Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

البته من میمیکشو دوست داشتم ولی بعضی از فیلماش
من فقط پن و کرونوس رو دیدم،بلید2 رو هم یکم دیدم.کرونوس فیلم بدی نبود،ولی مسئله اینه که گیلرمو تازه اول راهه و واسه همینه که شدیدا منتظر پروژه های جدیدش مثل Hellboy 2 و Mountains of Madness هستم تا ببینم بعد از پن چه تغییری درش ایجاد شده،چون خودش گفته که خیلی دیدش عوض شده.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
کسی اینجا Pan's Labyrinth خوشش نمیاد؟از فیلمایی هست که من میپرستمشون.

El Laberinto del fauno یا همون Pan's Labyrinth مشهور یکی از زیباترین (بگم زیباترین اصلاً بیراه نگفتم) فیلم های جن و پریانی هست که تا به امروز ساخته شده. تم و کلاً داستان فیلم هم خیلی جالبه و تونسته برای بازیگر نقش اولش یعنی Ofelia (با هنرنمایی Ivana Baquero) یک معصومیت خاصی رو به نمایش بزاره.
این فیلم یکی از فیلم هایی بود که من معتقدم در اسکار قبلی در حقش بسیار اجحاف شد (البته بازم 3 تا اسکار برده ولی به نظر من حقش خیلی بیشتر از اینا بود که بخوان فقط به Art Direction و Cinematography و Makeup ـش جایزه بدن، می تونست حداقل بعنوان بهترین فیلم خارجی لقب بگیره)

10 دقیقه ی پایانی فیلم واقعاً تحسین برانگیزه بطوری که یه جورایی زبان از بیان زیباییش قاصره

امتیاز من به این فیلم 9.5 ـه (با بی انصافی تمام)

دومین فیلمی رو هم که معتقدم در حقش اجحاف زیادی شده Children of Men ـیه که واقعاً من نمی دونم هدف Universal از ارائه ی این فیلم در 5 ژانویه ی 2007 چی بود؟ بدترین زمان رو انتخاب کرد برای اکران این یونیورسال
واقعاً این فیلم هم یکی از تاثیر گذار ترین فیلم هایی بوده که من تا به امروز دیده م
از همه نظر فیلم عالی بود ... داستان جالب و تاثیرگذار، بازی زیبای بازیگرها، جو خاص و خفقان حاکم بر محیط و از همه مهم تر فیلم برداری بی نظیری که در اون می تونم بگم یکی از زیباترین Long Shot های تا به امروز رو داشتیم.
این فیلم از نظر من می تونست لایق دریافت جایزه های فراوانی باشه که در اسکار تنها برای 3 فیلد تنها نامزد شد و در نهایت هم به هیچ کدومشون نرسید ...

پ.ن: به شدت علاقه دارم این El Orfanato رو ببینم (Guillermo del Toro تهیه کننده شه و Juan Antonio Bayona کارگردانش)
از این فیلم تعاریف بسیار زیادی رو خونده و شنیده م و در همین راستا به شدت دنبالشم ببینم چه خبره ؟

آخرین ویرایش:
این فیلم یکی از فیلم هایی بود که من معتقدم در اسکار قبلی در حقش بسیار اجحاف شد
این فیلم نه تنها بهتری فیلم پارسال بلکه یکی از بهترین فیلمهای قرن 21 ام بوده تا اینجا در کنار آثاری مثل Downfall یا City of God.اگه به خاطر آقامون مارتین نبود میگفتم که اسکار بهترین کارگردان باید داده میشد به دل تورو:دی
در مورد Children of Men هم که بسیار گفته ایم و نوشته ایم:دی
پ.ن: به شدت علاقه دارم این El Orfanato رو ببینم (Guillermo del Toro تهیه کننده شه و Juan Antonio Bayona کارگردانش)
از این فیلم تعاریف بسیار زیادی رو خونده و شنیده م و در همین راستا به شدت دنبالشم ببینم چه خبره ؟
این فیلم از همون موقعی که من اسمش و داستانشو شنیدم رفت توی Anticipated List!البته من نمیدونم به چه دلیل در مورد کارگردانش علاقمند شدی چون علاوه بر اینکه من نه اسمشو شنیدم نه فیلمی ازش دیدم فکر کنم قبلا خوندم که اولین فیلم بلند این بابا هست،البته الان سرعتم افتضاح پایینه و حتی IMDb رو هم نمیتونم چک کنم.و صد البته شانس اول اسکار زبان خارجی امساله.

