Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

the dark knight rises
9/10
عالی بود . ولی به نظرم tdk بهتر بود.
تازه من 3- 4 ماه پیش می دونستم که میراندا همون تالیا هست. چون تو imdb نوشته بود . حالا درستش کردن .

منظور از witty چیه؟ چون بین توی فیلم تیکه زیاد مینداخت شاید طنز نبود ولی طوری نبود بگیم بین مثل سنگه.

انصافا Costumeـشم عالی بود من نمیدونم چه توقعی میرفت به نظر من که عالی بود به خصوص ماسکش.
چیزی که بین داره، اینه که به عنوان یه ویلین کاری میکنه که ترس و حس ناامیدی تا استخون بیننده نفوذ میکنه. من شخصا جوکر رو مسلما بالاتر میدونم منتها بین هم ویلین خوبی بود و یه سری نکات جدایی داشت.

الان به نظرم TDKR تازه اکران شده و تا وقتی یه مدتی نگذره و هایپ اش نخوابه نمیشه درست درموردش بحث کرد
اما فیلم خیلی جاها Deus ex machina داشت. از جمله آخرش. به نظرم 7.5 کاملا مناسبشه
برا من در حده فیلم های تابستونی بود . کمی بهتر از اونجرز و اسپایدی
ولی خب این زندگی طبیعی هر فیلم و کتاب و موسیقی و ... هست. بعضی ها خوششون میاد. بعضی ها خوششون نمیاد...
بین خیلی ساده مرد. در مقایسه با دو قسمت قبل اصلا نبرد نهایی جالبی نداشتن. بین یه چیزی مثل راکت میخوره بهش و از کادر می افته بیرون.... پایان....
به نظرم ارزش این کاراکتر بیشتر از این بود که به همین راحتی شوت بشه بیرون.
بازگشت کتومن هم خیلی Meh بود. یعنی واقعا کسی بود که حدس نزنه سلینا ده دقیقه آخر برمیگرده و بتمن رو نجات میده ؟ این دیگه Typical ترین twist ممکن بود
و تقریبا اکثر صحنه ها تو روز بود. بتمن که نباید زیر نور آفتاب بچرخه.... حس بتمن بودنش رو از دست داده بود

حالا چون من باهاش حال نکردم دلیل نمیشه فیلم بدی بوده باشه :d سلیقه ها فرق میکنه
مگه من گفتم چرا 7.5 دادی؟
مگه من طرف صحبتم تو بودی ؟ :d با amin-ps360 بودم که بنظرش 7.5 کم بود

آخرین ویرایش:
الان به نظرم TDKR تازه اکران شده و تا وقتی یه مدتی نگذره و هایپ اش نخوابه نمیشه درست درموردش بحث کرد
اما فیلم خیلی جاها Deus ex machina داشت. از جمله آخرش. به نظرم 7.5 کاملا مناسبشه
بین خیلی ساده مرد. در مقایسه با دو قسمت قبل اصلا نبرد نهایی جالبی نداشتن. بین یه چیزی مثل راکت میخوره بهش و از کادر می افته بیرون.... پایان....
به نظرم ارزش این کاراکتر بیشتر از این بود که به همین راحتی شوت بشه بیرون. حالا شاید شما باهاش حال کردید ولی من نتونستم
بازگشت کتومن هم خیلی Meh بود. یعنی واقعا کسی بود که حدس نزنه سلینا ده دقیقه آخر برمیگرده و بتمن رو نجات میده ؟ این دیگه Typical ترین twist ممکن بود
و تقریبا اکثر صحنه ها تو روز بود. بتمن که نباید زیر نور آفتاب بچرخه.... حس بتمن بودنش رو از دست داده بود

من کاری به نمره ندارم نظرم رو راجب اون عکس و مقایسه دادم که اشتباهه. مگه گفتم چرا 7.5 دادی؟
منم شاید بگم این فیلم برام در بهترین حالت مثل TDK میمونه منتها به نظرم پایان این تریلوژی طوری بود که همیشه آدم تو ذهنش میمونه.
بتمن هم یه موقعی که با لباس بتمن میچرخه تقریبا 2 بار توی روز بود یه بارش که صبح زود بود یعنی اصلا آفتاب نبودش که میره زیر دست بین له میشه یه بارم مبارزه پایانی که اون روز بود ولی بازم صبح. کلا این فیلم بتمنش کمه یخورده.

