Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

بیمار انگلیسی
200px-Eng-patient-mov-poster.jpg

فکر میکنم اکثرا دیده باشندش .امشب دوباره دیدمش.آقا خوب فیلمیه خوووب.
من بهش 8 میدم.البته اقای رالف فینس اینجا هم فوق العاده کار کرده و اسکار رو هم برده.که نوش جونش باشه.
................................................
الانم دارم اینو میبینم (البته برای سومین بار.چکار کنیم دیگه بی فیلمیه و هزار دردسر)
Once Upon a Time in America
روزی روزگاری در امریکا
200px-Once_Upon_A_Time_In_America1.jpg

بهش 9 میدم.(پیشنهاد میکنم اگه به فیلمهای با موضوعات گانگستری اوایل قرن بیستم.با اون کلاه شاپو ها و بارونیهای بلند و اون مسلسلهای تامسون و اون ماشینای خوشکل قدیمی مثل من علاقه دارین.حتما ببینیدش)

آخرین ویرایش:
wrong turn

51VJ7VG1AML._AA280_.jpg

تو عمرم دوتا فیلم بدرد نخور دیدم یکی مومیایی 3 یکی هم این بعد از دیدن فیلم هم انقدر احساسی بود این حالت بهم دست داد :sick: در یک کلام در پیت ترین فیلم تاریخ سینمای جهان

ماجراشم مسخرس یه عده ای میرن تو جنگل برای مسابقه اصلا ولش کن ارزش خسته شدن انگشتام هم نداره اگه نظر منو میپرسین دنبالش نرین من مجبوری به همراه یه عده ای دیدم عجیب هم بود که بقیه حال میکردن ولی من نه :)
ارزش دیدن تیزرش هم نداره چه برسه به خودش امتیاز 3/10 اینم زیادشه :sick::sick:

Hitman ................... 7
اين امتياز يکم زيادشه.به نظرم خيلی از اين بهتر ميتونست باشه.تازه سر اين فيلم موبايلمو تو سينما گم کردم...حيف

---------------------------

Rush Hour 3 .................. 7
ما رو که خندوند.منتها جنگولک بازی جکی چان کم شده بود.

American Gangster

American_Gangster_poster.jpg

با بازیه زیبای راسل کرو و دنزل واشنگتون:love:
فیلم در مورد فردی به نام فرانک لوکاس هست که به طور مستقیم مواد از ویتنام در حین جنگ امریکا در ویتنام وارد بازار امریکا میکنه و ریچی که پلیس خوبیه(:)) گیرش میندازه...

american-gangster-img.jpg

American-Gangster-m04.jpg

من بش 8.5 از 10 میدم...

Spirited Away :که واقعاً انيمه ی بسياااار زيبايی بودش که واقعاً ارزش چندين بار ديدن رو داره.
spirited-away.jpg

امتياز:9.5 از 10
خلاصه داستان:دختر 10 ساله اي به نام چيهيروبه طور اتفاقی پای به پارک تفريحی متروکه اي ميزاره در حالی که کشف ميکنه اونجا محل گذر و تفريح هزاران روح هستش.که توسط زن جادوگر متکبری اداره ميشد.چيهيرو در اونجا خيلی غمگين بود و دنبال راهی برای رها کردن پدر و مادرش ميگشت که توسط جادو به خوک تبديل شده بودند.او برای به انجام رسانيدن اين مهم دستخوش خيلی از ماجراجويی های گيج کننده شد و در اين بين از کمک پسر جادويی اي که دارای خصوصيت عجيب و قوی اي بود بهره ميبورد در حالی که اين پسر از نوکران جادگر بود.

Samurai X
اين يکی هم يکی از انيمه های زيبايی بود که من ديدم .به اندازه بالايی خوب نبود ولی خوب خيلی قشنگ بود
امتياز : 8.5 از 10
1431~Samurai-X-Posters.jpg

اگر گیر آوردیشون حتما بهم خبر بده
حامد اين 2 تا به احتمال 99% رديفه.:دی

دنبال اون يکی Sympathy هستم که تا به اينجا تلاش هام به طور 100% بی نتيجه بوده:)

