Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

[h=1]4.3.2.1 2010[/h]فیلم جالبیه،داستان در مورد 4تا دختره که با هم دوستن
داستان نسبتا خوبی داره،از شخصیت اصلی داستان خیلی خوشم میاد اِما رابرتز واقعا قشنگ بازی میکنه
6/10

Changeling

شاهکاری از استاد کلینت ایستوود:((
فیلم خیلی ناراحت کننده ای هست و مثل همه کارهای ایستوود کاملا واقعی و ملموس.
آنجلینا جولی نقششو خیلی خوب بازی کرده و بازیش واقعا طبیعی هست.
موسیقی فیلم رو هم جالبه بدونید خود ایست وود ساخته. فیلم نامزد سه جایزه اسکار بوده.
ی جا بود از پسره پرسیدن چرا برگشتی گفت:i really missed my mom من اونجا گریم گرفت:(
نمره من: 9.25/10

اقا کلا فیلمی که انجلیناجولی توش بازی میکنه بالای 8 ندید خواهشا :)

فیلم Phone-Booth-2002
اقایون این فیلمو نمیدونم چرا من ندیده بودم واقعا نمیدیدم باید میرفتم بمیرم
فیلم فوق العاده قشنگیه و کلی راز و هیجان توش نهفتس و واقعا ادمو با خودش درگیر میکنه
نکته خیلی خیلی جالب:
فروش این فیلم عالی بوده و در باکس افیس سال خودش تو بین 10 فیلم اول بوده
ولی جال اینه
این فیلم فقط تو 10 روز ساخته شده

باور نکردنیه؟!!!!
فیلم های زیبای هالیوود تو چند ماه ساخته میشن معمولا
من انصافا سخت نمره میدم به فیلم ولی
9/10 میدم
حتما فیلمو ببینید فیلم خیلی بار معنایی بالایی داره و شمارو اصلا بی حوصله و خسته نمیکنه

اقا کلا فیلمی که انجلیناجولی توش بازی میکنه بالای 8 ندید خواهشا :)

فیلم Phone-Booth-2002
اقایون این فیلمو نمیدونم چرا من ندیده بودم واقعا نمیدیدم باید میرفتم بمیرم
فیلم فوق العاده قشنگیه و کلی راز و هیجان توش نهفتس و واقعا ادمو با خودش درگیر میکنه
نکته خیلی خیلی جالب:
فروش این فیلم عالی بوده و در باکس افیس سال خودش تو بین 10 فیلم اول بوده
ولی جال اینه
این فیلم فقط تو 10 روز ساخته شده

باور نکردنیه؟!!!!
فیلم های زیبای هالیوود تو چند ماه ساخته میشن معمولا
من انصافا سخت نمره میدم به فیلم ولی
9/10 میدم
حتما فیلمو ببینید فیلم خیلی بار معنایی بالایی داره و شمارو اصلا بی حوصله و خسته نمیکنه
حداقل یه بار برید فیلم رو ببینید بعد نظر بدید.در واقع باید گفت به فیلمی که کلینت ایستوود کارگردانشه زیر8 ندید.;)
آنجلینا جولی توی فیلم کاره ای نیست فقط بازیگره.کار اصلی رو کلینت انجام داده.

thumbnail.aspx

natural born killers
8.5/10

یه بنده خدایی یه بار گفت هر انسانی باید تو دبیرستان catcher in the rye رو بخونه. من میگم هر انسان باید تو دبستان این فیلم رو ببینه :دی

letters from Iwo Jima 2006

فیلم داستان سربازان ژاپنی رو در جنگ جهانی دوم روایت میکنه در جزیره ایوجیما و جنگ با آمریکایی ها.
کارگردان فیلم کلینت ایستوود هست و فیلم به طور کامل به زبان ژاپنی هست و بازیگرا همه ژاپنی هستن و فیلم در ژاپن فیلم برداری شده.کیفیت فیلم بسیار بالاست و یک دید کاملا واقعی نسبت به سربازان ژاپنی اون زمان و رفتار و زندگی شون داره. پایان فیلم هم خیلی جالب و دیدنی هست. مثل همه کارهای ایستوود شما به عمق زندگی شخصیت ها میرین:d. فیلم نمره 89/100 رو از منتقدها گرفته و جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسی اسکار 2006 رو هم برده.
نمره من: 8/10