خب امروز بعد از عمری دو تا فیلم تا الان دیدم.

FINAL.jpg

فیلمی است در مورد جذابیت کاریزماتیک ابتدایی شخصیتهای سیاسی و اتفاقاتی که در طول زمان ، باعث جنون روانی و نسل کشی آنها می شود.البته خوبی فیلم اینست که از زاویه حاشیه ای به جریان نگاه کرده است و ما در قالب دکتر گاریگان افول ایدی امین را مشاهده می کنیم.از بین بازیهای فیلم لقب استثنایی شایسته هنرنمایی بی نظیر فورست ویتاکر در نقش ایدی امین است ، مخصوصا اگر در انتهای فیلم اون تصاویر مستندی که از رئیس جمهور سابق اوگاندا را ببینید.وقتی اون تصاویر رو دیدم و اولین ملاقات ایدی امین را با گاریگان بیاد آوردم خیلی هیجان زده شدم ، کف کردم ...:دی واقعا" ویتاکر به درد نقشهایی می خورد که بعد از دیدن فیلم ، تصور بازیگر دیگری در اون نقش برای من یکی محال است.یکی این آخرین پادشاه اسکاتلند و دیگری Ghost Dog جیم جارموش.

10 / 9

-----------

Urban Legends هم دیدم که جای شما خالی ، خیلی از دیدنش خوشحال شدم.هر چند بعضی جاهایش خیلی کلیشه ای و البته لوث می شد قضیه اما انتهای فیلم قابل پیش بینی نبود ، البته بعد از فاش شدن هویت Serial Killer اون سکانس انتهای فیلم قابل پیش بینی بود.:دی
یک توضیحی هم در مورد Urban Legends بدهم.ترجیح می دهم که در گپ و گفت بیشتر از تلفظ این عبارت استفاده کنم چون ترجمه اش معنی درستی به مخاطب نمی دهد.اما در مورد ساختارش بگم که همانطور که ما در فرهنگمون ( البته نه اون فرهنگ ـمون :دی ) داستانهایی داریم تحت عنوان حکایت ، امثال و حکم و ... در فرهنگ آمریکایی این عبارت وجود دارد.البته برای اونها خبری از اندرز و پند نیست بلکه یکجور جنبه ترسناک و باور نکردنی دارد.مثلا داستان پرستار بچه ای که قاتل بود و وقتی در اتاق با بچه ها تنها بود از طبقه بالا به یکی از والدین تلفن میزد و یا جنون نیمه شب ( با چراغ خاموش حرکت کردن و دنبال اولین ماشینی که براتون نور بالا زد افتادن و تا سر حد مرگ نوربالا زدن برای اون ) و امثال اینها....

10 / 6

بزار یکم سلیقه م رو روشن کنم
American Beauty
Cast Away
Children of Men
Cinema Paradiso
Forrest Gump
L'eon
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Pulp Fiction
Saving Private Ryan
Se7en
Sin City
Taxi Driver
The Godfather Trilogy
The Legend of 1900
The Shawshank Redemption
The Silence of the Lambs
The Shining
The Usual Suspects

فعلاً همینا رو یادم بود که به ترتیب حروف الفبا لیست کردم
من به فیلم هایی که در بالا نوشتم امتیاز می دم 9.99 از
سلام
احمد جان چون سلیقه هامون در مورد فیلم های مورد علاقه شبیه هست من چند مورد دیگه که یادم میاد رو میگم که برام در سطح همین هایی هست که نام بردی، اگر احیاناً ندیدی گزینه های خوبی هستن.

