Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

یعنی چون با دوربین اِچ‌دی ضبط شده از روی پَرده ضبط نشده دیگه؟
چرا باز هم کیفیتش به HD نمیرسه اما جزییات فیلم به اندازه کافی مشخصه که بشه بهشون دقت کرد.

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

Night Wolf

داستان :
داستان در مورد یک خانواده روایت میشود که در یک امارت قدیمی خارج از شهر زندگی میکنند و پدر خانواده تصمیم به بازسازی خانه داره بنابراین دختر ارشدش که مدت هاست به لس آنجلس رفته به خانه باز میگردد اما بازگشتش مصادف با کامل شدن ماه بوده و نیمه شب ناگهان گرگینه ای به این آمارت حمله ور میشود و ..........
منتاسفانه داستان فیلم گنگ روایت می شود اما کارگردان در انتقال حس ترس به بیننده کاملا موفق عمل میکند.
6/10

The Flying Swords of Dragon Gate

باز هم جت لی و فیلم اکشنی دیگر . داستان فیلم چنگی به دل نمیزنه اما صحنه های اکشن فوق العاده فیلم برداری شده.
توصیه میکنم نسخه 1080P که گانول ریلیز کزده رو ببینید.
6.5/10

Sherlock Holmes A Game of Shadows 2011

سطحش از نسخه قبلی بالاتره هم فیلم برداری هم اکشن و... فقط به نظر من حس یک شرلوک هلمز واقعی رو به شما نمیده معماهاش خیلی کمتر شده و بیشتر گنگ شده دیالگوهای فیلم هم با سرعت زیادی گفته میشه که به روح فیلم ضربه میزنه

اگر این فیلم اسم شرلوک هلمز رو یدک نمیکشید شاید نمره خوب 8.5 رو میگرفت اما من 7.2 بیشتر بهش نمیدم..

I Am Legend 2007

یک داستان کلیشه ای در مورد انتشار ویروس و تبدیل مردم به زامبی..
فیلم خوش ساختی هست بازی اسمیت هم بد نیست ولی خیلی سطح بالاتر میتونستن بسازنش در کل من عاشق همچین جو های هستم (شهرک متروک) و تقریبا از فیلم لذت بردم..

7.5/10

تی این چند روزـه گذشته از روی بیکاری رو به فیلم نگاه کردن آوُردَمـ !

The Artist
به نظرم یکی از مسخره ترین فیلم هایی بود که توی این چند وقت اخیر دیدم فقط بازی شخصیت ـها خوب بود!
4.5/10

Iron Lady
قشنگ بود مخصوصا بازی شخصیت اصلی خیلی عالی بود !
7.5/10

Sherlock Holmes 2
نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده بود ولی شرلوک هلمز نبود !
6/10

Rise of the Planet of the Apes
خیلی قشنگ بود با اینکه تصورم این بود که خیلی مسخر ـه ــست ولی خوب بود !
7/10

Hangover 2
باحال بود و خنده دار
ولی مشکلات شرعیش زیاد بود :D
8/10

به فاصله یک نفس
فوق العاده عالی .... بازی حامد بهداد و بهنوش طباطبایی عالی بود
9.5/10

Kung fu panda 2
از یکش بهتر نبود ولی خوب بوود
8.25/10

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

prince of persia:sands of time
فیلم خیلی باحالی بود مخلوط اساسین کرید و پرنس آف پرشیا محسوب میشد فیلمش:d
یکم ایران رو زیادی عربی نشون میداد ولی در عوض جلوه های ویژه و صحنه های مبارزه خیلی باحالی داشت و موسیقی زیباش هم یادآور لحظات شیرین بازی بود.در کل خوشمان آمد.:yes:
7.5/10

tree of life
فیلم زیبایی بود.منو یاد خیلی چیزا انداخت. کودکیم-پدرم-خودم و خانوادم توی بچگی-خدا. خلاصه خیلی فیلم زیبا و تاثیر گذاری بود بازی برد پیت هم واقعا قشنگ بود تو این فیلم.
9/10

Captain America The First Avenger

کاملا متوسط و به اصطلاح پاپکورنی بود. بیشتر یه مقدمه واسه همین اونجرزی که داره میاده که لااقل کسی که کاپیتان آمریکا رو نمیشناسه یه بک گراند از کاراکترش داشته باشه. Redskull ـِش رو خوب درآوردن انصافا. رومنسش هم زیادی آبگوشتی بود! ولی بیخیال. کاپیتان آمریکاست. کازابلانکا که نیست.
5.5/10

===

Tokyo Story / Yasujiro Ozu / 1953

cc234202e98d.jpg

همش احساس میکردم دارم یه فیلمی از برگمن میبینم! حس فیلمای برگمن رو به آدم میداد.
یه زن و شوهر مسن برای دیدن بچه ها و نوه هاشون به توکیو میرن. ولی متوجه فاصله های زیادی میشن که بین نسل خودشون و فرزنداشون به وجود اومده.
یه درام عمیقه. در این بین فرهنگ ژاپن در اون زمان رو هم خوب به تصویر میکشه. واقعا هنوز چیزای زیادی هست که از سینمای شرق باید دید و لذت برد و عاشقش شد.
8/10

===

The Ward / 2010

از بدی های این فیلم میتونم یه طومار تمام نشدنی درست کنم.
این الان همون کارپنتری بود که The Thing و هالووین رو ساخت و هم ردیف رومرو و هیچکاک لقب استاد وحشت رو گرفته بود ؟؟؟؟

1300291698ea.jpg

my work here is done

از اونجایی که قرار بود 3d فیلم titanic رو بیبینم ولی کلا چشمام دو دقیقه که نگاه میکنم درد میگیره و معمولیشو بعد از 8 سال دیدم
انگار ه انگار دوباره داشتم میدیدم . هیچ کدوم از صحنه هاش برام تکراری نبود
شاهکار جمیز کامرون رو
10/10 میدم
اصلا نمیشه ادم عادی این فیلمو ببینه و گریه نکنه مخصوصا با اون اهنگ celine dion که محشرش کرده

Chronicle

توی این ژانر باید جلوه ویژه/حرکتها دروبین/حقه سینمای درحدی باشه که بیننده حس کنه تصاویر واقعی میبینه چیزی که توسط یه فردی مثل خودش ثبت شده.Chronicle هیچ کدوم از اینها رو نداشت یا داشت ولی خیلی بد و زشتت رو. توی این ژانر مثل Troll Hunter و REC نداریم هنوز.

امتیازش = Awful.

mission impossible:ghost protocol
0/10
یکی از آشغال ترین و چرت ترین فیلم هایی که در عمرم دیدم.به لعنت سگ هم نمی ارزه این فیلم:-&
یک نفر متهم ردیف اصلی انفجار کرملین یعنی محافظت شده ترین نقطه روسیه هست(حالا به ورود و خروج ابلهانه شون کار ندارم)بعد میبرنش توی بیمارستان عمومی! توی جای شلوغ که احتمال فرارش هست این هم مثل آب خوردن در میره! افسر میبینه داره فرار میکنه بهش میگه بفرما بپر وزیر دفاع آمریکا رو هم که مثل مرغ سرشو می برن میکشنش!
ویرایش:کارگردان فیلم خیلی آدم حسابی هست کلی فیلم خوب ساخته 2 تا اسکار هم گرفته نمیدونم چرا این فیلمش اینقدر مزخرفه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or