The Dark Knight Rises 8.5/10
صحنه را دیدم.اولین چیزی که آدم بعد از دیدن فیلم احساس میکنه شباهت ساختاری فیلم به Batman Begins هست.یعنی شما رو بیشتر یاد اون میندازه تا مثلا TDK.حالا اگه بخوایم با TDK مقایسه اش کنیم قطعا در سطح پایین تری نسبت بهش قرار داره.مخصوصا اون حالت Chaosـی که تو TDK موج میزد و من عاشقش بودم رو خیلی کمرنگ تر در Rises میبینیم.که خب این هم تا حدود زیادی برمیگرده به Villianـه فیلم که انتظار خیلی بیشتری نسبت بهش داشتم.Catwoman و Hathaway عالی بود و واقعا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه.پایان زیبا بود.موسیقی عالی و همین دیگه:دی

ولی خب این زندگی طبیعی هر فیلم و کتاب و موسیقی و ... هست. بعضی ها خوششون میاد. بعضی ها خوششون نمیاد...
به نظرم ارزش این کاراکتر بیشتر از این بود که به همین راحتی شوت بشه بیرون.

حالا چون من باهاش حال نکردم دلیل نمیشه فیلم بدی بوده باشه :d سلیقه ها فرق میکنه

مگه من طرف صحبتم تو بودی ؟ :d با amin-ps360 بودم که بنظرش 7.5 کم بود
اون که 100 درصد هست که دارک نایت 2008 از این بهتره !
انتقاد هات درست هستن ولی جاهای زیباش به قدری بود که میشه از بعضی از اون انتقادا چشم پوشی کرد و نمره رو یخورده بالا برد :دی
مثلا اون بوسی که بتمن و کتومن به هم دادن اونم تو bat suit و cat suit خیلی ضایع بود یا وارد شدن کتومن در ثانیه آخر . کلا با کتومن تو این فیلم مشکل دارم از اول هم گفتم . در مورد مرگ بین هم تمام بار درام و زیباییش در حین صحبتای تالیا با بتمن ( که گذشته ی بین رو توضیح میداد) به آدم منتقل میشد و شاید اون بلند شدنه دوباره ی بین و کشته شدنش توسط کتومن اشتباه بود . و اومدن بتمن تو روز رو هم من اینجوری توضیح میدم که chaos ی که بین راه انداخته بود به قدری بود که دیگه بتمن مثل قبل به قوائدش پایبند نموند و همه چیزو زیر پا گذاشت تا شهرش رو نجات بده حتی تو یه صحنه کتومن گفت تو همه چیزو به این شهر دادی ولی بتمن گفت هنوز همه چیزو ندادم ! ینی دیگه دارو ندارشو وقف میکنه و چیز دیگری مثل افشا شدنه هویت واسش مهم نیس ( به گوردون هم گفت) .
من که تو این آشفته بازاره هالیوود کلا به کارای نولان 10 میدم بدون استثنا ولی خوب بازم حقش کمتر از 8.5 نیس به نظرم ولی نظرت هم محترمه حالا شما 7.5 رو مناسب میدونی .

پ.ن : کلا این tom hardy تو حلقم . شدیدا منتظر Lawless هستم .
27777745449881373026.jpg

They Love Eachother :D
51443093821128253518.jpg

دو تا استایل کنار هم :دی

18478610846417316119.jpg

آخرین ویرایش:
sweeney todd: the demon barber of fleet street
سوینی تاد:شیطان نانوای خیابان فلیت
فیلم موزیکال واقعا زیبا و البته خشنی هست.به صورت آهنگ خوندن و موزیکال روایت میشه(اکثرا) و داد میزنه که دراصل کار تئاتر هست:d بازیگرای بزرگی توفیلم هستن و جو فیلم هم سیاه و تاریک هست.پایانشم خیلی تاریک و افسرده هست.فکر کنم این آخرین فیلم با ارزش و سیاه تیم برتون بود.واقعا حیفه آدم همچین فیلمی رو از دست بده.
8.75/10

سوینی تاد:شیطان نانوای خیابان فلیت
نون وا چیه دیگه ؟! :دی
همش تقصیر نظام آموزشی چرکی ایرانه که تو کتابای درسیش نونوا و آرشگر و قصاب و اینا رو با هم می کنه تو مغز بچه ملت ، این میشه آخر عاقبتش ! :دی LOL
Demon Barber ، آرشگر شیطان صفت .
من 40 صفحه پیش به این فیلم امتیاز کامل 10 از 10 دادم :دی ! خوبترین فیلم استـــاد .