American History X
City of God
Dekalog ( 10 parts )
Fight Club
Memento
Pianist, The
Requiem For A Dream
Road to Perdition
Three Colors: Blue, White, Red

موفق باشید.

American Gangster

americangangster_gallerytheatrical.jpg

فیلم فوق العاده با ارزش .. با ارزش تر از خیلی از آشغالهایی که هر روز رو سردر سینماها میبینیم .. واقعا کارشون ارزش داشت .. داستان فیلم همونطور که میدونید واقعی هست . داستانه راننده یک گادفادر که بعد از مرگ گادفادر تصمیم میگیره جای اون باشه و جای اون رو بگیره .. تو این کار هم موفق میشه تا حدودی ولی پلیس این وسط آروم نمیشینه .. کار اصلیشون تجارت مواد مخدر بود زمان جنگ ویتنام بود .. بنابراین این مرد جوون که میخواد کارشو به صورت وسیع شروع کنه از ویتنام هرویین رو میخره و با هواپیماهای ارتش اون رو به آمریکا منتقل میکنه .. ولی بعد مشکلاتی پیش میاد .. شخصیت پردازیها فوق العاده هستند و دنزل واشنگتن احتمال خیلی زیاد به خاطر این نقش نومنی اسکار بشه .. از سمت دیگه یک سوپر استار دیگه .. راسل کرو نقش پلیس با وجدان رو بر عهده داره که در شرایط بسیار بد نیروی پلیس و رشوه هایی که گنگها به پلیس میدادن به فعالیت خودش ضد تجار مواد مخدر ادامه میداد .. البته باید حواسش رو جمع کنه که افراد این گنگها آدم کشتن واسشون مثل آب خوردن میمونه .. یک ساعت اول فیلم ، فیلم فقط به توضیح اینکه کی به کیه میپردازه ! تا حساب دسته بیننده بیاد و در 1 ساعت و نیم باقی مونده به باقی ماجرا میپردازه .. به هرحال فیلم جالب و با ارزشی بود و به همه توصیه میشه نگاه کنن فیلم رو ..

denzel_washington2.jpg

denzel_washington1.jpg

gangster7.jpg

امتیاز 8.5 از 10

خوب اخرین فیلمی که دیدم V for Vendetta بوده که فکر کنم نصف بیشتر ایران دیدن تا الان:دی فیمل جالبی بود ولی نه اونقدری که بعضا میگفتن.یه نکته ی فیلم روایت های بسار زیاد(البته نه به صورت روایت عام منظور هم Narration) خیلی زیاد فیلم بود که بعضیا این رو ضعف میدونن برای فیلم.یه نکته دیگه هم اینکه اول فیلم فکر کردم کلی میخواد دین رو بکوبونه که نکرد این کارو!در صمن این فیلم رو خیلیا میگفتن تاثیر گذاشته ولی من که پیزی احساس نکردم:دی دو قسمت درخشان فیلم هم اول همون اول فیلمه که میگه:رممبا رممبا د فیفث آو نوومبا:دی یکی هم اونجایی که اولش خودشو معرفی میکنه!
به نظرم فیلم میتونست تا 3 ساعت هم از نظر زمانی باشه،هم تاثیر گذاریش بیششتر میشد هم بهتر پرداخت میشد به داستان،البته تو همین 2 ساعت هم گذشت یک سال رو نسبتا خوب نشون داده بود.

