Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Double
فیلم زپرتی که میگن ایناستا:دی از اون دسته فیلماست که کارگردان میکوشه داستان رو پیچیده نشون بده.اخر خودش هم نمیفهمه چی کار کنه:دی

ولی خوش گذشت بد نبود:دی

5/10

resident evil 3d afterlife
5/10
اگر سه بعدی نبود که 2 هم نمیدادم فقط بخاطر سه بعدی بودنش نشستم دیدم . انگار برای اینکه از غافله عقب نمونن یه چیزی رو سر هم کردن

تریپ جدید خود خفن نماییه؟

:دی
تریپ خود خفن نمایی این بود که بیام بگم Tree Of Life بهترین فیلم امسال بوده ولی خب نیست برا من :دی اقلا تو اون فاکتور هایی که برام مهمه خیلی The Artist فوق العادست :دی حالا اون تیکه آخرم نوشتیم که یه چیز نوشته باشیم و گرنه من از سینما خیلی سر در نمیارم ( چون بیشتر ترجیح میدم بازی کنم تا فیلم ببینم :دی ) ولی The Artist چیزی بود که واقعا فراموش نمی کنم . شاید داستانش کلیشه ای باشه ولی روح فیلم های دهه 30 رو داره که خیلی دوست دارم . فیلم هنرشو از طریق بازی قوی و کراگردانی قوی ـیش تشعشع ( چه حماسی :دی ) می کنه . خلاصه بهترین فیلم 2011 از دید من بود .

before sunset 9.75/10
سوپرشاهکار واقعا بی نظیر
خیلی خیلی قشنگ و دلنشین هست فیلمش
واقعا نمی فهمم چرا اسکار نگرفته:(
-------------------------------------------------
full metal jacket 8/10

Take Shelter

اصلا نباید انتظار یه فیلم پر تب و تاب رو داشته باشید. ضرباهنگ فیلم کند ، ولی به شدت حساب شده اس. فیلم 120 دقیقه اس و هر دقیقه اش توجه بیننده رو می طلبه.
فضای suspense و دلهره خیلی زره زره و حساب شده به بیننده تزریق میشه.
وحشتی تو فیلم هست که از سکون میاد. و از همه بهتر بازی مایکل شنون هست که واقعا فوق العاده بازی می کنه.
میمیک چهره اش یه حالت منحصر به فرد و خاصی داره که شاید مناسب ترین توصیف براش ، scarecrow frame باشه.

جلوه های بصری و فیلمبرداری Adam Stone انقدر خوب هست که میشه اتمسفرِ Apocalyptic رو به شدت حس کرد.
Jeff Nichols تو دومین فیلمش یه نمونه ی خوب از Mystery/Thriller ارائه میده. کاری که الان Shyamalan نزدیک به ده ساله داره سعی می کنه انجامش بده ولی تک تک فیلماش مزخرف از اب در اومدن.
و درضمن ، صحنه ی پایانی فیلم به معنای واقعی کلمه breathtaking هست.
یکی از بهترین های امسال بود.
8/10

Scream 4
نه هارور توش بود نه تریل داشت چی بود این خوب الان. حقیقت اینه که شماره های قبلیش هم واقعا نظرمو جلب نکرده بودن. همون به درد parody میخوره تو scary movie :دی

vampire suck
ده دقیقه ازش رو دیدم و چون نقد من دقیقا مثل همین نقده. پس من دیگه چیزی نمیگم راجع بهش.

kill bill volume1
متاسفانه فقط یک کلمه برا این فیلم دارم اونم اینه: بد
توی جلوه های مبارزه رزمی خیلی ضعیف بود یعنی هیچ چیز خاصی نداشت به جز وارد کردن یه بلوند به این ژانر فیلم!
داستانشم به نظرم مسخره بود مخصوصا پایانش واقعا بد و بیمعنی بود
در کل 3/10

آخه موضوع اینه که چرا این فیلم شهرتش در حد ببر خیزان اژدهای پنهان زیاده؟؟؟؟ این کجا و آن کجا:-/
میگم شماها فیلم fanny and alexander رو دیدن؟ متا اسکورش 100/100 هست![h=1][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or