Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام . :biggrin1:

آره خوب ديگه ... مگه پيشنهاد ديگه اي هم بهش داد ؟؟؟ :biggrin1: .

پس تو هم اون دلايل رو قبول داري ! خوب به نظر من نيمشه تمام اين موارد اونم به اين شكل مرتبط به هم و مهم به وطر اتفاقي تو فيلم رخ داده باشه و كارگردان ناآگاهانه صحنه هارو به اون شكل فيلم برداري كرده باشه ... در كل به نظر ميرسه كارگردان ميخواسته از تمام پتانسل تك تك موارد دكور و صحنه و ديالوگ ها براي ايهام و ابهام زايي استفاده كنه ... فقط يه مشكلي اين وسط هست و اون اينكه عكس العمل هاي اندرو در صحنه هاي كه به قول ما داشته خودشو ميزده به اون راه كاملاً طبيعي و مناسب جو و اون قسمت از ماجراست و انگار كاملاً اندرو از هيچي خبر نداره ... به نظر من اگه تمام نظريه ما درست باشه بالاخره كارگردان بايد به نوعي يه شكي رو با استفاده از حركات اندرو به بيننده منتقل كنه يا خود اندرو در اون صحنه ها كمي شك يا نشونه و علامتي رو ( مبني بر اينكه من ميدونم اين كاراگاه همون پسرس ) در بازيش مشخص كنه ...

مشكل من اينه كه چرا هيچ اثري از شك يا يقين يا يك احساس غير طبيعي در اون صحنه ها در حركات و چهره اندرو نميبينيم و همه چي كاملاً طبيعي و طبق روال عادي و خيلي معمولي پيش ميره ... آيا كارگردان نتونسته اين حس رو به بازي گر منتقل كنه ؟ آيا تدوين مشكل داشته " يا اصلاً اندرو نتونسته درست بازي كنه ؟ يا اصلاً‌من كلاً‌دارم چرت و پرت ميگم ؟!؟

خلاصه من كه گيج شدم ... كاشكي يكي از اساتيد اين سايت در زمينه فيلم و ... بشينه اين فيلم رو ببينه و نظرشو بگه ... تا اينجا كه من سر اون مسئله گير كردم
سلام

مهرداد به نظر من اون تیکه ای که دستش رو دید صحنه ای بود که اندرو شک کرد و بعدش هم سریع صورت اندرو رو نشون داد و اون یه حالتی داشت که به نظرم فهمیده بود که کاراگاهه همون پسره هست:)

No Country For Old Man

No Country For Old Man

no_country_for_old_men_coen.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه برادران Coen
بازیگران :
Tommy Lee Jones , Javier Bradem , Josh Brolin
ژانر : Crime / Drama / Thriller

pc-nocountry533.jpg

داستان : همه می دونن و همه هم دیدن ! شبکه 3 هم گذاشتش
در کل فیلم خوبی بود می ترسم انتقاد کنم ازش آخه 4 تا اسکار برده می ترسم بپرین بهم یه کوفتی منو بزنین :biggrin1:

The Prestige

poster_the-prestige-poster-1.jpg

محصول سال 2006 و با بازیه Christian Bale , Hugh Jackman , Michael Caine ,....

فکر میکنم دوستان فیلم باز این فیلم رو دیده باشن در یه کلمه شاهکاره! مخصوصا داستان فیلم که خیلی زیبا بود و ادم رو تا دقیقه ی 90 تو کف میزاشت و یه پایان خیلی عالی هم داشت:)

داستان در مورد 2 شعبده باز هست که باهم کار میکنن ولی به دلایلی از هم جدا میشن و رقیب هم میشن و هر کدوم میخوان که رازهای شعبده بازی رقیب خودشون رو بدست بیارن و ...

the-prestige_1160698340.jpg

کارگردان فیلم هم Christopher Nolan هست که دوستان با کارهای اون اشنا هستن! من که چقدر حال میکنم با این بشر:)

MichaelCaineScarlettJohansson.jpg

9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0482571

سلام . :love:

امين جان فيلم The Prestige فيلم خيلي زيبايي بود . من تو تلويزيون خودمون اين فيلمو ديدم .
راستي اين عكسا كه تو پستت گذاشتي رو از imdb برداشتي يا خودت از فيلم گرفتي ... آخه خيلي كيفيت داره ... انگار يه فيلم ديگس :eek: :eek: :eek:

