Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

میدونم نباید به امتیاز کسی اعتراض کنم ولی Stardust هیچ جوره نمیشه بهش 7 هم داد.:sick:نظر شخصی خودم نیست.از این فیلم بدم نیومد ولی دیگه 10!!!
الان که خودم فکر می کنم می بینم که حق با شماست
8.5 کافی بود ( جو گیر شده بودم ! :biggrin1: )

Wild Hogs

فيلمي بسيار زيبا محصول سال 2007 با بازيگري كساني همچون : Tim Allen ، John Travolta ، Martin Lawrence ، William H. Macy و ...

Wild-hogs-poster-731270.jpg
فكر كنم اين فيلمو هم بيشترتون ديدين. اگه كسي هم نديده پيشنهاد ميكنم حتما اين فيلمو ببينين

امتياز : 8.0

Juno

اين فيلم هم در نوع خودش جالب بود. داستان دختر 16 ساله اي كه حامله ميشه و ...
بازيگران : Ellen Page ،‌Michael Cera ، Jennifer Garner و ...
محصول سال 2007

the-juno-movie-poster_292x410.jpg

امتياز : 8.5

I Am Legend

اين فيلم هم فكر نكم نياز به توضيح زيادي داشته باشه ! ويروس خطرناكي كه جهان رو گرفته و افراد معدودي تونستن زنده بمونن. حضور Will Smith در زيبايي فيلم نقش بسزايي رو داشت.
محصول سال 2007 با بازيگراني همچون : Will Smith ، Alice Braga ،‌ Charlie Tahan ،‌Willow Smith

i-am-legend-bigposter.jpg

امتياز : 8.5

جا داره از علي هم به خاطر فيلمها تشكر كنم...

آخرین ویرایش:
2000)Requiem for a Dream
هرکی این فیلمو تا حالا ندیده تا حالاشم خیلی ضرر کرده و باید به سرعت به فکر دیدنش باشه.فیلم واقعا از هر لحاظ کامله مخصوصا از لحاظ تکنیکی.داستان فیلمم در مورد 4 نفر که 3تاشون به مواد مخدر و یکیشون(مامان یکی از این 3نفر)به تلویزیون!وفیلم داستان این 3 نفر رو به صورت موازی جلو می بره.کلا فیلم بسیار خلاقانه و البته تاثیر گذاری بود.کارگردان فیلم(ارونوفسکی)وبازیگراشم کارشون رو به بهترین صورت انجام میدن.اما هیچ کدوم به اندازهموسیقی متن فیلم رو تلخی فیلم تاثیر نذاشتن.در کل کسانی که به پایان های خوشحال علاقه دارن این فیلمو نبینن ولی دیدنش به بقیه واجبه.
10/9.5
Michael Clayton
این فیلمم فکر کنم همتون دیدین و داستانش رو میدون.من فقط نظر رو میگم که با این فیلم خیلی حال نکردم.ریتم فیلم به نسبت خیلی کند بود(کلا با فیلمایی که خیلی مبتنی به دیالوگن حال نمیکنم)وحوصله سر بر.از کارگردانی فیلمم که چیز خاصی ندیدم.ولی بازی کلونی از بهترین بازیای خودش بود ولی در کل عالی نبود.
البته پایان فیلم خیلی جالب بود.
10/6.5

میدونم نباید به امتیاز کسی اعتراض کنم ولی Stardust هیچ جوره نمیشه بهش 7 هم داد.:sick:نظر شخصی خودم نیست.از این فیلم بدم نیومد ولی دیگه 10!!!

ببین باز تو جو گرفتت؟!:biggrin1: هر کس نظری داره به نظر من ارزش stardust بیشتر از این حرفها بود!:)

Michael Clayton
این فیلمم فکر کنم همتون دیدین و داستانش رو میدون.من فقط نظر رو میگم که با این فیلم خیلی حال نکردم.ریتم فیلم به نسبت خیلی کند بود(کلا با فیلمایی که خیلی مبتنی به دیالوگن حال نمیکنم)وحوصله سر بر.از کارگردانی فیلمم که چیز خاصی ندیدم.ولی بازی کلونی از بهترین بازیای خودش بود ولی در کل عالی نبود.
البته پایان فیلم خیلی جالب بود.
10/6.5

البته قبول دارم 1 ساعت اول خیلی پیچیده بود به طوری که شاید احساس میشد خیلی فیلم کسل کننده ای هست ولی خداییش 1 ساعت دوم فیلم خیلی زیبا شد و کل داستان معلوم شد:) به نظر من که فیلم فوق العاده ای بود:love: کلونی که دیگه هیچی! عکس امضای من:cheesygri

Into the Wild
در مورد یه پسری به نام Chris که بخاطر رفتار والدینش تصمیم میگیره بزنه به خط بیخیالی و بره جایی که تکنولوژی و اینحرفا نباشه:biggrin1:.داستان در 4 Chapter روایت میشه.آخر شب اینجوریا توصیه میشه(لبته اگه کلاسی چیزی فرداش دارید بیخیال شید 2 ساعت و نیم فیلم صبح مثل من خوابتون میبره:biggrin1:) فیلم قشنگیه.
8
into+the+wild.jpg

