Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Place Beyond The Pines

تا اواسطش عالیه و ادم رو یاده drive میندازه حتی بهتر از اون شاهکار! یه دفعه این بردلی کوپر مزخرف وارد داستان میشه که گند میزنه به فیلم یا به قول دوستمون اون بچه هاشون که جفتشون حال ادمو بهم میزنن.
هر چیزی هم بگم بدبختی اسپویل میشه :دی

نمره به نیمه اول: 10/10
نیمه دوم:1/10
کل فیلم:6/10

Scenes From A Marriage

10/10

داستان یه زن و شوهری که به نظر میاد با هم دیگه رابطه ی خوبی دارن، اما کم کم وضع تغییر می کنه و ... .

یکی از شاهکارهای برگمان در رابطه با عشق و روابط زناشویی که به خوبی از تمام جهات این موضوعات رو بررسی می کنه. خوبیش اینه که اصلاّ موضوع پیچیده نمی شه و هر کسی می تونه از ماجرا سر در بیاره، بر خلاف کارگردان های امروزی که سعی می کنن با دیالوگ های روشنفکرنماشون فیلم هاشون رو معنادار نشون بدن. Scenes From A Marriage یک کلاس درس برای کارگردان های نسل حاضر هست. با وجود این که فضاها بسته هستن ولی اصلاّ متوجه نمی شید. دیالوگ ها و روند داستانی به قدری عالی هست که اصلاّ به چیز دیگه ای توجه نمی کنید.

اولش به صورت اپیزودیک بیرون اومد، اما چون اپیزود هاش 6 تا بیشتر نیستن و بلند هم نیستن در یک فیلم جاش دادن. نسخه ی آمریکایی 3 ساعته هستش، پیشنهاد می کنم نسخه ی اصلیش رو بگیرید. یک ثانیه از این رو هم نمی شه از دست داد.

دوستان یه توضیحی در مورد هابیت بدم...این فیلم به نظرم کاملا قربانی حریص بودن هالیوود شده..تصمیم برای ساختن یه سه گانه به معنی نابود کردن یه داستان حماسی بوده...داستان باری یه فیلم به دت عالیه ولی اصلا غنای لازم برای همچین کاری رو نداره.اگه شما داستان روند داستانی رو به نسبت ارباب حلقه ها بد می بینید,دو علت داره:اول برای اینکه خود کتاب در مقایسه با ارباب حلقه ها خیلی کوچیکه...یعنی در حد اون حماسه نیست....دوم اینکه همین داستان ضعیف تر و سطحی تر,به سه قسمت(!!) تقسمی شده...مسلما مجبورن روند داستانی ور کند کنند....و خب شخصیت های جذاب ارباب حلقه ها تو این داستان کمتر...مقایسه ی آراگورن و لگولاس و گیملی با گروه دورف ها همه چیز رو می رسونه..

Iron Man 3
6/10
من که هیچی نفهمیدم :|. البته شایدم به خاطر زیرنویس خراب فیلم بوده. اگه کسی یک جایی رو میشناسه که کیفیت خوب باشه با زیرنویس درست PM بده.
Hobbit
7/10
داشت خوب پیش میرفت یهو تموم شد! :|

دوستان یه توضیحی در مورد هابیت بدم...این فیلم به نظرم کاملا قربانی حریص بودن هالیوود شده..تصمیم برای ساختن یه سه گانه به معنی نابود کردن یه داستان حماسی بوده...داستان باری یه فیلم به دت عالیه ولی اصلا غنای لازم برای همچین کاری رو نداره.اگه شما داستان روند داستانی رو به نسبت ارباب حلقه ها بد می بینید,دو علت داره:اول برای اینکه خود کتاب در مقایسه با ارباب حلقه ها خیلی کوچیکه...یعنی در حد اون حماسه نیست....دوم اینکه همین داستان ضعیف تر و سطحی تر,به سه قسمت(!!) تقسمی شده...مسلما مجبورن روند داستانی ور کند کنند....و خب شخصیت های جذاب ارباب حلقه ها تو این داستان کمتر...مقایسه ی آراگورن و لگولاس و گیملی با گروه دورف ها همه چیز رو می رسونه..
اینو قبول دارم...کلا داستان بسیار کوچک تره و به نظرم بهترین کار این بود یک قسمت ازش ساخته میشد.
اما کلا همه چیز انگار فدا شده...حتی گاندلفم دیگه اون گاندلف نیست!!!دیالوگا بیشتر اوقات آبکی و سطحی هستند ..حالا این کجا و داستان حماسی و دیالوگ های خوب و شاهکار ارباب حلقه ها..
یعنی هر کجای فیلم دست بزاری میشه ازش ایراد گرفت...بحث سره اینه که از پیتر جکسون و کسی که ارباب حلقه ها فیلم قبلیش بوده بیشتر از این انتظار میره وگرنه اگه هابیت قرار بود نسخه بعدی Crash of the Titan باشه کلی هم میشد ازش تعریف کرد!!!(هر چند جلوه های ویژه این فیلم از هابیتم بهتره باز!!!)

