Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Zeitgeist: Moving Forward

00000000000/10

خیال کردم سکوئل Zeitgeist Movement هست اما این زده روی دست اون یکی.
یک مشت مذخرف، آخرش هم یک یوتوپیایی ارائه میده که عقل سلیم میگه هرگز بدست نمیاد، ولی یک انتری میاد وسط میگه 10 سال بیشتر وقت لازم نیست.
کپیتالیسم بد، اخ، هرچی، در حال حاظر چیزهایی به بشریت داده که هیچ سیستم دیگه ای نداده.
این بدبخت باید بره گریه کنه.

Last edited by a moderator:
images

The Departed

بار اول تو تلویزیون ایران دیدم . انقد سانسور کرده بودن نفهمیدم چی شد :دی رفتم گرفتمش دیدم . واقعا فوق العادس ! واقعا ! بازی ِ عالی دی کاپریو و جک نیکلسون که ترکوندن . مت دیمون هم عالی عالی ! از اسکورسیزی توقع دیگه ای نمیره . روایت داستان عالی بود . واقعا فیلم یه شاهکاره شاهکار هست . شخصیت جالب کاستلو + نشون دادن فساد و نفوذ اون تو بدنه پلیس آمریکا از نقاط قوت عظیم این فیلمه . نکته منفیش هم اینه که این یارو روانپزشکه از هیچی اومد یعنی شخصیت پردازی درست حسابی نداشت :دی همین .

9.9/10 :d

X-MEN First Class
دییشب تمومش کردم ( منظور از تمومش کردم اینه که فیلم رو یک هفتس گرفتم چون باهاش حالا نمیکردم 10 دقیقه بیشتر نمیدیدم :|

درکل 6/10

bad teacher

نمره ای که میخواستم بدم 7/10 بود ولی پایانش خیلی قشنگ بود و فقط به خاطر پایانش 1 نمره بهش اضافه میکنم و 8/10 میدم.

کست باحالی هم داشت، فیلم هم کلا خوب ادامه پیدا میکنه و اصلا حوصله بر نمیشه بر خلاف چند تا فیلم کمدی جدیدی که تازگیا اومده (بعد از سوپر و یور هایگنس فکر میکردم با اینم زیاد حال نکنم و واسه همین دیرتر دیدمش ولی خیلی از این 2 تا باحالتر بود) . بعضی از دیالوگاشم خیلی باحال بود.

bad teacher

نمره ای که میخواستم بدم 7/10 بود ولی پایانش خیلی قشنگ بود و فقط به خاطر پایانش 1 نمره بهش اضافه میکنم و 8/10 میدم.

کست باحالی هم داشت، فیلم هم کلا خوب ادامه پیدا میکنه و اصلا حوصله بر نمیشه بر خلاف چند تا فیلم کمدی جدیدی که تازگیا اومده (بعد از سوپر و یور هایگنس فکر میکردم با اینم زیاد حال نکنم و واسه همین دیرتر دیدمش ولی خیلی از این 2 تا باحالتر بود) . بعضی از دیالوگاشم خیلی باحال بود.
پرده ایشو دیدی؟:d یا 720p اومده من خبر ندارم
+++++++++++
میگم کسی Your Highness رو دیده ارزش دانلود کردن رو داره؟

• Like
Reactions: βehdad
vm7s1adclfoaj555ivj1.jpg

Super 8: 8/10

فیلم واقعاً قشنگی بود. شاید در نگاه اول داستانش معمولی و کلیشه‌ای به نظر برسه ولی وقتی پیش می‌ریم می‌فهمیم وجوه تمایز زیادی با اکثر فیلم‌های هم سبک داره. نکته‌ی جالب اینه که مثل همیشه J.J Abrams کاملاً دقیق کار کرده و شاید اول فکر کنید داستان اگه حالت معاصرتری به خودش می‌گرفت و در قرن 21 دنبال می‌شد حالت طبیعی‌تری داشت؛ ولی با پیشروی و دقت به عمق جریان می‌فهمیم بهترین بازه‌ی زمانی برای سیر داستانی فیلم انتخاب شده. اگه با کارای Abrams آشنایی دارید که حتماً این فیلم رو بهتون توصیه می‌کنم. اگرم با کارای Abrams آشنایی ندارید ولی از طرفدارای سبک عملی- تخیلی هستید باز هم توصیه می‌کنم این فیلم رو از دست ندید.

ایول ایول من به این فیلم 10 از 10 میدم چون از فیلم قبلی که آبرامز تهیه کنندگیشو کرد به اسم cloverfield هم وحشتناک خوشم اومد (به کارگردانی مت ریوز ) .

فیلم پرستیژ با بازی کریستین بل و هگ جکمن به کارگردانی کریستفر نولان
220px-Prestige_poster.jpg

داستان در مورد دو شعبده بازه که به دلایلی بینشون اختلاف میافتده و .........................
واقعا فیلم قشنگی بود امتیاز من بهش 9 از 10 حتما ببینید

سلام
میگم کسی Your Highness رو دیده ارزش دانلود کردن رو داره؟
فیلم چیز خاصی نداره .
از اون فیلماییه که موقع دیدن احتمال اینکه باهاش خوش بگذرونی زیاده ولی تمام که شد دیگه چیز زیادی ازش یادت نمیمونه .
من بهش 6/10 میدم

• Like
Reactions: βehdad
یه تعداد فیلم که بعضی هاشون رو بار دوم و سوم و ... هست می بینم و بعضی ها هم اولین بار :

The Godfather: Part II

9.6
یه فیلم فوق العاده که از جهاتی از قسمت اولش هم جلو میزنه.

The Shining
9.4
هرچند بار که ببینمش تآثیرش رو از دست نمیده !

Raging Bull
8.7
انتظار بیشتری ازش داشتم. با اینکه فیلم عالی ای بود ولی کمتر از حد انتظارم بود.

Natural Born Killers
9.1
یه فیلم متفاوت و عجیب ! :دی

Goodfellas
9.2
فیلمی مخصوص اسکورسیزی !
حضور Tobin Bell (بازیگر نقش Jigsaw توی فیلم های Saw) که حدودآ 2,3 ثانیه توی فیلم دیده میشه خیلی جالب بود ! :دی

In Bruges
9.4
باز هم با دیدنش یه حس آرامش عجیبی بهم دست داد. نمیدونم چرا انقدر باهاش حال میکنم !

Scream 1
6.5
بعد از سال ها هوس کردم فیلمی رو ببینم که یه مدت خیلی سر و صدا کرده بود و توی راهنمایی همه بچه ها در موردش صحبت میکردن. فکر میکردم چیز خاصی داره که انقدر معروف شده ولی خبری نبود !

Scream 2
6
بدتر از قبلی
نکته جالب حضور یکی دو دقیقه ای Jashua Jackson (بازیگر نقش پیتر توی Fringe) بود ! :دی در سن 19 سالگی فقط در یک سکانس دیده میشه ! :دی

Scream 3
4
این یکی دیگه هیچی نگم بهتره ! :دی کلیشه در کلیشه !

به فیلم های ایرانی نسبت به ایرانی بودنشون امتیاز دادم :

گاو
9.6

ورود آقایان ممنوع
8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or