Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Rosmary's Baby

5/10

من موندم چطور روشون شده اين رو جز فيلم هاي ژانر وحشت بذارن.اصلا چيزي به اسم ترس توي اين فيلم تعريف نشده.كلا اصلا فيلم شاخي نيست.

داداش بله امروزه که انواع و اقسام فیلم های ترسناک ساخته شدن فیلم به نظر ترسناک نمیاد ولی در کل فیلم ارزشمندیه .

شاخ بودن برای این فیلم ها تعریف نمیشه ها .

کلا فیلم به هیچ وجه ترسناک نیست و بعید هم می‌دونم به قصد ترسناک شدن فیلم رو ساخته باشن!
داستان فیلم خیلی قشنگه و با توجه به سال ساختش؛ مطمئنا داستان کلیشه ای نیست و الگو برای فیلم های امروزی ـه!

152264dod.jpg

DON JON
اگر بخوام فیلم رو از نگاه کمدی امتیاز بدم 7 میدم
اسکارلتم هم که دیگه سنگ تموم گذاشت :d
دقیقه 13 فیلم هم فکر کنم برای همه ما اتفاق افتاده . خیلی ضد حاله
:)):|

7 از 10

آخرین ویرایش:
Troy
9/10
همون موقع ها تو تلویزیون نسخه سانسوریشو پخش کرده بودن ولی خب 10 سال پیش زیاد دربند فیلم نبودیم زیاد و واسه همین دوست داشتم زبان اصلی و کیفیت بالاشو ببینم و دیدم;)

troy
واقعا عالی بود از همه لحاظ قبلا هم دیده بودم چندین بار واسم جالبه کسی این فیلم یا گلادیاتور هر چقدر هم بگذره چون اون ساختش اینقدر زیبا بوده
و زره ها شمشیر ها 10 سال دیگه هم بیبینه بازم زیباس
ولی این مختار ....... :d
prisoners
عالی بود بخوام امتیاز بدم کامل امتیاز میدم بازی جکمن که حرف نداشت
DON JON
جالب بوود بعضی از تیکه های فیلم یه جورایی حقیقت بود :d
6.5/10

mv5bmtnyn.jpg

10/10
فیلم از همه نظر عالی بود و من هیچ نکته ی منفی ندیدم در فیلم!

کاش هزینه ای که برای ساختن فیلمای اشغالی مثل THIS IS THE END رو میشه بذارن و چنین شاهکارایی بسازن8-|

واقعا ناراحت کنندست که فیلم های خوب زیادی هستند که با اینکه اسمشون به گوشم خورده ولی فرصت نشده ببینمشون. یکی از این فیلم ها Sin City بود که الان دیدمش و واقعا عالی بود. مخصوصاً داستان های اول و دوم!

10/10 و حتماً اگر ندیدید، ببینید!

don jon
7.5/10
فیلم قشنگی بود خیلی از واقعیت هایی که جوون ها توی زندگیشون باهاش رودر رو میشن رو توی قالب طنز اورد
الان دقیقا خواهرش بود و نبودش توی فیلم چه تاثیری داشت فقط یه دیالوگ گفت:))

اصلا قابل مقایسه با shameهم نبود اون بیشتر روی درام فیلم تمرکز کرده بودو حتی اخرش خودم اشکم داشت در میومد ولیاینdon jonبیشتر طنز بود و اموزنده ولی خوب کلی بخوایم مقایسه کنیم shameقشنگ تره خیلی

Don Jon
7/10
فیلم بدی نبود ولی یه کم موضوعش عاقلانه نبود . من فکر نمیکنم تو واقعیت همچین آدمی پیدا بشه .
آخ خواهر پسره خیلی رو مخم بود دوست داشتم همون گوشی رو بکنم تو حلقش .