خوب اخرین فیلمی که دیدم V for Vendetta بوده که فکر کنم نصف بیشتر ایران دیدن تا الان:دی فیمل جالبی بود ولی نه اونقدری که بعضا میگفتن.یه نکته ی فیلم روایت های بسار زیاد(البته نه به صورت روایت عام منظور هم Narration) خیلی زیاد فیلم بود که بعضیا این رو ضعف میدونن برای فیلم.یه نکته دیگه هم اینکه اول فیلم فکر کردم کلی میخواد دین رو بکوبونه که نکرد این کارو!در صمن این فیلم رو خیلیا میگفتن تاثیر گذاشته ولی من که پیزی احساس نکردم:دی دو قسمت درخشان فیلم هم اول همون اول فیلمه که میگه:رممبا رممبا د فیفث آو نوومبا:دی یکی هم اونجایی که اولش خودشو معرفی میکنه!
به نظرم فیلم میتونست تا 3 ساعت هم از نظر زمانی باشه،هم تاثیر گذاریش بیششتر میشد هم بهتر پرداخت میشد به داستان،البته تو همین 2 ساعت هم گذشت یک سال رو نسبتا خوب نشون داده بود.

این فیلم V for Vendetta به نظرم خیلی overrated هست و اصلا چیز جالبی نبود. البته فیلم بدی نبود اما به نظر من امتیازش 5.5 هست.

حالا نه دیگه در این حد ولی منم اونقدری که تعریفشو میکنن خوشم نیومد،اگه مثلا به فیلمی مثل PotC3 بدیم 5 به نظر من این امتیازش بین 6.5 تا 7 بود.اشکان فیلمای رو پرده رو دیدی؟No Country و الانم که این هفته Diving Bell و اینا اکران شدن،اگه چطورن به نظرت؟

حالا نه دیگه در این حد ولی منم اونقدری که تعریفشو میکنن خوشم نیومد،اگه مثلا به فیلمی مثل PotC3 بدیم 5 به نظر من این امتیازش بین 6.5 تا 7 بود.اشکان فیلمای رو پرده رو دیدی؟No Country و الانم که این هفته Diving Bell و اینا اکران شدن،اگه چطورن به نظرت؟

این V من نمیدونم چرا فیلمش نچسب بود :biggrin1:
No Country رو دیدم و به نظرم خیلی خوب بود و acting هم انصافی هم خیلی قشنگ بود. اگه اسکار نگیره در حقش نامردی شده.
Diving Vell رو هنوز ندیدم امتحانا شروع شده وقت یکم تنگه
اما هفته پیش American Gangster رو دیدم از استاد Ridley Scot که فیلم خیلی قشنگی بود و امتیازش رو 8 میدم. من یه چیزی که درباره فیلم های Ridley Scot کشف کردم اینه هرچی بیشتر میبینیشون بیشتر باهاشون حال میکنی. بیشتر فیلم هاش دفعه اول زیاد حال نمیدن اما به تدریج با چند دفعه دیده شدن معنای بیشتری میگیرن. مخصوصا Blade Runner که من بهش امتیاز 9.5 رو میدم اما دفعه اول که دیدم اصلا حال نکردم. الان هم بشدت منتظر نسخه Final Cut هستم ببینم چی کار کردن. این American Gangster هم به احتمال زیاد با دیدن بیشتر بهتر و بهتر میشه.

PS: فیلمی که خیلی منتظرشم Rambo هست که January 25th میاد. از تریلر که چیز جالبی میزنه. بعیده بتونه به خوبی First Blood باشه اما خدا کنه در حد Rambo 3 هم دیگه نباشه (رمبو3 البته در زمینه اکشن بد نبود). استالونه توی Rocky Balboa بد کار نکرد این یکی هم خدا کنه چیز در پیتی نباشه!

