Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

BLACK HAWK DAWN 2001
سقوط شاهین سیاه با کارگردانی ریدلی اسکات و برنده 2 جایزه اسکار
فیلم بسیار خوبی بود و واقعیت وحشتناک جنگ در سومالی رو خیلی خوب نشون میداد.جوری که آدم قشنگ جنگ رو با سربازها زندگی میکرد.:d
فیلم طولانی هست حدود 2ساعت و 20 دقیقه ولی اینقدر خوب هست که حوصله آدم سرنره.با این که قدیمی هست ولی جلوه های جنگیش خیلی خوبه.
9/10

والا من 3 رو دیدم و تیکه هایی از قسمت قبلیش ... به نظر فیلم واقعا چرتیه :دی بیشتر برام خنده بود... :دی
خیلی ممنون که به نظر بنده اینگونه احترام گذاشتی:d. قبول دارم قسمت سومش چرت بود، اما قسمت های قبلی انصافا زیبا بودن؛ باید از اولش نگاه کنی و البته تنهایی و شب، سبک ترسش از فیلم های چرت و پرتی مثل Saw و ... بهتر بود به نظرم. اسم این سبک ترسناک - روانشناسی هستش که باید فرد با فیلم ادغام بشه و کاملا تمرکزش رو بزاره روی فیلم تا بترسه و جریان فیلم رو بفهمه.
در هرحال سلیقه ایه، من که خوشم اومد.

21 گرم
فیلمش و بازیگراش و کارگردانی همه خوب بودن فقط داستانش یکم عجیب بود.هیچ پیام خاصی هم نداشت فیلم:d بازی شان پن هم انصافا قشنگ بود.فیلمش نامزد2 تا جایزه اسکار هم بوده.یکم هم فیلم رو زیادی کش دادن به نظرم.
7.75/10

The Raid : Redemption

فيلم واقعا تو سبك خودش عالي ساخته شده و در عنصر سرگرم كنندگي براي بيننده هيچ چيز كم نميزاره . مبارزات عالي هستند و حس واقعي بودنشون خيلي زياد و جو فيلم و جايي كه كاراكترا ميدن و ميخواين سرنوشتشون رو بدونيد واقعا جالبه و شگفت انگيز هست . فيلم سر جمع 10 دقيقه هم ديالوگ نداره ولي تا دلتون بخواد مبارزه و زد و خورد داره !! . بعد از چندين سال تو ژانر اكشن خالص يه فيلم وفادار به اين ژانر ديدم كه مطمئنا براي پر كردن وقت با يه بسته چيپس و پاپكورن عالي هست و به همه توصيه ميشه .

در ژانر خودش كه اكشن باشه اين امتياز لايقشه : 8.5/10

Project X
کارگردان : نیما نوری زاده
8/10
این فیلم با بیمحتواییش به شدت بهم چسبید.خیلی هیجانی بود!:دی
فیلم هم رسما با پ*رن تفاوتی نداره!:دی

the avengers
واقعیتش نمیدونم چرا زیاد با فیلم حال نکردم
شاید به خاطر اینه که ریتش توی imdb خیلی بالا بود و توقع یه شاهکار رو داشتم
ولی واقعا هر چی فکر میکنم میبنم هیچ نکته ای نبوده که واقعا جذبم کنه
بزرگترین ضد حالش هم داستانش بود که خیلی خیلی خیلی (به نظر من) ساده و بدون نکته خاصی بود
یه جورایی ریتم فیلم مثله بقیه فیلم ها بود
کلا بخوام خودم نمره بدم 6/10 میدم
اونم فقط برای صحنه های اکشنش که خوب بود

the avengers
واقعیتش نمیدونم چرا زیاد با فیلم حال نکردم
شاید به خاطر اینه که ریتش توی imdb خیلی بالا بود و توقع یه شاهکار رو داشتم
ولی واقعا هر چی فکر میکنم میبنم هیچ نکته ای نبوده که واقعا جذبم کنه
بزرگترین ضد حالش هم داستانش بود که خیلی خیلی خیلی (به نظر من) ساده و بدون نکته خاصی بود
یه جورایی ریتم فیلم مثله بقیه فیلم ها بود
کلا بخوام خودم نمره بدم 6/10 میدم
اونم فقط برای صحنه های اکشنش که خوب بود
در مورده این فیلم بگم تو جامعه ای مثل آمریکا مجله های کمیک یکی از سرگرمی های پرطرفدار هست (چیزی که ما اینجا نداریم) این فیلم تمام هیرو هاش از تو کمیک انتخاب شده و تمامه شخصیت هاش پرطرفدار هستن
اینجا نه کسی از هیرو ها و داستان هاشون اطلاع داره نه کمیک خونده به خاطر همین فیلم چندان براش جذاب نیست