سلام پس از سالها نبود یه فیلم خوش ساخت ترسناک که کم کم داشت این ژانر نابود میشد، با این همه فیلمی که الکی ترسناک هستن و فقط کثیف کاری و خون و خونریزی توشون هست و جلوه های ویژه که مثلا فک میکنن خیلی فیلم خوبی ساختن، فیلمی ساخته میشه که یاد فیلمهای واقعا اصیل ترسناکو برام زنده کرد. the woman in black فوق العادس، فضای قدیمی، بازی بسیار خوب هری پاتر بزرگ شده و لوکشین های واقعا ترسناک، خیلی حال کردم با این فیلم(بعد از آشغالهایی مثل پیچ اشتباه که چن سال پیش دیدم و دیگه داشتم از ژانر وحشت حالم بهم میخورد)
امتیاز من به این فیلم 9 واقعی!!!!

اینو قبول دارم...کلا داستان بسیار کوچک تره و به نظرم بهترین کار این بود یک قسمت ازش ساخته میشد.
اما کلا همه چیز انگار فدا شده...حتی گاندلفم دیگه اون گاندلف نیست!!!دیالوگا بیشتر اوقات آبکی و سطحی هستند ..حالا این کجا و داستان حماسی و دیالوگ های خوب و شاهکار ارباب حلقه ها..
یعنی هر کجای فیلم دست بزاری میشه ازش ایراد گرفت...بحث سره اینه که از پیتر جکسون و کسی که ارباب حلقه ها فیلم قبلیش بوده بیشتر از این انتظار میره وگرنه اگه هابیت قرار بود نسخه بعدی Crash of the Titan باشه کلی هم میشد ازش تعریف کرد!!!(هر چند جلوه های ویژه این فیلم از هابیتم بهتره باز!!!)

بابا توقع بیجا دارین ، خود کتاب هابیت خیلی خودمونیه و اصا حماسی نیست . اگه ارباب حلقه ها رو بگیریم شاهنامه هابیت شبیه رساله دلگشای عبید زاکانی در برابرش :دی از لحاظ اختلاف می گم نه سبک و اینا . :دی دیالوگ های هابیت نباید هم عمیق باشن ، کلا همه چیش درست بود مشکل از 3 قسمت شدنشه .

دوست عزیز شما خودت کتاب رو بخونی میفهمی که اصلا همه وقایع داستان تو یکی فیلم جا نمی گرفت !
اگه هم قرار باشه تو دو قسمت یا تو یک قسمت ساخته میشد , جکسون مجبور بود که تمام فیلم رو بر اساس کتاب پیش ببره ؛ که اونوقت خیلی از کسایی که فیلم رو میینند , میگفتند که داستان کنده , اصلا هیجان نداره , اکشن نیست و...! که این هم برمیگرده به داستان هابیت !
به نظر من جکسون فیلم رو به این علت سه گانه کرد که دستش برای تغیراتی که میخواد تو داستان و نحوه روایتش بده باز باشه ؛ نمونه اش هم همین صحنه های اکشن فیلم هست ! شما همین الآن اگه بری کتاب رو بخونی , میبنی که خیلی از قسمت های اکشن فیلم اصلا تو کتاب نیست و توسط کاگردان و گروهش به داستان اضافه شده تا بار اکشن فیلم بالا بره و صدای اعتراض افرادی اکشن دوست در نیاد !
بعضی از دوستان انگار اصلا نمیدونند که ارباب حلقه ها و هابیت اقتباسی هستند و از روی کتاب ساخته شدند !
در مورد جلوه های ویژه هم این رو بگم که کسایی که تو این کارا (جلوه های ویژه و...) کارشناس اند و خبره هستند ؛ ارزش و کیفیت جلوه های ویژه فیلم رو اونقدری دونستند که اون رو نامزد اسکار کنند ! بعد شماها هی میایید و میگید که جلوه های ویژه فیلم ضعیف هست !
این بحث ها هم مال این تاپیک نیست ! اگه میخواهید ادامه بدید تو تاپیک Movie Center بحث رو ادامه میدم !

بابا توقع بیجا دارین ، خود کتاب هابیت خیلی خودمونیه و اصا حماسی نیست . اگه ارباب حلقه ها رو بگیریم شاهنامه هابیت شبیه رساله دلگشای عبید زاکانی در برابرش :دی از لحاظ اختلاف می گم نه سبک و اینا . :دی دیالوگ های هابیت نباید هم عمیق باشن ، کلا همه چیش درست بود مشکل از 3 قسمت شدنشه .

