Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Avengers
یک ساعت اول زیاد جالب نبود و فقط میخواستم زود تموم شه ولی 30 دقیقه آخر خیلی خوب شد !
در کل 6.75/10

Journey 2
یه فیلم تجاری (اتوبوسی) که مفت ـش گرونه !
3/10

Graduateposter67.jpg

the graduate
فیلم فارغ التحصیل محصول 1967 فیلمی هست در مورد جوانی به نام بنجامین برادوک که به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده اما خیلی سریع متوجه میشه که در دام خانواده ی خودش از یک سو و همسر همکار پدرش گیر میوفته . فیلم بیشتر به این موضوع میپردازه که چطور فردی با وجود یدک کشیدن عنوان طعنه امیز فارغ التحصیل هنوز اسیر تصمیمات خانواده ها و اطرافیانشون هست و انگار در یک زندان اسیر شده که قادر به خروج از اون نیست مثل ماهی های داخل تنگ اتاق بنجامین که مثال خوبی برای وضعیت کنونی او هست یا فرو رفتن در لباس غواصی که از او میخوان بزور به عمق استخر بره در حالی که انگار این فرد تمام عمرش رو در لباس غواصی سپری کرده و نه کسی به او گوش میده و نه صداش به کسی میرسه و بیشتر به شکل یک روبات در امده که از خودش اختیار نداره . به عقیده ی من فیلم بخوبی از پس بیان وضعیت افرادی مانند بنجامین در جامعه بر امده . والبته من نمیدونم که ایا میشه این وضعیت رو به یک جامعه هم نسبت داد .
امتیاز 8.5/10

hostel 3
کلا سری فیلم هاش در مورد یک جنایت واقعی در امریکا ساخته شده که مردم رو به یک سری خریدار میفروختند و قبل از اینکه طرف خودش بدونه جریان چیه میفروختن و پول رو رد و بدل میکردن و بعد از مدتی طرف رو میگیرن و به خریدار تحویل میدن.
فیلم دارای صحنه های خشونت باریه که به هیچ وجه برای زیر 18 سال توصیه نمیکنم خودم
سری سوا این فیل کاملا بر خلاف سری اول و دمشه . صحنه هاش خیلی کمتر خشونت داره و متناسب تر ساخته شده و بر خلاف روند سری اول و دوم که میهمانان در اتاق های شامل همه وسایل شکنجه فرد خریداری شدشونو مورد عنایت قرار میدن و هر بلایی که میخوان سرشون میارن ، این سری این مدلی نبود و متفاوت ساخته شده بود
من به صورت کلی از این فیلم خوشم میاد اما سری سومشو
5/10

8mile
فیلمی با بازی امینم و ماجرای رپری بسیار شبیه خود امینم ولی نه خودش.فیلم برای افراد عادی درحد خوب هست ولی برای طرفداران امینم و رپ شاهکار محسوب میشه.:x
آدم وقتی فیلم رو میبینه میفهمه دلیل اینکه امینم این جوری می خونه دوره بچگی و نوجوانی بسیار سختش بوده:(
البته به نظرم اگه فیلم واقعا در مورد خود امینم بود بهتر میشد. آهنگ آخر فیلم هم که جز شاهکارهای تاریخ رپ هست.>:d
8.5/10

مطمینی خود امینم نیست؟ من فکر می کردم داستان زندگی خودشه!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

نه یه نفر دیگه هست حتی اسم کاراکتر هم مارشال نیست.
----------------------------------------------------------------------
FLAG OF OUR FATHERS
داستان نامه هایی از ایوجیما منتها از طرف سربازان آمریکایی!
کارگردان این فیلم هم کلینت ایستوود هست و فیلم نامزد سه تا جایزه اسکار بوده:x
فیلم قشنگی هست و بدبختی های جنگ رو خوب به تصویر میکشه.
8/10

