اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
امسال فیلم خیلی خاصی نبود که بخوام توی فجر ببینم ، حال و حوصله ایستادن توی صف رو هم نداشتم. برای همین رفتیم 2 تا دونه 3D دیدیم !
Frankenweenie
8.5/10
خودش که خیلی خوب بود و بسیار لذت بردم. البته انتظار بیشتری ازش داشتم ولی باز هم ازش خیلی خوشم اومد. کاراکترها دقیقاً حال و هوای تیم برتونی داشتن و انگار یک راست از توی طراحی های تیم برتون که قدیما دیده بودم ، پرت شده بودن توی این انیمیشن ! داستان و اینا رو که کامل میدونستم ولی باز هم چیز جالبی بود و در مجموع جزو انیمیشن ها (استاپ موشن ها)ی مورد علاقه من هست بدون شک. فقط با بخش های پایانیش مشکل داشتم و به نظرم زیادی شلوغ شد.
از نظر 3D هم خیلی خوب بود. کیفیت خوبی داشت و شفاف و بدون مشکل خاصی. البته عینک من اواسط کار منهدم شد و یه دفعه شروع کرد به چشمک زدن !! یعنی شیشه های عینک یه درمیون رنگی میشدن !!! رفتیم عوضش کردیم و یه عینک دیگه گرفتیم !
آقای الف
3/10
اولین فیلم سینمایی سه بعدی ایران مثلاً !
خود فیلم از نظر کیفیت ، داستان ، بازی ها و ... زیر خط فقر بود. یعنی امتیازش زیر صفر میشه و منفی میدم. ولی خب از نظر 3D خوب کار شده بود. مخصوصاً وقتی که به عنوان اولین تلاش برای ساخت یه فیلم 3D در نظر بگیریم ، به نظرم کار خیلی خوبی انجام دادن. بعضی جاها کیفیت پایین می اومد ولی بعضی جاها هم خیلی جالب بود. تنها مشکلی که داشت ، این بود که یه جورایی مصنوعی بود. یعنی انگار هر تصویر دو تا لایه داشت و لایه پشتی کاملاً 2D بود و لایه جلویی 3D ! نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی به نظرم تکنیکی که به کار بردن ، زیاد سطح بالا نبوده ولی باز هم برای همچین فیلمی خوب و جالب بود.
داستانش هم در مورد یه کسی بود که با خبر میشه قراره چند روز دیگه بمیره و این حرفا.
10 / 10 همه چیز عالی بود! مثل همیشه!
میخواستم صبر کنم کیفیت بالاتری از فیلم به دستم برسه، اما هیچ وقت آدم صبوری نبودم! ولی خب انشاا... دفعه بعد، چون چند بار دیگه این فیلم رو خواهم دید:d
چه خوبه که برگشتی : آشغال.مردک احمق بعد از سالها یک جوری به کارنامه چندین ساله ش گند نزده که هیچی نمیشه گفت.گفتیم آسمان محبوب یه اتفاق بود.گفتیم نارنجی پوش رو ردش میکنیم یه جوری بی خیال.اما این دیگه افتضاحه.مهرجویی یه سری بازیگر رو راه انداخته رفتن شمال گفته خب دورِ همی یه فیلم بسازیم.فیلمنامه خنده داره.
1/10
قاعده تصادف : بهترین فیلم جشنواره امسال.یه عده جوون که میخوان برن خارج برای اجرای تئاتر اما مشکلاتی اتفاق میفته این وسط.فیلم یه جاهایی درباره الی میشه و حتی میزانسن ها هم جاهایی شبیه اون میشه ولی کاملن خارج میشه در ادامه کار و پایان عالی ای داره.در واقع یه جورایی روابط جوونا با والدینشون رو نشون میده اما اصلن قضاوت نمیکنه.خوشبختانه فیلم به همینجا محدود نمیشه و داستان به یه جاهایی دیگه هم میره که بخاطر لورفتن داستان نمیشه گفت.در کل این بهترین پیشنهاده.
