اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
من اخرین فیلم خوبی که دیدم و ننوشتم اینجا چند روز پیش Waitress رو دیدم و واقعا جالب بود مخصوصا برای اشتها!و صد البته Keri Russel واقعا خوب بازی کرده و واقعا هم پسندیده شد یکی هم Away From Her که فکر کنم جولی کریستی اسکار رو بگیره به خاطر بازی استثنائیش.
سلام کسی فيلم awakeningرو ديده اگر نديديد به هتون پيشنهاد میکنم همين الان برين و این فيلم رو بگيريد
البته من زياد ادم اهساساتی نيستم ولی بعد از ديدن این فيلم 2 ساعت داشتم گريه میکردم
به نزره من این فيلم اجه کاره ربرت دنيرو بزرگ ترين بازی گره تاريخه من به این فيلم میدم 10.0
سلام کسی فيلم awakeningرو ديده اگر نديديد به هتون پيشنهاد میکنم همين الان برين و این فيلم رو بگيريد
البته من زياد ادم اهساساتی نيستم ولی بعد از ديدن این فيلم 2 ساعت داشتم گريه میکردم
به نزره من این فيلم اجه کاره ربرت دنيرو بزرگ ترين بازی گره تاريخه من به این فيلم میدم 10.0
فیلم قدیمیه اما اگر کسی ندیده ارزش دیدن رو داره ..................
خیلی زیاد.....................
مخصا دیدن بازی رابرت دنیرو نیز خوش حال میده.
فیلم فیلم قشنگیه.
آخرین فیلمی رو که دیدم,دیشب بود.برای بار 15ام پدرخوانده ی 2 رو دیدم و مثل همیشه بهش 10 از 10 دادم:blushing:آخه من یه جواریی عاشق سه گانه ی پدر خوانده هستم و ازطرفی واقعا وقت هم پیدا نمیکنم که برم فیلم جدید بگیرم.
پ.ن:اهای امین ناقلا!!! تو این همه فیلم داشتی و ما بیخبر بودیم.زود و تند و سریع 10 تا شو میخوام
خیلی جالب و عجیب بود ، واقعا اگه این صحبتها واقعیت باشه صد رحمت به یهودیا ! و هزار رحمت به مسلمونا البته خیلی نقطه های کوری داشت ، فعلا هم نمیرم دنبالشون چون میخوام کتابشو بخونم ولی به هر حال نتیجه ای که میشه گرفت : Religions SUX !!!
فیلم از لحاظه بازیگری و شخصیت پردازی تو سطحه بالایی قرار داشت .. حضور Tom Hanks , Jean Reno , Ian McKellen کاملا این موضوع رو نشون میده .. تام هنکس مثله همیشه عالی بود ..
فیلم فوق العاده ساده ، فوق العاده رومنس و با داستانی جالب و ساده چیزی که هر مخاطبی رو بسمت خودش جذب میکنه ، داستانه یک خانوداست که 6 تا دختر دارن ( اگه اشتباه نکردم ) و در صدد شوهر دادنشونن :biggrin1: بعد هر کسی مهم (مرد ) میاد تو شهرشون میگن وای شاید این شوهر ما باشه البته همچین فیلمی رو دخترها خیلی بیشتر میتونن دوست داشته باشند آخه جنبه های لوس زیادی داشت .. ولی کلا فیلم خوبی بود .. و عالی تموم شد
جالب بود بهش 8 از 10 میدم
پ.ن 1 : یکی از دلایلی که من این فیلمو دیدم کریا نایتلی بود که خدا رو شکر Rosamund Pike ( بازیگره Die Another Day ) هم توش بازی کرده ( چه بهتر :biggrin1: )
پ.ن 2 : مردم اینقدر فیلمهای جدی دیدم ! یه چندتا فیلمه طنز و جالب معرفی کنید ( تو مایه های Knocked Up ) یکم روحمون تازه شه
خیلی جالب و عجیب بود ، واقعا اگه این صحبتها واقعیت باشه صد رحمت به یهودیا ! و هزار رحمت به مسلمونا البته خیلی نقطه های کوری داشت ، فعلا هم نمیرم دنبالشون چون میخوام کتابشو بخونم ولی به هر حال نتیجه ای که میشه گرفت : Religions SUX !!!
