Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Melancholia

بعد از سریالـه True Blood متاسفانه هیچ فیلم ـه دیگه ای نشد از Alexandra Skarsgard ببینم که حالا با فیلم ـه "مالاخولیا" دیدار خوبی بود. بیشتر از داستان با اکثر صحنه های فیلم که به خوبی کارگردانی شده بودن آدم میتونه ارتباط برقرار کنه.
کلاً فیلم خیلی Great ـی نیست اما نمی شه از زیبایی هایی که داره به راحتی گذشت. به شدت توصیه می شه حتی برای یک بار هم که شده فیلم رو ببینین.
Generation Kill رو ببین Skarsgad نقش اول رو داره.

• Like
Reactions: Amino-Danger
Conan the Barbarian

220px-Conan_the_Barbarian_(2011_film).jpg

داستان کلی در مورد یه ماسک هست که هر کس بدستش بیاره قدرت زیادی بهش میده و میتونه بر دنیا حکومت و فرمانروایی کنه.

خیلی بد. شخصیت مثبت فیلم از بچگی تا بزرگسالی هر کی جلوش قرار میگیره رو لت و پار میکنه میره جلو...

4/10

آخرین ویرایش:
Spirited Away / 2001

خیلی زیبا و رویائی بود ولی به اندازه ی هاول بهم نچسبید. ولی تموم المان هاش مثل کاراکترا و حال و هواش مثل هاول بود. اون دختربچه هم واقعا فان طراحی شده بود! دوبله انگلیسیش هم حرف نداشت.
از این حال و هوای رویایی فیلمای میازاکی واقعا خوشم میاد. ادمو جذب میکنه لامصب. دلم میخواد میازاکی با همین سبک یه فیلم تاریک بسازه که برا یه بار هم که شده آخرش خوب تموم نشه!!
الان مونده پرنسس مونونوکه که ببینم چه آشیه.

7.7

خوب به هاول دادم 8.5 یه تعادلی باید برقرار بشه یا نه :))
شاید اگه اینو اول میدیدم و بعدش هاول رو میدیدم اونوقت این واسم جذاب تر بود... ولی در کل همه این فیلما واسه من با ارزشن و باحاشون حال میکنم...

Hesher

bh1zyiqu8fto1xsgb5l.jpg

فوق العاده بود . نميدونم چند بار تو اين مدت ديدمش . بيكار ميشم ميرم فيلم و عقب جلو ميكنم ميبينم .:d شاهكاره !!!
9/10

AVP
6/10

Running Scared
5/10

آخرین ویرایش:
Blue Valent*ine
MV5BMTU4MTQ2MzA1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwODE3NTgwNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

خیلی خیلی بیشتر از یه رومنس خوب بود. شاید اگه متاهل بودم بیشتر هم خوشم میومد.
8.5 از 10 .

Bridemades
MV5BMjAyOTMyMzUxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwODI4MzE0NA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

در واقع خوب بودن این فیلم سورپرایزم کرد! چند جایی دیدم که بهش میگن Hangover زنونه. Kristen Wiig هم خیلی خوب بازی کرده بود.
7 از 10

Harry Potter and Philosopher's Stone
MV5BMTYwNTM5NDkzNV5BMl5BanBnXkFtZTYwODQ4MzY5._V1._SY317_CR8,0,214,317_.jpg

دفعه ی قبل، زمان بچگی هام که توی تلویزیون دیده بودم خیلی بیشتر خوشم اومده بود.
4.5 از 10 .

آخرین ویرایش:
این دوتا رو ندیدین برین بمیرین قشنگ:d

United 93
6047_cover.jpg

نمیدونم چجوری توصیفش کنم!
القابی بالاتر از فوق العاده و شاهکار و اینا نداریم تا حسمو بگم چون تو اینا نمیگنجه.....

World Trade Center
0469641.jpg

این یکی فاجعه رو از داخل تجارت جهانی نشون میده.خیلی با ارزشه اما به پای کار گرین گراس نمیرسه....

اگه دوتاشو ندیدین سعی کنین پشت هم ببینین.
پ.ن:خیلی باید سگ جون باشین تا این دوتا اشکتونو در نیاره!:d

127HOURS

سلام علیکم...

