Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من یه روز کامل به این فک کردم که اینسپشن بهتره یا ممنتو ! آخرشم نظر قطعی ندارم ولی دلم میگه اینسپشن ! شعورم میگه ممنتو !
پرستیژ به نظرم قطعا بعد این دو تا قرار میگیره . ولی واقعا انتخاب یه کدوم از اینا به عنوان بهترین فیلم نولان خیلی سخته .

به نظر من ممنتو پچیده تر بود تا اینسپشن .
آقا اینقد خودتونو درگیر فیلمای نولان نکنید که کدوم بهتره و اینا به سرنوشت هیث لجر مرحوم دچار میشید ها ...! البته زبونم لال گوش شیطون کر...!

مگه اونجا هم این فیلم!!!! پیدا می شه ؟!:-o

در ضمن شهاب واقعا علافی آخه کی به خاطر این که به TDK اش توهین شده نصف تاپیک رو زیر و رو می کنه؟
در ضمن قبول کن دیگه واقعا Memrnto قوی ترین کار نولان هستش.
دانلود خب :دی!

نه خب فروم این آپشن رو داره که فقط پست های یه کاربر رو بتونی توی یه تاپیک سرچ کنی.

من اصلا بحث اینکه کدوم فیلم نولان برتره رو نکردم و نخواهم کرد چون به نظر سلیقه ایه. خصوصا اینکه من اونقدری TDK رو دوست دارم که ترجیح میدم نظر ندم :دی. من خودم Memento رو دوست دارم اما چون فقط یه بار ( اونم در حالت خواب ساعت 4 صبح :دی ) دیدم، باید یکبار دیگه ببینمش. The Prestige هم یکی از اون فیلمهاییه که قطعا توی تاپ تن ـم هستش.

Bourne.jpg

بالاخره وقت شد و تریلوژی The Bourne رو دیدم. چندبار شبکه های ایران پخش کرد اما ندیدم. میریم سر امتیازات :دی! منتها همه رو میذارم توی اسپویلر تا اگه کسی ندیده، براش اسپویل نشه ولی فقط نظره :دی!

The Bourne Identity
8.5/10

فوقالعاده! بازی عالی مت دیمون و صحنه هایی که به معنای واقعی آدم رو میخکوب میکرد! 2 3 تا صحنش بی نظیر بود! یکی اونی که توی پاریس هستش و طرف خودش رو آخر پرت میکنه پایین، یکی صحنه فرار کردن با ماشین که واقعا بی نظیر بود یکی از بهترین صحنه های تعقیب و گریزی بود که تا حالا ساخته شده! یکی از نکات درست cast عالی خصوصا برای شخصیت های female داستان هستش. اگه بجای شخصیت ماری یه دختر hot میذاشتن کل جنبه های از بین میرفت از نظر من :دی!

The Bourne Supremacy
8.5/10

اینم مثل اولی فوق العاده! چون که همون اول داستان یه شوک عالی به بیننده میده و هم داستان، هم شخصیت بورن رو پخته تر میکنه. پیچیدگی داستانشم یه خورده بهتر از هویت بود اما چون به نظر من مثل شماره اول صحنه های یونیک و جذاب نداشت، بالاتر قرار نمیگیره.

The Bourne Ultimatum
8/10

دلیل اینکه از دوتای اولی بهش کمتر امتیاز دادم، اینه که به اندازه 2 تا نسخه قبل تازه و جدید نبود. یعنی نه اینکه بد باشه، اما داستان خیلی شبیه به یک و اتفاقات آخرش شبیه 2. از اونور صحنه های اکشنش کاملا شبیه به 2. ولی بازم عالی بود. خصوصا اینکه به بهترین شکل ممکن به پایان نسخه دوم ربط دادن.

کلا سری فیلم های بورن فوق العاده لذت بخش و هوشمندانه هستند. من 2 بار هویت رو توی 2 روز دیدم ولی بازم برام جالب بود. فقط نمیدونم چجوری با Legacy و نبودن مت دیمون کنار بیام! جرمی رنر بازیگر خوبیه ولی کلا مت دیمون بورنه :دی!

اصلا قبول ندارم شماره 1 رو انقد بالا دادی !
شماره 2 بهترین بود :دی اما شماره 1 سری هنوز پخته نبود خندت میگیره بعد شماره 2 یا 3 میای 1 رو نگاه می کنی :دی من که اینطوریم .
شماره 2 از نظر من 9.5 بود :دی شماره 3 هم همینطور شماره 2 8.5 :دی

چرا؟ صحنه های یک توی زمان خودش مرگ نداشت خصوصا اون صحنه ی تعقیب. من با یک بیشتر حال کردم. رو چه حسابی آخه 2 بهترین بود :دی؟ متا 3 از همه بالاتره...

آخرین ویرایش:
The Nightmare Before Christmas 10/10
چقدر حال میکنم با کارای برتون :x
Hop 7/10
تریلرش باحالتر بود :دی
The Social Network 10/10
فینچر چه کرد
The Town 8/10
افلک قشنگ کار کرده بود کلا، ولی میتونست باز بهتر بشه، خیلی فیلمه جالبی بود.
The Green Hornet 7.5/10
=))

به نظر من ممنتو پچیده تر بود تا اینسپشن .
آقا اینقد خودتونو درگیر فیلمای نولان نکنید که کدوم بهتره و اینا به سرنوشت هیث لجر مرحوم دچار میشید ها ...! البته زبونم لال گوش شیطون کر...!

پیچیده ترین فیلمیه که تا حالا دیدم!!!!

---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:18 PM ارسال شده بود ----------

Sucker Punch
6 از 10

fast five 8/10

از معدود فیلمایی هستش که با کیفیت بلو ری دانلودش کردم و واقعا هم ارزشش رو داشت. شاید ریسینگش کمتر شده بود ولی در عوض تعقیب گریز های بهتری داشت + صحنه های اکشن سریع. ملحق شدن راک هم به فیلم واقعا عالی بود و بازیش کنار وین دیزل عالی تر کلا به هم خیلی میان این 2 تا :دی

پ.ن: سکانس بعد از تیتراژ فیلم رو از دست ندید.

پ.پ.ن: من دیگه دیدن تریلر رو توبه کردم، ماشالا استعداد اسپویل کردن فیلم تو تریلر روز به روز داره بیشتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or