...............................................................................................................................
Sweeney Todd
کلا جو خاص و قشنگی داره...خیلی خوش گذشت:biggrin1:حتما ببینید.
8.5
به نظر من ارزش stardust بیشتر از این حرفها بود!
به قول مهدی ما....:biggrin1:

البته قبول دارم 1 ساعت اول خیلی پیچیده بود به طوری که شاید احساس میشد خیلی فیلم کسل کننده ای هست ولی خداییش 1 ساعت دوم فیلم خیلی زیبا شد و کل داستان معلوم شد:) به نظر من که فیلم فوق العاده ای بود:love: کلونی که دیگه هیچی! عکس امضای من:cheesygri
درسته کلا فیلم هرچی به اخرش نزدیک میشه بهتر میشه ولی من کلا با داستان فیلم حال نکردم یعنی برای من کشش لازم رو نداشت.در مورد جرج کلونی هم من بیشتر از شخصیتش خوشم میاد تا بازیگریش(البته منکر اینکه بازیگر خوبیه نمیشم)
Rescue Dawn
فیلم داستان خیلی ساده ای داره در مورد اسیر شدن چند نفر تو جنگ ویتنام و فرارشون.ولی فیلم با این داستان ساده جذابیت لازم رو داره تا اخر فیلم نگهتون میداره.کلا فیلم خوش ساخته ای.البته قبلا یه مستندم از روش ساختن که برا اونایی که دیدنش از جذابیت فیلم کم میشه.بازی بیل هم مثله همیشه خوبه.
10/8

P2

P2

poster_p2.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Franck Khalfoun
بازیگران : Rachel Nichols , Wes Bentley
ژانر : Horror / Thriller

p2_image1.jpg

داستان : در مورد یه نگهبان پارکینگ یه شرکت هست که خیلی دوست داره با یکی از کارکنان اونجا رابطه بر قرار بکنه !! :biggrin1: اما نه به صورت صحیح :biggrin1: ( یعنی به زور :biggrin1: ) اونم در روز کریسمس !! ( من نمی دونم جرا خارجی ها خیلی از فیلم هاشون تو کریسمس اتفاق میفته !! ) و ... از این جور فیلم ها زیاد دیدم همشون هم از همون اول که فیلمو می بینی می فهمی آخرش چی میشه !

Hitman : Unrated

original.jpeg

فیلم درپیتی بود.
اما به نظر من اگه کسی به شخصیت هیتمن علاقه داره (یا دو ساعت وقتشو میخواد با یک اکشن معمولی هدر بده) هیتمن انتخاب بدی نیست. تنها چیز مثبت این بلوری صدا و تصویرش بود و تا حدی هم صحنه های اکشن.
جالبی کار اینجاست توی extras فیلم کلی بازیگرا و کارگردان فیلم از هم تعریف میکنن و کسی ندونه فکر میکنه انگار فیلم Godfather رو ساختن که این همه خوبی میگن ازش:)
در کل اگه فیلم اکشن دوست دارین یک دفعه دیدنش ضرر نداره اما انتظار چیز خاصی نداشته باشین.
4.0/10
-------------------------------------------------------------------------------------

Scarface - Anniversary Edition

B0000AMRJC.jpg

این فیلم رو البته قبلا روی تیوی دیده بودم ولی دفعه اولی بود که کامل و درست حسابی میدیدمش.
در یک کلام فیلم خیلی بود ولی ارزش این همه hype هم که شده رو نداره و نسبت به کار دیگه دپالما مثل Carlito's Way ضعیف تره. ال پاچینو هم که بازی خیلی خوبی ارایه میده. کلا بزرگترین نقطه قوت فیلم به نظر من کیفیت خیلی خوب بازی بازیگراش در نقشهاشون هست حتی شخصیت های کوچیکش و فرعی داستان. داستان فیلم جالبه ولی یکم تکراری و خسته کننده میشه.
در کل فیلمی هست که هر فیلم دوستی باید توی ارشیوش داشته باشه.
7.5/10
---------------------------------------------

Dog Day Afternoon

200px-Dog_Day_Afternoon.jpg

در یک کلمه : شاهکار!
از بازی بی نظیر ال پاچینو و John Cazale (که یکی از بهترین بازیگرایی هست که تاحالا دیدم و متاسفانه خیلی زود از این دنیا رفت)‌ گرفته تا داستان فوق العادش هیچ جا این فیلم کم نمیاره.
پیشنهاد میکنم حتما این فیلم رو ببینین.
Highly Recommended
9.5/10

1408

1408_dvd.jpg

بازیگران: John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack
کارگردان: Mikael Hafstrom
محصول: 2007