راستي از Christopher Nolan فيلم ديگه اي سراغ داري معرفي كني ، برم ببينم ؟

خوب امروز به سراغه محبوب ترین کارگردانم(Krzysztof Kieslowski) رفتم که احتمالا همه فیلماشو باید معرفی کنم:cheesygri
َ A Short Film About Love ششمین اپیزود از دهگانه ده فرمان(1988,Poland
Dekalog یکی از بهترین فیلمهاییه که دیدم(البته هر 10 تا فیلمو منظورمه)و شاهکار کیشلوفسکی.از نکات شاخص این 10 اپیزود اون کاراکتریه که در همشون قرار داره و در هر کدوم حالتی نمادین داره و همچنین موسیقی قوی Zbigniew Preisner می شه اشاره کرد.الگوی کیشلوفسکی برای ساخت این 10 فیلم در واقع همان 10 فرمان حضرت موسی است ولی در حقیقت نمی شه گفت که به اونها می پردازه بلکه 10 فرمان رو به عنوان بهانه ای برای نوشتن فیلمنامه به همراه همکارش Krzysztof Piesiewicz و ساخت فیلم قرار داده.وقایعی که در این ده گانه تصویر شدن، اتفاقاتی هستند که روزانه در گوشه و کنار دنیا اتفاق می افته. همونایی که حضرت موسی هم برای دوری از اونها ده فرمان بهتر زیستن رو ارائه کرده.از بین 10 فیلم فرمان اول,پنجم,ششم و نهم رو خیلی دوست دارم و کلا شاهکاره بنظرم.شاید درباره ی چندتاش بنویسم.از شما دوست گرامی هم ممنونم که این فیلم رو معرفی کردی.اما در مورد فرمان ششم یه ذره بگم که البته از یه نقدی که قبلا خوندم هم تا حدودی الگو گرفتم:
اپیزود ششم یا A Short Film About Love و یا فرمان ششم(زنا مکن) درباره ی از میان رفتن تمامیت ارزشی موجود به نام عشق هست.تومک(Olaf Lubaszenko) پسریه که ناخواسته و ناآگاه شیفته زنی می شه که چیزی جز تصویر متحرکی برای اون نیست، اشتباها عاشق او می شه.
حالا چجور عشقی؟ دوستی، شهوت ، عشق توخالی (empty love) ، رمانس ، عشق احمقانه، عشق حقیقی... هیچ کدوم! تومک زنی رو دوست داره که حتی قادر به ابراز علاقه به اون نیست. اون خودش هم تعریف کاملی از عشق نداره، فقط عشقی شیرین با طعم شکلات! ماگدا(Grazyna Szapolowska)هم زنی جذاب و نیمه هنرمند که تومک عاشقش شده کسیه که مثل خیلی از آدمای دیگه فرمان ششم(زنا مکن)رو نقض کرده.هنگامی که تومک به منزل ماگدامی ره، می فهمه که خیلی چیزها به چشم اون متفاوت تر از اون چیزیه که فقط با تلسکوپش می دیده.فکر می کنم کل حرف فیلم تو اون سکانسی زده می شه که ماگدا با تومک صحبت می کنه و در آخر بهش می گه این همون چیزی بود که بهش می گی عشق و تومک هم بدون هیچ حالتی که صورتش قبلا داشت می ره وخود کشی بی نتیجه ای می کنه که در واقع یاعث دگرگونی ماگدا می شه چون نگرشش بر عشق کاملا متفاوت از اون چیزی که تومک بدون گفتنش ابراز می کرده بوده و در واقع به نوعی وضعیت و تفکرات تومک با ماگدا جا به جا می شه.
فیلمبرداری فیلم هم خیلی جالبه و آدم رو یاد Rear Window هیچکاک می ندازه و همجنین موسیقی پرایزنر که یکی از نقاط قوت این 10 اپیزوده.
نکته:برای این فیلم دو سری پایان در نظر گرفته شده یکی تلویزیونی ودیگری سینمایی.در پایان تلویزیونی ماگدا با حالتی سرشار از حیرانی وارد اداره پست می شه و تومک هم در آخر می گه:من تو رو دیگه نمی پام.در پایان سینمایی آن، ماگدا با ناراحتی تمام به خانه تومک می ره و اونو در حالتی که از ضعف خوابیده می بینه و هنگامی که می خواد دستش رو نوازش کنه پیرزن صاحبخانه مانعش می شه و همچنین از تلسکوپ نگاه می کنه و تصور می کنه که چگونه ممکن بوده که این اتفاقات افتاده باشه.کیشلوفسکی در واقع پایان سینمایی اون رو که فکر می کنم پایان قوی تریه بعد از پایان تلویزیونی برای اینکه بیننده بهتر و دقیقتر موضوع فیلم رو درک کنه ساخته.

