Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

رسوائی

فیلم بدی نبود ولی یکم گل درشت بود! انصافا حقیقت تلخی رو درباره جامعه میگفت و بیشتر نمره ام بخاطر همین هست. البته فیلم نماهای چشم نوازی هم داشت.

6/10

ضدگلوله

یه فیلم افتضاح که واقعا نمیفهمم چرا تو جشنواره انقدر تحویل گرفته شد

1/10

جدیدن مد شده فیلم ایرانی ؟ :دی
.
Battle Royale
اصلا عالی . خیلی هم قشنگ بود . تو داستانش که چرا اصلا همچین کاری میکنن معلوم نبود فقط واسه همینم 9 :دی . خیلی خوشم اومد . هانگر گیمز فول کپی از بتل رویال ه . لامسب خیلی جاهاش یکیه (اسپویل نمیکنم :دی ) !! من با بتل رویال خیلی بیشتر حال کردم .

رسوایی:

6.5/10

فیلم بسیار جالبی بود! از اون شاهکارای دهنمکی بود!
اما نکات منفی زیادی داشت!
از جمله اینکه اگه دقت کرده باشین دیگه دهنمکی داره خز بازی در میاره! شخصیت پردازی این فیلم کپی اخراجی ها بود!

یک حاجی هست که فقط در ظاهر حاجیه و باطنش یک چیز دیگس و یک حاجیی هم هست که با همه آدما خوبه و مهربونه! دقیق مثل اخراجیا! فقط به جای شرای محله اخراجی ها این الناز شاکر دوست اومده :دی

ولی در کل جالب بود سریالش!

ضد گلوله:

6/10

طنز خیلی خوبی داشت بنظر من!
خوشم اومد! با اینکه چرت پرت بود ولی با طنزش خیلی حال کردم! ارزش دیدن رو داره!

اخراجی های 2 که سر سبد آثار افتضاح و توهین آمیز ده نمکی بودش که...
نمي دونم از چه لحاظ ميگيد توهين آميز، اما انصافا فقط ده نمكي تونسته نسل قديم و جديد رو درگير فيلماش بكنه يعني همه پسنده. بهتر از اون مقواهاي مثلا اجتماعي بعضي كارگردان هاست كه اصلا ديدنشون توهين به مخاطبه..
اگر ده نمكي نبود، من سال ها پيش سينماي ايران رو بدرود مي گفتم!:d

now you can see me
4/10
یکی از افتضاح ترین فیلم هایی که اخیرا دیدم،از اون فیلم هایی که هی سعی می کنه با دادن twist ذهن بیننده رو درگیر کنه ولی یکی باید به نویسنده بگه وقتی یک twist رو ایجاد می کنی باید یک دلیل منطقی هم پشتش باشه،بازی ها در حد افتضاح حتی مورگان فریمن،شخصیت پردازی که اصلا از این هم بدتر،کلا فیلمی که خیلی سعی می کنه شبیه the prestige یا the illusionist باشه ولی عملا یک فیلم احمقانه بدون هیچ دلیل منطقی با یک عالمه حفره های داستانی و... است

جدای از بحث فیلم رسوایی یه چیزی توی کارای دهنمکی به سبک آثار کارگردانان بزرگ دنیا مد شده،اونم اینه که واسه خودش می خواد توی کاراش امضا داشته باشه . =))
حالا اون امضا چیه :
در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
حالا توی اخراجیها این دیالوگ از زبون یکی از کاراکترا در میومد . توی رسوایی به شکل اعجاب آوری توی فضا پخش میشه :d

Se7en
یه فیلم با داستان فوق العاده زیبا و جذاب که عمرا اگر بذاره از پای فیلم تکون بخورین:دی
پایان فوق العاده ای هم داره!
کلا فیلم به همه توصیه می‌شه چون به شدت زیباست.
نمره:
10/10

اخراجی های 2 که سر سبد آثار افتضاح و توهین آمیز ده نمکی بودش که...
هر کی یک نظری داره ولی اصلا افتضاح نبود!
کلا سری اخراجی ها ترکوند! اما فقط تا نسخه دوم! نسخه سوم واقعا چرتش کرد و موضع گیری توش کرد!

کلا اخراجی ها یک جز بهترین فیلمای تاریخ ایران بود!
گرچه هیچ کدوم از این فیلما از هیچ نظر نمیتونن به جدایی نادر از سیمین اصغر فرهادی برسن :x
بهترین فیلم تاریخ ایران بود بنظرم! و بهترین درام سال 2011 ! که البته توی IMDb هم بالاترین نمره فیلم رو داشت و با 44 نقد ثبت شده متای 95/100 رو داره :x

A sepration:
9.2/10

کلا سری اخراجی ها ترکوند! اما فقط تا نسخه دوم! نسخه سوم واقعا چرتش کرد و موضع گیری توش کرد!

گرچه هیچ کدوم از این فیلما از هیچ نظر نمیتونن به جدایی نادر از سیمین اصغر فرهادی برسن :x
بهترین فیلم تاریخ ایران بود بنظرم! و بهترین درام سال 2011 ! که البته توی IMDb هم بالاترین نمره فیلم رو داشت و با 44 نقد ثبت شده متای 95/100 رو داره :x

A sepration:
9.2/10

نام بردن سیرک ده نمکی در مقابل جدایی فرهادی بزرگترین توهینی بود که یه نفر میتونست به فرهادی بکنه...

A sepration:
9.2/10
اینکه هر کس نظری داره درست . ولی من بهتون پیشنهاد می کنم فیلمای بیشتری از سینمای ایران ببینید . ما کلی فیلمساز درست و حسابی داریم و بیشمار فیلم درست درمون که قطعا خیلیاشون فرسنگها از جدایی بهترن ، منتها اینکه توی مجامع بین المللی به اندازه جدایی تحویل گرفته نشدن بحث طولانیه . از قبل از انقلاب بگیر تا الان کم فیلم و فیلمساز خوب نداشتیم . حتی توی کارای آقای فرهادی درباره الی بنا به نظر اکثریت منتقدان بهترین کارشه اما اینکه به اندازه جدایی نتونست توی مجامع بین المللی بدرخشه بحثش جداست .

کلا سه گانه اخراجی ها بر این بنا شده که یک سری جُک رو کردن دیالوگ. حالا این که میگید جزو بهترین ها بوده خیلی برام جالب بود. طنز با لوده گری فرق میکنه.
جدایی هم بعد از درباره الی بهترین فیلم فرهادیه نه بهترین فیلم ایران. البته هنوز گذشته رو ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or