Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

(2002)the Ring
اگر چه اصلا تسناک نبود اما فیلم زیبایی بود نوع روایت داستانش خیلی خوب بود و صحنه های بسیار زبیایی توی فیلم بود.
7.5/10
(Malcolm X(1992
در کل میتونست بهتر باشه چون سبک بیوگرافی خیلی سبک جذابیه چون معمولا نشون دادن مبالغه آمیز این افراد و بت ساختن ازشون خیلی آدمو کیفور میکنه و خیلی چیزا به آدم یاد میده صحنه ترور هم فوق العاده است
بازی دنزل که دیگه شاهکاره
8/10

the master
اینقدر هایپ شده بود توسط دوستان که ما هم خودمون رو برای یه چیزی رویایی آماده کرده بودیم :d

ولی در کل 6/10

اگه فیلم های قبلی PTA رو قبول داشته باشی اینم برات رویایی می شه. یکی از معدود فیلم های 2012 بود که نظر اکثر منتقد ها درباره اش مثبت بوده. داستان خاص و نابی هم داشت. دیگه رویایی می خوای چی بشه؟ :d

خب دیشب وقت کردم بالاخره ارگو و سایلنت هیل ببینم
3c6zw8q2snnn87uwmqnu.jpg

7/5

من چند تا از نقد های این فیلم خونده بودم و اکثرشون هم مثبت بودن و نمره ههای خوبی به ارگو داده بودن موقعی که فیلم دیدم سعی کردم اصلا به عنوان یک ایرانی به فیلم نگاه نکنم
صرف نظر از دیدگاه منفی که متاسفانه به ایرانیها داشتن و یه سری از جاهای فیلم هم اغراق شده بود در کل به نظر من فیلم خوبی بود
فقط برام سواله که اخر فیلم مگه نمیتونستن به راحتی با هواپیما ارتباط برقرار کنن و دستور بازگشتش بدن؟ چون تا وقتی که در حوزه نظارتی ایران باشه فکر میکنم این کار موردی نداشته باشه ( چه برسه به اینکه چند ثانیه بعد از پرواز هواپیما اونا موضوع فهمیده بوودن میتونستن دستور بدن به همون فرودگاه برگرده )
به نظر من این اخر فیلم فقط برای بالا بردن هیجان فیلم گذاشته بودن و بعید میدونم در فرودگاه چنین اتفاقاتی افتاده باشه

s6pcav0dvrgi5jrs0yd1.jpg

5/5

متاسفانه سایلنت هیل خیلی منو نا امید کرد
این فیلم همونطور که میدونید از روی نسخه سوم سایلنت هیل ساخته شده اما واقعا فیلم خوبی نبود
اما باز من تا اخرش دیدم چون علاقه زیادی به سری سایلنت هیل دارم اما در مقایسه با نسخه قبلی فیلم سایلنت هیل متاسفانه این نسخه فوق العاده ضعیف بود
به نظر من نسخه دوم سایلنت هیل و همینطور Homecomming به خاطر نوع داستانشون ، برای ساخت فیلم مناسب ترن و ساخت یک فیلم از روی نسه سوم سری بازیهای سایلنت هیل ایده جالبی نبود ...

جداً این
s6pcav0dvrgi5jrs0yd1.jpg
برای فیلم سایلنت هیل و یه کار میستری-هاروره!؟ :|
بیشتر حس P**N میده :| :| :|
الان چجوری به این نتیجه رسیدی تو آخه :دی این پرستارا از همون روز اول یکی از نمادهای سری Silent Hill بودن دقیقا هم همین شکلی بوده ظاهرشون. :دی

الان چجوری به این نتیجه رسیدی تو آخه :دی این پرستارا از همون روز اول یکی از نمادهای سری Silent Hill بودن دقیقا هم همین شکلی بوده ظاهرشون. :دی

من SH فن نیستم ولی آشنایی داریم خدمت ایشون:دی
اون پرستار و این پرستار یه تفاوت 2 تایی بزرگ دارن :-" :دی
tumblr_lsrpq6yUbw1qdmjoeo1_400.jpg

ووی چه پرستار با شخصیتی ، زن من میشی ؟ ;;)

:d

----

یه سری فیلم رو که تو چند وقت گذشته دیدم میخوام الان نمره بدم :دی :

Crazy , Stupid , Love

7/10

کمدی نسبتا خوب ، همراه با بازی قشنگ Ryan Gosling ، کلا این بشر تو همه نقش خوب بازی می کنه :x

What To Expect When Your Expecting

2/10

بیخود ، 1-2 ساعت از عمرم تلف شد ! اون 2 نمره هم سر یه 2-3 صحنه خنده دارش دادم :|

The Collection

0/10

این چی بود ؟ نه خدایی ، انگار یه سری افراد عقده ای میخواستن فیلم درست کنن :|

Django Unchained

9/10

اینو یه بار دیگه دیدم ، فوق العاده بود بازم ، شخصیت دکتر شولتز عالی بود ، خیلی خوشم اومد ، بهترین فیلمی که تو این 4-5 ماهه دیدم .

بهترین صحنه :

همونجا که شولتز به جنگو گفت متاسفم ولی نتوسنتم مقاومت کنم ، فوق العاده بود !

آخرین ویرایش:
اگه فیلم های قبلی PTA رو قبول داشته باشی اینم برات رویایی می شه. یکی از معدود فیلم های 2012 بود که نظر اکثر منتقد ها درباره اش مثبت بوده. داستان خاص و نابی هم داشت. دیگه رویایی می خوای چی بشه؟ :d
داستان خوبه ... ولی از اول فیلم تا سکانس پایانی داره تلاش میکنه شخصیت اول رو یه آدم دائم الخمر و بسیار شهوت ران نشون بده .... سکانس پایانی من به شخصه درک نکردم :d ... یه لحظه فکر کردم این الان چورن ـه یا فیلم :d ... یا اون سکانس که تو سالن همه نشسته بودن و اون همه خانم ها رو برهنه میدید :| ... در کل من اصلا درک ـش نکردم
===============================
the end of love
یه فیلم متوسط ...
داستانش میتونست بهتر از این باشه البته همین که کلیشه ای نشد خوب بود ...
5/10

ارباب حلقه هارو دیدیم بالاخره...ولی به نظرم این یارو کارگردانه اصلا نزده رو دست نولان :d
Django Unchained

9/10

اینو یه بار دیگه دیدم ، فوق العاده بود بازم ، شخصیت دکتر شولتز عالی بود ، خیلی خوشم اومد ، بهترین فیلمی که تو این 4-5 ماهه دیدم .
بازی دی کاپریو(کندی) بهترین بازی اون فیلم بود به نظرم.وبهترین صحنشم
اونجا که میخواد با چکش بزنه تو سر هیلدا برده سیاه پوسته که زن جنگو بود

پس مدت ها بر آن شدم تا فیلمی رو که همه میگن خفنه ، خوفه و ... رو ببینم !

The Avengers

3/10

این فیلم از نظر من فقط سه تا نکته مثبت داشت !
1- متلک ها و تیکه های جالب مرد آهنی !
2- برخی از صحنه های اکشن فیلم !
3-صدا گزاری خوب انفجار ها و درگیری ها !
این فیلم از نظر من فاقد داستان ، شخصیت پردازی ، شخصیت منفی ، موسیقی متن و ... میباشد ! من در تعجبم سایت IMDB چه جوری به این فیلم امتیاز 8.3/10 رو به این فیلم داده !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or