آخرین ویرایش:
سلام . :love:

امين جان فيلم The Prestige فيلم خيلي زيبايي بود . من تو تلويزيون خودمون اين فيلمو ديدم .
راستي اين عكسا كه تو پستت گذاشتي رو از imdb برداشتي يا خودت از فيلم گرفتي ... آخه خيلي كيفيت داره ... انگار يه فيلم ديگس :eek: :eek: :eek:

راستي از Christopher Nolan فيلم ديگه اي سراغ داري معرفي كني ، برم ببينم ؟

سلام
از تو گوگل پیدا کردم:cheesygri
پیشنهاد میکنم momento ش رو هم ببینی!

http://www.imdb.com/title/tt0209144

Zodiac

Zodiac

zodiacposter.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه David Fincher
بازیگران : Jake Gyllenhaal :love: , Mark Ruffalo , Anthony Edwards
ژانر : Crime / Drama / Thriller

zodiac.jpg

داستان : داستان فیلم در سال 1969 به بعد اتفاق میفته داستان اینطوریه که یه یارویی دست به قتل میزنه و بعد از قتلی زنگ می زنه به پلیس و گزارش میده بعد یه چند تا نامه هم به دفتر روزنامه ها می فرسته که تو هر نامه یه کاغذ رمزدار بود که میشد به وسیله اونا به قاتل رسید و ... کلا جونم در اومد تا این فیلم تموم شد هم طولانیه هم خسته کننده هست اما داستانه جالبی و از این چیزی که من نوشتم خیلی پیچیده تره .

Ultraviolet

Ultraviolet_poster.jpg

ultraviolet14.jpg

ultra2.jpg

فیلم خوبی بود .. یعنی انتظار داشتم مسخره باشه ولی جالب از آب در اومد .. داستانش جالبتر از جلوه های ویژه و همه چیز دیگه فیلم بود

The.Mist.2007
تا قبل از اینکه مشخص بشه که تمام این اتفاقات زیر سر دانشمندان بود یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم حساب میشد و حتی قبل از 10 دقیقه فیلم انتظار یه پایان باورنکردنی رو داشتم که در کمال ناباوری دیدم کارگردان و نویسنده ی فیلم آشغال ترین و بیمعنی ترین پایان رو براش انتخاب کرد.:biggrin1:
بدون درنظر گرفتن 10 دقیقه پایانی 9.5 با 10 دقیقه پایان فیلم 6.5
.......................................................................................................................................
The Hunting Party
07hunting-600.jpg

فیلم بدی نبود.در کل داستان جذابی هم نداشت برای بیکاری خوبه.
.......................................................................................................................................
The Kingdom
Ashraf Barhom خیلی خوب بازی کرده بود.Chris Cooper هم یکی از بازیگران محبوب منه بعد از Breach چهره مجذوب کننده ای داره.داستان خوبی داشت.
8.5
Disturbia
از فیلم هایی که مثل Disturbia حالت جاسوس بازی داشته باشه خوشم میاد.:biggrin1:
زیادی Kale رو با جرعت نشون دادن که رو اعصابم راه میرفت.Ronnie عجب مویی داشت.:biggrin1:
8.5
Halloween 2007
Tyler Mane با اون ماسک Halloween خیلی گرخ ناک شده بود.خود دختره هم که کلا آدم قاتی ای بود.از دیدن این فیلم که پشیمون نیستم ولی 5 برای این فیلم کافیه.
Hitman
خیلی شلوغ بود،داستان خوبی هم که نداشت.تنها نکته خوب فیلم Olga Kurylenko بود.:love::biggrin1:
images

6
......................................................................................................................................
Rambo 2008
8.5 نمیدونم چرا دوست دارم کمتر بدم.شاید باید دوباره نگاه کنم.:biggrin1:

Big Daddy

Big Daddy

1800018710p.jpg

محصول سال 1999 به کارگردانیه Dennis Dugan
بازیگران : Adam Sandler , Joey Lauren Adams
ژانر : Drama / Comedy

bigdaddy1.jpg

داستان : در رابطه با یه مردیه که بر حسب یه اتفاق یه بچه رو به سرپرستی قبول می کنه و ...
فیمل خیلی قشنگی بود من بیشتر از این نمی تونم لو بدم داستانشو پیشنهاد می کنم حتما ببینید .