فیلم از لحاظه بازیگری و شخصیت پردازی تو سطحه بالایی قرار داشت .. حضور Tom Hanks , Jean Reno , Ian McKellen کاملا این موضوع رو نشون میده .. تام هنکس مثله همیشه عالی بود ..
اتفاقا من همین دیشب دیدم فیلمشو....بعد از عمری یه فیلم درست حسابسی دیدم ...هر فیلمی از تام هنکس می بینم بیشتر ازش خوشم میاد
The Bourne Trilogy: Identity, Supremacy and Ultimatum
یه سه گانه ی دنباله دار جاسوسی بسیار زیبا با بازی Matt Damon در نقش Jason Bourne
یه مامور CIA که حافظه ی خودش رو در طی یک حادثه از دست داده، در حالی که مجروحه توسط یک قایق ماهی گیری از آب گرفته میشه. در طول مدتی که توی قایقه هر کاری می کنه، نمی تونه حافظه ی خودش رو بدست بیاره یا چیزی رو به خاطر بیاره. تنها سرنخی که داره یه رمزه که توسط یه ترنسمیتر که زیر پوستش وجود داشته بهش دست پیدا می کنه ... (عملاً این خلاصه ی 10 دقیقه ی اول Identity هستش)
فیلم بسیار زیبائی بود، بسیار از دیدنش لذت بردم
در مجموع به کل سه قسمت با هم میدم 9.2 از 10
دلیلش م اینه که منو مجبور کرد هر سه قسمتش رو پشت سر هم ببینم (من معمولاً نصف فیلم رو الان می بینم، نصفش رو یه ماه بعد، ولی این یکی رو هر سه قسمتش رو یه جا و پشت سر هم دیدم)
توصیه می کنم هر سه قسمتش رو با هم ببینید اگر هیچ کدومش رو ندیدید
فیلم بسیار جالبی بود، ولی یکمی ... یه جوری بود خوب
داستان جالب بود، ولی اگه Evey نجات پیدا نمی کرد جالب تر می شد، مرگ V هم که کاملاً نمادین بود ... در کل فیلم کاملاً پایان خوب محسوب میشه
من بهش میدم 7.8 از 10
نکته ی این فیلم این بود که من 50 دقیقه ی اول فیلم رو پارسال دیدم و از دقیقه ی 45 تا آخرش رو هم امسال (پارسال DVD Rip عادی دیدم و امسال HD ی 7.5 گیگی ش رو دانلود کردم و دیدم، رو HD کیفیت ش خیلی توپ بود و بیشتر چسبید)
حتی ارزش عکس گذاشتن نداره
بسیار مزخرف و فاقد ارزش برای دیدن، یعنی رسماً حالم بهم خورد
حتی یه شات خنده دار هم نداشت، سراسر مملو بود از فحش های رکیک که رد و بدل می شد
البته من خدا رو شکر بیش از 15 دقیقه برای این فیلم وقت نگذاشتم، حیف اون وقتی که صرف دانلودش شد. به یکی از دوستام هم داده بودم که اونم بنده رو با کلمات بسیار زیبایی مزین کرد :biggrin1: (البته فحش نداد به هیچ وجه، یعنی بیخود می کنه ولی در هر حال اونم شاکی بود بدجور)
اینو چون HD ـش رو دانلود کردم نیگاه کردم
بازی مریل استریپ زیبا بود، مثل همیشه، و توی این فیلم منو کاملاً یاد نیتروژن مایع می نداخت
بهر حال، فیلم سراسر مد و لباس و ایناست، اصطلاحاً دختر کش
چه می دونم والا
من بهش میدم 5.2 از 10 (اونم برا یه شات که در اون میراندا با دیدن لباس اندی کف کرد)
یه شاهکار از استنلی کوبریک فقید
داستانه یه پسر کاملاً شرور که به هر نوع خلافی اشتغال داره؛ بعداً در طی مدت بازداشتش قبول می کنه تحت یک نوع درمان قرار بگیره تا زودتر دوران حبسش تموم شه ...