8.5/10
حوض نقاشی : فیلم متوسطه.یه جاهایی خوب میشه دوباره متوسط میشه.کلیتش جالبه.بازی ها خوبه نسبتن.نگار جواهریان چیزه خاصی نداره اما شهاب حسینی خوبه.
مازیار میری داره پیشرفت میکنه اما خیلی حوض نقاشی چیز خاصی نیست.
7.5/10
جیب بر خیابان جوبی : فیلمه بدیه.نه شخصیت ها شکل میگیرن نه فیلمنامه خوبه.اصلن شخصیت ها عمق ندارن.نه مصطفی زمانی و نه نورا هاشمی (که اسم شخصیت هاشون یادم نیست).پایان فیلم هم به شکل مضحکانه ای مزخرفه.
5/10
روز روشن : یه زن با بازی پانته آ بهرام به کمک راننده آژانسش(مهران احمدی) میرن تا شاهد جمع کنن برای جلوگیری از قصاص یه نفر.ایده تکراریه.تو آخر کار هم کشش لازم نیست برای جذابیت برای مخاطب.
بازی مهران احمدی خوبه
5/10
پرویز : خب این فیلم به نود درصد فیلمای بخش مسابقه می ارزه.(تو بخش خارج از مسابقه س)این فیلم ارزشش رو داشت تا پنج شیش ساعت براش تو صف وایسادم.
پرویز که پنجاه ساله س,پدرش که میخواد ازدواج کنه از خونه بیرونش میکنه.حالا داستان ازین جا شروع میشه.این فیلم عالیه.روند فیلم یه مقدار کنده اما اونقدر شما با شخصیت اصلی(پرویز) همذات پنداری میکنی که هرکاری میکنه خودت رو جای اون میذاری.حتا تو حساس ترین موقعیت ها.با یک پایان بی نظیر.
فقط کاش کاش فیلمبرداری دوربین رو دوش نبود.فیلم با یه دوربین ثابت اگه گرفته میشد شاهکار میشد.تنها اشتباه کارگردان این بود.بعد از فیلم هم با کارگردانش که صحبت کردم گفتم و میشه گفت قبول کرد یه جورایی.و دلِ پُری که مجید برزگر(کارگردان) از ارشاد و مسئولین داشت.و اونجا گفت که این فیلم صددرصد اکران عمومی نمیشه.
8.5/10
اینم از جشنواره امسال :d جشنواره ای که اصلن خوب نبود.در مقایسه با سال های قبل.به زور میشد چن تا فیلم خوب توش پیدا کرد.
آشغال.مردک احمق بعد از سالها یک جوری به کارنامه چندین ساله ش گند نزده که هیچی نمیشه گفت.گفتیم آسمان محبوب یه اتفاق بود.گفتیم نارنجی پوش رو ردش میکنیم یه جوری بی خیال.اما این دیگه افتضاحه.مهرجویی یه سری بازیگر رو راه انداخته رفتن شمال گفته خب دورِ همی یه فیلم بسازیم.فیلمنامه خنده داره.
دقیقا همین حرف ها رو من بعد از دیدن نارنجی پوش زدم واقعا فیلم بی سر و تهی بود اینم که اینجور که میگی داغونه البته همیشه یه سری طرفداری میکنن به دو دلیل : 1-یا غرق در گذشته اند 2-تریپ روشن فکری دوس دارن!!:d
پرویز : خب این فیلم به نود درصد فیلمای بخش مسابقه می ارزه.(تو بخش خارج از مسابقه س)این فیلم ارزشش رو داشت تا پنج شیش ساعت براش تو صف وایسادم.
پرویز که پنجاه ساله س,پدرش که میخواد ازدواج کنه از خونه بیرونش میکنه.حالا داستان ازین جا شروع میشه.این فیلم عالیه.روند فیلم یه مقدار کنده اما اونقدر شما با شخصیت اصلی(پرویز) همذات پنداری میکنی که هرکاری میکنه خودت رو جای اون میذاری.حتا تو حساس ترین موقعیت ها.با یک پایان بی نظیر.
