Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hunger games 2 : catching the Fire
نسبت به شماره ی اولش خیلی خیلی بهتر بود !!! اون قسمت درون جنگل هم خیلی عالی بود
ولی نکنه منفیش اخر فیلم بود که به شدت بد تموم شد ! کاملا گنگ بود
۸.۵/۱۰

کلیشه خالص ! یه فیلم کاملاً قابل پیش بینی که میشه 99% صحنه های ترسناکش رو از قبل متوجه شد و توی بنگاه های شرط بندی سر هرکدوم شرط بست ! ملت جوری از ترسناک بودنش میگفتن که من پیش خودم گفتم وصیت نامه رو بنویسم و بعد برم سراغش ، ولی میزان خنده هام بیشتر از ترس هام بود !
منم همین نظرو دارم.من نمی دونم این چه جوی بود اینجا راه انداخته بودن،همچین گفتن من فک کردم مثه اون cabin in the wood یه ایده داره نابه ناب! کرممون گرفت نصفه شبی برخلاف آریا دهنم سرویس شد:d البته خوب همه چیش تابلو بود چی میشه،ولی پدرم در اومد تا اون شب بخوابم(آقا من اتاقم و سیستمم واسه اینجور چیزا خوراکه ولی خودم یه قلب دارم اندازه گنجیشک :d )
خلاصه که مشابه همچین فیلمی رو امسال که خیلی انتظارم ازش بیشتر بود رو سر hunger games داشتم...

The Conjuring
5/10

کلیشه خالص ! :دی یه فیلم کاملاً قابل پیش بینی که میشه 99% صحنه های ترسناکش رو از قبل متوجه شد و توی بنگاه های شرط بندی سر هرکدوم شرط بست ! :دی ملت جوری از ترسناک بودنش میگفتن که من پیش خودم گفتم وصیت نامه رو بنویسم و بعد برم سراغش ، ولی میزان خنده هام بیشتر از ترس هام بود !
اون مادره خودش به تنهایی نقش اساسی توی کمدی شدن فیلم داشت ! مخصوصاً اون صحنه های آخر که قیافه ـش شبیه جک جونورهای Evil Dead شده بود ! =)) صحنه هایی که ملت روی زمین و در و دیوار کشیده میشدن هم خیلی با نشاط بود ! :دی
متأسفانه من این مشکل رو دارم که فیلم های جن گیری برام خنده دار هستن. چون عقیده ای به این چیزا ندارم و وقتی که اول فیلم مینویسه بر اساس اتفاقات واقعی ، میزان خنده دار بودنش بیشتر هم میشه ! :دی یعنی یه فیلم زامبولی که ادعای واقعی بودن نداشته باشه برای من خیلی ترسناک تر هست تا همچین فیلمی.
من که اصلا به چشم فیلم ترسناک بهش نگاه نکردم بخاطر همین خوشم اومد :دی گرچه کلا با این سبک چمیدونم خونه روح زده بشدت حال میکنم :دی
همونو اگه مثل من ساعت 2-3 شب ببینی حتی اگه خنده دار هم باشه بازم وقتی تلویزیونو خاموش میکنی تا بری بخوابی وسط راه هزار تا فکر و خیال به سرت میزنه :دی
واسه منم نه این نه اون Insidious ترسناک نبود ولی نصف شب که نگاه میکردم خیالات زیاد به سرم میزد! یکی تو خیابون بوق میزد میپریدم هوا :|

American Hustle
8/10
به خدا با اوریت خوندن و کوبیدن یه فیلم خوب مطرح نمی شید.یه فیلم خوش ساخت تو سبک خودش,مشکل خاصی ندیدم و کلا پتانسیل موضوع بیشتر از این نبود وگرنه بازی ها بعضا بی نظیر بودن..o'rossle بازم نا امیدم نکرد.
پ.ن:وقتی w o wall strret کیفیت خوبش اومد منتظر نقد های منفیش از طرف منتقدای بازیسنتر هستم.فیلم حتما باید یه اسم فرانسوی با کاور سیاه سفید باشه تا خوب باشه...فیلم های هالیوودی که واسش زیاد تبلیغ می شه همشون اور ریت هستن...همشون چیز خاصی ندارن..

