Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hard Candy
7/10
فیلم پتانسیل خیلی زیادی داشت و میتونست خیلی بهتر از اینها باشه ولی همین الانش هم یکی از بهترین thriller هایی هست که دیدم(بازی الن پیج مثل همیشه عالی بود)
the place beyond pins
6/10
یک سوم اول فیلم با بازی رایان گاسلینگ عالیه ولی با حذفش یکهو فیلم به شدت سقوط می کنه و خسته کننده می شه،اگه کل داستان حول همون داستان یک سوم ابتدایی فیلم بود فکر کنم 9 حقش بود
friday the 13th
0/10
این نمره را به نسخه remake شده اش دادم ولی همون نسخه اصلی هم بالاتر از 5 حقش نیست،یک اسلشر به شدت بی سر و ته با بازی های افتضاح و فیلم نامه داغون.تازه وقتی نسخه اصلی رو دیدم انتظار یک چیزی در حد halloween داشتم ولی اون هم مزخرف بود.
eden lake
8.5/10
مسلما یک شاهکار در فیلم های اسلشر بریتانیایی.بازی ها به شدت باور پذیر و قشنگ هستن و هیجان فیلم هم تا لحظه آخر بالاست فقط باید اون 20 دقیقه ابتدایی فیلم رو تحمل کرد.

side effects
فیلم رو البته چند وقت پیش دیدم! از نظر من فیلم اوایلش خیلی جالب نبود ولی کلا نیمه دوم فیلم عالی بود پایانش هم نسبت به خیلی از هم سبک هاش به نوعی منطقی تر بود و در واقع خیلی جوگیرانه تموم نشد! البته میشه به پایان یک سری ایراداتی گرفت ولی در کل منطقی بود تا حدودی
خوبی داستان هم این بود که آدم گیج نمیشد چون تمرکز رو خط اصلی داستان خیلی زیاد بود و گره پشت گره نبود در واقع:d

8.5/10

AMERICAN PSYCHO 2000
00290065-0000-0000-0000-000000000000_00000065-06d3-0000-0000-000000000000_20111208233608_American%20Psycho.jpg

اگر بازیگر محبوبتون کريستيان بيل هستش و میخواین واکاوی یک مرد روانی خوش قیافه رو ببینین اصلا درنگ نکنید.
اما این فیلم جز خوده بیل چیزی دیگه ای برای گفتن نداره.
همچنین داستانی در این فیلم برای گفتن وجود نداره! صحنه ها ناجور و بعضا کمدی هم میشن!
3/10
بازی بیل جدا 9.5/10:d
نسخه دوم فیلم AMERICAN PSYCHO با بازی Mila Kunis هست. پس من اونو هرگز نخواهم دید.:d

a good day to die hard
7/10
خیلی از بچه ها شاکی بودن از این فیلم....ولی من بدم نیومد! همون فیلم بزن بکش و اکشن همیشگی با ماشین بازی زیاد و ..... همون پیش پا افتادگی خاص خودش. راستش من از افیسر مک کلین بیشتر از این انتظاری ندارم:d سرگرم کننده بود.

evil dead 2013

هر چه قدر که از نسخه 1981 لذت بردم این نسخه واقعا فاجعه بود. خیلی سریع پیش میره و به جای تمرکز رو ترس به صحنه های کشتار بی مورد می پردازه.

4/10

fast and furious 6

با اینکه اون تازگی نسخه پنجم رو نداشت ولی واقعا فیلم سرگرم کننده ای بود.
8/10

G.I. Joe : Retaliation
به قول کارگردان فیلم این فقط یه فیلم fun ه و هیچ , فقط باید بشینید 2 ساعت لذت ببرید ازش .

یه چیز جالب هم اینکه تقریبا هیچ کدوم از بازیگرای قسمت اول توی این قسمت نیستن.
استودیو اول به این نتیجه رسیده Tatum پول ساز نیست از همون اول فیلم حذفش کنیم , بعد دیدن 2 تا فیلم آخرش خوب فروخته , 3 هفته مونده به اکران فیلم گفتن باید نقش اینو زیاد کنید ,کارگردان بیچاره هم به زور چند تا صحنه reshoot میکنه و اضافه میکنه .
5/10

Amour

از خیلی ها تعریفش رو شنیده بودم و انتظارم از فیلم خیلی بالا بود ، ولی وقتی فیلم تموم شد و به خودم اومدم دیدم که فیلم از انتظارم هم خیلی بهتر بود ! یکی از بهترین فیلم هایی که اخیرا و شاید کل عمرم دیدم ، فیلمی که بدون هیچ کار اضافه ای جلوی TV میخکوبتون میکنه و حتی باعث میشه نگران تصمیمات و حرف های شخصیت ها بشید . شخصیت های فیلم هم به لطف فیلمنامه عالی و هم بازی بی نقص ( تکرار میکنم ، بی نقص ! ) بازیگرها عالی دراومده بودن ! داستان فیلم جوری هستش که بیشتر از هر فیلم دیگه ای میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید چون ممکنه برای هممون اتفاق بیافته و در طول فیلم این ترس باهاتون هست و باعث میشه بیشتر در فیلم فرو برید . یکی از نکته های جالب فیلم عدم استفاده از موسیقی متن هستش ! موسیقی در خود فیلم خیلی بهش توجه شده ولی خبری از استفاده از موسیقی متن نیست و کارگردان از این موضوع استفاده کرده برای القای احساس بهت و پوچی ! و کاملا هم موفق بوده . در کل لقبی که میشه به فیلم داد یک چیزه ! Masterpiece !

10/10

Schindler's list

10/10
بخوام یک کلمه بگم شاهکار بود و افسوس اینو خوردم چرا 6 ساله دارمشو و هی امروز فردا کردم واسه دیدنش..100% جزو تاپ تن هست ....حس بعد فیلم دقیقا حس بعد از دیدن A.I و Cinema Paradiso بود..تو یک جمله باعث شد امشب جزو شب های خوبم باشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or