Children of Men

خوب خوب ماشالا تایپیک به سرعت نور داره حرکت میکنه واگه یه روز بهش سر نزنی بیچاره میشی اول از دوسته خوبم اقای پرتغال کوکی:cheesygri تشکر کنم بابت نقد خوب بر فرمان 6
ایشون و لازم شد در اونیکی تایپیک یه نقدونظر در مورئ کیشلفسکی بریم.
اما فیلمی که امروز میخوام معرفی کنم هم فیلمه خوبیه(مگه فیلم بد هم داریم؟)
فرزندان آدم(2006,امریکا) فیلمی از کارگردان خوب مکزیکی الاصلش الفونسو کوارون<یکی از نکاتی که در این فیلم به چشم می یاد نگاه تیره و سیاه کارگردان به بشر و سرنوشته اونه سرنوشتی تلخ سیاه و غیره غابل اجتناب...

No children. No future. No hope

B000N6TX1I.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V43649434_.jpg

children-of-men-clive-owen-535

30 Days Of Night

30-days-of-night-poster-1.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه David Slade
بازیگران : Josh Hartnett :love:, Melissa George
ژانر : Horror / Thriller

30_days_of_night_movie_image_josh_hartnett_and_melissa_george__1_.jpg

داستان : در مورد شهری به اسم آلاسکا که ظاهرا تو اونجا یه ماه خورشید طلوع می کنه و مشخصه و یه ماه هم مشخص نیست که در این ماهی که خورشید طلوع نمی کنه یه سری خون آشام ها به شهر الاسکا حمله ور میشن و می خوان که کل آدم ها و شهر رو نابود کنن که در این راه Eban که کلانتر شهر هست با عده ای دیگه تصمیم می گیرن اونا رو از بین ببرن . فیلم خیلی خیلی خیلی قشنگی بود وااقها عالی کار شده بود این Josh Hartnett چقدر قشنگ بازی می کرد واقعا عالی بود نمیشه چیزی گفت یه شاهکار به تمام عیار حتما این فیلمو ببینید .
دیدن تریلر این فیلم

Stardust

Stardust

stardust1_large.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Matthew Vaughn
بازیگران : Charlie Cox , Clarie Danes , Michelle Pfeiffer , Robert De Niro
ژانر : Adventure / Fantasy / Romance

up-StardustLRG.jpg

داستان : از داستان هیچی نمی گم چون شاید بدتون بیاد فقط می گم که حتما این فیلمو ببینید کمتر کسی اینو دیده واقعا قشنگ بود ! ( بی خودی امین از این فیلم تعریف نمی کرد ! :biggrin1: )

میدونم نباید به امتیاز کسی اعتراض کنم ولی Stardust هیچ جوره نمیشه بهش 7 هم داد.:sick:نظر شخصی خودم نیست.از این فیلم بدم نیومد ولی دیگه 10!!!

SAMIR
شاید شما تنها کسی نباشید که یه همچین عقیده ای داره ولی Stardust خیلی فیلم قشنگی بود ( با توجه به رده بندی سنیش البته ! ) در حقش ظلم شد چون براحتی میتونست 2 تا اسکار بیاره یا حداقل نامزد بشه ( بهترین فیلمنامه اقتباسی و همینطور بازیگر زن نقش دوم، میشل فایفر )

اینم آنتی اسپم :دی

Perspolis
018.jpg

با توجه به اینکه این یه انیمیشن تاریخی یا سیاسی نیست و همینطور درجه سنی ـش که با اکثر انیمیشن ها فرق داره، باید بگم که با اینکه خاطرات 3 دهه یک دختر ایرانی رو میگه، در بعضی از موارد تندروی داره و یا مربوط به زندگی شخصی نویسنده میشه ولی با تمام اینها یک آینه برای همه ایرانیهاست و همینطور یک مرجع ( در حد فیلم البته ) برای کسانیکه میخواهند در مورد تاریخ معاصر ایران و همینطور فاصله بین ملت و اتمسفر حاکم بر ایران اطلاعات پیدا کنند
017.jpg

Release Date: 27 June 2007 (France)
Genre: Animation / Biography / Drama
Directors: Vincent Paronnaud / Marjane Satrapi
Awards: Nominated for Oscar
Runtime: 95 min
Color: Black and White / Color
---> 8.5

019.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