اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
این هم از اون فیلم هایی بود که تو کلاس زبان دیدیم !
یک فیلم کمدی جالب هست که واقعا هم خنده داره ! ولی این نکته رو بگم که شاید شما پوستر فیلم رو ببینید فکر میکنید که یک فیلم کمدی خانوادگی خوب , بعد سریع دان کنید و بشینید با خانواده نگاه کنید ! نه اصلا ! این فیلم خیلی مسائل و صحنه های +18 داره که با خانواده نمیشه نگاه کرد !
میخواستم امتیاز 7 رو بدم ولی آخر فیلم یک سکانس اضافه هست که شخصیت ها دور هم جمع مشند وشروع میکنند به اعترف کردن واین حرفا که به نظر من کلا اضافست به همین دلیل 6.5 میدم !
فروش بالای یک میلیارد این فیلم نشان از اعتماد مردم به داریوش مهرجویی و اون 4 تا بازیگر معروف توی فیلمه. کسی که فیلم هایی مثله "گاو" , سنتوری , اجاره نشین ها رو تو کارنامش داره تو سن 73 سالگی یادش افتاده باید از اعتماد مردم سو استفاده کنه.
این فیلم مهرجویی رو منم چند روز پیشا با دوستم رفتیم دیدیم. واقعا نمیدونم به چه امیدی این فیلم ساخته شده بود. کلا هیچ داستان و هدف خاصی رو دنبال نمیکرد.
ظاهرا تو ایران چیزی به نام کلاس کاری تعریف نشده و هر کاگردان یا بازیگری با هر پیشینه و سطحی میتونه تو چیپ ترین کار های ممکن کارگردانی یا ایفای نقش بکنه. من خودم هیچی در مورد این فیلم نمیدونستم و فقط به خاطر اسم مهرجویی و حامد بهداد و یه مقدار هم عطاران رفتم دیدمش که بعد از دیدن فیلم احساس کردم پشت گوشام مخملی شده
با این که اصلا این سری رو دنبال نمیکردم این یکی رو نشستم نگاه کردم
فیلم بسیار زیبایی بود خیلی خوشم اومد
سرشار از صحنه های اکشن بسیار زیبا! اما!!!! پر از صحنه های تخیلی مزحک مسخره ولی جالب بود!
7.8/10
کلا این Rock ـم که ماشالله هر جا فیلم اکشن هست این توش هست
اسب حیوان نجیبی است یا همچین چیزی
بین فیلم های ایرانی که دیدم این مورد رو تا انتها دیدم چون از شخصیت پردازی ـش و انتخاب بازیگر (تا حدودی) خوشم اومد
یکم تو بازی بازیگرا اغرا شده و اوایل هم روند ـش کُند و مسخره به نظر میرسه ولی خوب میشه
7/10
گدایان تهران
+++
آقا ما رفتیم خونه ی دوستمون
گفت یه فیلم گرفتم بازیگراش معروفن بذارم؟ کمدی ـه
کفتم بذار ببینیم یکم بخندیم (فک کردم خارجیه)
اول که دیدم خارجی نیس ایرانی خورد تو ذوقم
بعدش هم که فیلم رو دیدیم و من با اعصانیت تو ذهنم به خودم گفتم :
WTF IS THIS S$IT
0/10
خداییش این چه فیلمی بود آخه
بی سرو ته ترین فیلم جهان بودن توجه : این فیلم رو نگیرین چون خعلی ضدحاله
حوض نقاشی: بعد از این همه تبلیغات تو شهر و رسانه ها، فیلمی نبود که بتونه تورو تا آخرش پای خودش بشونه. اصلا حال نکردم نمره من 4، اون هم به خاطر گل روی شهابه:d
یکی میخاد باهات حرف بزنه: یکی از بهترین فیلمهایی بود که تو این چن ساله به عنوان یه فیلم درام داشتم میدیدم(البته ایرانی)، نمره 8
bicycle thief's: فقط میتونم بگم شاهکار سینمای ایتالیا، هرکی این فیلمو هنوز ندیده، نصف عمر که هیچی کل عمرش برفناست، نمره 10
scarface: موقعی که این فیلمو دیدم داشتم به خودم میگفتم، من که اکثر آثار آل پاچینو رو دیدم چرا این فیلمو از قلم انداختم و اینقد دیر دارم این شاهکار یا بهتر بگم بهترین فیلم ال پاچینو رو میبینم؟ شاید به خاطر صحنه های *** که بچه بودیم، البته خیلی هم مورد دار نیستن!!!! نمره من به این فیلم فوق العاده 1+10
تا قبل از این فیلم اصلاً با این Lens Flareهای بیجای آبرامز مشکل نداشتم اما اینجا عملاً تبدیل به شکنجه شده بود و میزانش هم بیشتر بود. انگار که آبرامز بزرگترین انتقاد به سبک کارگردانیش رو شنیده اما اینجا عملاً خواسته یه دهن کجی به منتقدها بکنه که نشون بده هر کاری دوست داره میکنه و به کسی مربوط نیست.