The Woman In Black

MV5BMjEwMzIxOTg3N15BMl5BanBnXkFtZTcwMjI4ODUzNw@@._V1._SY317_.jpg

باریک الله دنیل رادکلیف!
8تا هری پاتر بازی کنی یهو بری تو یه فیلم تو ژانر وحشت!که اتفاقا فیلم خوبیم از کار در بیاد!
اصلا انتظار همچین فیلمی رو نداشتم و فکرشو نمیکردم بخوام بیام اینجا راجبش بنویسم ولی حیفم اومد که اونایی که دلهره و ترس رو دوست دارن این فیلم رو نبینن.کلا یجوراییه که راه نداره ازش بدتون بیاد.حتی اگرم سخت پسند باشین و براتون کلیشه ای باشه پایان بندیش تکونتون میده:d

The Woman In Black

MV5BMjEwMzIxOTg3N15BMl5BanBnXkFtZTcwMjI4ODUzNw@@._V1._SY317_.jpg

باریک الله دنیل رادکلیف!
8تا هری پاتر بازی کنی یهو بری تو یه فیلم تو ژانر وحشت!که اتفاقا فیلم خوبیم از کار در بیاد!
اصلا انتظار همچین فیلمی رو نداشتم و فکرشو نمیکردم بخوام بیام اینجا راجبش بنویسم ولی حیفم اومد که اونایی که دلهره و ترس رو دوست دارن این فیلم رو نبینن.کلا یجوراییه که راه نداره ازش بدتون بیاد.حتی اگرم سخت پسند باشین و براتون کلیشه ای باشه پایان بندیش تکونتون میده:d

ميلاد جان فيلم خيلي خوبي بود ولي لامصب بازم اين رادكليف رو مخ بود !! اصلا اين بشر نميتونه دوتا ديالوگ بگه ! اصلا تو فيلم يه لحظه هم اين حس بهم دست نميداد كه شخصيت اصلي از اين قضايا داره ميترسه !! در حالي كه خودم ترسيده بودم !! كلا حالات چهره نداره اين بشر !!

بعدم يه چيز ديگه !! حالا نريد فيلم رو جلو 5 تا ادم ببينيد اونم تو اواسط ظهر و بعد بگيد فيلم ترسناك نبود !! حس و حال اين فيلم وقتي هست كه شب تنها نگاه كني !

امتياز من :

7/10

ميلاد جان فيلم خيلي خوبي بود ولي لامصب بازم اين رادكليف رو مخ بود !!

آره قبول دارم بازیش هنوز خوب نیست!:d
هنوز تو جو هری پاتره را میوفته:dکلا نمیدونم کاراکترای فیلم های ترسناک امروزی چرا اینجوری شدن از هیچی نمیترسن!
یا خیلی شجاعن یا خیلی احمق:d

!!

بعدم يه چيز ديگه !! حالا نريد فيلم رو جلو 5 تا ادم ببينيد اونم تو اواسط ظهر و بعد بگيد فيلم ترسناك نبود !! حس و حال اين فيلم وقتي هست كه شب تنها نگاه كني !

امتياز من :

7/10
این حرف رو دقیقا قبول دارم
من ساعت 3 شب دانلودش تموم شد و دیدم.....واقعا ترس فیلم خیلی خوب بود.....ولی وقتی 7 بعد از ظهر فرداش با دوستم دیدم فقط بهم گفت سوسول:d
................
Mirror Mirror 2012
چرا سعی میکنن همه ی داستان ها رو جدیدا تاریک کنن یا با شوخی های بزرگسالانه خرابش کنن......همه داستان سفید برفی رو میدونیم.....اینقدر مسخره و بد به تصویر کشیدن داستان رو که واقعا فقط دوست داشتم فیلم تموم شه
اسپویل در مورد فیلم(در مورد داستان نیست فقط در مورد قسمتی از فیلم هست که هیچ ربطی به مضمون اصلی داستان هم نداره)
آخر فیلم....سفید برفی هندی میرقصه و میخونه !!!!!! آخه من چی بگم ؟!؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or