Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

52620453158491689668.jpg

COLD WAR
به مدت حدود 45 سال از 1945 تا 1991 جهان در میان جدال دو ابر قدرت شرق و غرب بر سر تسلط بر منابع یا زور ازمایی و نبرد های تسلیحاتی علمی اطلاعاتی و ایدئولوژِکی میان مارکسیسم و کمونیسم از یک سو و کاپیتالیسم از طرف دیگر قرار داشت. مستند 24 قسمتی CNN که درسال 1998 ساخته شده یکی از جامع ترین و برترین مستند های سیاسی با مصاحبه ها و تصاویر ارشیوی منحصربفرد هست که کسانی که بدنبال مستند های سیاسی هستن به هیچ وجه نباید اون رو از دست بدن . من دیروز بلاخره قسمت 24 رو هم از این سریال دیدم میتوونم به جرات بگم یکی از بینظیر ترین مستند هایی هست که تاکنون ساخته شده . از بهترین قسمت های این مستند میتونم به REDS . CUBA . SPIES اشاره کنم.
امتیاز 10/10

Underworld.Awakening.2012

حیف که نمیشه فحش داد ولی در کل اگر من کاره ای بودم کل عوامل فیلم رو زنده زنده آتش میزدم..
آخه این چی بود لاکین ها رو اینقدر داغون درسته کرده بودن که باد فیلم های گودزیلایی تو اوایل دهه 90 افتادم..!

در کل به جزء فحش هیچی باقی نمیمونه..

3/10

Contraband.2012

داستان فیلم در مورد یک قاچاقچی توبه کرده هست که بنا به اجباراتی دوباره بر میگرده سر کار قبلیش..
داستان و موضوع فیلم خوب بود آخرش هم به خوبی تمام شد..

در کل برای یک فیلم درجه 2 عالی بود..

7/10

Escape from Alcatraz
8/10
فیلم خیلی زیبایی در مورد فرار از زندان هست و بازی clint eastwood در فیلم باعث زیبایی بیشتر فیلم میشه ولی به نکات منفی در این فیلم میشه به ندادن توضیحات کامل در مورد شخصیت شخصیت های فیلم اشاره کرد ولی در کل فیلم خوبی بود.
خلاصه داستان
سال 1960. پس از چندين بار اقدام به فرار، «فرانک ماريس» (ايست وود) را از زندان آتلانتا به آلکاتراز منتقل مي کنند و «رئيس زندان» (مک گوهان)، که به زندانش مي نازد، به او مي گويد که هرگز کسي از آن جا فرار نکرده و فرار هم نخواهد کرد. اما در اين جا نيز «فرانک» تصميم مي گيرد که فرار کند...
Escape.from.Alcatraz.1979%20%5BTEH-SONG%5D.jpg

آخرین ویرایش:
Life in the Undergrowth
Episode 1: Invasion of the Land
10/10

خب اول از همه بگم که این مجموعه مستند در مورد چیزی هست که خیلی ها حالشون ازش بهم میخوره ! :دی یعنی جک جونورهای ریز و حشرات زشت و کرم های لزج و ... ! اگه تحمل دیدن این جور چیزا رو از از فاصله خیلی نزدیک و با جزییات کامل ندارین ، بی خیالش بشین ! :دی
ولی اگه مشکلی ندارین ، هر طوری شده این رو ببینین که از دست دادنش حرامه !
یه سری از چیزهایی که توی اپیزود اول نمایش داده شده و البته خیلی چیزهای جالب دیگه هم توش هست :
حشره خیلی ریزی که میتونین ابعادش رو در مقابل یه میخ کوچیک ببینین ! این حشره خیلی جالب خودش رو تمیز میکنه. یه قطره آب (بله یه قطره آب !!!) برمیداره و اون رو به بدن خودش می ماله تا تمیز بشه ! :دی بعد هم کافیه احساس خاطر کنه تا با تمام قوا به آسمون بپره و با اون اندازه کوچیکش چند سانتیمتر بره هوا. این چند سانتیمتر مثل این هست که انسان تا بالای برج ایفل بتونه بپره !

