Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

star trek into darkness

واقعا باهاش حال کردم قسمت اولش خیلی بی سروته و باسمه ای بود داستان نداشت ولی این قسمت یک داستان چفت و بست دار داشت و اکشنش هم خوب بود بازی بندیکت کامبربچ (شرلوک هلمز سریال شرلوک ) در نقش منفی عالی بود به شخصه با کاراکتر خان حال کردم هرچند کمی تاثیر پذیری از شوالیه تاریکی توش دیده می شد

امتیاز 8.5 از 10
میشه دلیلتون رو برای قسمتی که Bold کردم بگید؟

Iron man 3
7/10
نسبت به فیلم های قبلی جدیت بیشتری داشت و تیکه پرونی های استارک کمتر بود epic بودنش هم خوب بود

Star Trek into the darkness
9/10
فقط میتونم بگم عالی بود . خیلی حال کردم . اون یک نمره هم به قول دوستمون برای lens flare ای بیش از حد تو تصویر بود ...!!!!

Now You see Me
6/10
خوشم میاد یه نفر اومده درباره این فیلم نظر داده ها...!!! :d
تبلیغ فیلمو دیدم اوایل خیلی خوشم اومد . کلا فیلم جالبی بود ایده جالبی داشت اما رو به پایان که میشه علاقت کمتر میشه اونم به نظر من به خاطر تدوین افتضاح فیلم هست و گنگ بودن بیش از حد فیلم .
اینم بگم عوامل لاست هم تو فیلم هستن . ( فک کنم نویسنده و این حرفا باشه ) این گنگ بودنش بی دلیل نیست...!!! :d

7.jpg

بالاخره بعد از این همه انتظار این فیلمو دیدم . نسبت به قسمت دوم یک سرو گردن بهتر بود ولی در مقایسه با قسمت اول حرفی برای گفتن نداشت .

کاملا هم معلوم بود که وقتی این قسمت قراره بعد از شاهکاری مثل The Avengers پخش بشه مشکلاتی داره مخصوصا توی داستان .مثلا

فیلم هیچ پاسخی نداد برای اینکه بقیه این قهرمان ها و اعضا شیلد مثل کاپیتان امریکایی کجان و چرا هیچ کمکی نکردن و اصلا ظاهر نشدن .

در کل فیلم قابل قبولی بود و من انتظار بالایی از این فیلم نداشتم .

6/10

7.jpg

بالاخره بعد از این همه انتظار این فیلمو دیدم . نسبت به قسمت دوم یک سرو گردن بهتر بود ولی در مقایسه با قسمت اول حرفی برای گفتن نداشت .

کاملا هم معلوم بود که وقتی این قسمت قراره بعد از شاهکاری مثل The Avengers پخش بشه مشکلاتی داره مخصوصا توی داستان .مثلا

فیلم هیچ پاسخی نداد برای اینکه بقیه این قهرمان ها و اعضا شیلد مثل کاپیتان امریکایی کجان و چرا هیچ کمکی نکردن و اصلا ظاهر نشدن .

در کل فیلم قابل قبولی بود و من انتظار بالایی از این فیلم نداشتم .

6/10

ببخشیدا یک سوال داشتم ؟؟ اون شاهکاری که قبل آونجرز اومده رو شوخی کردید دیگه ؟؟؟ چون به زور بهش می شه گفت کار چه برسه به شاهکار

کسی که فیلم هایی مثله "گاو" , سنتوری , اجاره نشین ها رو تو کارنامش داره تو سن 73 سالگی یادش افتاده باید از اعتماد مردم سو استفاده کنه.

شما علم غیب داری که قصد مهرجویی از ساخت از این فیلم سو استفاده از مردمه ؟
چرا انقد راحت قضاوت میکنین ؟

اسب حیوان نجیبی است یا همچین چیزی

با تمام کارایی که از کاهانی دیدم حال کردم .
هیچ و بی خود و بی جهت و همین اسب

فقط پیام کارگردان از بذل و بخشش دزدا نفهمیدم آخرش چی بود .

منظورت فیلمای ابر فهرمانیه ماروله دیگه؟ :دی
تریلوجی نولان خیلی خیلی بهتر بود

بله دوست عزیز ولی در کل هرکسی سلیقه خودش داره ممکنه به نظر من اشغال باشه به نظر یکی دیگه عالی.