فقط کاش کاش فیلمبرداری دوربین رو دوش نبود.فیلم با یه دوربین ثابت اگه گرفته میشد شاهکار میشد.تنها اشتباه کارگردان این بود.بعد از فیلم هم با کارگردانش که صحبت کردم گفتم و میشه گفت قبول کرد یه جورایی.و دلِ پُری که مجید برزگر(کارگردان) از ارشاد و مسئولین داشت.و اونجا گفت که این فیلم صددرصد اکران عمومی نمیشه.
8.5/10
این پرویز رو چند ماه تریلرش رو دیدم و خیلی جالب به نظر میرسید. یه جورایی متفاوت با کلیشه های سینمای ایران بود. بلیتش رو هم برای پردیس قلهک گرفتیم ولی نمایش فیلم کنسل شد !
حیف که حوصله ایستادن توی صف نداشتم (سینما ملت رو میگفتن از چند ساعت قبل از شروع فیلم ، صف طولانی ای داشته) وگرنه از دستش نمیدادم.
دقیقا همین حرف ها رو من بعد از دیدن نارنجی پوش زدم واقعا فیلم بی سر و تهی بود اینم که اینجور که میگی داغونه البته همیشه یه سری طرفداری میکنن به دو دلیل : 1-یا غرق در گذشته اند 2-تریپ روشن فکری دوس دارن!!:d
این گندتر از نارنجی پوشه.به زور واقعن تا تهش نشستم.این فیلم مظهر لودگیه,روشنفکری کجا بود بابا.مهرجویی هامون تموم شد.به قول یکی از بچه ها انگار یکی دیگه جا مهرجویی وایساده پشت فیلم.
این پرویز رو چند ماه تریلرش رو دیدم و خیلی جالب به نظر میرسید. یه جورایی متفاوت با کلیشه های سینمای ایران بود. بلیتش رو هم برای پردیس قلهک گرفتیم ولی نمایش فیلم کنسل شد !
حیف که حوصله ایستادن توی صف نداشتم (سینما ملت رو میگفتن از چند ساعت قبل از شروع فیلم ، صف طولانی ای داشته) وگرنه از دستش نمیدادم.
آره قلهک رو ارشاد تعطیل کرد.امروز من ملت دیدم.خیلی شلوغ بود!با هزار دوز و کلک تونستم رو زمین بشینم و فیلمو ببینم.
فردا آخرین سانسشه تو آزادی.پیشنهاد میکنم حتمن ببینی.ساعت هشت و نیم.فردا مطمئنن افتضاح شلوغ میشه.از ساعت دو و سه عصر باید اونجا باشی تا برسی!! :d
تو حجم عظیم فیلمای آشغال امسال این واقعن عالیه.
Les Miserables
9.9/10
فوق العاده ! به شدت از فیلم خوشم اومد ، فیلمی که قبل از دیدنش اصلاً فکر نمیکردم حتی بهش 7 بدم !
فیلم یه حس خیلی خوب و لذت بخشی برام داشت. موزیکال بودنش هم خیلی بهش کمک کرده بود.
هیو جکمن واقعاً عالی بازی کرده بود. همین طور ان جون که ازش بدم میاد ولی اینجا واقعاً زیبا بازی کرده بود.
راسل کرو پدیده این فیلم بود ! اوایل کار انقدر بد آواز میخوند که بی اختیار خنده ـم میگرفت ! در هر حالتی انگار میخواست نعره بزنه ! ولی هرچی جلوتر رفت بهتر شد. نمیدونم شاید فیلمبرداری بر اساس سکانس ها بوده و هرچی پیش رفتن ، این هم بیشتر تمرین کرده ! lol
تناردیه ها عالی بودن و بار طنز فیلم رو به خوبی روی دوش اینا گذاشته بودن ، با انتخابی عالی برای بازیگرهاشون.
بعضی از صحنه های عاشقانه برام خسته کننده بود ، ولی به جاش صحنه های انقلابی و این جور چیزا خیلی عالی بود.