اتفاقا با اکثر این هیرو ها (به قول شما) تا حدودی آشنا بودم
حتی جدا از فیلمهای مخصوص هر کدوم، در حد اطلاعات ازشون یه چیزایی میدونم
این موضوع که فیلم چیز خاصی نداشت ( از نظر من) یه چیزه و اینکه از این شخصیتها باید اطلاعات داشته باشم یا نه یه چیزه دیگه
مشکل داستان و فیلمنامه است
روند داستان دقیقا مثل 90 درصد فیلمهای دیگه است
دقیقا روند تکراری و همیشگی
یه مشکلی پیش میاد
یه گروهی برای حل مشکل متحد میشن
یه ذره با هم مشکل پیدا میکنن
یه شکست کوچولو میخورن
یکیشون یه نمه فلسفی حرف میزنه
گروه دوباره منسجم میشه
میرن به جنگ دشمن
تا آخرین لحظات هم دشمن در حال پیروزی هست
یهو یه اتفاقی میفته خوب ها پیروز میشن و آدم بدها شکست میخورن
خداییش این روند رو تو چند صد تا کارتون ،فیلم و سریال و... دیدید؟
تنها نکته جالب این فیلم به اینه که هر کدوم یه داستانی دارند و ممکنه روابط بینشون برای ما جالب باشه
دقیقا همون حسی که FF:Dissidia ممکنه برای طرفدارای Final Fantasy داشته باشه، این فیلم هم برای طرفداراشون داره

اتفاقا با اکثر این هیرو ها (به قول شما) تا حدودی آشنا بودم
حتی جدا از فیلمهای مخصوص هر کدوم، در حد اطلاعات ازشون یه چیزایی میدونم
این موضوع که فیلم چیز خاصی نداشت ( از نظر من) یه چیزه و اینکه از این شخصیتها باید اطلاعات داشته باشم یا نه یه چیزه دیگه
مشکل داستان و فیلمنامه است
روند داستان دقیقا مثل 90 درصد فیلمهای دیگه است
دقیقا روند تکراری و همیشگی
یه مشکلی پیش میاد
یه گروهی برای حل مشکل متحد میشن
یه ذره با هم مشکل پیدا میکنن
یه شکست کوچولو میخورن
یکیشون یه نمه فلسفی حرف میزنه
گروه دوباره منسجم میشه
میرن به جنگ دشمن
تا آخرین لحظات هم دشمن در حال پیروزی هست
یهو یه اتفاقی میفته خوب ها پیروز میشن و آدم بدها شکست میخورن
خداییش این روند رو تو چند صد تا کارتون ،فیلم و سریال و... دیدید؟
تنها نکته جالب این فیلم به اینه که هر کدوم یه داستانی دارند و ممکنه روابط بینشون برای ما جالب باشه
دقیقا همون حسی که FF:Dissidia ممکنه برای طرفدارای Final Fantasy داشته باشه، این فیلم هم برای طرفداراشون داره
شما کلا تک تک فیلم های کامیکی رو زیر سوال بردید!! برادر من این فیلم یکی از cool ترین و بدون شک یکی از فیلم برتر اقتباس شده از کامیک ها هستش. یه فیلم فوق العاده خوش ساخت و کلا cool که لنگه اش شاید تا 10 سال دیگه هم گیر نیاد. الان توقع داشتی برات داستان فلسفی و پیچیده توی یه فیلم که 4 تا سوپر هیرو رو با هم قاطی کردن ببینید آخه؟

حرف شما متین
وفادار بودن به کمیک خیلی خوبه
خب وقتی خبر ساخت همچین فیلمی رو شنیدم میدونستم طبق معمول اینها باید دنیا رو نجات بدن
صد در صد توقع یه داستان فلسفی و پیچیده رو نداشتم و ندارم
ولی به همون اندازه توقع ساخت فیلم با همچین حالتی رو هم نداشتم
به نظر خود من که بیش از حد ساده بود ( حداقل مثله همه فیلمها نمیساختنش)

آخرین ویرایش:
حرف شما متین
وفادار بودن به کمیک خیلی خوبه
ولی خب وقتی خبر ساخت همچین فیلمی رو شنیدم میدونستم طبق معمول اینها باید دنیا رو نجات بدن
صد در صد توقع یه داستان فلسفی و پیچیده رو ندارم
ولی به همون اندازه هم توقع ساخت فیلم با همچین حالتی رو هم نداشتم
به نظر خود من که بیش از حد ساده بود ( حداقل مثله همه فیلمها نمساختنش )
کدوم حالت آخه؟ شما بیا یه خلاصه داستان که تو ذهنت هست رو بگو که بهترین از این باشه. من شخصا از ثانیه به ثانیه این فیلم لذت بردم. نمیگم خیلی پیچیده بود، ولی بهترین شکل ممکن بودش.

Prometheus

8.5/10

عالی بود آقا...

اسپویل داستان

البته خیلی از سوال ها بدون جواب میمونه. اینکه مثلا اون شبه انسان ها چی بودن و از کجا اومدن، چرا میخواستن آدم ها رو نابود کنن. یا مثلا اون یارو که اول کار یه چیزی خورد و نفله شد برای چی همچین حرکتی زد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or