Gravity6/10
نمره فقط به خاطر جلوه های ویژه خوب فیلمه
خداییش برای من هیچ چیز شگفت انگیزی نداشت
نه داستان خاص , نه جذابیت بالا , نه بازیگری خوب
ولی ارزش یه بار دیدن رو داشت

Last Vegas
4/10
قشنگ از روی کاور و اسم فیلم میشه کل فیلم رو حدس زد
هیچ شوخی و جذابیت خاصی هم نداشت

Prisoners
8/10
کاری به بازیگری و ... ندارم
ولی خود داستان و روایت فیلم عالی بود
قشنگ آدم رو مجبور میکنه تا آخر فیلم از جلوی تلویزیون تکون نخوره

The Conjuring
نمیدونم قبلا هم نمره دادم یا نه
ولی کلا ترسناک نبود
5/10

Goodfellas
8/0
فیلم خوبی بودا
لبته توی تمام فیلم های اسکورسیزی هنوز هم راننده تاکسی رو خیلی خیلی بهتر میدونم ... یا حداقل بیشتر دوستش دارم

Taxi Driver
10/10
اصلا نمیدونم چرا انقدر از این فیلم خوشم میاد
کلا کاراکتر تراویس رو خیلی درک میکنم

Twelve Angry Men
10/10
یعنی یه درصد هم فکر نمیکردم انقدر این فیلم قشنگ باشه
به طرز عجیبی هم زیباست و هم جذاب

آخرین ویرایش:
93598926.jpg

اینارو خیلی وقته دیدم ولی فکر نکنم امتیاز داده باشم:
-----------------------------
Despicable Me 2010
8.3/10

محشر! یک انیمیشن خیلی فان و جالب و با شخصیت پردازی عالی! و همینطور 80% جذابیت انیمیشن به همین مینیوناش هست که واقعا من بعد از تام و جری و پلنگ صورتی و باب اسفنجی و ... که بهترین شخصیتای کارتونی عمرم بودن مینیونا در رده بعدی قرار میگیرن! چون واقعا هنوز کسی نتونسته شخصیت های جذابی مثل انیمیشن های قدیمی درست کنه! ولی اینا جوری منو جذب خودشون کردن که بیشتر روزا حداقل یک بار میرم تیکه های Desipicable me 1 یا 2 رو نگاه میکنم از بس دوسشون دارم :x
داستانش هم قشنگ بود! از همه مهمتر اگنس خیلی صدای قشنگی داشت و همینطور صدای مینیون ها هم عالیه و بنظرم هر کس دیگه ای به غیر از این صداپیشگیشو میکرد خیلی بد میشد و این دوبله های ایرانی که رفتن صدای مینیون هارو دوبله کردن واقعا بزرگ ترین اشتباه تاریخ رو انجام دادن :|
----------------------------

Despicable Me 2 2013
8/10

اینم مثل نسخه قبلی بهم چسبید! واقعا عالی بود! گرچه صحنه های طنز مینیوناش کمتر بود ولی بازم همون شخصیت پردازی عالی و داستان قشنگ رو داشت!
این نسخه رو دوبله بدون سانسور دیدم و خوشبختانه صدای مینیون ها 99% جاها دوبله نشده بود و فقط جاهایی که واضح میگفت Hello مثلا یکم دوبله شده بود! دوبلشم واقعا حرف نداشت! صدای گرو و اگنس چه توی دوبله و چه توی خود انیمیشن واقعا عالی بود و جذابیت انیمیشن رو خیلی بالاتر میبرد!
حتما دوبلشو یک بار تجربه کنید! حرف نداشت!
و یک چیز مهم این که توی هر دو نسخه اگه دقت کرده باشین به کوچک ترین جزئیات هم توی انیمیشن دقت شده! که فقط بعد از 10-20 بار دیدن تیکه هاش متوجه میشین برای مثال:
شما توی اولین باری که اینیمشنو میبیند به حرکات جالب دوتا مینیون نزدیک نگاه میکنین بعد که 10-20 بار ببینین اون پشتیه واستون جالب میشه! من بعد از کلی دیدن این تیکه فهمیدم اون پشتم داره اتفاقات جالبی میوفته!
5on5rjhxng8klqo62i8.jpg

دو تا مینیون دعواشون میشه میزنن تو سر همدیگه یکیشون بی هوش میشه و بعد اون یکی میاد تنفس مصنوعی بهش میده :)) یعنی ترکیدم از خنده :))
----
چند تیکه جالب از انیمیشن که کلی سرش خندیدم :دی

Gravity6/10
نمره فقط به خاطر جلوه های ویژه خوب فیلمه
خداییش برای من هیچ چیز شگفت انگیزی نداشت
نه داستان خاص , نه جذابیت بالا , نه بازیگری خوب
ولی ارزش یه بار دیدن رو داشت
اسپويله گراويتى:
اقا بينى و بين الله،سرگردان شدنه دو فضا نورد تو فضا،رفتنه يكيشون به سمته فضا نورده يكى از كشورايه ديگه،نجات دادنه خودش و برگشت به زمين،داستانه خاصى محسوب نميشه؟يعنى شما اين داشتان و هر روز و هر هفته ميشنوى؟:d

