از اینکه ببینمش فکر میکردم از این کارتون درپیتای خز تجاری مسخره هست ! ولی یه کم که گذشت به خودم گفتم بابا ! ایول ! به جز Pixar بازم آدم پیدا میشه کارتون درست حسابی تحویل ملت بده !
در کنار اینکه طراحی و صداگزاریش خیلی خوب بود , تیکه های خنده دار و جالب هم زیاد داشت و کلآ خیلی خوشم اومد و ارزش دوباره دیدن رو داره.
صحنه جالب :
اون تیکه دندون پزشکیه خدا بود !!!
تصویر و توضیحات بیشتر رو مجتبی جان اون بالا گذاشته.

Atonement

atonement_movie_poster_domestic_onesheet.jpg

محصول سال 2007 و با بازیه Brenda Blethyn,James McAvoy,Keira Knightley,....

نمیدونم چطور داستان رو توضیح بدم هر چی فکر میکنم نمیدونم چی بگم ولی در یک کلام شاهکار بود...

07atone-600.jpg

موسیقی فیلم بسیار بسیار زیبا بود (مخصوصا موسیقی که با صدای ماشین تحریر زده میشد) و اخر فیلم واقعا من رو منقلب کرد! 15 دقیقه ی اخر همش در حال اشک ریختن بودن:(

keira-atonement.jpg

این فیلم 1 اسکار برده(موسیقی) و 6 مورد نامزد اسکار بوده...

10 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0783233

داستانش اینه که زندگی یه خواهر به خاطر اون یکی خواهرش و کاراش فوق العاده و بیش از حد انتظار تحت تاثیر قرار میگیره
به نظر من و دوستام فیلم جالب نبود زیاد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or