این ها یه نوع خاصی از Slug ها هستن (توی فارسی میگن لیسه !! یه جور حلزون بدون صدف هست) که دو جنـسیتی هستن !! یعنی اندام های نر و ماده توی بدنشون وجود داره. بعد برای تولید مثل ، یکی از اینا یه رد خاصی از خودش به جا میذاره و اون یکی تعقیبش میکنه. آخرش بهم میرسن و میرن بالای یه درخت. اونجا توی هم میپیچن (!) و بعد با یه ماده خاصی از درخت آویزون میشن !! :دی یه کم دور هم حلقه میزنن و میچرخن و در نهایت یه ماده سفید رنگی که مربوط به بخش مذکرشون هست از بدنشون خارج میشه. این ماده از هر دوی اینا پایین میاد و به هم میرسه و حلقه میزنه و عمل تولید مثل انجام میشه ! :دی

یا مثلآ این بنده خدا یه کرمی هست که توی تاریکی شب میره شکار . ابزار حمله ـش چیه ؟! یه شیلنگ داره که به طرف قربانی چسب پرتاب میکنه !! :دی مثل شیلنگ آب همین طور چسب میریزه روی قربانی بیچاره و بعد که طرف فلج شد ، میره سراغش !

کلآ چیزهای خیلی جالبی داره و بازم میگم اگه چندشتون نمیشه ، حتمآ تماشا کنین.

terova
اگه منظورت منم فیلم اولی سال 2002 و دومی سال 2004
--------------------------------------------------------------------
bourne ultimatum
2007
پایانی خوب و نسبتا قابل قبول برای این سه گانه زیبا
اکشنش از دوتای قبلی کمتر بود و بخش داستانش بیشتر بود. یکمم تکراری شده بود.:|
ولی روند فیلم همچنان فوق العاده بود.در ضمن این نسخه آخر سه تا اسکار هم برده.
اطلاع دقیقی ندارم ولی حس میکنم:d فیلم های زیادی از این سه گانه الهام گرفتن.
نمره من:7.75/10

All_the_president%27s_men.jpg

all the president men
ماجرای دو خبرنگار تاثیر گذار دهه ی 70 که پیگیر داستانی شدن که هیچ کس اون رو در ابتدا جدی نمی گرفت ولی شاید کمتر کسی فکر میکرد که این پیگیری و سماجت دو خبرنگار جوان پرده از یک مهمترین رسوایی های سیاسی در تاریخ امریکا برداره و از اون مهمتر اینکه مسیر اینده رو تغییر بده . اولین چیزی که بعد از دیدن این فیلم شاید به ذهن بیننده خطور کنه اینه که اگر ماجرا جدی گرفته نمیشد و در سطحی گسترده پوشش داده نمیشد چقدر در تاریخ اینده امریکا تاثیر گذار بود و ایا این راز گشایی از ماجرای واترگیت مانع از تکرار ان در اینده میشه .
امتیاز 9/10

[h=1]The Incredible Hulk (2008)[/h]فیلمش واقعا قشنگه شخصیت بروس توی فیلمو خیلی دوس دارم،بتی هم خیلی قشنگ بازی میکنه،شخصیت برونسلی رقیب هالک هم بد نبود
ولی از لحاظ داستانی ضعیفه و محتوای خاصی هم نداره جلوه های ویژش هم بد نیست،در کل...
6.2/10

---------- نوشته در 12:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 PM ارسال شده بود ----------

[h=1]Elephant (2003)[/h]یه مضخرف به تمام معنا،داستانش از واقعیت گرفته شده ولی کارگردانی فیلم فوق العاده ضعیفه
خیلی خسته کنندست با اینکه 1 ساعت هم بیشتر نیست:-&،میتونست خیلی قشنگتر کار کنه
من موندم imdb چه جوری به این فیلم 7 داده؟@-)
2/10
این 2 نمره ام بخاطر شخصیت اصلی فیلم دادم وگر نه:thumbdown

girl,interrupted 1999
220px-Girl,_Interrupted_Poster.jpg

نسخه دخترانه(!) دیوانه از قفس پرید.تقلید در این فیلم در حد این بازی هایی هست که شرکت gameloft میسازه:d
ولی بازی بازیگرا خیلی خوبه مخصوصا شخصیت اصلی و آنجلینا جولی:x فیلم یه جایزه اسکار هم برده.
7.5/10
let's go downtown=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or