در کل هم درست نیست اینجا بحث کرد کافیه به اسم انجمن توجه کنین نوشته rate your last seen movie .باید امتیاز بدی نه کل کل و بحث بیخود (کلی بود منظورم)

اینکه هر کس نظری داره درست . ولی من بهتون پیشنهاد می کنم فیلمای بیشتری از سینمای ایران ببینید . ما کلی فیلمساز درست و حسابی داریم و بیشمار فیلم درست درمون که قطعا خیلیاشون فرسنگها از جدایی بهترن ، منتها اینکه توی مجامع بین المللی به اندازه جدایی تحویل گرفته نشدن بحث طولانیه . از قبل از انقلاب بگیر تا الان کم فیلم و فیلمساز خوب نداشتیم . حتی توی کارای آقای فرهادی درباره الی بنا به نظر اکثریت منتقدان بهترین کارشه اما اینکه به اندازه جدایی نتونست توی مجامع بین المللی بدرخشه بحثش جداست .
هر روز از دم سینما رد میشم میبینیم یک فیلم جلفی رو چسبوندن به سردر سینما و بیشتراشم طنزه و اغلب آقای عطاران و عبدی و الناز شاکردوست توش هستن! و 99.9 درصدش Bull Sh*t ـه خالصه و به جز بازیگر هیچ چیز دیگه ای نداره! ( درسته من کم میبنیم ولی همون طنزاییم که میبینم هیچ محتوای داستانی و جالبی نداره! فقط بازیگرا مسخره بازی در میارن و مردمم میخندن و میگن عجب فیلم طنز خوبی بود آفرین :| )

فیلمای درامشم از هر 100 تا 1 ـیش شاید خوب باشه که من اصلا اهل درام ایرانی نیستم و جدایی نادر از سیمین بهترین درام ایرانی میدونم! کلا ترجیح میدم همون طنزو ببینم چون معمولا دراما آخرش به هیچ جا نمیرسه و اصلا داستان درستی نداره!

سلام :d
kill bill vol 1
8/10
خدایی این کوانتین عالیه 2 نمره کم کردم یه ذره واسه داستانش یه صحنه با شمشیر بلند میکنه
:d
now you see me
6.75/10
میدونی فیلمش قابله پیش بینی بود اونم خیلی زیاد
فیلمی مثل پرستیج اصلا نمیتونستی پیشبینی کنی

من نسبت به فیلم های ابر قهرمانی دیگه گفتم . از روی نقد ها معلومه .

نقد که خب مشخصه چرا بهش می گن شاهکار انتظار داشتن یک آشغالی مثل فنتستیک فور یا آیرون من 2 ببینن بعد دیدن کمی بهتره (فقط کمی ) گفتن شاهکار

- - -ویرایش - - -

سلام :d
kill bill vol 1
8/10
خدایی این کوانتین عالیه 2 نمره کم کردم یه ذره واسه داستانش یه صحنه با شمشیر بلند میکنه
:d
now you see me
6.75/10
میدونی فیلمش قابله پیش بینی بود اونم خیلی زیاد
فیلمی مثل پرستیج اصلا نمیتونستی پیشبینی کنی

تارانتینو حرف نداره نمره اتون خوبه منم بین فیلم های عمو کوئنتین از پالپ فیکشن و حرامزداه ها و سگدونی بیشتر خوشم میاد تا کیل بیل بعد این 3 تا جنگو رو دوست دارم بعدش میشه کیل بیل تازه

- - -ویرایش - - -

دو تا جیمز باند دیدم

دنیا کافی نیست

یکی از باند های درست درمون خالی بندی داشت ولی نه در حد بقیه جیمز باند ها پیرس برازنان در نقش باند عالی ظاهر شده و رابرت کارلایل هم بدمن به یاد ماندنی رو خلق کرده سوفی مارسو هم در نقش خود می درخشه و زیبایی و مرگباری شخصیتشو به خوبی در آورده بود

آهنگ عنوان بندی اش یکی از بهترین های جیمز باند از نظر من (بعد اسکای فال-گلدفینگر الماس ها ابدین و فردا هرگز نمی میرد )

امتیاز 8.5 از 10

مرد تپانچه طلایی

نسخه ی دوبله اش بامزه بود تیکه های باحالی توش می انداختن شخصیت ها داستان این یکی بد نیست یکم صحنه الکی داشت که نبودش فرقی نمی کرد ولی در کل قابل قبول بود راجر مور به خوبی تو نقش باند فرورفته و کریستفر لی (سارومان ارباب حلقه ها ) هم در نقش بدمن می درخشه هرچند درخشش اصلی مال موره

امتیاز 8 از 10

حوض نقاشی
انصافا یکی از پخته ترین کارهای میری بود آینده درخشانی خواهد داشت.
من به یاد ندارم بخاطر فیلمی گریه کرده باشم! ناراحت شدم، بغض کردم ولی اشک جاری بشه نه! اما اون قسمت حرف زدن رضا و سهیل از پشت پنجره کلاس اشکم رو درآورد
8/10

کاش یکم بیشتر توضیح میدادی در مورد این فیلم ، داستانش در مورد چی هست؟

فیلم در مورد دوتا آدم مریضه!همین!یکی دوتا صحنه تو این فیلم میبینی,عمرا جای دیگه دیده باشی!بعدش احتمالا بدجوری کارگردانو مورد عنایت قرار میدی!
کارگردانی,بازی ها و صدالبته دیالوگ ها(نمیگم فیلم نامه چون این فیلم به اون صورت معمول فیلم نامه نداره!)نقاط عطف فیلمن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or