خوب پستمو از اون ور منتقل کردم اینجا !!
جاتون خالی از دوشنبه تا پنج شنبه 10 تا در وی دی دیدم ! اصلا از فیلمایی که خریدم حتی یه دونش هم پشیمون نشدم . امتیازشون واسه من این طوریه :
Wicker Park 7
The Life of David Gale 7/5
Pulp Fiction 8/5
Usual Suspects 8
Basic Instict 7/5
Ratatuile 8
snatch 7/5
Alpha Dog 7
Meet the Fockers 7
Sin City 8
این 10 تا رو با هم خریدم .
یکی گفته بود من چرا امتیاز غریزه اصلی و مظونین همیشگی رو یکی دادم ! وجدانا غریزه اصلی خیلی خیلی قشنگ نبود ؟
درسته توش پر از ضحنه های ... بود ولی حتی تو همون صحنه ها هم داستان پیش می رفت . خداییش عجب دیالوگ هایی برای کاترین ترامل ( شارون استون ) نوشته بودن ! خودتونو یه بار بذارید جای مایکل داگلاس !
واقها فیلم قشنگی بود ولی الان که فکرشو می کنم می بینم حقش 7/5 بود !
فیلم ویکر پارکو فقط و فقط به خاطر جاش هارتنت گرفتم ! کسی مثل من از این بشر خوشش میاد ؟
تا حالا فیلم زشت ازش ندیدم ! راتاتوله هم که واقعا لطیف بود !!
آلفا داگ فیلم خوبی بود ولی از سطح توقع من پایین تر بود . قبل از دیدنش فکر می کردم بهترین بازی فیلم ماله امیل هیریچ باشه ولی به نظر من با کمال تعجب ماله جاستین تیمبرلک بود ! شارون استون هم بهتره به این جور نقشها بچسبه ! هر چی باشه بهتر از اینه که خودشو بخواد به زور س...ی نشون بده !!!
تو اسنچ هم دنیا فقط لهجه براد پیت ! شخصیت پردازی این فیلم حرف نداشت !

سلام به همه!!
خوب من IronMan رو دیدم!
IronMan که برای یه ساعت و نیم سرگرم شدن چیز خوبی بود.واقعا اگه تو مایه های فیلم های Spiderman و Hulk درستش می کردند_منظورم اینه با شخصیت های واقعی همراه با جلوه های ویژه_ جالب تر می شد.به نظرم از بابت صحنه های اکشن با اینکه کارتونی بود اصلا خوب کار نشده بود.مخصوصا مبارزه با چهارتا المان اصلی فیلم و از بین بردن آنها اصلا گیرایی لازم رو نداشت.فقط از آخرش خوشم اومد که معلوم شد مسئولیت "می" چیه!که هی از اول فیلم ما رو با این مسئولیتش سرویس کرده بود!!!!!(باید خودتون فیلم رو ببینید!)

به هر حال بهش امتیاز 7 می دم.(تازه با ارفاق!)

فیلم های Hitman و BeoWulf , Underworld 2 - Evolution,The.Holiday,The Prestige,resident-evil3 رو هم دانلود کردم ولی هنوز کامل ندیدم!

به نظر شما کدوم رو اول ببینیم؟

راستی این Beowulf من هروقت عکسی چیزی ازش میدیدم میگفتم مسخرست ولی یه تریلر ازش دیدم تو سینما .. همچین بدک هم نبود ، قضیه یه نفرین بود که همش زیر سره همین آنجلینا جولی بود که البته هرکی میرفت بکشتش آنجلینا از زیره آب واسش میومد بیرون ( دیگه طرف باید یک چیز انتخاب میکرد یا هوس اش یا بکشدش :) ) حالا هرکی دیده بیاد نظر بده اگه جالبه بریم ببینم !

فیلم های Hitman و BeoWulf , Underworld 2 - Evolution,The.Holiday,The Prestige,resident-evil3 رو هم دانلود کردم ولی هنوز کامل ندیدم!

به نظر شما کدوم رو اول ببینیم؟

hitman رو که ندیدم.
من که بودم اول underworld رو می دیدم,(البته بیشتر به خاطر کیت:cheesygri)
beowulf بد نیست ولی از (به قول یکی) آقامون, زمکیس بیشتر انتظار داشتم.
رزیدنت اویل هم اکشن خوبی داره ولی کلا دنبال داستان بازی نباش, (میلا هم که بازی خوبی داره) ولی در کل فیلم نیست.
موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or