در مجموع فیلم لذت بخش و دوست داشتنی ای بود و بعضی از تیکه هاش رو چندین و چند بار دیدم ، مثل :
اون تیکه ای که هیو جکمن و راسل کرو در حال نبرد با همدیگه آواز میخونن ، خدا بود ! جزو جاهایی بود که به نظرم راسل کرو صداش درست حسابی بود.
Life of Pi
9.8/10
یک فیلم شاعرانه و عاشقانه (البته از نوع دیگه) که بسیار زیبا و رویایی ساخته شده. تصاویر و رنگ بندی های فیلم واقعاً چشم نواز بودن و باید حتماً نسخه HDـش رو ببینم. فیلم از بعضی جهات واقعاً نو و جدید بود و تجربه مشابهی مثل این رو ندیده بودم.
موسیقی ها زیبا ، جلوه های ویژه دیدنی ، داستان قشنگ و تأثیرگذار ، حتی بازی این بازیگرش هم به نظرم خوب بود و فکر میکردم خیلی بدتر از این باشه.
تنها و تنها مشکلی که با فیلم داشتم ، پایانش بود :
درسته که همین پایان فیلم و مطرح کردن دو داستان باعث شد فیلم پرمغزتر (؟!) بشه ، ولی یه جورایی توی ذوقم زد. یعنی دوست داشتم فیلم همون طور رویایی و زیبا تموم بشه و اصلاً این ماجرای داستان اول و دوم پیش نیاد که ذهنم درگیر بشه. حال و هوای فیلم جوری بود که دوست داشتم بعد از دیدنش فقط از یادآوریش لذت ببرم و دیگه ذهنم درگیر این مسائل نشه. ولی متأسفانه با واقعی تر بودن داستان دوم (یعنی خبری از حیوون ها نباشه) ، نصف لذت فیلم هم برام از بین رفت. با اینکه میشه گفت داستان دوم واقعیت داشته ، ولی دوست دارم داستان اول رو باور کنم.
Django Unchained
9.5/10
دیگه فیلم های تارانتینو نیاز به توضیح اضافه ندارن ! سبک خاص استاد ، حداقل برای من یکی همیشه جوابگو هست. (البته به جز Death Proof)
در مورد فیلم که صحبت زیاد شده ، ولی هرچقدر هم از بازی شاهکار ساموئل ال جکسون تعریف بشه کم هست ! واقعاً استثنایی بازی کرده بود توی این فیلم. بقیه بازیگرها هم عالی بودن ، مثل لئوناردو دی کاپریو و البته کریستوف والتز که اون هم فوق العاده بود.
پایان فیلم هم عالی بود و به بهترین شکل تموم شد.
فقط بعضی از قسمت های فیلم به نظرم اهانت به سیاه پوست ها بود ! یعنی اگه سیاه پوست بودم ، بدجوری با دیدن این فیلم عصبانی میشدم !
مثلاً اون قسمتی که دی کاپریو داره جزییات مغز سیاه پوست ها رو شرح میده !
تیکه KKK خدا بود !
همین طور این تیکه :
?Your slave wife speaks German and her name is Broomhilda von Shaft
Amour
8.7/10
قبل از دیدن فیلم منتظر 2 ساعت خواب آلودگی و ترکیدن مغز از شدت خسته شدن و ... بودم ، ولی وقتی فیلم تموم شد اصلاً همچین حسی نداشتم. با اینکه توی فیلم شاهد رابطه یه زوج مسن هستیم ، ولی این رابطه انقدر زیبا و تأثیرگذار کار شده که خیلی راحت تبدیل شد به یکی از فیلم های خوب امسال من.
بازی هر دو نفر فوق العاده بود و بعضی جاها انقدر عالی بازی میکردن که انگار در حال زندگی کردن هستن ، نه فیلم بازی کردن.
روابط بین این دو نفر هم خیلی زیبا روایت شده بود. یه عشق واقعی که اسم فیلم به بهترین شکل بهش اشاره داره.
پایان فیلم هم بسیار خوب و البته غافلگیرکننده بود.
فقط کاش شروع فیلم به اون شکل نبود. این طوری غافلگیری بیشتر میشد.
