Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

قصه پریا (فریدون جیرانی)

6.5/10

ای بابا. این چرا اینجوری تموم شد؟ اشکمون دراومد. با اون موسیقی کارن همایونفر تراژیک تر هم شدش.
داستان ساده ای داشت.
مصطفی زمانی قراره با دخترعموش باران کوثری ازدواج کنه. بعد یهو میاد عاشق مهناز افشار میشه و میفهمه که طرف معتاده!! کلا فیلم راجع به بلای خانمان سوز اعتیاده! بعضی جاها واقعا حالم گرفته میشد خیلی دپرس کننده و غمناک بود به خصوص آخرش که تازه میفهمیم واقعا کی عاشق کیه.
نمردیم و بعد از کلی فیلم الکی شاد و سخیف یه فیلم تراژیک ایرونی دیدم.:d
قشنگ بود. ببینیدش حتما. البته وسطای فیلم حوصلتون ممکنه سر بره که مشکل تمام فیلم های ایرانیه چون 2 تا صحنه توشون نداره :d

Last edited by a moderator:
Cube 2 Hypercube
5/10
چرا اینجوری شد یهو؟! خیلی تخیلی شد! اون B00By Trapـارو چرا حذف کردن! Time Dimensionـو که کلا به باده شکم بستن، چی بود آخه؟ فیلم برداریشم جلب نبود! حال نکردم اصلا

The Girl with the Dragon Tattoo ماله کیه و کی ساخته شده؟بعد می دونین این بازسازی فینچر ازش کی میاد؟

اصل فیلم برای سال 2009 هستش کارگردانش اقای Niels Arden Oplev هست که بیشتر سریال ساخته . دیوید فینچر هم یه فیلم با همین نام یعنی The Girl with the Dragon Tattoo داره میسازه که 21 دسامبر سال 2011 رو پرده میره حالا همونه نمیدونم

The Girl with the Dragon Tattoo ماله کیه و کی ساخته شده؟بعد می دونین این بازسازی فینچر ازش کی میاد؟
من The Girl Who Played With Fire رو میخوام :(
اگه لینکی چیزی داری پ.خ کن لطفا
برای دانلود هر سه فیلم میتونید Millenium Trilogy رو سرچ کنید.
در اصل قرار بوده ده کتاب باشه. که با مرگ نویسنده Stieg Larsson همین سه تا از روی کتاب های پرفروششون فیلم میشه. تاریخ فیلم ها:
The Girl with the Dragon Tattoo, released on February 25, 2009.
The Girl Who Played with Fire, released on September 18, 2009.
The Girl Who Kicked the Hornets' Nest, released on November 27, 2009
دو سال هم نگذشته که فینچر میخواد فیلمشو بسازه. فیلم فینچر December 21, 2011 میاد و الان باز یک نگاه انداختم اینا هم هست:

• The Girl Who Played with Fire, planned for release in 2012
  • The Girl Who Kicked the Hornets' Nest , planned for release in 2013

آخرین ویرایش:
Biutiful

فیلم زیبایی بود. اگه بخوام فیلم رو به دو بخش تقسیم کنم نیمه اول یکم خسته کننده و کُند بود ولی بخش دوم خیلی عالی بود و در گیرکننده.
به شخصه خودم خیلی خوب با شخصیت اصلی داستان ارتباط برقرار کردم و احساساته اونو خیلی جاها درک کردم
پایان فیلم هم خیلی خوب و به موقع بود.

8.5/10

kingdom of heaven 9/10

بعد چند سال دوباره دیدمش،تقریبا چیزی ازش یادم نبود واسه همین برام تازگی داشت هنوز.

از این که به صلاح الدین میگفتن فرمانده کُرد خیلی حال کردم....

xmen first class
220px-X-MenFirstClassMoviePoster.jpg

بد نبود ارزش 1بار دیدن رو داره
6.5/10

your highness

220px-Your_Highness_Poster.jpg

:((
طرفش نرید
دلیل اصلی که این فیلم رو دیدم ناتالی بود:d
2/10
این 2 رو هم فقط واسه ناتالی دادم:d

واقعا اگه می خواید یک فیلم متفاوت توی سینمای ایران ببینید که بعد از دیدنش احساس تجاوز بهتون دست نداد باشه،شبانه روز رو از دست ندید.
دو سال و نیم پیش دیدمش ولی هنوز تمام صحنه هاش جلوی چشمم

دیشب جو نوستالژیک دست داد گفتیم برگردیم بچگیمون که VHS فیلم Speed 1994 رو ببینیم زد به سرمون نسخه 720p رو دان کردیم دیدیم . خداییش بازم تازگی داشت یاد مرحوم Dennis Hopper هم کردیم :d انصافا فیلمهای اون موقع کجا بعضی فیلمهای چیپ کنونی کجا...! در کل بهش 8 میدم . :d
Xmen First Class
7/10 خییلی جالب بود روند داستانش هم خوب بود خوشبختانه فیلم هندی بازی هم درنیاوردن . در کل خوب بود .
Thor
6/10 اونم به خاطر هیکل یارو و ناتالی :d
ارزش یه بار دیدن رو داره و معلوم نیست مارول برای Avengers چه خوابی دیده یه لشکر سوپر هیرو رو چه جوری تو 2 ساعت فیلم میخواد جا بده خدا میدونه...!
اون سکانس بعد از کست چی تو اون چمدونه بود ؟

یه کم توضیح بیشتر؟:d
من بررسیش رو توی برنامه ی 7 دیدم خیلی حرف های خارجی میزدن.:d

در مورد فیلم؟ بطور کلی فیلمنامش ضعف داشت. نیمه اول فیلم هیچ چیزی نداشت که بخواد کسی رو جذب کنه، نیمه دوم فیلم داستان تازه شکل میگرفت و برای مخاطب جذاب می‌شد. بازیای بد هم زیاد داشت. ولی کارگردانی/تصویربرداری/تدوینش انقدر خوب بود که ما چند نفری که با هم رفته بودیم سینما همه راضی اومدیم. خصوصا قاب‌بندی‌هایی که تو سینمای ایران خیلی کم دیده میشه، استفاده دانسته از بازی‌بصری و رفتارهای (:ی) امپرسیونیستی کارگردان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or