غیر از این، ایراد بزرگ دیگۀ فیلم بازی کامبربچ هست. غیر از اینکه قسمت اول سری جدید Star Trek به طور کلی فیلم خیلی بهتری بود، چیزی که اون رو چند سطح از فیلمای قبلی بالاتر برده بود بازیگراش بودن. هر چقدر خدمۀ TOS یه مشت بی استعداد در زمینه بازیگری و خدای استعداد در زمینۀ Overacting بودن و دیدن بازیشون و اینکه چه جوری خودشون رو انقدر جدی میگیرن واقعاً خنده دار بود، خدمۀ جدید Enterprise بازیگری بلدن و شخصیتهاشون حس واقعی دارن ولی کامبربچ وارد میشود. سطح Overacting کامبربچ به سقف چسبیده بود. حس میکنم که کامبربچ رفته یه دورۀ بازیگری پیش آل پاچینو دیده. اولش موقعی که حرف میزد خنده دار بود قضیه اما یواش یواش اعصاب خردکن شد. شاید نقش کان همچین چیزی میطلبه (ولی دیگه لب و لوچه اومدناش اضافهکاری بود) اما بازیش اصلاً با کل فیلم همخوانی نداره.
یه نکتۀ منفی دیگه هم حضور لینورد نیموی بود که هر چقدر حضورش تو قسمت قبلی عالی بود و بدرد بخور، اینجا فقط منطق روایی فیلم رو بهم ریخت.
تمام نکات مثبت فیلم قبلی اینجاست. اکشن خوب، داستان خوب، طنز به موقع، موسیقی خوب و ... نویسندهها و آبرامز به یه میکس مناسبی از همه چیز برای این سری رسیدن و یه مقدار ناراحت کنندهس که احتمالاً در تولید قسمت بعدی لیندلف و آبرامز حضور ندارن.
باز هم مثل فیلم قبلی مسئله، مسئلۀ تروریزم هست اما اینبار یه مقدار نزدیکتر به دنیای امروز این مسئله رو بررسی کرده هر چند خیلی عمیق نمیشه و در حد یه بلاکباستر با هشداری که باید 5-6 سال داده میشد باقیمونده
فیلم به عنوان یه بلاکباستر فیلم خوبیه اما فیلم اول رو به مراتب بیشتر دوست داشتم
Star Trek Into Darkness
9.5/10
به عنوان یه فن Star Trek خیلی از فیلم لذت بردم. تمام انتظاراتم رو برآورده کرد. میشه گفت بهترین بلاک باستر تابستون امسال بود که تا 5 دقیقه اخر فیلم راحتتون نمیزاره و هی غافل گیرتون میکنه.
اشارات جالبی هم به Star Trek:Wrath of Khan داشت.
اون 0.5 نمره هم به خاطر Over reacting های کامبربچ که آقا سینا بالا توضیح دادن بهش ندادم و گرنه نمرش از نظر من 10 بود.
Pain & Gain
4/10
فیلم هیچی برای عرضه نداره.تلاش مداوم کارگردان برای اینکه اون 3 نفر رو احمق جلوه بده که به زور برای بیننده حس همزاد پنداری ایجاد کنه و از توی این قضیه قسمت های کمدی دربیاره واقعا فیلم رو خراب کرده.
از نظر من اگه به قضیه اینک کلاهبرداری به صورت یه گزارش یا مستند نگاه میکرد فیلم خیلی خیلی بهتر از این میشد.
The Heat
5/10
فقط یکبار تونست منو به عنوان مخاطب به خنده بندازونه اونم به خاطر بازی خوب Tony Hale بود.
اگه نبینینش هم چیزی رو از دست ندادید.
StarTrek Into Darkness
اینکه یه سری فاکتور ها توی سری اول واقعا خوش درخشید رو هیچ کس نمیتونه نادیده بگیره
ولی اینکه همون فاکتور ها رو فقط با داستانی متفاوت تکرار کنی بیشتر به درد سریال میخوره تا فیلم
درسته فیلم باید همیشه قوی باشه تا کشش داشته باشه اما اگه بخواد همون کار هارو(با این خط آبی که همیشه تو کار آبرامز هست و باید با عینک از وسط فیلم ادامه داد تا اذیت نشی)کپی پیست کرد...بعد 1 ساعت اول فیلم دستت رو میشه
...........
همه ی این حرف ها رو از نظر خودم گفتم اما این دلیل نمیشه بگیم کار ضعیفی بود....بلکه این فیلم به نظرم خیلی خوب کار شده بود و تونسته بود مثل سری قبل Star Trek رو زنده نگه داره
7.5/10
اون نیم هم