Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

پس مدت ها بر آن شدم تا فیلمی رو که همه میگن خفنه ، خوفه و ... رو ببینم !

The Avengers

3/10

این فیلم از نظر من فقط سه تا نکته مثبت داشت !
1- متلک ها و تیکه های جالب مرد آهنی !
2- برخی از صحنه های اکشن فیلم !
3-صدا گزاری خوب انفجار ها و درگیری ها !
این فیلم از نظر من فاقد داستان ، شخصیت پردازی ، شخصیت منفی ، موسیقی متن و ... میباشد ! من در تعجبم سایت IMDB چه جوری به این فیلم امتیاز 8.3/10 رو به این فیلم داده !؟
The Avengers
در کل به نظر من فیلم بدی هم نبود اما باهات موافق این نمرات حداقل حقش نبوده
IMDB هم الان رفتم دیدم همونطور که دوستمون گفت نزدیک 500000 نفر از کاربران نمره دادن چون کلا این سبک از فیلمها عامه پسنده
جالب اینجاس متای این فیلم 69 از 100 که از نمره کاربرها خیلی پایینتره اما نسبت به خیلی از فیلمها متا خوبی داره

پس مدت ها بر آن شدم تا فیلمی رو که همه میگن خفنه ، خوفه و ... رو ببینم !

این حرف رو که زدی قشنگ از دوتا موضوع نشات میگیره :

1- اولا فیلم رو بخاطر خودش ندیدی نشستی فقط ببینی و ایراد بگیری .

2- همین جمله رو که گفتی معلومه اومدی بگی ازه من خفن هستم و نظرم با بقیه متفاوت هست و میخوام به فیلم نمره 3 بدم !!

کی قرار این اخلاق ایرانی شکل پاک بشه ازمون که میخوایم خودمون رو متفاوت و 1 در 99 نشون بدیم خدا میدونه !!

2- همین جمله رو که گفتی معلومه اومدی بگی ازه من خفن هستم و نظرم با بقیه متفاوت هست و میخوام به فیلم نمره 3 بدم !!
کی قرار این اخلاق ایرانی شکل پاک بشه ازمون که میخوایم خودمون رو متفاوت و 1 در 99 نشون بدیم خدا میدونه !!

پس شما اگه اخراجی ها رو هم بگین مزخرفه با نظر کثیری از مردم مخالفت کردین.پس خیلی متفاوتین.

اتفاقا اونجرز به نظر من خیلی هم بد نبود
هر چند بار اول که دیدمش بهش 6 دادم (دقیقا تو همین تاپیک)
ولی بعد از چند بار دیدن متوجه شدم :
1: حتما با حداکثر کیفیت باید تماشا کنید (ترجیحا FullHD)
2: مطلع بودن از فیلم های قبلی و کمیک هاشون باعث جذابتر شدنش میشه
3. خداییش ارزش چند بار دیدن رو داره ... واقعا فیلم سرگرم کننده ای هست
مهمترین نکته اینه که اگه اهلش باشید, فیلم سرگرم کننده و جذابیه...
به همین دلیل من بهش 6 دادم....شاید یه فیلم خیلی خوبی نباشه, ولی مطمئنا سرگرم کننده است

پس شما اگه اخراجی ها رو هم بگین مزخرفه با نظر کثیری از مردم مخالفت کردین.پس خیلی متفاوتین.

یعنی تو این فروم فقط من میگم اخراجی ها اشغال هست و فقط بخاطر اینکه بقیه مثلا گفتند عالی هست من دارم میگم این فیلم اشغال هست ؟؟

بعدم داریم کسی رو که میاد میگه اره فلان فیلم رو دیدم و بنظرم اشغال بود یا بد بود یا خوب بود ولی نمیاد بگه چون همه اومدن گفتند خوبه ولی من میگم بده !! یا مثلا چون همه میگند بد من نیگاش کردم و میخوام بگم خیلی خوبه !! این فرق داره تا یکنفر بیاد نظر شخصی خودش رو بگه !! وگرنه خیلی ها اینجا به فیلم های خوب نمرات بد دادن ولی کسی چیزی نمیگه ولی اینکه بگی چون دیگران گفتند خیلی خوبه و خفن هست و .... من میخوام بگم خیلی بده !!