24074753576587735993.jpg

Dallas Buyers Club

فوق العاده فوق العاده فوق العاده . فیلمی که به شکل عجیبی با وجود موضع و اصلیت حتی ذره ای هم احساس خستگی یا اینکه بی حوصلگی بهتون دست نمیده و مثل یه فیلم اکشن ناب همینجور پرهیجان و عالی میره جلو .
در وهله اول فیلم خیلی خیلی مدیون بازی فوق العاده متیو مک کاناهی و جرد لتو هست بخصوص جرد لتو ! از Requiem For Dream به این ور تا بحال انقدر درخشان ندیده بودشم و بازم بدجور ترکوند .
فیلم شباهت کوتاهی به Philadelphia داره ولی به موضع متفاوتی میپردازه . موضوع متفاوت اما بسیار مهم . در کل همه چیز این فیلم راست و درست هست و به شخصه ذره ای مشکل درش ندیدم . همه چیز درست پیش میره و همه چیز سر جای خودش هست .
تنها نکته ای که شاید بشه ایراد گرفت اینه که فیلم بازی طولانی رو داره پوشش میده ولی با اینحال خیلی کوتاه نسبت به زمان 2 ساعته ای که داره و همچنین بیشتر هم میتونستن رو پرونده های ران تمرکز کنند اما خب تمرکز فیلم یه فیلم دادگاهی مثل اکثر فیلم ها نبوده و بیشتر رو زندگی کاراکتر ها میچرخه .

در نهایت فوق العاده زیبا و خب تا اینجا The Wolf Of Wallstreet رو ندیدم ولی فعلا متیو مک کاناهی بهترین بازیگر امسال هست تا ببینیم در اینده چه اتفاقی میوفته .

9.5/10

24074753576587735993.jpg

Dallas Buyers Club

فوق العاده فوق العاده فوق العاده . فیلمی که به شکل عجیبی با وجود موضع و اصلیت حتی ذره ای هم احساس خستگی یا اینکه بی حوصلگی بهتون دست نمیده و مثل یه فیلم اکشن ناب همینجور پرهیجان و عالی میره جلو .
در وهله اول فیلم خیلی خیلی مدیون بازی فوق العاده متیو مک کاناهی و جرد لتو هست بخصوص جرد لتو ! از Requiem For Dream به این ور تا بحال انقدر درخشان ندیده بودشم و بازم بدجور ترکوند .
فیلم شباهت کوتاهی به Philadelphia داره ولی به موضع متفاوتی میپردازه . موضوع متفاوت اما بسیار مهم . در کل همه چیز این فیلم راست و درست هست و به شخصه ذره ای مشکل درش ندیدم . همه چیز درست پیش میره و همه چیز سر جای خودش هست .
تنها نکته ای که شاید بشه ایراد گرفت اینه که فیلم بازی طولانی رو داره پوشش میده ولی با اینحال خیلی کوتاه نسبت به زمان 2 ساعته ای که داره و همچنین بیشتر هم میتونستن رو پرونده های ران تمرکز کنند اما خب تمرکز فیلم یه فیلم دادگاهی مثل اکثر فیلم ها نبوده و بیشتر رو زندگی کاراکتر ها میچرخه .

در نهایت فوق العاده زیبا و خب تا اینجا The Wolf Of Wallstreet رو ندیدم ولی فعلا متیو مک کاناهی بهترین بازیگر امسال هست تا ببینیم در اینده چه اتفاقی میوفته .

9.5/10
جفتشون برايه اين فيلم يه چيزى حدوده ٤٠كيلو مثل اين كه لاغر كردن:|
پ.ن:اسكارو دى كاپريو ميبره.
پ.ن٢: تو بازيه لتو تو RFD و اينجارو ميكنى يكى؟؟:|اونجا كه كلا زباله اى بيش نبود چه خودش چه فيلمش:d

جفتشون برايه اين فيلم يه چيزى حدوده ٤٠كيلو مثل اين كه لاغر كردن:|
پ.ن:اسكارو دى كاپريو ميبره.

واقعا هم بد کم کرده بودند بخصوص جرد لتو که پوست استخون بود اواخر فیلم !!

میگم هنوز TWOWS رو ندیدم ولی بازی متیو مک کاناهی بی نظیر بود و منتقد پسند تر هم هست .

اونجا كه كلا زباله اى بيش نبود چه خودش چه فيلمش
yahoo_4.gif

disappointed.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or