و بعد از درمان تبدیل میشه به پرتقال کوکی
حالا تمام کسانی که این یه روزی آزارشون داده بوده، میریزن سرش تا جوابشو بدن ... ولی این جوون دیگه نمی تونه کاری بکنه ... چون به یک پرتقال کوکی نبدیل شده ... چون دیگه از خودش اختیاری نداره
البته کاش کتابشو میخوندی،معیار تشخیص یه فیلم اقتباسی خوب اینه که اگه کتابشو خونده باشی بازم بتونی از فیلمه لذت ببری و از این نظر Da Vinci Code واقعا خوب نبود.برای همینه که خیلیها معتقدن از یه کتاب خوب نمیشه فیلم خیلی خوب ساخت ولی از یه کتاب متوسط میشه فیلم عالی ساخت!!
The Lives of Others ---- 8.5/10
Transformers ---- 5.5/10
Ratatouille ---- 7.5/10
امین یاد بگیر یکم سختگیری
این تریلوژی بورن هم فکر کنم یه چندین سال دیگه تبدیل به اثر نسبتا کلاسیک شه،کسی میدونه کتابهای بورن همین 3 تاس یا بیشتره؟
در مورد سوپربد هم با احمد یکمی موافقم،واقعا اصلا خنده دار نبود،نهایتا یه فیلمی بود که ببینی زمانت بگذره و من واقعا نمیدونم این همه Hype واسه چیش بود.
علی فیلم طنز تو مایه ی Knocked Up وقتی میگی نمیشه که!Knocked Up تو سبک خودش خیلی خوبه و تو میشه گفت هر چی ببینی Knocked Up پایینتر از اونه!من خودم کمدی این اواخر Waitress دیدم،یه فیلم کاملا ملایم،یکمیم کمدی،یکمی درام.ولی فکر نمیکنم تو خوشت بیاد برو سیمپسنز دانلود کن که دارم الان سیزن 7 رو میبینم
البته کاش کتابشو میخوندی،معیار تشخیص یه فیلم اقتباسی خوب اینه که اگه کتابشو خونده باشی بازم بتونی از فیلمه لذت ببری و از این نظر Da Vinci Code واقعا خوب نبود.برای همینه که خیلیها معتقدن از یه کتاب خوب نمیشه فیلم خیلی خوب ساخت ولی از یه کتاب متوسط میشه فیلم عالی ساخت!!
امین یاد بگیر یکم سختگیری
این تریلوژی بورن هم فکر کنم یه چندین سال دیگه تبدیل به اثر نسبتا کلاسیک شه،کسی میدونه کتابهای بورن همین 3 تاس یا بیشتره؟
در مورد سوپربد هم با احمد یکمی موافقم،واقعا اصلا خنده دار نبود،نهایتا یه فیلمی بود که ببینی زمانت بگذره و من واقعا نمیدونم این همه Hype واسه چیش بود.
علی فیلم طنز تو مایه ی Knocked Up وقتی میگی نمیشه که!Knocked Up تو سبک خودش خیلی خوبه و تو میشه گفت هر چی ببینی Knocked Up پایینتر از اونه!من خودم کمدی این اواخر Waitress دیدم،یه فیلم کاملا ملایم،یکمیم کمدی،یکمی درام.ولی فکر نمیکنم تو خوشت بیاد برو سیمپسنز دانلود کن که دارم الان سیزن 7 رو میبینم
منم تو همین فکرم الآن اپیزود 6 از سیزن 19 رو گذاشتم دانلود نمیدونم قضیه چیه این ایپیزود رو چند جا جدا آپلود کردن اسمش LOL ـه احتمالا بر و بچ ترکوندن تو این اپیزود .. حالا بزار دانلود شه ببینم چی هست :biggrin1:
سخت گیری نیست. خوب وقتی به کازابلانکا(چه ربطی داره!!) بدم 10 به اینا بیشتر از این نمیشه داد
از بین اینا فقط The Lives of Others قابل دیدن بود. بقیه مزخرف. Ratatouille هم که قضیه اش فرق میکنه و انیمیشنه
فیلم تو مایه های b-13یا مسیر سبزی کسی میشناسه درضمن یک فیلم بود اسمشو یادم رفته ..........سیاه بود جریانشم مربوط به قتل یک بازیگر هالیودی بود نه در سال های هزار و نهصد و خوده ای انفاق میفتاد کسی میدونه اسمش چی بود