220px-TheAvengers2012Poster.jpg

بی انصافی میکنید Avangers فیلم خوبی بود، کلا باید ببینید با چه ذهنیتی میخواید فیلم رو نگاه کنید.
آخه شما از یک فیلم بلاک باستر چه انتظاری دارید؟

اکشنش که خیلی خوب بود.

جلوه های ویژه هم خوب بود ( البته بعضی صحنه ها تو ذوق میزد )

بازیها هم در کل خوب بود.

شخصیت پردازی هم که هر کدومشون ماشاله تو سه تا فیلم دارند که میتونید برای گرفتن اطلاعات بیشتر به اونها رجوع کنید، جدای از اینکه تمام این شخصیت ها توی کامیک ها بهشون خوب پرداخته شده و اگر کسی شناختی از دنیای کامیک ها نداره دلیل بر این نمیشه که بگیم شخصیت پردازیها ضعیف هستند.

همانطور گفتم از یک فیلم بلاک باستری که دارای روند و داستان کلیشه ای هست نباید انتظارات عجیب و غریب و خاصی داشته باشید.

امتیاز 8/10

یکی از قسمت های مورد علاقه :d

32743174675930671354.jpeg

آخرین ویرایش:

مقایسه اونجرز با اخراجی ها به 3 دلیل باعث زیر سوال رفتن شخص میشه :

1 - اونجرز بلک باستریه که برای جلوه های ویژش خیلی خرج شده و زحمت کشیدن و کیفیت جلوه های ویژه ی فیلم عالی هست . چیزی که باعث افزایش کیفیت فیلم هم میشه . پس مقایسش با یه فیلم آب دوغ خیاری مثه اخراجی ها منطقی نیست .

2 - اونجرز فیلم درباره سوپرهیرو هاست ، فقط بتمن های نولان بودن که متفاوت بودن از باقی فیلم های سوپرهیرویی به قولی و خیلی دید متفاوتی داشتن ، قرار هم نیست همه مثه اوشون بسازن . شخصیتی مثه هالک اصلا به درد همچون فیلمی نمی خوره ، یا Thor یا Etc . کلن فقط برای بتمن تقریبا میشه همچون چیزی ساخت .

3 - مشکلی که من با تو دارم اینه که فکر می کنی همیشه باید هر چیزی پر از معانی و نکات ظریف فلسفی لایه های عمیق داستانی و ... باشه . خب آقا جان کسی که میره کامیک سوپر هیرو ها رو می خونه اول از همه براش شخصیت پردازی اون شخصیت و روایت دنیاش اهمیت داره ، نه این که داستانش چقدر فلسفی هست مثلا :دی که اونجرز کاملا فیلم تحت کامیک خوبی بود ، تو موسیقی هم همه دوست ندارن پینک فلوید گوش کنن ، حتی من خیلی وقت ها شده می بینم الان آهنگ سنگین نمی خوام میزنم Beatles یه خرده حال می کنم . اینم مثه همونه . هیچ مشکلی هم نداره .

The Avengers برای طرفدارهای کمیک - امتیاز 10 هم کمش هست ‍‍!! یه Fan-Service آبرومند و احترام به همه کمیک فن ها هست .

حتی اگه کمیک خون هم نباشید و Phase one دنیای سینمایی Marvel رو دنبال کرده باشین -- بازم 10 هم برای این فیلم کمه !

حتی اگه فن کمیک نباشید و حتی فیلمای قبلیش هم ندیده باشین - یه فیلم 7 هست ‍‍!!