فیلم در مورد نویسنده ای است که در مورد ارواح کتاب می نویسه ولی خودش به روح اعتقاد نداره، روزی یه کارت دعوت براش میاد که اونو به هتل دلفین اتاق 1408 میکشون و ... فیلم جالبی بود و بخش های ترسناکش هم خوب از آب در اومده بود مخصوصا داشتن دو تا پایان متفاوت که البته من اون یکی پایانش را بیشتر دوست دارم که
نویسنده میمیره!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

jessejames_poster.jpg

بازیگران: Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Shepard
کارگردان: Andrew Dominik

فوق العاده بی نظیر. یک وسترن کاملا متفاوت. فیلم اصلا نمیخواهد تماشاگر را بازی بده و همه چیز از اسم فیلم پیداست. صرفنظر از بازی زیبای براد پیت بازی کیسی افلک فوق العاده است. این فیلم به راحتی میتونه دنیای جدیدی برای فیلمهای وسترن باز کنه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shooter

shooter_poster.jpg

بازیگران: Mark Wahlberg, Kate Mara, Michael Pena
کارگردان: Antoine Fuqua

قبل از دیدن فیلم تصور یک اکشن معمولی را داشتم ولی با یک اکشن خوش ساخت روبرو شدم! فیلم خیلی خوب کار شده و البته ریتم فیلم هم خیلی سریعه. بازی مارک والبرگ هم عالی است و به خوبی از عهده نقشش بر اومده. در کل فیلم بسیار خوبی است.

سلام!
آقا اینجا عجب تاپیکه خفنیه.
عجیب تاپیکه باحالیه تا حالا متوجهش نشده بودم:blushing:
--------------
خب منم آخرین فیلمی که دیدم(یه کم قدیمیه ولی من ندیده بودم) اینه
CAPE FEAR
تاریخ :1991
کارگردان: Martin Scorsese :love:
نویسنده:John D. MacDonald
James R. Webb
images

هنر پیشگان:Robert De Niro
Nick Nolte
Jessica Lange
Juliette Lewis
ژانر: dramaو crime و
horor
داستان:در مورد شخصی به اسمه "مکس کدی " هست که یک آدمی هست که بعد از 14 سال از زندان اومده بیرون و میخواد از کسی که انداختتش زندان(یک وکیل) انتقام بگیره .
cape_fear.jpg

امتیاز من:8.5

آخرین ویرایش:
kramer vs kramer
فیلم خیلی جالبی بود.یه درام مستحکم با بازیای فوق العاده خوب.یه چند وقتی بود یه درام به این باحالی ندیده بودم.داستانشم در مورد اینکه یه زنه (مریل استریپ) به خاطر اینکه شوهرش(داستین هافمن) نسبت بهش بی توجه شده می خواد ازش طلاق بگیره.بازیه داستین هافمن و مریل استریپ که مثله همیشه خوبه (هر دوتاشون اسکار گرفتن برا همین فیلم)ولی بچشون تو فیلم بازیش خیره کننده ای داره(تو 8 سالگی نامزد اسکار شده!).در کل فیلم باحالیه.
10/8.5

The Butterfly Effect

butterfly_effect.jpg

من نمیدوم چرا همیشه فکر میکردم این فیلم رو دیدم در حالی که با یه فیلم دیگه اشتباه میگرفتمش:biggrin1:
ولی! بالاخره دیدمش:cheesygri

داستان در مورد پسری به اسم ایون هست که یه قدرت عجیب داره و اینکه میتونه به عقب برگرده و همه چیز رو عوض کنه!
اون 3 دوست داره که همیشه با هم هستن و یه سری اتفاقات جالب می افته که من نمیدونم چطور بگم اصلا نگم هم بهتره چون مزش میره...

16250__butterfly_l.jpg

الان مخه من کاملا تعطیل هست! هیچی نمیفهمم:biggrin1: فیلمش مخ ادم رو واقعا داغون میکنه!
فوق العاده بود فیلم از همه مهم تر داستان فیلم هست که من تا حالا چنین داستانی ندیده بودم(البته تو این جور سبک ها)

ButterflyEffect1.jpg

9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0289879

The Butterfly Effect

butterfly_effect.jpg

من نمیدوم چرا همیشه فکر میکردم این فیلم رو دیدم در حالی که با یه فیلم دیگه اشتباه میگرفتمش:biggrin1:
ولی! بالاخره دیدمش:cheesygri

داستان در مورد پسری به اسم ایون هست که یه قدرت عجیب داره و اینکه میتونه به عقب برگرده و همه چیز رو عوض کنه!
اون 3 دوست داره که همیشه با هم هستن و یه سری اتفاقات جالب می افته که من نمیدونم چطور بگم اصلا نگم هم بهتره چون مزش میره...

16250__butterfly_l.jpg

الان مخه من کاملا تعطیل هست! هیچی نمیفهمم:biggrin1: فیلمش مخ ادم رو واقعا داغون میکنه!
فوق العاده بود فیلم از همه مهم تر داستان فیلم هست که من تا حالا چنین داستانی ندیده بودم(البته تو این جور سبک ها)

ButterflyEffect1.jpg

9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0289879
به شدت تایید میشه

فیلم قشنگیه!

8.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or