Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

mission impossible:ghost protocol
0/10
یکی از آشغال ترین و چرت ترین فیلم هایی که در عمرم دیدم.به لعنت سگ هم نمی ارزه این فیلم:-&
یک نفر متهم ردیف اصلی انفجار کرملین یعنی محافظت شده ترین نقطه روسیه هست(حالا به ورود و خروج ابلهانه شون کار ندارم)بعد میبرنش توی بیمارستان عمومی! توی جای شلوغ که احتمال فرارش هست این هم مثل آب خوردن در میره! افسر میبینه داره فرار میکنه بهش میگه بفرما بپر وزیر دفاع آمریکا رو هم که مثل مرغ سرشو می برن میکشنش!
ویرایش:کارگردان فیلم خیلی آدم حسابی هست کلی فیلم خوب ساخته 2 تا اسکار هم گرفته نمیدونم چرا این فیلمش اینقدر مزخرفه؟

آخرین ویرایش:
کاملا متوسط و به اصطلاح پاپکورنی بود. بیشتر یه مقدمه واسه همین اونجرزی که داره میاده که لااقل کسی که کاپیتان آمریکا رو نمیشناسه یه بک گراند از کاراکترش داشته باشه. Redskull ـِش رو خوب درآوردن انصافا. رومنسش هم زیادی آبگوشتی بود! ولی بیخیال. کاپیتان آمریکاست. کازابلانکا که نیست.
5.5/10
چرا من نظر عکس دارم؟ نمره دقیقا همین بهش دادم. ولی رد اسکالش خوب بود؟ فاجعه بود از نظر من! خصوصا بازی Hugo Weaving!! یعنی کوچکترین جذابیتی این شخصیت نداشت.
از یه طرف، کپتین آمریکا یه اقتباس فوق العاده از کامیکشه. طوری که آدم موقع دیدنش احساس میکنه داره ورق های کامیک رو ورق میزنه.

The Grey

8.5/10

Liam Neeson مثل همیشه عالی بود. اصلا یه هاله Epicness همیشه دور ایشون هست :دی
خود فیلم هم عالی بود، خیلی خوب desperate بودن و بالا و پایین های شخصیت ها رو نشون میده.

یه دیالوگ خیلی باحال:

I got a book, It's called "We're all f*cked"
It's a bestseller

Horrible Bosses

يا خدا ، يا حضرت مريم مقدس !! ......... نميدونم تا حالا چقدر از زماني كه براي يه فيلم انقدر خنديده بودم ميگذره ولي لامصب اين فيلم تركوندم بدجور !! سر چندتا شات و صحنه نزديك بود از خنده خفشم و بخدا دارم قسم ميخورم كه همچين اتفاقي برام افتاد !!!!:d بازيگرا عالي هستند در حد تيم ملي !! سوژه فيلم خدا هست !! و كار هاي شخصيت ها و ديالوگ هاشون تا ته تو حلقم !! فيلنامه عالي هست و ديالوگ ها هم كه گفتم ! بهترين فيلم كمدي 2011 از نظر خيلي ها هست و بنظرم نگاه نكردنش جز گناهان كبيره هست .

9.5/10

After.Life 2009

فیلم بدی نبود ولی یکم بی سرو ته بود..
داستانش در مورد زندگی بعد از مرگ هست که یک متصدی کفن دفن با مردها قبل از خاک سپاری سیر میکنه..
کمی احساس بود و تاحدودی سعی کرده بودن یک سری کمبودها رو با چیز پوشش بدن..