Zero Dark Thirty
8.5/10
آدم ناخودآگاه این فیلم رو با Hurt Locker مقایسه میکنه و به نظرم هرکدوم توی یه سری چیزها برتری داشتن. ولی اوج Zero Dark Thirty رو پایان فیلم میدونم. پایانی که انقدر عالی و حرفه ای بود که باعث شد امتیازم به فیلم بالاتر بره. بازی جسیکا چستن هم کم نظیر بود.
تنهایی و بی کسی جسیکا چستن خیلی زیبا تصویر شده بود. خیلی زیبا تموم شد ، این همه سختی و درد و رنج ، آخرش چی ؟
همایون ارشادی هم جالب بود ! خیلی شیک و قشنگ گفت آقا چرا شکنجه ؟! هرچی میخواین بپرسین تا بهتون بگم !
دیالوگ برگزیده فیلم : Kinda like Gandalf
Beasts of the Southern Wild
8/10
یه جور خاصی بود ! از بعضی جهات خیلی ازش خوشم اومد و از بعضی جهات نه. کلاً فیلم عجیبی بود و توضیح خاصی ندارم ! حس خوبی بهم داد.
بازی بچه هه واقعاً تماشایی بود. حالا نامزدی اسکار رو نمیدونم حقش هست یا نه ، ولی خیلی طبیعی و خوب بازی کرده بود. پهلوونی هم بود برای خودش !
Lincoln
7.8/10
به شدت خواب آور ! بدون شوخی چند بار نزدیک بود وسط فیلم خوابم ببره ! اگه چند صحنه خاص توی فیلم نبود و بازی به شدت تماشایی دنیل دی لوییس رو هم نداشت که دیگه هیچی !
دنیل دی لوییس که اسکار حقش هست جداً (البته هنوز بازی رفیقمون فینیکس توی The Master رو ندیدم و به نظرم اون هم شاهکار کرده حداقل طبق تریلرها) ، تامی لی جونز هم بسیار عالی بازی کرده بود. مخصوصاً توی صحنه سخنرانی که جزو بهترین لحظات فیلم بود.
Silver Lining Playbook
7.5/10
متأسفانه اهل این جور فیلم ها نیستم ، وگرنه احتمالاً خیلی بیشتر ازش لذت می بردم. برای یکی مثل من که زیاد اهل این سبک نیست ، یه فیلم کاملاً کلیشه ای و معمولی بود و هیچ سورپرایز و چیز خاصی نداشت. فقط بازی های فوق العاده اکثر بازیگرها (از نقش های اصلی تا فرعی) باعث شد کمی از فیلم لذت ببرم. ولی کلاً اگه نامزد اسکار نمیشد ، نمی دیدمش !
Argo
7.3/10
هیاهو برای هیچ ! من کلاً آدمی نیستم که برام زیاد مهم باشه فلان فیلم در مورد چی هست و بر اون اساس در موردش قضاوت کنم. ولی به نظرم این فیلم واقعاً چیزی نداشت که باعث بشه نامزد اسکار و کلی مراسم دیگه بشه و این همه جایزه بگیره.
بازی ها در حد خوبی بودن ولی عالی و فوق العاده نبودن. فیلمنامه خیلی خوبی داشت ولی باز هم چیز منحصربفرد و تازه ای نداشت. کارگردانی خیلی خوب بود به نظرم. توجه به جزییات تهران استثنایی بود و از این نظر حقش هست به شدت تحویلش بگیرن ! ولی از اون طرف نمیدونم چرا وقتی به این همه جزییات توجه کردن ، یه سری از ایرانی ها لهجه افغانی و عجیب غریب داشتن !
یه سری صحنه جالب هم داشت :
اون جایی که توی فرودگاه طرف گیر داده بود و میگفت شما میخوای با این پوشش توی ایران فیلم بازی کنی ؟!
اون قسمت های آخر که دیگه خیلی تخیلی شد ! رسماً شبیه این فیلم های بزن بهادر دهه 1980 شد و کم مونده بود کلاشنیکف دربیارن و چرخ هواپیما رو بزنن !