اگه گیر الکی بدین دو حالت داره کلا :

1 _ پیوند زدن آسمان ( ها ) و زمین برای اثبات متفاوت بودن و دیده شدن ! :d

2 _ دیدن فیلم رو صفحه نمایش 13 اینچی لپ تاپ - با بلندگو نیمه سوخته --- با کیفیت مکش مرگ ما 500 مگی و فلان بسار و .... ! :d

پ.ن : اگه واقعا بدون حداقل یه تحقیق کوچولو درباره دنیای کمیک ، یا حداقل حداقل دنیای سینمایی Marvel ، برین بشینین این فیلم رو ببینین .... دیگه واقعا دمتون گرم !! :d

Avengers فیلمی هست که مورد پسند بودنش دقیقا به جامعه ای که باهاش بزرگ شده بستگی داره این سوپر هیرو ها برای اونایی که باشون بزرگ شدن به نوعی تقدس دارند به خاطر همین اونور خیلی طرفدار دارند حتی یک فیلم متوسط ازشون همه رو به وجد میاره دلیل بد سلیقه بودن اونا نمیشه این که یکی هم از فیلم خوشش نمیاد دلیل خودنماییش نمیشه ممکنه اون فرد فقط از جنبه هنری به فیلم نگاه میکنه یا داستان و اتمسفر خیلی براش اهمیت داره تا شخصیت پردازی...
مثلا من شخصا از Starwarsحالم به هم میخوره اما میدونم که خیلی هم طرفدار داره

این حرف رو که زدی قشنگ از دوتا موضوع نشات میگیره :

1- اولا فیلم رو بخاطر خودش ندیدی نشستی فقط ببینی و ایراد بگیری .

به نظرم این اخلاق ایرانی ها بدتره که خودمون رو علامه و غیب گو میدونیم و بی دلیل در مورد دیگران و طرز فکر کردنشون قضاوت میکنیم اینو پاکش کنیم خیلی خوب میشه.بیچاره کلی نظر شخصی و اینا هم پشتبند جمله اش اورده...

کلا بیایید این بحث اونجرز رو بزاریم کنار !
کسی فیلم دیگه ای جدیدا ندیده !؟
قابل توجه برخی از دوستان ! من اونجرز رو رو روی مانیتور با اندازه های1050×1680 و با کیفیت Full HD دیدم ، اسپیکر های سیستمم هم از گوش ها خودم سالم تره !
من نظرم رو درباره فیلم گفتم ، برام هم فرق نمیکنه از نظر شما این کار متفاوت نمایی باشه یا گفتن نظر شخصی !
(Clt + A)

The Hunger Games
9/10
به عنوان یه فن رمان،خیلی باهاش حال کردم:دی
شورش مردم منطقه 11 بعد از مرگ Rue
======
پیرامون بحث اونجرز:
اقا هر کی یه نظری داره دیگه.قرار نیست چون یکی نظرش عکس نظر شما بود بریزین سرش که:|

قابل توجه برخی از دوستان ! من اونجرز رو رو روی مانیتور با اندازه های1050×1680 و با کیفیت Full HD دیدم ، اسپیکر های سیستمم هم از گوش ها خودم سالم تره !
من نظرم رو درباره فیلم گفتم ، برام هم فرق نمیکنه از نظر شما این کار متفاوت نمایی باشه یا گفتن نظر شخصی ! (Clt + A)

اشاره به یک نکته اینجا ضروری به نظر میرسه
ما 2 حالت داریم الان.
  1. اولی HD هست که میشه رزولوشن 720*1280
  2. دومی هم Full HD که میشه 1080*1920

برادر گرامی، شما با مانیتوری با رزولوشن ذکر شده، نمی تونید هیچ فیلمی رو با کیفیت Full HD ببینید. خیالتون از این بابت راحته راحت باشه
در ثانی، هیچ وقت سعی نکنید یک پرده ی سینمایی IMAX که گاهاً تا نصف یک زمین استادیوم فوتبال اندازه داره رو حتی با یک TV ـه فوقش 60 اینچ مقایسه کنید، خیلی مقایسه ی ROFL ـی میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or