Shinobi
اين فيلم اولين فيلم شرقی اي(البته با درون مايه شرق) بود که من ديده بودم که دوباره با کيفيت HD اون رو مشاهده فرموديم
فيلم بسيار زيبايی بودش به همه پيشنهاد ميکنم حتماً ببينندش مخصوصاً چند صحنه و ديالوگ داشت که بسیار زیبا بودش
امتياز 9.5/10
Shinobi فیلم خوبیه ولی اگه این 9.5 پس تو همین سبک فیلم به Hero باید چند داد؟؟
یه چیزم بگم که این فیلم از روی مانگایی به اسم Basilisk ساخته شده که انیمه ای هم به این اسم داره مثل خیلی دیگه از فیلمها و سریالهای ژاپنی که از روی مانگاها ساخته میشن (اینو به خاطر پست قبلی گفتم چون آدم اینجا جرات نمیکنه چیزی از انیمه بگه شاید بقیه اعتراض کنن!)
يه نکته هم راجع به اين فيلم بگم اونم اينکه اين فيلم باعث شد من تا حدودی به سمت سينمای شرق و فيلم هايی مثل Oldboy و sympathy for lady vengeance ... برم.
Oldboy که عالیه یه چیز جالبم مثل اینکه هندی ها به این فیلم هم رحم نکردن و با سابقه بسیار درخشانی!! که در به گند کشیدن فیلمهای خوب دارن نسخه هندی Oldboy رو ساختن! اسمش Zinda
خیلی علاقمند شدم ببینم نسخه هندیشو! در مورد سامورایی ایکس هم خیلی کم لطفی کردید کمتر از 10 بهش نمیشه داد

سلام
(اینو به خاطر پست قبلی گفتم چون آدم اینجا جرات نمیکنه چیزی از انیمه بگه شاید بقیه اعتراض کنن!)
عجب عجب ... !!!
من که تا حالا ندیدم اینجا کسی به " انیمه " گیر بده .
طرفدار هم زیاد داره اتفاقاَ .
بعضی از انیمه ها هم از نظر دسته بندی قابلیت این رو دارن که اینجا روشون بحث بشه .

محل گذر و تفريح هزاران روح هستش.
البته حدا،نه روح.
پدر و مادرش ميگشت که توسط جادو به خوک تبديل شده بودند.
پدر و مادرش به این دلیل تبدیل به خوک شده بودند که از غذای خدایان خوردن.
در اين بين از کمک پسر جادويی اي
البته اون پسره خدای یکی از رودهای ژاپن بود که تو بچگی به چیهیرو کمک کرده بود.
البته من خیلی دوست ندارم ایراد بگیرم ولی در مورد یه سری مسائل که خیلی برام مهمن حساسم!
در ضمن من هر سه تا Vengeance هارو دارم:دی

Shinobi فیلم خوبیه ولی اگه این 9.5 پس تو همین سبک فیلم به Hero باید چند داد؟؟

امتياز بالای من به اين فيلم به خاطر اين بود که من رو شديداً به سمت شرق کشوند و اولين فيلم تو اين سبک بود که ديدم

در ضمن من هر سه تا Vengeance هارو دارم
عماد DVD کپی شده از روی اصله؟؟:دی

پ.ن: بابت اينکه اشتباهاتم رو گفتی ممنون.من کلاً تو نوشتن موضوع و داستان فيلم مشکله اساسی دارم:دی

این دو روز چندتا فیلم دیدم:
7.5 The Messengers
فیلم خوبی بود به نظرم و ارزش دیدن رو داره ولی خوب خیلی داستانش قوی نبود.
Harry Potter and the Order of the Phoenix 7
از هری پاتر های قبلی از خیلی جهت ها بهتر بود و موفقیتش بنظرم برای این بود که زیاد رو کتاب اتکا نکردن و کلا خیلی جاها رو سطحی تغییر داده بودن ولی خوب موقع دیدن این فیلم کلا حس میکردم یه چیزی نثبت به هری پاتر های قبلی کم داره این که سعی کردن همه ی اتفاق های کتاب رو تو فیلم نمایش بدن خیلی از صحنه های دیگه که باید بیشتر وقت میزاشتند رو قربانی کرده ولی در کل بهتر از قبلی ها بود.
American Pie 5 The Naked Mile 7
نمیدونم چرا بیشتری ها میگن Ap5 قشنگ نیست ولی بنظرم خوب بود.
SAW I 10
کلمه ای نمیتونم بگم که واقعا در حد این فیلم باشه:love:واقعا 1 ثانیه هم خسته نمیکرد داستان واقعا قافلگیر کننده و جذاب.
صبح که SAW I رو دیدم دیگه نتونستم بقیش رو بزارم برای بعد تا SAW IV دیدم.
SAW II 10
SAW III 10
SAW IV هم تا با کیفیتش رو نبینم بهش امتیاز نمیدم چون CAM دیدم نمیشه دقیق گفت ولی کلا در حد SAW قبلی ها نبود.