The Prestige
7-8 /10:d
شاید اگر اول این رو می دیدم بعد ممنتو،اونوقت بهش نمره ی کامل یا زیادی رو می دادم.ولی وقتی ادم ممنتو رو می سازه،دیگه نباید فیلمی کم تر از اون بسازه:d

The Prestige
7-8 /10:d
شاید اگر اول این رو می دیدم بعد ممنتو،اونوقت بهش نمره ی کامل یا زیادی رو می دادم.ولی وقتی ادم ممنتو رو می سازه،دیگه نباید فیلمی کم تر از اون بسازه:d

اینجا هم دست از سرت برنمیدارم:دی
شما فکر کنم فیلم اول استاد رو ندیدین FOLLOWING
بقدری خوب بود که خودِ ممنتو با این خفنگیش برای من از اون پاییترِ،برا همین احتمالاً اگه اون هم دیده بودین شاید اصلاً به پرستیژ نمره نمیدادین
بعد یه هویی میزنه تو خاکی:-oبا اون بازسازیِ هندیش از Insomnia،اصلاً بچه به این با استعدادی (خصوصاً در زمینه فیلم نامه) چرا باید بیاد بازسازی کنه!؟؟!!؟)x

آخرین ویرایش:
The Dark Knight Rises

همونظور که انتظار داشتم عالی بود. شاید اگه بخوایم مته به خشخاش بذاریم 4 تا ایراد هم بتونیم از توش دربیاریم ولی اصلا دوست ندارم این کار رو بکنم و نقات قوت فیلم که چندین برابر نقاط ضعفش بود رو هم برا خودم خراب کنم.
فیلم به شدت عظیم، جدی و بی رحم بود. سورپرایز های زیاد و جالبی هم داشت. بین رو فوق العاده پر ابهت و خطرناک نشون داده بودن که به نظرم کارشون عالی بود. هرچی باشه 100 برابر بهتر از بین Batman Forever بود که فقط یه گوریل احمق نشون داده بودنش. مشکل اصلی اینه که همه بتمن رو با جوکر میشناسن و انتظار دارن همه ی Villian های بتمن مثل همون باشن.
راستش خودم هرچقدر تلاش میکنم نمیتونم انتخاب کنم TDK بهتر بود یا این. ولی چیزی که کاملا مشخصه اینه که جو فیلم زیاد به TDK شباهت نداشت و بیشتر شبیه Batman Begins بود.
خودم اکثرا وقتی فیلم میبینیم یا بازی میکنم بعضی از جاها پیش خودم میگم اگر این فیلم یا بازی یه بار دیگه ساخته میشد و این قسمت تغییر میکرد بی نقص میشد ولی خب واقعیت اینه که هیچوقت همچین اتفاقی نمیفته پس بهتره همونطوری که هست قبولش کنیم و ازش لذت ببریم.

10/10

i419303_untitledtf.bmp

فیلمی که کل لوکیشنش توی یک اتاقه ، فقط دیالوگه و نه چیز دیگه ، سیاه و سفیده و بجز اون آخرش موسیقی هم نداره اما ، به معنای واقعی کلمه شگفت انگیزه ! یکی از دوستان این رو به همراه اونجرز بهم داد و تاکید کرد این رو اول ببینم !!! پشیمون نیستم :دی !
خدایی چقدر بازی ها قوی بودن ...
در مورد پرونده محاکمست ، همه جز یه نفر یک رای مشترک صادر می کنن و ... ... ...

10 / 9.5

( 12 مرد خشمگین ، 1957 )

the mask 1994
این فیلم رو بچه که بودم خیلی دوست داشتم ببینم ولی به دلایلی(!) نشد:d تا اینکه بعد از گذشت دهها سال امشب دیدمش>:d<
داستان فیلم کاملا معمولی هست ولی جلوه های ویژه فیلم برای سال 94میلادی واقعا خارق العاده هست و همین الانم جالبه. بعضی جاهاس فیلمم واقعا خنده داره.درکل لذت بردیم.:d
7.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or