فیلم چند روزی هستش دستم رسیده و تا الان 3 بار دیدم . از دید بصری فیلم عالی کار شده و از این جهت نمره قبولی میگیره ...
فیلم میشه به 3 قسمت تقسیم کرد .
فیلم تا قبل از نقطه عطف دومش روند بسیار خوبی پیش گرفته بود اما درست در پرده سوم که گره گشایی نهایی انجام میشد فیلم بتدریج استحکام قبلی خودش از دست داد .
در پایان نکات مبهم زیادی بر جای موندش و فلسفه های بی موردی برای اعمال اون فرد گذاشته شد بدون اینکه من در ادامه هیچ تاکیدی روی این موضوع ببینم .
سوالات بی پاسخ زیادی هم در فیلم بودش که من چرخی در اینترنت و نظرات مردم میزدم هر کسی برداشت خودش بیان میکرد ... خیلی از مسائل هم به طرز بیخودی عمیق شدن اما در نهایت واقعا اون اهمیت اولیه نداشتن و کارگردان به ظاهر مثلا میخواست بیننده خودش گول بزنه .
بهتون توصیه میکنم در نگاه اول این فیلم نقد نکنید و حداقل 3 بار اونو ببینید اونوقت متوجه ضعف های فیلمنامه میشید و در اخر بعید میدونم این فیلم امسال بتونه جایزه مهمی کسب کنه .
Persona اولین فیلم Bergman بود که دیدم .
بهتون توصیه میکنم قبل از اینکه این فیلم ببینید یک پیش زمینه ذهنی از اگزیستانسیالیم و همینطور عقاید و نظریه های فروید داشته باشید .
فیلم از نظر من در مواجهه و نقد اگزیستانسیالیم قرار داره و در بسیاری از قسمت ها ارجاعات زیادی به عقاید فروید زده میشه ... برای اون کسایی که به این زمینه ها علاقه دارن بدون شک پرسونا بهترین انتخاب بحساب میاد. ( البته شاید در این مورد من اشتباه کنم برداشت من از فیلم نقد اگزیستانسیالیم بود )
من نقد های ترجمه شده فیلم خوندم جالب بود هر کسی از دید خودش به فیلم نگاه کرده بود در اخر حتما بهتون توصیه میکنم این فیلم ببینید ، پرسونا شمارو به یک دنیای دیگه میبره که باعث میشه به خیلی چیزا فکر کنید و در مورد خیلی از مسائل قضاوت کنید .
اون کسایی که به اثار کراننبرگ و همینطور زمینه رواشناسی علاقه دارن حتما این فیلم ببینن .
فیلم در واقع در یکی از مقاطع جالب تاریخ که 2 نفر از بزرگان علم روانشناسی یعنی فروید و یونگ قرار دارن اتفاق میوفته و این وسط زنی به اسم اشپیلرین قرار داره که مروری بر رفتارش از اغاز تا پایان فیلم بخوبی بیان میکنه که در این زمینه عقاید کدوم یکی از این 2 نفر بیشتر به حقیقت نزدیک بوده .
برای این فیلم هم یه پیش زمینه از یونگ و فروید و اختلافاتی که داشتن حتما داشته باشید چون به تفهیم داستان کمک میکنه . هدف فیلم فقط این نیست از نقطه A به B برسه و یک داستان از اغاز تا تا پایان براتون تعریف کنه بلکه در بسیاری از دیالوگ ها داره عقاید اون 2 نفر نقد میکنه .