عماد Dvd کپی شده از روی اصله؟؟
نمیدونم باید چک کنم بعدا:دی این فاصله دو سه متری رو حال ندارم برم:دی
بابت اينکه اشتباهاتم رو گفتی ممنون.من کلاً تو نوشتن موضوع و داستان فيلم مشکله اساسی دارم
البته بهت پیشنهاد میکنم فیلمو با متن ترجمه ی مستقیم از ژاپنیش ببینی،یعنی صدای ژاپنی زیرنویس انگلیسی ولی ترجمه ی مستقیم،این ورژن انگلیسی ای که هست یه سری فرقای زیادی داره،کلا فکر کنم حدود 100 خط یا بیشتر متن داشته باشه،در اکثر مواقعی که دوربین روی کاراکترها نیست و صدای حرف میاد(توی نسخه انگلیسی)در واقع هیچ حرفی زده نمیشه!یکی دیگه هم اینکه توی نسخه ی ژاپنی به اندازه ی نسخه ی انگلیسی به دوستی چیهیرو و هاکو اشاره نمیکنه.

حامد اين 2 تا به احتمال 99% رديفه.:biggrin1:
خو من که Shinobi رو دارم ، منظورم این بود که OldBoy , Symphaty With Avenger Lady رو دنبالشونم.:)
حالا همدردی ... به درک ، همون الدبوی هم در نوع خودش شاهکاره و کفایت میکنه.:biggrin1:

-----
به انیمه های استاد میازاکی نباید کمتر از 9.5 داد ! حالا چون رفیقم هستی می بخشمت ولی تکرار نشود.:دی
اگر قلعه متحرک هاول رو هم با همین Spirited Away برام جور کنی دیگه مدیونت میشم.

راستی شنیدم پسر میازاکی هم یک انیمه کارگردانی کرده است سال پیش که من نبودم.اسمش هم افسانه های زمین دریایی ( یا چیزی توی این مایه ها ) میشد به فارسی...من که جایی ندیدمش ولی در ژاپن نسبتا تحویلش گرفتند و گفتند کار میازاکی با پدر و البته سبکشون جدا از هم است.خوده پسرش هم در گفتگویی که ازش خواندم کلی به پدرش بخاطر گذشته خرده گرفته بود که « هیچوقت به من توجه نمیکرد و رابطه پدر-پسری بینمون مطرح نبوده است.وقتی هم خواستم انیمه ساز بشوم بشدت باهام مخالفت کرد و ... » خلاصه دل پری از استاد داره !

Returner
returner.jpg

باز هم يکی ديگه از فيلم های شرقی که من تو اين چند وقت ديدم
داستان فيلم راجع به دختری هستش که از آينده اومده و قصد داره جلوی آغاز جنگی خانمان سوز بين زمينيان و بيگانگان را بگيرد.

کلاً فيلم ارزش ديدن رو داره من به اين فيلم 8 از 10 ميدم

نمیدونم باید چک کنم بعدا این فاصله دو سه متری رو حال ندارم برم

خو من دعا ميکنم يکشنبه منچستر ببره که حالت بياد سره جاش يه نگاه بندازی:دی

خو من که Shinobi رو دارم ، منظورم این بود که OldBoy , Symphaty With Avenger Lady رو دنبالشونم
خو منم منظورم همين 2 تا بود ديگه:دی
اون يکی هم که گفتم دنبالش يه Sympathy ديگه بودش که آخرش رو يادم نيست:دی

اگر قلعه متحرک هاول رو هم با همین Spirited Away برام جور کنی دیگه مدیونت میشم.
اينا فکر کنم Divx هاشون رو يکی از دوستان انيمه باز داشته باشه.ولی DVD رو تا بحال نيافتم فقط دوبله اين Spirited Away رو پيدا کردم.

آخرین ویرایش:
American Gangster

فیلم در مورد فردی به نام فرانک لوکاس هست که به طور مستقیم مواد از ویتنام در حین جنگ امریکا در ویتنام وارد بازار امریکا میکنه و ریچی که پلیس خوبیه(:)) گیرش میندازه...

خب امین تو این " گیرش میندازه " رو نباید میگفتی :) الآن فیلم اسپویل شد رفت دیگه .. اومدیم و آخرش فرانک پلیسرو کشت یا یه چیزی تو این مایه ها .. باید میگفتی ریچی میخواد گیرش بندازه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or