Ooops

127 ساعت، اثر تحسین شده دنی بویل، کارگردان انگلیسی تبار ، از روی یه ماجرای واقعی ساخته شده...
سرگذشت واقعی ارون رالستن، صخره نوردی که 127 ساعت بین یه صخره و تخته سنگ گیر کرد...
فیلمنامه از روی کتابی که خود رالستن نوشته ( میان صخره و جایی سخت ) اقتباس شده...

نکته جالب اینکه بویل، چهار سال دنبال ساخت این فیلم بوده...
نکته خیلی جالبتر اینه که ، تو یکی از سینماها، یکی از تماشاچی ها به خاطر صحنه های فجیع این فیلم، کارش به اورژانس کشیده...
نکته خیلی خیلی جالبتر اینه که ، فیلمهای که رالستن طی این 127 ساعت از خودش گرفته رو فقط دنی بویل دیده !

خیلی خوشم اومد...معرکه بود...
اول از همه باید به دنی بویل تبریک گفت که با این جسارت و بعد از اونی که اسکار گرفت، همچین فیلمی با این فرم بصری ساخته...هر کسی جرات این کار رو نداره...
تیکه های کلیپ واری که تو همه جای فیلم میشه دید فوق العاده اس...شاید اگه کس دیگه ایی بود، با این مضمون، یه فیلم فلسفی و خشک و عصا قورت داده تحویل ملت میداد...بویل ثابت کرد که میشه ...

به نظرم کل فیلم یه سکانس خیلی طولانی ولی به شدت جذابه...
این دس فیلما که آخرش یه غافلگیری اساسی دارن، بدی شون اینه که برای بار دوم دیگه اون لذت اولیه رو ندارن، ولی این فیلم اصلا اینجوری نیس...هر بار که نگاش کنی همون لذت رو داره...

یه نوع آوری اساسی که بویل تو این فیلم داشت،چند تکه کردن تصاویر در یک قاب بود... نمونه اش رو تو خیلی از فیلما دیدیم ولی بویل یه تعریف جدیدی ارائه کرد...عنوان بندی اولیه و پایانی و تصاویر انتهایی فیلم، اعجاب آور بود...

سکانس صبح سه شنبه استثنایی بود...اون جا که طلوع خورشید و افتادن نورش روی کوهها رو به صورت فست موشن نشون داد که همراه بود با صدای یکی از برنامه های صبحگاهی تلویزیون و بعدش کات کرد به رالستن که به طور فرضی، خودشو مهمون اون برنامه کرده بود و هم به جای خودش و هم به جای مجری صحبت میکرد...
یا تو اون لحظه های وخیم(!)، بچگی خودشو ، جلوی خودش میدید...
یا سکانس آخر که اون چند تا توریست رو دید و اون آهنگ وحشتناکش...

نقطه ضعف بزرگ فیلم هم این بود که به شدت اومانیستی و انسان گرایانه است...
بی اعتقادترین انسانها هم تو اون لحظات، که مرگ یه قدمیشونه، به فکر خدا می افتن، ولی این بشر به هر چیز ممکنی فکر کرد، الا خدا...
اون thank you ایی هم که بعد از خلاصی رو به آسمون گفت ، ما نفهمیدیم با کی یا با چی بود...

مشتاقانه منتظر فیلم بعدی بویل هستم...شایعات میگه فیلم بعدیش درباره شلوغی های اخیر لندن خواهد بود...اگه درست باشه ، بویل یه کارگردان واقعیه !

نمره : :thumbup: :thumbup: :thumbup:

سلام
Super 8
فیلم شاخی نبود ولی خوشم اومد ازش .
مهر و امضای آبرامز هم کاملاً مشخص بود رو کار .
نقطه ضعف زیاد داشت ولی به طرز عجیبی خوشم اومد .
8/10

Wallstreet Money Never Sleeps

الیور استون جزء بدترین کارگردانهاست که به دلایل نامعلوم نشسته برای فیلمی که دو دهه قبل ساخته یک سکوئل ساخته. و ضمنا باید از انتخاب بازیگرهاش تقدیر کرد. شیا لابوف؟ هر دو ثانیه هم یک مونتاژ میاد بالا که حال آدم رو به هم میزنه.

0/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or