Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

درایو به نظر من پر از نکات مثبته .

شاید خیلی ها که ظاهر قضیه رو می بینن به خاطر داستان کلیشه ای اش بگن فیلم جالبی نبود . ولی همین داستان هم تو فیلم به شکل روونی روایت می شه . ولی من بیش از همه به خاطر موسیقی اش اون رو شاهکار می دونم . به شخصه به نظرم فقط تارانتینو بود که از موسیقی انتخابی در راستای فیلم اش استفاده کرده . تو فیلم های دیگه برای جذابیت استفاده می کنند . درایو هم همین طوره پیشنهاد می کنم نسخه بلوری اش رو ببینید چون زیرنویس فارسی اش حتی اهنگ هارو هم ترجمه کرده خیلی از جاهای فیلم موسیقی است که به جای کاراکتر ها حرف می زنه و درون مایه صحنه رو مشخص می کرد .

نکته ی جالب دیگه اش این بود که با توجه به حضور یک ایرانی به عنوان فیلم نامه نویس . درونمایه های متناسب با فرهنگ ایرانی هم داشت (البته نمی خوام الکی تریپ عرق ملی بردارم ها ) مثلا تو فرهنگ ما مثل اون ور نیست که اسلحه آزاد باشه بچه 10 ساله هم یک یوزی داشته باشه برای همین معمولا افراد با سلاح سرد خدمت همدیگه می رسن تو این فیلم هم سلاح سرد ارجحیت داشت به اسلحه (سر جمع یک بار از اسلحه استفاده شد تو فیلم درحالیکه انواع و اقسام سلاح سرد از قبیل چاقو -تیغ اصلاح و چکش استفاده شده بود ) - عشق دو کاراکتر هم مثل فیلم های ایرانی بیشتر بعد معنوی داشت تا فیزیکی -قهرمانش هم یادآور قهرمان ساکت فیلم سامورایی با بازی آلن دلون یکی از بازیگر های خارجی مورد علاقه ایرانی ها بود -مرام هم یک چیزی بود که توی فیلم موج می زد هیچ کی به هیچ کی نارو نمی زد همه هم جونشونو سر همین رفاقت ها از دست دادن (شانون برای فراری دادن راننده مرد -برنی رز هم جور خرابکاری رفیق دیوانه اش رو خورد )

در کل درایو یکی از فیلم هایی بود که ظاهرا هیچی نداشت ولی باطن اش پر از نکات ریز و درشت بود که اون رو شاهکاری می کرد . درایو شاهکاری بود که از یک همکاری کامل تشکیل شده بود جایزه کنی که کارگردانش برد گوشه ای از ارزش های فیلم بود . چراکه کارگردانش با فیلم بعدی اش که مزخرفی بیش نبود نشان داد که اون شاهکار حاصل فیلم نامه ی قوی اش و تیم بازیگری عالی اش به همراه کارگردانی خوب اش بود و کمبود یکی از این سه مولفه ارزش اثر رو از بین می برد

امتیاز من به فیلم 10 از 10

Captain phililps

فيلم بسيار خوش ساختى بود،جورى كه از همون شروع فيلم شما رو به خودش جذب ميكنه.
ديالوگاى بين تام هنكس و خدمه كشتى قشنگ حس ناخدا و زير دستا رو به آدم ميداد.
اما بهترين قسمتاى فيلم اون موقعى بود كه كاپيتان رو گروگان گرفتن،اصلا فشار روانى اون موقعيتو فيلم خيبى قشنگ رو بيننده هم مينداخت.
يه نكته جالب ديگه اين بود كه دزدان دريايى سومالى انگليسى بلدن ولى ايرانيا بلد نيستن :lol:
اون جمله ايى كه دزداى دريايى ميگفتن ما فقط ماهيگيريم ولى كشتياى بزرگ شما ماهى براى ما باقى نميزارن. هم خيلى جالب بود يجورى با همين يه جمله نشون ميداد چرا اينا اين كارو ميكنن و قبلشم تو شروع فيلم وضع زندگيشون رو نشون داد.
بازى تام هنكس هم فوق العاده بود، خيلى خوب توى نقش يه ناخداى باتجربه فرو رفته بود.

در مجموع با اينكه فيلم خيلى خوبى بود ولى خود فيلم به نظرم اگه همه چى طبيعى باشه شانسى واسه اسكتر نداره ولى بازى تام هنكس ميتونه براش يه اسكار داشته باشه.

9/10

Paranormal-Activity-1.jpg
Paranormal Activity 1
یک فیلم ترسناک متفاوت که شاید نتونم صحنه ترسناک خاصی رو توش بیان کنم یا مثلا وقتی بخوام به یکی معرفیش کنم بگم یه صحنه توش داره که فلان اتفاق میافته و طرف خوشش بیاد... ولی انقدر خوب کارگردانی و داستان نویسی شده که تازه بعد از اتمام فیلم و به خصوص تو تنهایی یاد فیلم میوفتین و اونقدر بعضی از صحنه ها با واقعیت تطابق داره که با هر صدایی تو خونه فیلم و صحنه هاش براتون تداعی می‌شه.
پایان ناقص ولی جالبی هم داره که در بقیه سری کامل می‌شه.
9.5
Paranormal Activity 2
در ابتدا به نظر عین همون نسخه یک به نظر میاد با چند دوربین به جای یکی!
اما در ادامه می‌بینیم که این قسمت صحنه هایی داره که شاید مثل قبلی دیگه خیلی هم به واقعیت نزدیک نباشه ولی خب اتفاق هایی میوفته که خیلی ترسناک تر از قسمت قبلی ـه.
نکته قابل توجه این هست که در هر دو فیلم، دوربین های دستی یا مدار بسته صحنه ها رو ضبط کردن و هیچ موسیقی هم روی فیلم نیست؛ همین باعث می‌شه با هر صدایی تو فیلم یه ترسی بهتون وارد بشه.
9.7
قسمت های 3 و 4 هم دان کردم، هر وقت دیدم اون ها رو ، بهشون نمره می‌دم :دی

آخرین ویرایش:
Gravity 9/10
عالی بود و مختصر و مفید.
گارگردانی فوق العاده صداگذاری عالی بازی ها هم خیلی خوب بود بگمونم دوتاشون نامزد اسکار باشن
یکی از بهترین فیلم های امسال بود

چندتا سکانس استثنائی داشت جایی که کوالسکی وارد سایوز میشه کلا کوالسکی شخصیتش خیلی جذابه تو فیلم مخصوصا توی این سکانس.سکانسی که بولاک خود زمین تماس میگیره خود یه یاروی چینی.سکانسی که کوالسکی خودشو جدا میکنه.و بهترینش یه سکانس هست ساندار بولاک تو سفینه دقیقا مثل یه جنین تو رحم میمونه حتی بند نافش هم هست این سکانس آدمو یاده ادیسه فضایی و کوبریک میندازه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or