ولی من هنوز تو کف جلوه های ویژه این فیلمم،کرایسیس از این بهتر بود،ولی تو نمره من خیلی تأثیر نداشت،فیلم هم به نظر من حماسی بود من یه اشکالی که در دوستان میبینم اینه که هابیت رو با سه گانه ارباب حلقه ها مقایسه میکنند که این کاملا اشتباه است،برای مقایسه یا باید صبر کنید هر سه قسمت بیاد و بعد مقایسه کنید یا با قسمت یک ارباب حلقه ها مقایسه کنید که فکر کنم در این صورت خیلی بهتر جلوه خواهد کرد،در کل بنده هابیت رو یک فیلم موفق میدانم که برای سفر کردن به دنیای میانه بسار عالی بود.

دوستان در مورد هابیت من کاملا با <{ALTAIR}> موافقم

هابیت از نظر داستانی اصلا نباید با یه سری حماسی مثل ارباب حلقه ها مقایسه کنیم

خود کتابش بیشتر تم کودکانه داره و نمیشه ازش یه فیلم حماسی در حد ارباب حلقه ها در اورد

اما دوستمون به یه نکته خیلی خوب اشاره کردن و اون تبدیل هابیت به یه سه گانه بود که بزرگترین اشتباه ممکن بود چون کتابش ظرفیت اینو نداره 3 فیلم از روی اونا ساخته بشه

حتی خیلی از جاهای فیلم ، داستان کمی از کتابش فاصله میگرفت و واقعا سازنده فیلم تا اونجا که در توان داشت فیلم اکشن کرده بود در حالی که کتابش بخونید خیلی از جاها مغایر فیلمه ( در اون قسمت هایی که نسخه اول از روی اون ساخته شده )

به نظر من بزرگترین ضربه به هابیت همین مورد زده
در کل اگر این فیلم با ارباب حلقه ها مقایسه نکنید به نظر من فیلم خوبی بود اما توقعات بیشتری ازش میرفت

Jagten

79285291190690721686.jpg

بعضی وقتا هست که بازی بازیگرا خیلی راحت قابل تشخیصه. یه نقش رو با یه ویژگی خاص بازی می کنن و همه می فهمن خوب بازی می کنه طرف یا نه. مثلا نقش یه معتاد یا یه جانی یا ... . اما بعضی وقتا هست که یه بازیگر یه نقشی بازی می کنه که توش هیچ تلاش اضافه ای واسه خودنمایی نداره. نقش هم ویژگی خاصی نداره که تو چشم باشه. اینجور موقع ها بازیگر باید جای طرف زندگی کنه، تا اون کاراکتر باورپذیر باشه. خوب بودن اینجور بازیهایی، تشخیص سخت تری داره و فقط همون باورپذیری میتونه مشخص کنه که بازیگر چقدر کارش رو خوب انجام داده.
نقشی که Mads Mikkelsen تو این فیلم بازی کرده، از نوع دومه و به نظر من غوغا کرده. همینطور بازی دختر بچه هم فوق العاده بود.
خود فیلم هم یه "شاهکاره" . خیلی وقت بود با دیدن یه فیلم اینقدر تحت تاثیر قرار نگرفته بودم و در عین حال، لذت نبرده بودم!
در مورد داستان فیلم اصلا چیزی نمیگم و به نظرم اگه کسی هنوز اینو ندیده، حتما بدون هیچ اطلاعی از داستانش بره ببینتش.
9.5 از 10 .

white house down

7/10

خود فیلم زیاد جالب نبود،یعنی بد هم نبود اما شاهکار نبود تو سبک خودش.
بازیای بدی نداشت ولی کلا وقایع مسخره توش زیاد بود که تو کت من یکی نمیرفت.
ولی به نظر من پیام سیاسی جالبی توش بود،به خصوص آخر فیلم که ...

به رییس جمهور آمریکا میگن رییس جمهور ایران و اسراییل و ... شرایط شما رو قبول کردن و صلح در خاورمیانه حاکم شده.

در کل واسه سپری کردن پنج شنبه شب و یکم گشت و گزار با رفقا خوب بود :دی

Man of Steel رو دوباره دیدم. لذت بیشتری بردم این دفعه! دلیلشم این بود که وقتی میدیدم میدونستم با فیلم آنچنانی طرف نیستم. واسه همین از خوبی هاش لذت بردم جای ناامید شدن از چیزهایی که قبلا گفتم. بعد از دیدن دوم هم کلی easter egg رو متوجه شدم که دفعه اول اصلا نگاه نکرده بودم بهش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or