Fruitvale Station

20130810-155649-690x1024.jpg

7.5/10

:( واقعا دلم سوخت براش! هر کی دیده باشه میفهمه چی میگم!
داستان فیلم کامل بر اساس واقعیت بود! تیکه ای که اول فیلم نشون میده واقعی بود! واقعا غم انگیز بود! :((
در کل داستانش داستانی نبود که ارزش فیلم ساختن از روش رو داشته باشه ولی اینقدر خوب ساخته بودن و عشق پدر به دخترشو خوب نشون دادن که آخر فیلم وقتی داره تموم میشه اشک تو چشم جمع شد :(

اگه مثل من از فیلمایی که از روی واقعیت ساخته شدن خوشتون میاد حتما ببینید واقعا عالی بود :((
داستان همین آدم کلی اعتراضات رو توی آمریکا بوجود آورده!

در کل فیلم خوبی بود!

Prisoners

PrisonersCoverFront.jpg

8

فیلم چند روزی هستش دستم رسیده و تا الان 3 بار دیدم . از دید بصری فیلم عالی کار شده و از این جهت نمره قبولی میگیره ...

فیلم میشه به 3 قسمت تقسیم کرد .

فیلم تا قبل از نقطه عطف دومش روند بسیار خوبی پیش گرفته بود اما درست در پرده سوم که گره گشایی نهایی انجام میشد فیلم بتدریج استحکام قبلی خودش از دست داد .

در پایان نکات مبهم زیادی بر جای موندش و فلسفه های بی موردی برای اعمال اون فرد گذاشته شد بدون اینکه من در ادامه هیچ تاکیدی روی این موضوع ببینم .

سوالات بی پاسخ زیادی هم در فیلم بودش که من چرخی در اینترنت و نظرات مردم میزدم هر کسی برداشت خودش بیان میکرد ... خیلی از مسائل هم به طرز بیخودی عمیق شدن اما در نهایت واقعا اون اهمیت اولیه نداشتن و کارگردان به ظاهر مثلا میخواست بیننده خودش گول بزنه .

بهتون توصیه میکنم در نگاه اول این فیلم نقد نکنید و حداقل 3 بار اونو ببینید اونوقت متوجه ضعف های فیلمنامه میشید و در اخر بعید میدونم این فیلم امسال بتونه جایزه مهمی کسب کنه .

Persona
14-Persona.jpg

9

Persona اولین فیلم Bergman بود که دیدم .

بهتون توصیه میکنم قبل از اینکه این فیلم ببینید یک پیش زمینه ذهنی از اگزیستانسیالیم و همینطور عقاید و نظریه های فروید داشته باشید .

فیلم از نظر من در مواجهه و نقد اگزیستانسیالیم قرار داره و در بسیاری از قسمت ها ارجاعات زیادی به عقاید فروید زده میشه ... برای اون کسایی که به این زمینه ها علاقه دارن بدون شک پرسونا بهترین انتخاب بحساب میاد. ( البته شاید در این مورد من اشتباه کنم برداشت من از فیلم نقد اگزیستانسیالیم بود )

من نقد های ترجمه شده فیلم خوندم جالب بود هر کسی از دید خودش به فیلم نگاه کرده بود در اخر حتما بهتون توصیه میکنم این فیلم ببینید ، پرسونا شمارو به یک دنیای دیگه میبره که باعث میشه به خیلی چیزا فکر کنید و در مورد خیلی از مسائل قضاوت کنید .

A Dangerous Method

dsgfhjj.jpg

8

اون کسایی که به اثار کراننبرگ و همینطور زمینه رواشناسی علاقه دارن حتما این فیلم ببینن .

فیلم در واقع در یکی از مقاطع جالب تاریخ که 2 نفر از بزرگان علم روانشناسی یعنی فروید و یونگ قرار دارن اتفاق میوفته و این وسط زنی به اسم اشپیلرین قرار داره که مروری بر رفتارش از اغاز تا پایان فیلم بخوبی بیان میکنه که در این زمینه عقاید کدوم یکی از این 2 نفر بیشتر به حقیقت نزدیک بوده .

برای این فیلم هم یه پیش زمینه از یونگ و فروید و اختلافاتی که داشتن حتما داشته باشید چون به تفهیم داستان کمک میکنه . هدف فیلم فقط این نیست از نقطه A به B برسه و یک داستان از اغاز تا تا پایان براتون تعریف کنه بلکه در بسیاری از دیالوگ ها داره عقاید اون 2 نفر نقد میکنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or