Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Prometheus
امتیاز 8.9 از 10
واقعا فیلم زیبایی بود هم از لحاظ جلوه های ویژه و هم از لحاظ نوع ارتباط نقش های مختلف با هم اما نکته اصلی این فیلم که در واقعی مقدمه ای بر 4 گانه Alien هست اینه که هر لحظه از فیلم جواب سوال هایی که موقع دیدن فیلم های Alien نسخه 1 و 2 در ذهن طرفدارانش ایجاد شده بود رو میده.
طوری که فیلم تمام شد احتمال داره فیلم ادامه داشته باشه!!!

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
Star Wars: Episode IV - A New Hope
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

هر سه تا خوب هستن. تنها نکته خیلی بد و ازار دهندش صدای مزخرف چوباکاست که ادم رو یاد صدای حیونی میندازه که دارن شکنجه ش میکنن یا زنده زنده پوستش رو میکنن. صداش خیلی احمقانه ست. امتیاز Good.

3 ماه اخیر تقریبا :

Office Space

rewatch
يکي از cool ترين insert song ها (damn, it feels good to be a gangsta) ، يکي از cool ترين صحنه هاي مخ زدن و دقيقا نوعي از کمدي که من دوست دارم. حيف خيلي کم هست از اينا
9.5 از 10

The Skin I Live In
يه ايده ي جذاب که صَرف يه داستان بيخود شده که خيلي خوب فيلم شده. چي گفتم :دی
6.5 از 10

In Time
نمونه ي يه فيلم بد. داستان بد، بازيهاي بد، اکشن کم خرجِ بد و کلا بد.
3 از 10

Twelve Angry Man

مثل اين ميمونه که آدم بره رستوران و غذايي براش بيارن که فقط برنج باشه. نه ماستي، نه سالادي، نه خورشي، نه کبابي و هيچي جز برنجي که خوب پخته شده . بعد همين غذا بشه يکي از بهترين غذاهايي که تا حالا خورده. اين فيلمم همينه. فقط يه فيلمنامه ي عالي که بازي هاي فوق العاده خوبي اجراش کردن. نه فيلم برداري خاصي، نه تدوين خاصي نه جلوه ويژه و ... . نتيجه اش شده اينکه تو 90 دقيقه هم داستانش رو ميگه، هم 12 شخصيت کاملا متفاوت رو خوب نشون ميده و هم تاثيرش رو ميذاره. سينماي خالص.
9 از 10

The Shawshang Redemption
فيلم خيلي خوبي بود ولي معتقدم overhype شده ست :دی
8 از 10

Dog Day Afternoon
بازيگرا فوق العاده ان. هم آل پاچينو و هم اون يکي . يکي از بهترين بانک دزدي هايي که ديدم.
8.5 از 10

Shame
ظاهر فيلم آدمو گول ميزنه. اين فيلم به غير از اينکه در مورد برندان و اعتيادشه در مورد سيسیه. اين ديالوگش (Brandon, we're not bad people , we just come from a bad place) اون اجراش و اون نگاهي که توي اجراش داشت. کار مولیگان از فسندر هم سخت تر بود.
9 از 10

Fargo
rewatch

من : yeah ?
فيلم : yeah ...
ترکونده بودن کوئن ها تو اين فيلم. يادم دفعه ي قبلي که ديده بودمش بيشتر خشونت و غافل گيريهاش تو ذهنم مونده بود ولي ايندفعه طنز فيلم خودشو نشون داد. قيافه ها، لهجه ها، کميک بودن در عين رئال بودن و yeah گفتن ها و ... . بعضا جوري مي خنديدم انگار دارم Hangover مي بينم بار اول.
10 از 10

Sympathy for Mr Vengeance
rewatch
دو سوم ابتدايي فيلم فوق العاده اما يک سوم آخرش يکم عجولانه به نظرم رسيد ایندفعه.
8.5 از 10

The Fighter
چيز خاصي يادم نمياد الان ازش جز اينکه فيلم خوبي بود و کريستين بيل عالي بازي کرده بود.
7 از 10

Amadeus
اين يارو که نقش سالياري رو بازي کرده بايد اين نقشش جزو بهترين بازي هاي قرن بشه. بسيار حال کردم که به جاي پرداختن به زندگي موتزارت، روايت سالياري از اون رو نشون دادن . در ضمن فيلم با اينکه بازي ها و دکورها و تصويربرداري خوبي داره، اما بيشتر گوش نوازه تا چشم نواز! کلي از کارهاي موتزارت رو ميشه توش شنيد. آشنايي من با اپرا خيلي کم بود ولی جدا علاقه مند شدم. در مجموع فيلم خيلي خوبي بود.
9.5 از 10

Green Street Hoolings
فيلم بدي نبودا ولي چرا آخه اين پسره رو آوردن واسه نقش اول ؟ من هر موقع ياد فرودو تو ارباب حلقه ها ميفتادم، بعد مي ديدم اينجا داره دعوا ميکنه، خنده ام مي گرفت :دی
6 از 10

Oldboy
rewatch
اين دفعه، اين به قول معروف plot hole هاش بيشتر به چشم ميومد ولي همچنان يه تجربه ي بصري، شنيداري و احساسي بي نقصه. بهترين 2D fight scene تاريخ :دی و همچنين بهترين اقتباس سينمايي از يه مانگاي ژاپني.
جان بچه تون ببينيد اين فيلم رو قبل از اينکه نسخه ي هاليووديش رو بسازن.
9 از 10

sherlok holmes: A game of shadows
8.5/10
شاید یکم قدرت های شرلوک و واتسون تخیلی بود ولی از این سبک فیلم ها خوشم میاد:d
(من سروش همزمان فیلم رو دیدیم تعجب نکنید:d)

That's my boy
0

Adam Sandler رو باید بست به رگبار. فاجعه به تمام معنا.

نکته مسخرش هم این بود که من یا اشتباه شنیدم یا هی میگفتش Im Persian توی یه صحنه هم پرچم ایران اون بالا به اون واضحی... دقیقا نفهمیدم منظورشون چی بود از این.

GodFather Part I
خیلی فوقالعاده تر از فوقالعاده!
GodFather Part II
خیلی خفن تر از قسمت یک!مخصوصا اون قسمتی که:
مایکل با فردو اشتی میکنه.با اون موزیک روانی کنندش روانی میشی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or