Dark Shadows

تمام چیزهایی که تقریبا میشه از تیم برتون انتظار داشت تو فیلم هست . اونموقع که تریلرهاش رو میدیدم فکر میکردم بار کمدیش خیلی بیشتر باشه ولی تو سینما و روی پرده اصلا اینجوری نبود ولی باز هم فیلم بسیار خوبی بود از نظر من هر چند تیم برتون کارای بهتر از این خیلی داره . نکته ی بعدی جانی دپ هست که کلا ترکوند . تقریبا بازی همه تو فیلم متوسط هست ولی جانی دپ جای همه بازی میکنه و یه تنه از این نظر فیلم رو بالا میاره
مخصوصا بازی با دست و انکشتاش که واقعا ترکونده بود کلا
کلا خیلی با تیم برتون و توهماتش حال میکنم هر چند این فیلم از نظر بار توهم! هم از بیشتر فیلمای تیم برتون ضعیف تره :d
8

زندگی خصوصی

داغون آقا ! داغون ! یعنی دریغ از ذره ای هوش و زکاوت در این نویسنده های وطنی ! فیلمنامه داغون ! روایت بد ! کارگردانی افتضاح ! بازیهای نچسب !

2/10

Chronicle

فيلم بسيار جالبي بود و حرف هايي هم كه در مورد بدي جلوه هاي ويژه توسط كاربران غيور اينجا زده ميشد زياد واقعيت نداره و فيلم جلوه هاي ويژه خوب و با كيفيتي داره فقط در بعضي از صحه اون طناب نگه دارنده بازيگر ها از تو كلم ام معلومه !! داستان جالبي رو روايت ميكنه ولي با اينحال كليشه اي و تكراري اما خب نحوه روايت و فيلمبرداري براي من خيلي جالب بود البته لازم به ذكر هست كه اواخر فيلم يكم اين قضيه فيلمبرداري غير واقعي جلوه ميكنه . ديدنش خالي از لطف نيست و مطمئنا جالب خواهد بود .

7.5/10

The Sipmsons Movie

فقط همين رو ميگم و ميرم :

بعد از 5 بار ديدن هم هنوز جذاب و خنده دار و پر از نكته هاي مفهمومي و تيكه به اين و اون هست و اگر كسي تا حالا نديده اتش بايد بگم متاسفم براش !

10/10

8mile
فیلمی با بازی امینم و ماجرای رپری بسیار شبیه خود امینم ولی نه خودش.فیلم برای افراد عادی درحد خوب هست ولی برای طرفداران امینم و رپ شاهکار محسوب میشه.:x
آدم وقتی فیلم رو میبینه میفهمه دلیل اینکه امینم این جوری می خونه دوره بچگی و نوجوانی بسیار سختش بوده:(
البته به نظرم اگه فیلم واقعا در مورد خود امینم بود بهتر میشد. آهنگ آخر فیلم هم که جز شاهکارهای تاریخ رپ هست.>:d
8.5/10

خب با یه شاهکار اومدم:دی Days of heaven 1978 شاهکاری از ترنس مالیک چند بار این فیلم و دیدم ولی هنوز فیلم برداریش دیونم میکنه!:دی واقعا فوق العادست داستان:مثلث عشقی تو یه مزرعه:دی همین برا داستان بسه بهتره خودتون ببینن فیلمو.9/10

بایسیکل ران
یه تیریپی هست تو سینمای ایران که یکی میره یه فیلم خوب میبینه بعد جوگیر میشه میره فیلم اونجوری بسازه.با دیدن فیلم دقیقا همون برام زنده شد. سطح کارگردانی ویدئو کلیپ های آهنگای ایرانی به مراتب از این فیلم قویتره به نظرم.
یه عالمه اشکال.
یه عالم نماد مزخرف.
یه عالمه دری وری.
یه عالمه وقت که گند زدم بش.
1/10
با تشکر از جناب مخملباف
8/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or