6.5/10

220px-HLposterUSA2.jpg

hurt lucker
اول از همه بگم قبل از دیدن فیلم با توجه به تعریف هایی که شده بود و جایزه ی اسکار و البته نقل قول های منتقدین که لاقل روی پوستر این فیلم قابل مشاهده هست انتظار یک فیلم فوق العاده رو داشتم اما چیزی که در پایان تحویل گرفتم یک روایت خشک و بی روح و البته مبهم و بی هدف بود که هر بار در طول فیلم با سوال های متعددی بیننده روبرو میشه. اسپویلر داستانی
شخصیت اصلی داستان یک سرباز منحصر بفرد لاقل در میان هم قطارانش هست که اصولا پایبند به هیچ قانونی نیست و کوچکترین شکلی از همکاری و رعایت دسیپلین نظامی رو در دسته تحت رهبریش نه به اجرا میذاره و نه رعایت میکنه . در حالیکه مهمترین اصل برای عضویت و هدایت یک گروه متخصص در خنثی کردن بمب باید رعایت بشه وجود حس همکاری و نظم و پیروی از قوانین برای حفظ جان خود و سایر افراد تیم هست بر عکس در طول فیلم شخصیت اصلی هیچ کدام از این اصول رو یدک نمیکشه و در کمال تعجب باز هم هدایت تیم به عهده ی او هست اعضای گروهش هم دست کمی از خودش ندارن . دلیل این سرکشی و بی باک بودن بیش از حد حتی در پایان فیلم هم مشخص نمیشه که چرا این فرد این خصوصیات رفتار رو داره و بیننده در پایان فیلم از خودش این سوال رو میپرسه که ایا این فرد در جستجوی مرگ هست یا صرفا در باتلاق جنگ اسیر شده
نکته ی دیگه کنار هم قرار گرفتن یکسری اتفاقات در طول فیلم در کنار هم هست که غیر طبیعی جلوه میکنه .مثلا سکانس صحرا که اسنایپر ها به سربازان شلیک میکنن این که که به یک باره یک عضو گروه خنثی سازی به یک اسنایپر فوق حرفه ای تبدیل میشه در حالی که رهبر گروه SAS انگلیسی قادر به دیدن هیچ چیز از اسکوپ اسنایپر نیست !!! یا حضور 5 دقیقه ای دو بازیگر معروف گای پیرس و رالف فاینس و ناک اوت شدنشون در همون 5 دقیقه این سوال رو بوجود میاره که اصلا چه نیازی بود برای این 5 دقیقه ها این بازیگران در فیلم حاظر باشن و میشد از بازیگر های نا شناس یا شناخته نشده استفاده کرد که به عقیده ی من این هم برای پیشبرد فیلم و جلوگیری از ایجاد احساس کسل کنندهگی فیلم در بعضی زمان ها با ورورد بازیگران مشهور به انجام رسید .
بحث دیگه نشون دادن عراقی ها در طول فیلم هست . من منکر وجود تروریست ها و گروه های بمب گذار در عراق نیستم و البته این رو هم نفی نمیکنم که این عملیات ها چقدر باعث تضعیف روحیه و کشته شدن سربازان امریکایی در عراق و افغانستان شده و قطعا همیشه نگاه همراه با تردید از وقوع یک انفجار انتحاری در نزد سربازان امریکایی هست ولی با این حال نگاه فیلم جوری هست که انگار تمام کسانی که در عراق زندگی میکنن یا تروریست هستن یا همدست اونها و کلا انگار هیچ شخصیت مثبتی در طول فیلم در میان عراقی ها پیدا نمیشه که از این جهت فیلم بیش از اندازه یک نگاه یکجانبه گرایانه داره .
در کل به نظر من این فیلم نه تنها نمی تونه گویای وقایع جنگ به خوبی باشه بلکه فیلمی هست که بیشتر به جلو های بصری و چندین سکانس همراه با استرس و چاشنی اکشن وابسته هست و بیش از اینکه گویای جنگ باشه یک نوع توهین به جنگ هم هست.
شخصیتهایی بی قانون و خارج از قاعده که اصول نظامی براشون اهمیتی نداره و همچنین جان یاران خودشون رو هم به خطر میندازن که قطعا مورد تائید سربازان امریکایی هم نیست نبود داستانی پیوسنه و منسجم و plot نامشخص وجود سوال های بسیار جای تعجب داره که چطور این فیلم برنده اسکار بهترین فیلم و از اون مهمتر اسکار فیلمنامه شده .
این امتیاز رو هم بخاطر تدوین و صداگذاریش میدم .
امتیاز 3/10

roben
بی روح؟ بی هدف؟ انتظار twilight داشتی؟:دی
البته بخشی که تو اسپویلر نوشتی رو بیشتر دوس داشتم بعضا خودم هم قبول دارم.
انصافا من نتونستم با هیچ کدوم از بازی های این فیلم ارتباط برقرار کنم .در ضمن شاید فیلم نمی خواد خیلی از کلیشه های مرسوم رو رعایت کنه ولی خیلی در بیان اهدافش مصنوعی عمل کرده لاقل از نظر من . شاید اگه بخاطرش اسکار نمی برد و این همه تعریف و تمجید نمی شد میتونستم بهتر باهاش کنار بیام.
شاید سربازان در جنگ از دستورات مافوق پیروی نکنن و سرکشی وجود داشته که من نفی نمی کنم ولی در حدی که در این فیلم به نمایش گذاشته میشه این سربازان به هیچ قانونی پایبند نیستن و هر بار باعث به خطر افتادن جون خودشون و اطرافیانشون میشن نظیر اون سکانسی که جیمز میره دستکش هاش رو برداره و سندبرن دستش رو روی دکمه ی انفجار میذاره و در مورد کشتن جیمز با دوستش صحبت میکنه . من نمیگم نمیشه چنین صحنه ای رو متصور شد ولی جای اون در ابتدای کار این گروه نیست و بیننده از خودش میپرسه چرا باید سندبرن چنین کاری بکنه مگه چه کینه و خصومتی بین این دو هست شاید بعد صحنه ی درگیریشون و به خطر انداختن جان دوستشون منطقی به نظر برسه این کار ولی در اون زمان نه .

آخرین ویرایش:
The Grey

61121415_TheGrey_800x445-thumb-800x445-24740.jpg

8.8/10

این لیام انصافا فوق العادست جزو معدود بازیگرایی که تمام فیلماش بهم میچسبه . این فیلم هم خیلی عالی بود واقعا تمام احساسی که بازیگرا داشتن تک به تکش به آدم منتقل میشه . خیلی خوشم اومد حتما اونایی که ندیدن ببینن .

The Woman In Black
فیلم به هیچ وجه ترسناک نیست. داستان هم به شدت کلیشه ایه برا یه فیلم ترسناک.
اما تم فیلم نسبتا خوبه و هیجان انگیز هم هست تقریبا. کلا ارزش دیدن داره.
6.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or